Új privát üzeneted érkezett!

Már megint ez az ILYENEKET szó, mint az öregasszony nálunk az ilyenekkel nem tudja mit szoktak csinálni. :twisted: Miért milyenek. Ugyanolyan kismamák,mint a többi.

Kép

Kép
melcsike70

Szerintem az nagy igazság, hogy senkivel nem tudsz együtt érezni, vagy megérteni mit érez bármiről legyen szó, amig te magad meg nem éled ugyanazt. És ezek egy sem élte meg még ne is éljék, azt kivánom, mert egy gyermeket elvesziteni. Az fájdalom, a legnagyobb. :(

Kép

Kép
melcsike70

Most elköszönök tőletek jó. Legyetek jók. Jó éjt mindenkinek. Puszi.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, ez is nagyon nagy dolog volt tőled, hogy visszakérdeztél, hogy gondolt-e arra. Ez ezelőtt történt volna, lehet, hogy sírva csak annyit mondtál volna, hogy hát igen.

Mondjuk abban igaza lehet a nőcinek, hogy az egy szülő nőnek sem tesz jót, ha ilyen sajnálatos dolgokat hall, mert a szülést nem hiszem, hogy előrébb vinné.
DE, azoknak az anyukáknak sem volt ugye leányálom végighallgatni azt, hogy az ő egészséges gyermeke felsír....

Igen, az éremnek két oldala van.

És azt nem mondták, hogy a tüdővérzést mi okozta?

Akkor a PIC szerint méhen belüli fertőzés indította be a koraszülést, de a boncolás ezt kizárja. Tehát gyakorlatilag nem lettünk okosabbak :cry:

A rokonokat mindenképpen jó ötlet kikérdezni
Vendég

és itt jön mégegy dolog,amit nehéz leírnom,mert a saját tragádiám döbbentett rá, hogy én sem voltam különb,mint azok akikről mesélek..hogy nekem is voltak elképzeléseim,akár előítéleteim...

A tegnapi híradóban volt egy siket képviselő esete..amennyiben ismeritek az esetet..Korábban úgy gondoltam, hogy a fogyatékkal élő emberekre nem igaz, hogy bármit elérhetnek, hogy ugyanolyan lehet az életük.Amikor elkezdődöt t a hír, akkor is arra gondoltam, hogy ez csak azért kap nyilvánosságot, mert siket....
A következő gondolatom, pedig az volt, hogy valószínüleg Viola is fogyatékkal élő lenne..hallás és látáskárosodott..és én egész életemben arra törekednék, hogy bármit elérhessem,s csak azért küzdenék, hogy ne tekintsék másnak....megváltozott minden az életemben,szinte mindent újra kell értékelnem, semmi sem lesz már ugyanaz...
A pszichológus mondta,hogy idővel látni fogok valamit,amire Viola tanít engem..hogy az elvesztett gyermekeink ezentúl minden tettünkben,gondolatunkban jelen lesznek,s ezzel értelmet kap a létezésük,s a távozásuk is....
Szeretni tanít ,olyan szeretettel,amit talán csak Neki adhatok...hiszen Ő az ,aki csak jót és szépet adott..sosem voltam rá mérges,sosem tett olyat ami rossz lett volna...SENKI MÁS nincs ilyen tisztán a szívemben...
és azzal, hogy elveszi a hétköznapi előítéleteimet,kivesz belőlem lassan minden "rosszaságot"..egy új, jobb emberré tesz...

KépKépKép
tünci28

Jó éjt, Melcsi.

Tünci, nagyon szép, és igaz, amit a pszichológus mondott. Ebbe még bele sem gondoltam, hogy tényleg, Lackó az, akire még életemben nem haragudtam, csak tiszta szívből szerettem/szeretem. És tanítgat, folyamatosan, és én igyekszem minél többet tanulni tőle.

Tünci, én is ugyanígy vagyok. Ma pl. jöttünk haza a munkából, és ment előttünk egy bolond, kb. 30-35 körüli lehetett. Szökdécselt, meg énekelgetett, látszott, hogy valami nincs rendben. Kolleganőmmel egymásra néztünk, kicsit elmosolyodtunk, de azonnal az futott át az agyamon, hogy ha az agyvérzés miatt Lackónál nagymértékben károsodott volna pl. az agyacskája, akkor Isten tudja, hogy mennyire lett volna beszámítható, ép elméjű. És nem szerettem volna sosem, hogy kinevesse Őt bárki!!!!!!! Ezenkívül még bármi felléphetett volna.

