Új privát üzeneted érkezett!

Időjárás tényleg szép lesz, tök jó, nagyon élvezem, a vezetés miatt is még nem kell csúszkálnom.

Szeretem ezt a szép időt, fűteni sem kell, mert jól felmelegszik a délutáni napon a lakás még, ami elég is. Gazdasági válság van. :D

Betti
Kép
betti0412

Bettit hájjal kenegetjük!!!!!Dícsérjük még,nehogymár csak Ő legyen karcsú!!! :lol:
tünci28

Betti!!!LAPTETŐ!!!!!!!!!
ÉRKEZIK A baba decemberben!!!
tünci28

Én már nem is nézek tévét, mert komolyan idegesit ez a válságtéma már. Nagyobb a füstje lehet mint a lángja.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci Látod?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci
Nem vagy lusta, én ezt úgy érzem, hogy mindenki végigcsinálná, ha nem nagyon lenne más választása. Te is ugyanúgy beleállnál a dolgokba és csinálnád.

Betti
Kép
betti0412

Hagy hízzon a senekem mi!

Betti
Kép
betti0412

Melcsi!!!
Nagyon szép!! Kép
tünci28

Betti!
Naná!!! :wink: :D
tünci28

Holnap nem tudok jönni, este hozom le magammal tesómat, megígértem neki egy mozit, aztán szombaton vendégek jönnek, utána este megyünk át vajdaságba, vasárnap ebédre kell ott mennünk és csak vasárnap este jövünk haza, hogy mikor jut időm netre, nem tudom...

Betti
Kép
betti0412

Én is lusta én is lusta :oops: :roll: Ma is hazajöttem a munkából, és azonnal lepunnyadtam a kanapéra netezni...Pedig a lakás tényleg kész káosz, de nem érdekelt.

Betti, az tuti, hogy decemberben baba!!!!!! Megy a drukk ezerrel! De ha csak januárban, vagy februárban, az is nagyon közel van ám :lol: És minden rendben lesz :!:
Vendég

Betti!
(nagy sóhaj)
hát, jó..egye-fene.. :(

De ebből ne legyen rendszer!!! :D

Melyik tesód,a Kicsi?
tünci28

Betti mi jót néztek meg a moziba?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi, nagyon szép csajos a vonalzód :wink: / vonalzóid

Betti, a férjed szüleinél van net?

Óvatosan holnap:) Most nemrég jött haza a férjem, és mondta, hogy most este leállították a forgalmat, kb. egy órával tovább tartott a kb. 10 perces út...
Vendég

Szerintetek, ha most kimarad, vagy nagyon sokára jön meg, akkor menjek el dokihoz???
Számít ilyenkor, ha vacak lett a hormonszint??
Vagy mi a fene lehet??
Vagy szülés után lehet ilyen?
tünci28

Jaj köszönöm úgy örülök végre sikerült. :lol:

Az sem biztos hogy a hormonokkal van gond Tünci. De előfordulhat biztos hogy nem áll egyből vissza minden a régi kerékvágásba. Végül is ne felejtsd sok változás ment végbe kivül is és belül is.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, szerintem még várj egy hetet kb., aztán hívd fel a dokidat, hogy szerinte mi lehet az oka. Az a biztos, amit ő mond. Neked nagyon aranyos dokid van, tuti, hogy örömmel válaszol a kérdéseidre telefonon is, ha esetleg azt mondja, hogy menj be mert megnézne, szerintem csak akkor menj be.
Vendég

akkor jó,nem stresszelek ezen...köszi.

remélem csak februárban kell mennem, addig nem lesz semmi baj.
tünci28

De ha ne adj Isten jövő hétig nem jönne meg, mindenképp hívd fel a dokit.
Tényleg ne stresszelj :wink:

Betti, azt nem is tudtam, hogy a Pokrivtsák is ilyet ivott. Hát, ha már negyed annyit fogyok mint ő, már nyert ügyem van:)
Ja, 16 ezer volt, és ez egy havi adag. Kíváncsi vagyok rá. Úgy voltam vele, hogy nem bulizunk, nyaralni sem voltunk, ez meg remélem legalább hasznos lesz
Vendég

De a Pok..nem tudom kimondani, szerintem most nagyon csúnya..ha félúton megállt volna, akkor nézne ki jól..de talán még ducin is sokkal jobb volt..ez már a ló tulsó oldala..

KépKépKép
tünci28

Szerintem is. Most próbáltam rákeresni a neten, de még csak a playboy-os képei jöttek fel. Kutatok még
Vendég

Megtaláltam Betti:)
Vendég

Ez nekem is eszembe jutott szerintem hogy komolyan ijesztő ahogy kinéz szegény. De a médiában meg a sztár világban ez a trendi nem?

