Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Timi! Kép

Örülök, hogy végre sikerült feltenni a képeket, nagyon aranyosak a gyerkőceid!

Kedves Gombóc! Kép

Én is modemmel netezek, ráadásul korlátozva is van a netünk, én csak színesebbé akartam tenni a levelimet, és nálam elég gyorsan lejön az oldal!

De kérésedre igyekszem majd csak apró gifeket beilleszteni OK!!!

Kedves Alma! Kép

Kép Én innen a társalgóból töltöttem le az almát ami puszit küld, rámentem és elmentettem, csak ennyi!

Kellemes hétvégét és jó pihenést mindenkinek!

Puszi Kép

Sziszike

bedoli

Szia Csengo!Én májusban szültem aMargit kórházban.Nekem mindenről +véleményem van: kaja,Doki,szülésznő,csecsemősök.Én hétfőn este szültem, a normál osztályra kerültem másnap ebéd után már át kerültem a roomingba.A baba nálad lehet mindig csak 2x kell bevinni vizitre,fürdetni.A csecsemősökről nekem elég jó a véleményem pl,kedden megkértem az egyik nővérkét,hogy mielött hazamegyünk szúrja ki a babám fülét ott volt és kiszúrta.Lehet,hogy csak én fogtam ki de többször találkoztam ugyanazokkal a nővérkékkel.Sőt normálisan beszélgetni is lehet velük.(persze nem mind ilyen)Viszont abban van vmi,hogy mind mást mond 1 témáról.A védőnő is nagyon segítőkész szerintem ha bent van bármikor válaszol a kérdéseidre. Nekem a második baba de nekem is tudott segíteni.Jó ötlet a cumis üveg és vigyél be zoknit is a kezükre, mert hosszú a körmük és össze karmolják magukat.
Jó babavárást ,remélem tudtam segíteni
üdv timi
utimi

Sziasztok!
Hamarosan szeretnénk babát, de még nincs dokim. Dr. Sárvári Jánost ajánlotta egy ismerősöm. Akinek bármilyen tapasztalata van vele kapcsolatban (főleg, aki esetleg szült nála), megtenné, hogy ír nekem a tapasztalatairól mail-ben? Előre is nagyon köszi: Lillia
lillia@mailbox.hu
Lillia

Sziasztok!
Most lehetek kb. 3 hetes terhes. Szeretnek eleve olyan orvoshoz menni, akinel szulhetek is. Ezert erdeklodom annyira a MArgit k utan. Koszonok minden tapasztalatot, ugy gondolom hogy igy elsore jo lesz. (Sajnos meg nincs gyermekem, csak egy vetelesen vagyok tul).
Megegyszer koszonom mindenkinek, hogy leirta a tapasztalatait:
csengo
Vendég

Sziasztok,

Sziszike,
koszi szepen!Kép

Lillia,
sajnos, nem tudok segiteni, Ot nem ismerem.Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

SZiasztok!
Alma, én dr Sztanyiknál szültem, és CSAK a legjobbakat tudom róla mondani. Nem csak szuper orvosnak ismertem meg, hanem nagyon rendes embernek is.
Csengo, menjél bátran a Margitba, nagyon jó kis kórház. Nem a legalternatívabb, de biztonságos és korrekt hely, szvsz.
Csecsemősökkel nekem sem volt semmi gondom, amikor kértem, segítettek (pl köldökcsonkápolásban), a védőnő akkor is, ha nem kértem. Kép Viszont nekem 2. baba volt, az elsőnél az ember sokkal anyátlanabb, én is az voltam. A 2-nál annak örültem, hogy nem szóltak bele semmibe, elvihettem a babát éjjelre is, és szopiztunk, amikor akartunk. Az elsőnél bátran oda kell menni hozzájuk, ha kérdésünk van, mert maguktól nem tudják, kinek mennyi segítségre van szüksége. Az én lányomat nem teáztatták be egyébként. Kézre zokni nagyon jó ötlet, és textilpelust is jó vinni a fejük alá, mert amikor mi voltunk, pont kifogyott. Kép
Mindenkinek jó babavárást! Klára
klara