Olyan rossz ebbe belegondolni, de bármi megtörténhetett volna mindannyiunkkal, ha a picikéink életben maradtak volna, ami talán sokkal de sokkal fájdalmasabb lenne egy életen keresztül, mint az, amit most és még nagyon-nagyon sokáig érezni fogunk. Persze lehetne azt az oldalát is nézni, hogy mi lett volna, ha szépen felgyógyulunk, az agyvérzés felszívódik, és szépen elkezd gyarapodni, fejlesztésre járnánk stb., és lassan behozná az elmaradást a társaihoz képest. De valami belső hang azt mondja, hogy erre nagyon kevés lett volna az esélyünk :cry:
Vendég

Szórakozik a net itthon, ha sokáig nem írok, azt jelenti, hogy feladtam, és kikapcsoltam a gépet... :roll: 8)
Vendég

Valahogy ezt akartam mondani, hogy nem volt hiába az Ő áldozata..hogy terve van még az Életnek,Istennek velünk...jobbá válni és megértetni másokkal, amit mi már tudunk...ez is egy kapaszkodó...

KépKépKép
tünci28

EZ AZ AMIT NE HALLGASSON EGYIKÖNK SE KARÁCSONYKOR!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=44HdlHXi ... re=related

KépKépKép
tünci28

Holnap meghallgatom, mert itt fekszik apa mellettem, filmet néz, nem szeretném zavarni :roll:

Hogy is hívják az együttest, aki énekli? Nem ők a desperado ugyi?

Hát igen, már jobbá is váltunk egy kicsit, de azért még sok dolgunk lehet :)

Egyszer már írtam, hogy olvastam valahol egy aranyos mesét/történetet: egy fogyatékos baba anyukája beszélgetett Istennel, és kérdezte, hogy miért pont velük történt ez, mikor ő mindent megtett azért, hogy egészséges babájuk szülessen. Azt mondta Isten, hogy azért, mert látom, hogy te vagy olyan kitartó és bölcs, hogy te ezzel meg tudsz bírkózni.
Vendég

Tünci, arról volt szó a háziorvosnál, hogy meddig maradsz otthon?
Vendég

igen a desperado...

tudtam, hogy megkérded.. :D
Képzeld,azóta már egy másik lelki támaszom is igyekszik rábeszélni, hogy ne menjek vissza egyelőre..de valahogy túl azon, hogy el van döntve,valahogy el is fogadtam már..elhitették, hogy jobb lesz nekem...
teszek egy próbát, aztán ha nem megy, akkor visszajövök táppénzre..
talán tényleg csak az első párnap lesz nehéz, amikor végighallagatom a sok sületlenséget, amit majd szeretnének elmondani...bár arra is gondoltam, hogy az első napon kiteszek egy lapot a faliújságra, hogy MIT NE!!!

KépKépKép
tünci28

Végül is igazad van, ki kell próbálni:)

Én csak annyiból éreztem, hogy még korai volt visszamenni, hogy még rengeteg elfojtott érzelmet érzek magamban, aminek az elmúlt pár hónapban ki kellett volna jönnie, de nem jött. Most meg jönne, csak ugye nem mindig tud.

Kollégám megint elkezdte pl. tegnap mondani, hogy nem tudják, hogy anyagilag be merjenek e vállalni második gyermeket. Hát azt hittem hülyét kapok, majdnem mondtam neki, hogy én örülnék, ha itt lehetne velem az életem értelme, nem, hogy itt anyagiak miatt döntenék arról, hogy legyen-e 2. !!!!!!!!!
Aztán szépen csendben maradtam, hogy persze, miért ne vállalnátok. Meg megkérdezte, hogy "de azért majd még próbálkoztok?" Hát basszus, persze, hogy próbálkozunk! Lehet, hogy aranyosan akarta kérdezni, csak hát ilyenkor olyan hülyén jön ki minden!
Vendég

Milyen kollégáid vannak? Jó fejek?