Kép

Kép
melcsike70

Látom ti is kiakadtatok a híreken. spóroljunk a válság miatt!!!
És mit fogunk enni? Miből fizetjük a távfűtést?
Mert az állam is fukar lesz... És mivel fog fukarkodni?
A Veres pénztárcájával? Ne vegyek plazmatévét? Miből is vennék?
Alíg kapok valamit. Képzeljétek el a szegény családokat. Ülnek a fűtetlen lakásban a gyertya előtt és üres plazmatévé hegyeket bámulnak,miközben ropogtatják a sült laptopokat, amelyeta kormány adott a rászorulóknak. :twisted: Bocs nem akartam itt bohóckodni, de ez már kikívánkozott a mai napon.
Mirci

mirci001

Szia Mirci!

Csak egész nyugodtan ami kikivánkozik azt csak ird meg nyugodtan. Szólás szabadság van őleg itt nálunk. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Mirci!
ugyanezen kiakadtam én is...
Szerintem ezt az egészet egy nagyon szűk réteg mesterségesen generálja,kőgasdagságuk kőbb gazdagsággá válik...
ez az egész bankpánik..év végén meg bemondják, hogy a vezető bankok hány ezer milliárd nyereséget könyvelnek el....vicc...hörrrrr!!!!
tünci28

Nekem az első orvosom azt mondta, hogy 9 hónapot kell várni.
De egyébként nem fájt semmi és nem éreztem az összenövést. Valószínüleg olyan erős volt bennem az anyaságra a vágy, hogy minden mást felül múlt. Nem éreztem én semmit kivéve ez első felkelést, az nagyon fájt. Mondták is a kórázban, hogy milyen sok lelkierő van bennem.
A második orvosom a Szent Imre Kórházban dolgozik, Dr. Barna Istvánnak hívják, egyébként a Praxisban rendel Budapesten.
Egyébként tényleg nagyon féltem a kisfiam, szerintem mindenki utálhat már annyira, de nem érdekel,őcsak és kizárólag a legjobbat kaphatja. Megérdemli, jött és gyönyörűvé tette az életem.
Minden más mellékes.
Én egyébként a 2. terhesség alatt nem féltem egyedül a genetikai ultrahangon, amikor eldölt minden és kimondatot, hogy egészséges. Ez a 24. héten volt.
Furcsa, de az első babám sokkal jobban féltettem a terhesség alatt, mintha éreztem volna, a másodiknak úgy álltamneki, hogy ez márcsak egészséges lehet. És tényleg így is lett.
Mirci

mirci001

Azt hiszem elköszönök most tőletek. Jó éjszakát mindenkinek.

Kép

Kép
melcsike70

Mirci, az a Praxis rendelő, ami a 11. kerületben van? Mi is ott voltunk 4 D-n.

Lányok, kipurcantam, megyek hajat mosni, aztán aludni

Holnap reggel jövök, pusz, jó éjt mindenkinek
Vendég

Jó éjt Melcsi!Szerintem Boboka is elment,úgyhogy jó éjt boboka!!

Mirci!
Én amennyire fel tudom idézni,nagyon fájt a hasam is, de a pisilés, az annyira fájt, hogy sírtam miközben...még egy hét után is jajgatva ment..a has napról napra javult,tudtam is hogy íígy lesz,mert volt már előtte két hasműtétem..de a katéter hetekre tönkretette ott a dolgokat..aztán amikor Viola elment,elhagytam magam és nem mozogtam eleget egy darabig..aggódok is az összenövések miatt..meg már úgy néz ki a hasam,mint Frankeinstein teremtménye..és legközelebb is császár lesz..nem tudom mit bír ott bennt minden...
tünci28

Jó reggel!

Betti, tudom, hogy nem olvasod, de szorítok, hogy kerüld el a dugókat ma:)

Tünci, sikerült valamennyit aludnod éjjel?
Vendég

Találtam egy régi, de aranyos topikot a babaneten:

Fogamzás / a babák választanak minket?

+ egy idézet onnan, lehet, hogy nálunk is beválik majd, ha túlparázzuk a dolgokat valamikor. Biztos nem csak gyerek ügyben működik:)

"Mivel én is görcsösen gyerköcöt szeretnék, tanácsolt egy dolgot Anyósom, irjam le félelmeimet egy cetlire, de csak félelmeimet! és égessem el azt a papirost!!!! sógornőm is csinálta és annyit mondott megkönnyebült, elmultak a félelmei.
Utána beszélgessek, hívjam az égieket, mert a megszületendő gyermek lelke meghallgat, tanácsot ad nekünk és jönni fog a kis teste amit mi szépen felnevelünk. "
Vendég

Sziaszotk Lányok!

