Sziasztok lányok!
Üdvölök minden új idelátogató kismamát és anyukát!
Kedves Lucamama!
Örülök, hogy írtál nekem pár sort. Igen a dokibácsim alacson, kopaszodó 65 éve körüli!
Hát ami az erőskezűséget illeti, nem is tudom, hogy mit mondja, mert Domikánál egyedül a 37. heti vizsgálat fájt, akkor meg azért vizsgált meg alaposabban, mert elutazás előtt állt, és meg akart győződni róla, hogy nem-e jön nemsokára a baba! - Akkor bizony én is felszisszentem!
De sajnos végül nem sikerült nála szünöm, mert Domika úgy döntött, hogy korábban akar a világra jönni, és mivel egy héttel korábban érkezett a vártnál, ezért nem tudtunk együtt szülni, de egy percig sem éreztem azt, hogy orvost kellene emiatt váltanom, és úgy tekintek rá, mintha együtt szültük volna Domit, és neki mutogatom nagy büszkén a fényképeket!
Kicsit ilyesztő ami a kislányoddal történt még szerencse, hogy gyorsan rendbejött és mára minden rendben van veletek.
Összesen mennyi időt is töltöttetek a kórházban???
Jó egészséget és babázást nektek!
Puszi
Sziszike
Kedves Évi!
Örülök, hogy jól vagytok, és hogy minden rendben veletek, ma én is betöltöttem a 30. hetet!
Ezerrel mocorog a babuci, néha szinte megilyeszt, hogy mit csinál odabent!
Érthető, hogy a kisfiad kicsit zavarodott a helyzet miatt, én egyszerűen nem tudnám megoldani, hogy ilyen sokat pihenjek feküdjek.
Ami a névválasztást illeti mi a lánynévvel nagyobb bajban voltunk, mert ugye haramdjára csak azt keresgéltünk, ha lány lett volna Regina lett volna a neve!
Az OLIVÉR név meg egy biztos tartalék volt, hogy ha mégis kisherceg érkezne!
Vigyázz magadra, és a kis pocaklakódra, pihenjél amennyit csak tudsz!
Puszi
Szizsike
Kedves Névtelen - VMóni!
Örülök, hogy végre jött valaki aki ismeri a dokibácsimat közelebbről is.
Én Olivérrel 7 ( csak azért ilyen korán mert elutazás előtt álltunk és nem akartam kiskönyv nélkül elutazni )hetesen, Domival meg 10 hetesen voltam előszőr nála, meg sem fordult volna a fejemben, hogy korábban menjek.
A szülésnél nekem is fájtak a vizsgálatok!
Pegig végül úgy alakult, hogy nem is tudtunk együtt szülni!
- de én kitartok mellette, és remélem, hogy most másképp lesz!
Írd le, hogy milyen volt a szülés, kaptál-e fájdalomcsillapítót, nagyon fájt-e a sebed, fájt-e a varratszedés stb. Kérlek!
Szia
Sziszike
Kedves Alma!
Írtam neked e-mailt!
Várom mindenki mihamarabbi válaszát!
Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek aki ma még idelátogat!
Sziasztok!