Írtad múltkor, hogy ugye akinek nincs gyereke az dolgozik ünnepekkor. Hát én is mindig dolgoztam... Most is fogok, de most azért jobban jönnek ki az ünnepek, 24-ét ledolgozzuk előtte, így az szabadnap lesz, bár lehet, hogy itthon sem lesz könnyebb.
Vendég

attól én is félek, hogy ott kap el egy egy mélypont..az előbb jól kibőgtem magam, miközben írtam..de jönnie is kell,mert rosszabb, ha elfolytom..egész délután itt volt bennem, de én is tartani akartam magam a párom előtt..

azt nem tudom hogy bírom majd a napi kb 50 kisgyereket, akiket behoznak a szülei az üzletbe..

KépKépKép
tünci28

nálunk nincs olan hogy előre ledolgozzuk...csak a piros betűsön nincs nyitva..nem írtam hol dolgozom???

KépKépKép
tünci28

Egyébként anyu mondta egyszer, hogy amikor az apukája meghalt, eszméletlen nagy lelki erőt érzett magában, mintha valaki segítené. Néha én is ezt érzem, hogy marha erős vagyok, hidd el, nem hagynak a gyerkőceink cserben minket a nehéz időben :wink:
Vendég

De, közben már eszembe jutott, bocsi. Nem tudod kivenni esetleg szabinak? Vagy menj el influenzával táppénzre egy pár napra abban az időben.

Tényleg nem lehet könnyű. Én a suli után három hónapot dolgoztam egy bevásárlóközpontban egy sznob boltban, hát néha már a falat kapartam!!!!!!
Vendég

Az a helyzet hogy maradni fog szabim,mert most van 22 nap,ebből kb most kiírnak 13-15-öt..aztán utána elvileg nem lehet kivenni a dömping miatt(bár nem tudom idén lesz e...)..az osztályvezetőn múli, hogy kinek kell dolgozni..ált csökkentett a létszám..nem tudom gondolnak e arra majd, hogy már nekem is van gyermekem...

KépKépKép
tünci28

Ebben szerintem ne is reménykedjünk :roll: , hogy erre gondol egyáltalán rajtunk kívül valaki...

Én is rendesen be vagyok tojva a válság miatt. Ott van ugye a CHF alapú hitel, meg, hogy a bérek nem fognak nőni kb. jövő júniusig. Meg amit Manó is mondott, hogy rejtve szépen spekulálnak minket az áruházakban, kisboltokban stb. De épp azon nevettem délután, hogy én hiába spejzolnék be élelmiszerből, kb. 1-1,5 hónapja kellett kidobnom mindent a hülye molyok miatt! Az lenne az igazi válság, hogy bevásárolnánk, rá pár hétre meg a kukában landolna minden :x
Vendég

Tünci, megyek aludni, mert leragad a szemem.

Hétvégén itthon leszünk, tudok jönni végig
Vendég

Jó éjt Boboka!

én még nézelődöm kicsit...

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt LÁnyok!
Szupi éjszakám van... :(
Az álommanó ma kihagyott minket..

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Ma csak beköszönök, mert majd csak holnap reggel jövök haza, úgyhogy, falunap lesz anyáméknál és éjszakára is ott maradunk. Legyetek jók és vigyázzatok magatokra. Legyen kellemes a hétvégétek. Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci! írtam privit
bende

Ki vagyok akadva!
Reggel felkeltem 6.-kor, hogy 9.-re ideérnek a vendégek.....
Tescoba rohanás hajnalban, reggelihez kaja, haza, mosógép indítás, ruha beszedés, rendrakás, ágy megcsinálás, porszívó, gyors takarítás, közben reggelit feltette, 9.re megterítve, melelgen az asztalon minden, én leizzadv, kipurcanva, erre jön a telefon, hogy most indultak még csak el.
Na tudod, fogtam a kaját és kidobtam.

Majd kínálom kávéval őket.

Tegnap a Trópusi vihar című Ben Stiler vígjátékra szavazott tesóm, kicsit fanyalogtam, de jól van, azt csinálunk most, amit akar, de nagyon pozitívan csalódtam a filmben, végig nevettem az egészet és olyan jól esett, meg még amikor jöttünk haza, még akkor is néha, mert annyi marhaság volt benne.

De most rohanok, mert úgy nézem lassan ideérnek már.