Sziasztok, megjöttem az UH-ról, babával minden rendben, mindjárt 40 deka, és még mindig kislány. Kép Egyelőre a méhlepény érinti a méhszájat, de bizunk abban, hogy ahogy növekszik a méhem, úgy fog onnan elmozdulni.
bogyeszka

Szia Klára,
Köszi a segítséget, ,,sajnos,, a nagyon rendes doktorúr kelendö, és sok kismamája van. -Én már nem fértem bele Kép nem esett jól, de túléltem!!
Kép Szerencsére van egy-két orvos a Margitban és nagyon sok nagyrabecsült közöttük. Ezt öszintén így gondolom, a szülésznökröl nem is beszélve, mindenhonnan csak dícséretet hallani róluk, aminek így kismamaként NAGYON ÖRÜLÖK!

Legyetek jól,
Puszi,
Alma (14+6)

(az hosszú ö, ü betük sajnos az én gépemröl nem sikerülnek )
Alma

Alma!
Te Sztanyik dr urhoz nem jutottal be? Nekem is ot ajanlottak.
Kihez megy akkor?
csengo
Vendég

Alma, ismerem ezt az érzést, engem egy másik kórházban utasított el egy szintén rendes hírben álló doki. Akkor nagyon rosszul esett, de igazából tényleg senkinek sem jó, ha az orvos túlvállalja magát (mint tudjuk Kép). Remélem, sikerült találnod egy kevésbé divatos, de szintén lelkiismeretes orvost! Jó babavárást! Klára
klara

Kép

Kép Sziasztok Lányok! Kép

Üdvözlet minden új idelátogatónak akikkel esetleg még nem találkoztam ! Kép

Kedves Beatrix! Kép

Gratulálok neked a babócához! Sok sikert az orvosválasztáshoz!!! Kép

Kedves Bogyeszka! Kép

Kép Nagyon örülök, hogy a babócáddal minden rendben.
Pontosan hány hetes is voltál amikor az ultrahangon voltál?
A BPD és az FL mekkora volt???
Olviér a 21. héten volt 400 gramm Kép !!!

Remélem továbbra is sokat mocorog a babócád, és sok örömöd telik benne!

Vigyázzatok magatokra!

Írj nekem!

Puszi Sziszike

Kedves Évi! Kép

Nagyon eltüntél mostanában! Mi van veletek?
Ugye semmi probléma nincsen?
A méhszájad még mindig egy ujnyi?
Fekszel rendesen?

Mikor is mész ultrahangra?
Én emlékszem, hogy ezen a héten?
Írj meg mindent, hogy mi volt, mekkora a baba! OK !

Írj, hogy ne izguljak miattad!

Kedves Angelika! Kép

Te is eltüntél, mostanában nem nagyon irogatsz. Minden rendben veletek??? Kép

Kedves Alma! Kép

Kép Nagyon sajnálom, hogy nem tudott besuvasztani az orvos akit kiszemeltél magadnak a kismamái közé.
Nekem ez nagyon fura, el sem tudnám képzelni, hogy mekeresek egy orvost és nem tud vállalni.

Fel a fejjel, biztosan akad majd más aki meg szívesen elvállal! Kép

Írj!

Puszi

Sziasztok

Sziszike ( 29 hét )

Kép

bedoli

Sziasztok lányok!

Nekem az a véleményem, hogy pont az a lelkiismeretes orvos, aki nem vállalja túl magát, és jut elegendő idő az összes paciensére. Én is inkább keresnék egy másik jó dokit, minthogy futószalagra kerüljek az elsőnél. Le a kalpaggal ez előtt a doki előtt, hogy tudott nemet mondani! Kedves Alma, ne haragudj rá ezért, jó? Kép

Sziszi, most, 22 hetesen voltam. A BPD 53, az FL 34 mm, gondolom normálisak. (Nem nagyon szoktam velük foglalkozni. Kép )
bogyeszka

sziasztok Mindenki!
Igen, Sziszike, kissé eltűntem, orvoskeresésen voltam és 1-2 csalódás után talán megtaláltam, de elkiabálni nem szeretném, csütörtökön megyek fel Pestre és meglátom, ő -e az emberem. Ez is valami, eddig még nem jutottam el egyikükkel sem. A telefonban kedves volt, érdeklődő és a hangja is szimpatikus volt, aztán majd látjuk. Gondolom Alma nem duzzul be ha elárulom, 1azon orvoshoz jelentkeztünk be, így legalább mi is találkozhatunk, tulajdonképpen itt ismerkedtünk meg és még csak chat, emil, telefon.....
Én a 12.hétben vagyok, a pici egészséges, mindene megvan, de sajnos én még nem láttam. Hát akkor, gondoljatok Almára, a picikre és rám csütörtökön este.
Puszi mindenkinek,Mónika
Angelka

