Sziasztok!
Tegnap hazajöttünk. Maradni akartunk, aztán mégsem...aztán vacilláltunk de elegem lett és eljöttünk. Jövő héten átcuccolunk a bérlakásba, aztán meglátjuk hogyan tovább. Ma este jönnek megnézni a miénket. Elég nyomott áron hírdetjük mert én el akarok menni innen nagyon. Tegnap este mikor hazaértünk és apa eldőlt aludni én bementem a kisszobába, kitakartam a poros bölcsőt és csak ringattam...hajnali 4ig ringattam...sírtam....aztán elmentem aludni. Nyaralás alatt alig sírtam. Szinte csak 2x azt hiszem úgy igazából. Jó volt, hogy velem volt apa..bíztatott és rámragadt a pozitív szemlélete. De ahogy elmegy mellőlem megint minden olyan borús lesz.
Visszaolvasgattam de csak futva mert rohannom kell pakolni és apa is harap, hogy lógatom a lábam.
A gazdasági pánikról csak annyit, hogy multi cégnél dolgoztam és vezető pénzügyi dolgokba is beleláttam és ez most elég komoly. A mi multink is készül a csődre...olyan tervezetek voltak, hogy csak pisolgtam. Két leányvállalat is csődbe ment, Lengyelországban a másik pedig Romániában volt. De az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy ez a folyamat 6-7 éve kezdőtött, az egyik tetőzése az Usa jelzálogpiac becsődölése volt és most kúszott át az Unióba a csőd szele, azzal, hogy összeomlott a legnagyobb német pénzintézet. A gazdag körökbe, amikbe beleláttam egy egy tárgyalás során nagyon durva dolgok hangzottak el.
Nem tudom mi lesz, de lesz. Nem tudom mikor de hamarosan. Nem szívesen élem át az biztos és kérdéses egy csomó minden, pl hogy mennyire fogja ez éreztetni a hatását a kisembereknél...de ma reggelre beállt az értékpapír piac. Ha ez így folytatódik nekünk is gáz lesz. És nagyon meg fogjuk érezni.
Bár nem tudom ki hogy van vele de olyan rejtett áremelések vannak amik nagyon megöbbentenek. Pár hónapja kaptam egy zsíros főnökök vacsoráján ültem, ahol sok gazdag muki volt és mondták, hogy nem tudják meddig csinálhatják ezt de szerintük a kismebereknek lassan fel fog tűnni. Kérdem mi? Azt mondják a rejtett áremelés. Pl hétfőn még 375 forint volt egy liter olaj, pénteken már 390...és így tovább és szinte hetenként emelkedett az ára. Sokmindennek. Nem akartam elhinni. Aztán elkezdtem figyelni én spec a Tescoban. És láss csodát tényleg. Hétfőn más ára volt mint pénteken, aztán egyhét múlva megint....Nagyon durva volt.
Hettuli, csak én értettem félre vagy tényleg jön a baba???? Ha igen akkor hatalmas gratula neked!!!! Ha félreolvastam valamit ne haragudj...
tünci, kicsit jobban vagy? Mintha kevesebb sírógörcsöd lenne...de lehet h csak én vagyok felületes olvasó...
betti! le a kalappal előtted. Ismerős ez a hajtás. Nagyon durva. Kitartás!
melcsike! Látom te még mindig nagyon mélyponton vagy. Milyen érzés volt mikor a lányod hazajött rózsával? Nem furcsa, hogy ennyire rohan az idő? A kislányod nevét elütötted a vonalzódon. Babara van Barbara helyett.
Mirci! Üdv köztünk! Sajnálom, hogy ide tartozol te is de olyan jó azt is látni, hogy boldog vagy a 2. gyerekkel.