Betti
Kép
betti0412

Ja és a filmben Tom Cruise férfiideált :( csak az utolsó percben ismertem fel, úgy el volt maszkírozva, de szenzációsan játszott.

Betti
Kép
betti0412

ó,Melcsike, most nézem micsoda avatarod van!szép-szomorú...

Betti!
Remélem a nap többi része jobban telik.Ma megint nagyon szorgalmas voltál,én még csak boltban voltam..nem merek semmit csinálni,zajongani,mert még alszok a párom..én is kb 4-kor aludtam el..

Manó!
Szia,jó,hogy megjöttél!
Én is akkor vagyok magam alatt,amikor egyedül vagyok..ma is fél éjszaka sírdogáltam,hol jobban,hol kevésbé...

azt még nem is mondtam ,hogy mi a legújabb fejlemény kőműves ügyben..a vállalkozónak az a három embere,akik nálunk dolgoztak,kimentek dolgozni az osztrákokhoz,és nem is szóltak a főnöküknek...úgyhogy azt mondta a pasi,hogy akkor most jön Ő,pedig ő csak kivételes esetben dolgozik,csak a műszaki ellenőri feladatokat csinálja,de most beáll vakolni... :D

mondhatni:yipppiiiijjjjááááájjjjéééééé!

KépKépKép
tünci28

Betti, azt a filmet már én is néztem, hogy jó lehet, hamarosan sztm én is megnézem.
Sajnálhatják a vendégek, hogy kihagyták a finom reggelit!! Így jártak :roll:

Még én sem csináltam szinte semmit. Beindítottam egy mosást, meg megnéztem a viasaton a narancsvidéket délelőtt, most meg csak úgy élvezem, hogy szombat van:)

Tünci, nyugtasson, hogy azért már látszik a vége! Álljon csak be a főnök is vakolni :wink:

Igen, Melcsinek nagyon szép az avatarja :)

Tünci, sikerült tegnap találnod dolgokat a neten a házikóhoz?
Vendég

eszem vesztem, itt vagyok 30 éves fejjel és sutyiban netezek mint egy rossz kisgyerek...ha apa elkap lenyakaz...rámolnom kéne a változatosság kedvéért! :D

Tünci: az éremnek tényleg két oldala van és amkor születik egy egészséges baba időre tényleg nem lehet elvárni, hogy ne legyen bolog az édesanyja és arra gondoljon, hogy dejó h nem neki születik a halott/beteg/kora babája...És ugyanígy nem lehet elvárni azt sem, hogy egy tragédiába fulló terhességnél az édesanya végighallgassa a boldogság perceit a szomszéd ágyon. Nagyon külön kéne tenni ezt a két dolgot az biztos és ez nem a kismamák hibája, hogy nem így van. A két dolgot akkor és ott semmiképp nem lehet összekapcsolni. Az az igazság h vannak emberek, akiknek nem kell ezen átmenniük. Nem kell ezt megtapasztalniuk. Már rég nem várom el, hogy érezzék azt amit én. A tudatlanság boldogság is ebben az esetben. Engem is sokszor megbántanak...de már sem harag sem döbbenet nincs bennem.
Nyaraláson taliztam egy ismerőssel, akivel akkor találkoztunk utoljára, mikor még terhes voltam. Azaz több mint egy éve. Kérdezte, hol a baba? Biztos pihenünk és a nagyinál van....apa elrohant, nem köszönt neki...az ismerős nem is értette mi lelte, könnyes szemmel mondtam neki h egy éve elvesztettük és bár úgy lenne ahogy ő mondja, kikapcsolódunk és a baba a nagyinál van....
És tudod mit mondott? Sajnálom és hallkan hozzátette, dejó h az ővéi egészségesek.....végülis mi mást is érezhetne? Ez a normális. Én is örülnék ha nem velem esett volna meg.
Csakis az elfogadás segít visszatérni az emberek közé. Őket már el tudom fogadni. A tragédiámat viszont sosem.

Azt írtad nem aktuális a másik vonalzód....sajnálom. Gondok vannak a férjeddel? Sorry ha nem rám tartozik csak érdeklődtem. Ne haragudj mert nem akartalak megbántani ezzel.