Sziszike,

köszi az aggódást. Jövő szerdán megtudom, romlott-e a méhszájam, de szerintem nem. Fekszem egész nap, nem is volt keményedésem. Ma betöltöttem a 30. hetet, most már nem félek annyira.
Tegnap voltunk UH-n, fiú lesz, teljesen ledöbbentünk. Valahogy olyan természetes volt, hogy egy fiú, egy lány lesz a felosztás. Most szoktatjuk magunkat a gondolathoz, olyan fura, nem tudom elképzelni az életemet lánygyerek nélkül. Milyen fiús mamának lenni?
Viszont nagyon nagy baba, már most 1790 gr és 80 mm a BPD. Simán 4 kiló fölött lesz. Annyira nem is bánom már a császárt...

Éva
evaanya

Sziasztok lányok!
Rég jártam itt,és Luca lányom is már 11 hetes,mire felkeveredtem.Összefoglalok pár dolgot,hátha segitségére lesz annak aki ez után szül a MARGITBAN.
Program császár,1o nappal kiirás előtt.Az nap reggeli befekvés,nem olyan faksznis,mint 4éve.A spinált dr.Molnár Péter szúrja,profin.Doki: Ruzsvánszky(esküszöm rá!!!!),asszisztencia Béres.Pár napra rá valóban felmondott!!.Szülésznő Takács Betty.persze nem hagyományos szülésznői teendők,de nagyon kedves,tudom ajánlani,akinek még nincs szülésznőjeKép.Apa ott lehet(üveg mögött).Az örzőbe a babát megkapod,addig vagytok együtt,amig baba,mama birja.Ha akarod szoptathatod is.6 óra múlva felkelés,ebéd!!(4éve még nem volt),tusi,ki osztályra.Akkor mész roomiba,ha el tudod látni magad,és a babát.Vki kérdezett a drain csőről.Hmm...ki lehet birni.
A csecsemősök hozzáállása az elmúlt pár évben hajszálnyit javult,sajnos gázos eset most is volt,de senkit nem akarok rémisztgetni.Mi sajnos PICen voltunk(intenziv o.)Az ottani csecsemősök vér profik!!!Szigor van,de a babák jó kezekben vannak.Privát szoba ár:85oo/éj.Vigyázz,nem/nap,én bebuktam.Nov 4/13 között voltam bent.
Ja,ha vki tud Doris babáiról infót,irja meg,jó lenne tudni,mi van velük.Remélem igy kérdezetlenül is,de tudtam segiteni azoknak,akik még a ngy esemény előtt állnak.Jó babázást/babavárást mindenkinek.Sziasztok

Lucamama
Lucamama

Sziasztok Lányok!
Kép Beatrix, próba szerencse. Lehet ,hogy én pont abban az idôszakban szülök majd, amikor sok más kismami is. Telefonálj bátran, ez nem azt jelenti, hogy ha engem nem, hát nem vállal el Téged sem. Attól még nagyon rendes orvos és segítôkész.

Kép Bogyeszka! Ne érts félre Te sem, én nem haragszom, de így jártam. Szerintem is az a korrekt dolog, ha valaki az elején megmondja vállal vagy sem.

Kép Szia Klára! Én is remélem és köszönöm, hogy megértettél.

Kép Szia Evaanya! gratulálok a fiúcskához!!! Hogy-hogy csak a 30. héten derült ki, hogy fiú lesz? Nem mutatta meg magát elôbb?
Pihenj sokat és vigyázz magadra!!