Ismeritek Lordi zenéjét? Én régen kedveltem. Van egy száma, aminek az a neve, My Heaven is your hell. (az én mennyországom a te poklod). Teljesen véletlenül botlottam bele a youtube-on és arra gondoltam mennyire igaz. Az én angyalkámnak a mennyország a helye, az enyém a pokol....
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sokat gondolkodtam,hogy írjak-e vagy nem.

Szomorú,hogy ilyen sokan írnak ide.

Történetem: 2004-ben gyönyörű kislányom született Lilla.
2006-ban genetikai rendellenesség 14.-ik héten megszakítás meg kellett szülnöm.
2007-ben 22.-ik héten elvetéltem valami fertőzés miatt,a baba egészséges volt.
Máig nem dolgoztam fel mert úgy érzem ezt nem lehet!!!!!!
Szeretnék még egy babaát ,de nagyon félek,hogy viselném idegileg stb...

Nagyon nehéz hónapok várnak most rátok,ezt sajnos tapasztalatból tudom.
Fontos,hogy valaki mindíg segítsen támogasson,de lesznek,vannak olyan nehéz pillanatok amikor magatoknak kell rendberakni a lelketeket.
Én tavaly szeptembertől dolgozom,az sokat dobott az életemen.
A lelki felépülésre nincs tanács,sem recept.

Sziasztok Sütőtök!
sütõtök

Manó, Tüncinek nem a férjével vannak gondok hál Istennek, hanem a mensi nem jött még meg, azért nem aktuális a vonalzója.

Nagyon haragszik a férjed, amiért ide írogatsz?

Sütőtök, nagyon sajnálom, ami veletek is történt. Milyen genetikai rendellenesség volt a 2. babádnál?

Tünci, Melcsike, többiek, vagytok?

Csige már rég írt, remélem lassan jó híreket hallunk tőle :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csige szokott írni egy másik topikba, hétvégén rajta vannak a témán..készül a bébi! :lol:

Én úgy értettem, hogy azért lenne mérges Mano férje, hogy pakolás helyett netezik..

Ja,ja a vonalzót majd újra kell csinálni.Ez már a 33.nap és még mindig semmis.. :shock: lehet ezentúl szököévenként lesz meg...

Sütőtök!
Nagyon-nagyon sajnálom!Borzasztó lehet kétszr is..pedig mindig arra gondolok, hogy kétszer nem tőrténhet meg.. :cry:

Pedig ma éjjel újraéltem az egészet,azt a három szörnyű napot..a szülést, a félelmet,még élt Viola..és most nem engedtem, hogy elküldjenek mellőle..de most sem tehettem érte semmit.. :cry:

Azért nagyon nehéz azt hallani, hogy amit Manó írt az ismerőséről:hogy hála Istennek nem vele történt..azért nem tudom ezeket elfogadni, mert soha semmilyen más tragédiák kapcsán nem hallottam ezeket az közhelyeket,meggondolatlanságokat..Ha valakinek egy szerette rákos,vagy baleset éri és kómába kerül vagy bármi más szörnyűség történik, akkor a környezet általában felajánlja a fizikai és lelki segítséget,visznek ételt,segítenek az ápolásban,vígasztalják..nem mondják:hogyha meghal, majd lesz másik férjed,vagy jobb is ha meghal, mert ki ápolná szívesen,vagy ki akarna olyan feleséget, akinek levették az egyik mellét..csak azt mondják :sajnálom,segíthetek valamit???

Nekünk viszont ez jut:jobb is ,mert ki akarna vak gyereket..
jobb is, mert úgyis beteg lett volna..nem baj, majd lesz másik..és ami a legfontosabb elkerülnek ,mint egy pestisest...
Számtalan helyen olvastam:a barátok közül sokaan elmaradnak,de lesznek újak,olyanok akik kérés nélkül nyújtanak segítő kezet...

Mennyire igaz..ha Ti nem lennétek,nem lenne kinek elmondanom nap, mint nap, hogy hol járok, hogy vagyok..csak Ti kérdezitek meg minden nap,hogy rendben vagyok e...Ismeretlen emberek ajánlják segítségüket,ha csak beszélgetni akarok..