Kép Sziszike!, Köszi neked is, hogy írtál nekem, jelentkezem, még csütörtök este!
Puszi

és még kinek is írhatnék, ha nem neked
Kép Mónika!, nem duzzultam be, hogy a te szavaiddal éljek! -hát olyan vagyok én??
A Pókembereket ma még bentrôl átküldtem, megkaptátok?
Sok puszi Marcinak!
A csütörtöki viszontlátásra!, már csak
2 kell aludnunk..., de szerintem addig még beszélünk! Puszika!!

Kép Lányok!
Szorítsatok nekünk csütörtökön!!!
Mind a négyönknek a két Babának és a két Mamának!

Sok puszi, mindenkinek
Alma
Alma

Lucamama!
Gratulálok a kis Lucádhoz, elsôsorban!!!
Köszi, az infókat, minden segítség jól jön.

Szia,
Alma (15)
Alma

Elgondolkodtató, hogy ahány mamát csak ismerek, aki a Ruzsvánszkynál szült, mind (program)császár volt. És nem két emberről beszélek. És egyetlen egyet sem ismerek, aki természetes úton szült volna nála. Gyanaxom, hogy egy 2. H.Sz.-szel van dolgunk. Aki most keres orvost, ezt nem árt szem előtt tartani.
érdekes

Elgondolkodtató, hogy ahány mamát csak ismerek, aki a Ruzsvánszkynál szült, mind (program)császár volt. És nem két emberről beszélek. És egyetlen egyet sem ismerek, aki természetes úton szült volna nála. Gyanaxom, hogy egy 2. H.Sz.-szel van dolgunk. Aki most keres orvost, ezt nem árt szem előtt tartani.
érdekes

Érdekes, talán jobb lenne, ha nem kavarnád feleslegesen az indulatokat. Személy szerint két anyukát is ismerek, akik Ruzsinál szültek, egyikük kettő, a másikuk egy babát, és egyikőjüknél sem volt programozott császár, de más sem, ami egy kicsit is inditáshoz hasonlitott volna.
bambrus

de jó neked Lucamama, sok boldogságot kívánok a picikédhez!

Almácska, holnap megyek fel és ha minden jól megy még a reptérre menet sem tévedek el.
Még1x, nagyon köszönöm a fél7es helyet, azért 1 puszira mindenképp lesz idő és tul.képpen ha Robi megy fel dolgozni és máskor is, felmehetek, találkozhatunk bármikor.
Puszika,Mónika
angelka

Érdekes!
Kb.6an,8an járunk tágabb baráti körből a Ruzsyhoz,és nem 1eket szültünk nála,rajtam kivül mindenki természetes úton!!!!!!!!Nem szivesen beszélek már róla,de volt 97ben egy myomám,és ő rakott össze úgy,hogy ma lehet két lányom!!!
Tájékozódj,mielőtt feszültséget keltesz!!
Más.Mint mindenhol,a szülészeten is látszik az egészségügy pocsék helyzete.Aki teheti,és nem tud mit kezdeni az 1%val(Apukák is!),utalja el a Pilishegyi Alapitvány javára,hogy legyen elég gumikesztyü,vizzáró tapasz,stb...
A jókivánságokat köszönöm,szemmel tartalak titeketKép
Lucamama

Mónika, ha nem tévedtél el eléggé, hívj engem , majd segítek eljutni a Pilisbe :-)
Ha tényleg segítségre szorulsz, hivd a Tamásomat Ô tényleg tud segíteni, el sms-ezem a számát. (Ô már a Mátrába is elvezet) Persze én bizom benne, hogy nem tévedsz el, de ha mégis. És vigyázz, szavadon foglak!!!! (az utolsó mondatodra céloztam)
Puszika holnap,
Alma

,,érdekes,, Hát ez tényleg érdekes, de attól függ kinek mennyi az ahány ...

Alma
Alma vagyok

Érdekes, 2002-ben szültem a Ruzsvánszki-nál, természetes úton.
béta

Kép

Kép Sziasztok Lányok! Kép

KépÜdvözlet minden olyan anyukának és kismamának
akikkel eddig még nem találkoztam!

Kedves Évi! Kép

KépNagyon örülök, hogy végre írtál nekem! Aggódtam miattatok! Kép
Annak is nagyon örülök, hogy minden a legnagyobb rendben, és ilyen szép nagy "kukis" babácska van a pocakodban! Domika 32 hetesen volt 1800 gramm!

Érdekes volt olvasni, hogy meglepődtetek azon, hogy nem kislányotok lesz Kép!

Mindenhol úgy beszélnek az ideális családról, hogy egy fiú, egy lány! - de ugye ez nagyon sok helyen nem így van.

Én másodiknak is inkább fiút akartam, és örültem, neki, hogy így lett!
Harmadiknál mindent bevetettünk, hogy nagyobb esélyekkel foganjon kislány, és mégsem kislány lett, hanem kisfiú!
Ha terveztek harmadikat is majd, akkor ezt is számításba kell vennetek, hogy lehet hogy ő is kisfiú lesz.
Bevallom nem volt könnyű feldolgozni, de most már egyáltalán nem bánom, és úgy érzem, hogy jó dolga lesz a kicsi Olivérnek két bátyuska mellett!

Hogy fogják hívni???

Írj, nagyon várom a feljeményeket!

Puszi Sziszike

Kedves Lucamama! Kép

KépMi még nem találkoztunk, úgyhogy üdvözlet neked és nagy-nagy Képgratula a kicsi Lucához! Kép

Rólam annyit, hogy két kisfiam van, Benike 4,5 éves ( császármetszéssel született a Budai Honv. K. ) Domika 2,5 éves ( természetes úton született a Sz. M. K. ), valamint van egy 29 hetes pocaklakóm akiről már a 17. héten kiderült, hogy szintén kisfiú és Olivérnek fogják hívni! Kép

Az én orvosom Lacza Tibor doktor úr! Ismered?
A szülésznőm Szökrényné Gyögyni! Ismered?

Miért lett porgramcsászár? Mi volt az oka annak, hogy ennyivel a kíírt időpont előtt megcsászároztak?
Milyen volt a műtét utáni felkelés?
Mikor mentél a baba-mama szobába?

Kép Miért voltatok intenzív osztályon? Valami gond volt a babával? Mekkora volt?

A fizetős szobát most hogy is kell érteni, összesen 8500,- ft-ot fizettél 4-13-ig??? Én úgy tudtam, hogy ... Ft/nap!!!

Írj, nagyon várom a válaszodat!

Szia Sziszike!

Kedves Alma! Kép

KépSzorítok neked, hogy este minden Ok legyen, és végre sikerüljön egy megbízható dokibácsit találnotok! Kép

Feltétlenül írd meg, hogy mi volt! OK!

Puszi Sziszike

Kedves Bogyeszka! Kép

KépMi újság hogy vagyok? Sokat mocorog a picúr?
Mekkora a pocid?

Jól bírod a terhességet?

Írj!

Puszi Sziszike ( 29 hét )

Kép

bedoli

Sziasztok Lányok!
Kép Sziszike!
Nagyon kedves volt a doki, egy végtelenül szimpatikus ember, lelkiismeretesnek tu˝nik, már amennyire így elsöre megállapítható. Úgy látszik megtaláltam az igazit!

Kép Mónika!
Írtam az e-mailedre.

Puszi nektek
Alma
Alma vagyok

Sziszike,
nagyon aranyosak a gif-jeid de sokáig tart míg az ember végre letölti és elolvassa a hozzászólásokat, kérlek ha nem gond mellőzd őket.
Köszi
Renata
Renata

Kép Kedves Alma! Kép

Nagyon örülök, hogy végre sikerült megtalálnod azt az orvost, akire vágytál! Kép
Örülök, hogy ennyire szimpatikus, és remélem nem fogsz csalódni benne.

Ki is ő pontosan? Hogy hívják?

Egyébként jól vagyok? Minden Ok veletek???

Puszi Kép

Sziszike

Kép

bedoli

Kép Szia Sziszike!
Írtam neked az e-mailedre, remélem nem haragszol érte?!?!?! Kép

Puszi,
Alma
Alma vagyok

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék Dr.Béres Lászlóról!
Ha valaki tud róla valamit,esetleg nála szűlt légyszi írjon!
Előre is köszi!
Janka

Szia Janka!

Vagyunk itt többen is akik nála szültünk, én szívesen adok infót róla, de csak magánban! Ha érdekel, dobj meg egy mailel (profilban)!