Régebben említettem a barátnőmet...
elmaradozott.minden héten többször, ha munkába megy, keresztül megy ezen a településen, együtt lakik az anyósával, aki mindent megcsinál nekik,a barátnőmnek saját bevallása szerint csak annyit kell csinálnia, hogy megeszi az ebédet, amit elé tesznek..a gyerekre is mindig az anyós vigyáz, a barátnőmnek saját autója van és mégsem tud bejönni hozzám..az utóbb iegy hónapban akkor jött ,amikor összeveszett a nővérével..jött kiadni a mérgét,azt hogy én hogy vagyok két mondattal elintéztük...fáj ez is nagyon..de nem fogom magyarázni neki, mert ha magától nem érzi ,akkor hiába..születésünk óta barátnőm..

Rajta kívül egy gyerekkori barátom van és ez most nyeri el igazán a jelentőségét, mert barátokat szerezhetünk életünk során, de gyerekkori barátokat nem...
pedig a másik férfi..egyedülálló,nincs gyereke és mégis a maga módján próbál megérteni, segíteni nekem is ,páromnak is..

de azért nagyon fáj, hogy a barátnőmnek én már nem jelentek annyit..és már én sem érzem ugyanazt iránta..ez is megváltozott.

KépKépKép
tünci28

Hát, át kell értékelni a kapcsolatokat... Tarthatod attól még a barátnőddel a kapcsolatot, csak az már nem lesz a régi.

Én is átértékeltem egy párat. És van, amihez igazából nem is nagyon ragaszkodok már. Elfogadom, hogy van, de nem igyekszek, hogy nagyon szoros legyen.

Na, akkor nagyon drukkolok Csigééknek!!!!!!!!!!
Vendég

Boboka én is így érzem..ettől persze szeretem és a barátnőm marad..de már nem olyan ,mint eddig..
mindjárt megnézem Csige írt e a napokban..

KépKépKép
tünci28

Nem azért haragszik a férjem mert netezek és veletek jóban vagyok. Ennek külön örül, hanem azért mert ő kölcsönkért egy kisteherautót és cuccolunk le/be/át. És pakolnom kell itt fennt, míg ő hordja le a holmit. Csak fordult egy kört meg elszaladt ebédért és addig leültem ide délelőtt.

Tünci, igazad van, hogy amikor másik családtag hal meg és nem gyerek ezek a közhelyek nem jönnek elő. Én erre írtam neked az elején, hogy gyászév! De egy gyerek esetében teljesen más a helyzet, hiszen az a normális ha egy embernek több gyereke van. És a lesz másik az a normális. Persze ezt úgy érte, hogy lesz másik, hogy az első, második stb is életben marad és a másik mint testvér érkezik.
Én is haragudtam sokáig az emberekre pontosan amiatt amit te is mondtál. De már nem. És már senki nem tudja azt sem h kb 6 hetesen megint elvesztettem. Nem kell a sajnálat, a lesz másik szöveg. Ha mégis ezt mondja valaki elgondolkodtat. Lesz másik. Persze. Másik. És soha nem az akit elveszítettem. De már nem haragot érzek. Megtanultam, h nem lehet elmesélni akárkinek ezeket a dolgokat. Ez ugyanolyan, mint az hogy nem beszélsz a házaséletedről akárkivel. Intim téma. Ez is az. Ez tabu. Más halála nem tabu csak a gyereké.
örülök h nem a férjed miatt vetted le a voncsit.
Megyek vacsizok!

Csigenek hatalmas drukk!
Vendég

nincs semmi új hír.. :D

Ma mikor voltunk Violánál, képzeljétek szépen rendbetettek néhány sírt..azt hiszem, hogy ott elég sok, olyan gyermek nyugszik, akiknek már nem élnek itt rokonai,mert vannak nagyon elhanyagoltak is sajnos..azt mondtam már ,hogy előtte és mellette is egy-egy testvérpár van..olyan szürnyű..múltkor találkoztam a anyukával,kb 50 éves,imádkozott és sírdogált,pedig kb 15 éve volt..egy 10 és egy 7 éves gyermek..a másik oldalon pedig két kisbaba...
azóta egy 10 éves kisfiút temettek nemrég...

és most ünneplőbe öltöznek a sírok is..

KépKépKép
tünci28

mano,nagyon igazad van!
Tényleg nem lehet elmesélni bárkinet,arra érdemtelennek..
Először pedig ezt tetem,amikor már tudtam róla beszélni..de egyre jobban belátom, hogy csak nekem lesz rosszabb..azt kell megtanulnom, hogy ha kérdeznek, azt tudjam válaszolni,hogy nem szeretnék beszélni róla...(Pedig szeretnék, csak nem így...)

KépKépKép
tünci28

Jajj de szörnyű, Tünci!
Mi is ma voltunk Lackónál, és pont néztük, hogy egy anyuka három gyermeket temetett el. Az első egy évet élt, a második tizenhatot, a harmadik már felnőtt volt.
Igen, ilyenkor ünneplőt vesznek :) Ilyenkor olyan szép a temető is
Vendég

Hello!

A2.-ik babánál down-kor volt.de amikor már befektettek nem élt.
Szőrnyű volt.
A tavalyi baba születés után még élt egy pár percet,anyakönyveztették,temetés stb.....
Kegyetlenség volt amit velünk akkor tettek!!!!
sütõtök

Sütőtök, a kezedbe vehetted a picit? Mit csináltak veletek? Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban szültél?
Vendég

Sütőtök!
Mi volt kegyetlenség, mi történt?

KépKépKép
tünci28

Helló!

Nem vehettem a kezembe,mert egyből elvitték,még csak meg sem tudtam nézni.Engem utána elaltattak és kitisztítottak.Ébredés után odajött agyerekorvos és mondta,hogy nem tudták megmenteni még nagyon kicsi volt.Az volt a kegyetlenség,hogy amikor felébredtem azzal kezdték adjak nevet a babának,mert 3percet élt.
És utána ami jött azt sajnos ti is tudjátok.
Schöpfiben történt.
sütõtök

Sütőtök!

Itt Fehérvárom,inkább próbáltak lebeszélin róla, hogy eltemessük, mindig azt mondták, jhogy könnyebben elfelejtem ,ha nem..amikor vittek a műtőbe,mondták, hogy mondjak egy fiú és egy lánynevet is..emlékszem, hogy meg voltam teljesen zavarodva,elkezdtem magyarázni, hogy dehát kislány,nem kell fiúnév,de biztos ez az eljárás..én ezt akartam...
De úgy tudom nem kötelező, ezért nem értem, hogy veletek mért így történt..vagy nem tudom, hogy jó értem e,hogy Ti inkább nem akartátok volna eltemetni...És utána sem nézhetted meg?Megtagadták?????

KépKépKép
tünci28

Sütőtök, írtam egy kérdést priviben.

Tünci, neked milyen napod volt ma?
Vendég

Tünci!

Úgy történt,hogy a kórház intézte a temetést ,de az összes papírmunkát nekünk kellett intézni.A történtek után 1-hónappal tajkártyát küldtek azt hittem elájulok a postán.még lakcím kártyát is kapott.Majd szeptemberben küldött az önkörmányzat egy csekket.Hát ennyi!
sütõtök

Boboka!
Teljesen eseménytelen,szóra sem érdemes napom volt..
Neked?
Többiek?

Sütőtök!
Hát igen a papírmunkák,Bobokával mesélhetnénk...én a hagyatéki tárgyalásra való beidézéstől lettem rosszul..dehát mint kiderült, van értelme, csak akkor sokkot kaptam..

KépKépKép
tünci28

Hagyatéki tárgyalás????

Miért???
sütõtök

Hát igen, tudnánk mesélni...
Azt el is felejtettem mondani, hogy ugye a kórházban az ajándékcsomagért ki kellett tölteni egy kérdőívet névvel, címmel stb. Most megérkezett az első pampers folttisztító minta... Van egy olyan érzésem, hogy ilyen csomagokat havonta, két havonta kapni fogok. De legalább nem lesznek foltos cuccaink :lol:

Semmi különös nem volt ma, ebédre csak fokhagymakrém levest főztem, utána mentünk Lackóhoz, utána meg apának csináltam egy tejbegrízt. Nem voltam ma valami nagy szakács:) Ja, meg mostam, de azzal nincs sok gond...
Pihis nap volt a mai
Vendég

A Babakötvény miatt,mint megtudtuk..azt örököltük a férjemmel..de egyébként a magzat jogképes a fogantatás pillanatától, tehát bármilyen tulajdona lehetne...

Boboka!
Én olyan finom gulyáslevest főztem... :D
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?