Philissa

Philissa
Csenge Boglárka 2002.09.23.
Kép
és Hanga Bíborka 2005.05.05.
Kép
philissa

Szia Janka,

én is! Írj magánt!

Éva
evaanya

Szia Évi! Kép

Olvastad amit írtam neked???
Nem írtál egy sort sem, pedig nagyon vártam!

Írj!

Kellemes hétvégét és jó pihit!

Szia

Sziszike

bedoli

Szia Philissa!Kép

Írtam neked e-mailt! Megkaptad???

Várom a válaszodat!

Kellemes hétvégét és jó pihenést!

Puszi

Sziszike

bedoli

Kedves Alma! Kép

Megérkezett hozzám az e-mailed, egyátalán nem baj, hogy írtál, nagyon örülök neki és a fényképnek is amit küldtél! Kép - aranyosak vagytok!

Én is írok neked igérem mihamarabb!

Kellemes hétvégét és jó pihenést!

Puszika

Sziszike ( 29 )

bedoli

Sziasztok!
Margit kh-ból Dr Lévárdi valakinek ismerös esetleg? Tapasztalatok?
Köszi
amp
amp

Szia Sziszike!

Már írtam, nézd a postaládádat!

Szia
Philissa

Philissa
Csenge Boglárka 2002.09.23.
Kép
és Hanga Bíborka 2005.05.05.
Kép
philissa

Kép Szia Philissa!

Kép Megérkezett az e-mailed, köszike, hogy írtál!

Puszi Sziszike

Alma! Kép

Már válaszoltam is neked remélem mihamarabb válaszolsz te is nekem!

Jó éjt mindenkinek aki még ma idelátogat!

Sziasztok

Sziszike

Kép

bedoli

OFF Sziszike és Philissa!
Azért időnként átnézhetnétek a hazai topikba is Kép
Bellana
bellana

Szia Mónika!
Nagyon eltüntél! Én írtam az e-mailedre is!
Ugye, nincs semmi baj?

Puszi,
Alma
Alma vagyok

szia Sziszike!
Köszönöm a gratulációtKép.A te dokid,az az alacsony,kopaszodó?Ha igen,1szer volt hozzá szerencsém,de olyan erős keze van,hogy nem egykönnyen felejthető,ahogy vizsgál!
Azért lett pr.csaszi,mert myomások nem szülhetnek természetes úton.Most azért ennyivel előbb,mert 1o napja jóslóim voltak,a szivhang picit beszükült.Luca jeleket küldött,valószinüleg,már akkor sem volt jól.Szülés után kb.1 órával derült ki,hogy tüdőgyulladása van.Ezért voltunk a PICen.
De gyorsan összeszedte magátKép.Szombat estétől csütörtökig voltam a privátban,de csak számlázásnál derült ki,hogy 85oo/éj és nem/nap.
Felkelni 6óra múlva lehetett.Volt tusi,vacsi stb..
3éve még ilyesmi nem volt,asszem kevesebb a spinál.Összességében azonban nehezebben vakartam össze magam.Hosszaban és jobban fájt,mint elsőre.
De volt bent olyan 3.csaszis,aki másnap reggeltől futott,mint a nyúlKép
Jó babázást/babavárást mindenkinek!

Érdekes!Neked még annyit,hogy a Ruzsy a szabija alatt jött be megcsaszizni,és még akkor ketten szültek nála!!!H.Sz. pont forditva csinálta,nem?
Hát nem ÉRDEKES???
Lucamama

Sziszike!

Bocs, nem mindig van erőm írni. Nagyobbik fiamat teljesen megkavarta, hogy nem én vagyok a fő ellátó egység. Vagyis, mindig itt az anyu, engem meg kímélni kell. Aztán meg ő utazik a szüleimhez, szóval teljesen felborult a napirend. Nem alszik délután, este tiszta hiszti, az én kiegyensúlyozott gyerekem meg van kavarodva. És ez csak romlik valszeg a tesó érkeztekor.
Nevek: András, Máté vagy Áron. Még ezeket is nehezen szedtük össze. Valahogy mintha fiúnévből kevesebb lenne.

Mindenki, aki most szült! kérdésem a csecsemősökkel kapcsolatban: lehet olyat csinálni, hogy én írásban, saját felelősségemre kérem, hogy ne tápozzák/teáztassák a gyerekem? Persze, ha egyébként minden oké. És meg lehet őket kérni, hogy ha nem is kapok rumiban helyet, legalább szóljanak be, ha sír a gyermek?

Köszi,
Éva
evaanya

Sziasztok! Üdvözlök minden Pocakost, Pocaklakót, Anyukát, és Babókát!

Itt még új vagyok, de szerencsére már nekem is van egy gyönyörű, 15 hónapos kislányom, és úgy néz ki, hogy útban van a hugica/öcsike is.
Még elég friss számomra ez a hír, mert még csak most produkáltam egy pozitív tesztet. (emiatt madarat lehetne fogatni velem! Kép de hát ezt az érzést ti is ismeritek!)

Sziszike!
Olvastam, hogy te is dr. Lacza Tibornál és Szökrény Gyöngyinél szültél. Én is a kislányomat, és meg kell, hogy mondjam, én is meg voltam velük maximálisan elégedve, úgyhogy ha a dokim is megerősíti a teszt-eredményt, akkor újra ezt a párost választom. Bár kicsit "csalódtam" a dokiban, mert 2 hete voltam nála, hogy nem jött meg, lehet, hogy terhes vagyok. Megvizsgált, uh-on is megnézte, és azt mondta, hogy józan emberi számítás szerint nem vagyok terhes. Hát úgy látszik, nincs tévedhetetlen orvos... Kép Csak ez legyen a legnagyobb tévedése az életben!
Egyébként érdekes, hogy sokan "erős kezűnek" tartják, de én ezt annyira nem tapasztaltam. Terhességem alatt egyedül szülésnél fájt a vizsgálat, egyébként sosem.

Evaanya!
Attól én is félek, hogy a lányom hogyan fog viszonyulni kistesójához. Remélem, megbarátkozik vele.
A fiú nevekből szerintem tényleg nagyon kevés "normális" létezik, mi is nehezen találtunk párat. Nálunk a Kristóf és a Richárd egyelőre a nyerő, de ez szeptemberig még változhat is...
Szerintem a csecsemősöknél semmit sem kell aláírnod, tényleg csak szükség esetén kajáltatják. Tőlem például elnézést kértek, hogy adtak teát neki, de mondták hogy már nagyon éhes volt szegény. Persze hogy éhes volt szegénykém, amikor szinte nem is volt tejem (2 hónapos koráig szoptatásonként 10-20ml volt a "kipréselt" mennyiség Kép Ha tud valaki valami tuti módot a tejserkentésre, árulja el nekem! Köszike!)
A gyereksírás miatti értesítésről szerintem mondj le, nem hiszem hogy erre lenne idejük, és energiájuk. A rooming-in-t nyugodtan kérheted, csak szólj előre a szülésznődnek, nekem is elintézte az enyém (a privátot, amiből csak 2 van!).

Na nem írok most többet, mert már kész regény jött össze.
Majd megpróbálom regisztrálni magam.

Sziasztok, vigyázzatok magatokra!
VMóni
Névtelen

Szia Lucamama!
Üdvözlet az intenzíves szomszédtól! Remélem jól vagytok és Luca baba ugyanolyan gyönyörű kislány, mint egy hetesen volt.
Barnamama
Barnamama

Sziasztok lányok! Kép

Kép Üdvölök minden új idelátogató kismamát és anyukát! Kép

Kedves Lucamama! Kép

KépÖrülök, hogy írtál nekem pár sort. Igen a dokibácsim alacson, kopaszodó 65 éve körüli!
Hát ami az erőskezűséget illeti, nem is tudom, hogy mit mondja, mert Domikánál egyedül a 37. heti vizsgálat fájt, akkor meg azért vizsgált meg alaposabban, mert elutazás előtt állt, és meg akart győződni róla, hogy nem-e jön nemsokára a baba! - Akkor bizony én is felszisszentem! Kép

De sajnos végül nem sikerült nála szünöm, mert Domika úgy döntött, hogy korábban akar a világra jönni, és mivel egy héttel korábban érkezett a vártnál, ezért nem tudtunk együtt szülni, de egy percig sem éreztem azt, hogy orvost kellene emiatt váltanom, és úgy tekintek rá, mintha együtt szültük volna Domit, és neki mutogatom nagy büszkén a fényképeket!

Kicsit ilyesztő ami a kislányoddal történt még szerencse, hogy gyorsan rendbejött és mára minden rendben van veletek.
Összesen mennyi időt is töltöttetek a kórházban???

Jó egészséget és babázást nektek!

Puszi

Sziszike

Kedves Évi! Kép

KépÖrülök, hogy jól vagytok, és hogy minden rendben veletek, ma én is betöltöttem a 30. hetet! Kép
Ezerrel mocorog a babuci, néha szinte megilyeszt, hogy mit csinál odabent!

Érthető, hogy a kisfiad kicsit zavarodott a helyzet miatt, én egyszerűen nem tudnám megoldani, hogy ilyen sokat pihenjek feküdjek.

Ami a névválasztást illeti mi a lánynévvel nagyobb bajban voltunk, mert ugye haramdjára csak azt keresgéltünk, ha lány lett volna Regina lett volna a neve!
Az OLIVÉR név meg egy biztos tartalék volt, hogy ha mégis kisherceg érkezne!

Vigyázz magadra, és a kis pocaklakódra, pihenjél amennyit csak tudsz!

Puszi

Szizsike

Kedves Névtelen - VMóni! Kép

KépÖrülök, hogy végre jött valaki aki ismeri a dokibácsimat közelebbről is. Kép
Én Olivérrel 7 ( csak azért ilyen korán mert elutazás előtt álltunk és nem akartam kiskönyv nélkül elutazni )hetesen, Domival meg 10 hetesen voltam előszőr nála, meg sem fordult volna a fejemben, hogy korábban menjek.

A szülésnél nekem is fájtak a vizsgálatok!

Pegig végül úgy alakult, hogy nem is tudtunk együtt szülni! Kép - de én kitartok mellette, és remélem, hogy most másképp lesz!

Írd le, hogy milyen volt a szülés, kaptál-e fájdalomcsillapítót, nagyon fájt-e a sebed, fájt-e a varratszedés stb. Kérlek!

Szia

Sziszike

Kedves Alma! Kép

Írtam neked e-mailt! Kép

Várom mindenki mihamarabbi válaszát!

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek aki ma még idelátogat!

Sziasztok!

Kép

bedoli

Szasztok! Kép
Remélem, mindenki jól van! Mi is rendben vagyunk, a baba egyre aktivabb, az előbb akkorát mozdult, hogy kivülről is látszott. Kép
bambrus

Sziasztok!

Én is a Ruzsinál szültem, teljesen hagyományos módon. Sőt én úgy érzem abszolút neki köszönhetem, hoyg nem lett császár, ugyanis volt türelme kivárni, hogy a lányom elinduljon magától kifelé.
thira

Jó estét mindenkinekKép

Sziszike!(és mindenki,aki a 3.at várja)

Bár Luca még csak mostanság pottyant ki,de irigylem az összes 3.kal(bocsi nem találom a kötőjelet)várandós mamát.Úgy szeretnék én is 3at!!
A Ruzsi 4/5 évre letiltott,sajnaKép.Összesen 1o napot voltunk bent.Asszem olcsón megúsztuk.

BarnamamaKép)))))

Nagyon örülök neked!Aludtál,amikor elindultunk,nem volt szivem felkelteni.Hogy vagytok?Paraszthajszál választott el,hogy leirjam a storytokat figyelmesztetésül,de ha itt vagy tied a jog.Hogy birja a nagy a gyürődést?Megpróbálok felrakni 1 képet,mond meg te,hogy milyen most.Puszi,és irj!!!
Jó éjt mindenkinek
Lucamama

Nem engedte felrakni a képetKépElkérem a H.Ágitól a számod és felhivlak.
Pusz
Lucamama

Lucamama!
Meg akarok írni mindent, de várom a Kórház levelét, hogy teljes legyen a történet. A hónap végéig ( állítólag ) írásban kapok választ.
Szerencsére jól van Barnus, szépen fejlődik. A jövő héten még megyünk egy neurológiai kontrollra, de ez már csak egy ellenőrzés.
Barnamama

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?