Az előbb ébredtem fel!!! :lol:

Most elmegyek aháziorvoshoz,aztán jövök,ha az uram felébredt....

pussz

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Gyors beköszönök mert nem tudom mikor jutok fel ma. Remélem mindenki jól van. Boboka meló, milyen ma? Tünci remélem a dokinál minden rendben megy. Pussz nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Délután nem tudom mikor érek haza majd jelentekezem. Viszem a Barcit rajzkiállitás megnyitójára, mert Ő is pályázott, jó lenne kapna valami kis dijacskát. Úgy tud örülni neki, már volt olyan amikor kapott oklevelet és ajándékot. Majd jelentkezem. Pussz.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Tegnap hazajöttünk. Maradni akartunk, aztán mégsem...aztán vacilláltunk de elegem lett és eljöttünk. Jövő héten átcuccolunk a bérlakásba, aztán meglátjuk hogyan tovább. Ma este jönnek megnézni a miénket. Elég nyomott áron hírdetjük mert én el akarok menni innen nagyon. Tegnap este mikor hazaértünk és apa eldőlt aludni én bementem a kisszobába, kitakartam a poros bölcsőt és csak ringattam...hajnali 4ig ringattam...sírtam....aztán elmentem aludni. Nyaralás alatt alig sírtam. Szinte csak 2x azt hiszem úgy igazából. Jó volt, hogy velem volt apa..bíztatott és rámragadt a pozitív szemlélete. De ahogy elmegy mellőlem megint minden olyan borús lesz.

Visszaolvasgattam de csak futva mert rohannom kell pakolni és apa is harap, hogy lógatom a lábam.

A gazdasági pánikról csak annyit, hogy multi cégnél dolgoztam és vezető pénzügyi dolgokba is beleláttam és ez most elég komoly. A mi multink is készül a csődre...olyan tervezetek voltak, hogy csak pisolgtam. Két leányvállalat is csődbe ment, Lengyelországban a másik pedig Romániában volt. De az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy ez a folyamat 6-7 éve kezdőtött, az egyik tetőzése az Usa jelzálogpiac becsődölése volt és most kúszott át az Unióba a csőd szele, azzal, hogy összeomlott a legnagyobb német pénzintézet. A gazdag körökbe, amikbe beleláttam egy egy tárgyalás során nagyon durva dolgok hangzottak el.
Nem tudom mi lesz, de lesz. Nem tudom mikor de hamarosan. Nem szívesen élem át az biztos és kérdéses egy csomó minden, pl hogy mennyire fogja ez éreztetni a hatását a kisembereknél...de ma reggelre beállt az értékpapír piac. Ha ez így folytatódik nekünk is gáz lesz. És nagyon meg fogjuk érezni.
Bár nem tudom ki hogy van vele de olyan rejtett áremelések vannak amik nagyon megöbbentenek. Pár hónapja kaptam egy zsíros főnökök vacsoráján ültem, ahol sok gazdag muki volt és mondták, hogy nem tudják meddig csinálhatják ezt de szerintük a kismebereknek lassan fel fog tűnni. Kérdem mi? Azt mondják a rejtett áremelés. Pl hétfőn még 375 forint volt egy liter olaj, pénteken már 390...és így tovább és szinte hetenként emelkedett az ára. Sokmindennek. Nem akartam elhinni. Aztán elkezdtem figyelni én spec a Tescoban. És láss csodát tényleg. Hétfőn más ára volt mint pénteken, aztán egyhét múlva megint....Nagyon durva volt.

Hettuli, csak én értettem félre vagy tényleg jön a baba???? Ha igen akkor hatalmas gratula neked!!!! Ha félreolvastam valamit ne haragudj...

tünci, kicsit jobban vagy? Mintha kevesebb sírógörcsöd lenne...de lehet h csak én vagyok felületes olvasó... :oops:

betti! le a kalappal előtted. Ismerős ez a hajtás. Nagyon durva. Kitartás!

melcsike! Látom te még mindig nagyon mélyponton vagy. Milyen érzés volt mikor a lányod hazajött rózsával? Nem furcsa, hogy ennyire rohan az idő? A kislányod nevét elütötted a vonalzódon. Babara van Barbara helyett.

Mirci! Üdv köztünk! Sajnálom, hogy ide tartozol te is de olyan jó azt is látni, hogy boldog vagy a 2. gyerekkel.
Vendég

bobóka: hogy vagy?

Kicsit szétestem megint, nem nekem való az éjszakázás...alig aludtam de ma apa itthon van és már pakolunk és nem akartam neki megmondani mit csináltam az éjjel alvás helyett, így ugyan majd leragad a szemem de csendben vagyok.

Sorry a sok helyes írás hibáért... :oops:

Mennem kell mert kapok a fejemre h még mindig itt "lebzselek".

Szerettem volna még néhány dologra reagálni de majd este visszanézek vagy éjjel.
Vendég

Szia, Mindenki!

Hogy vagytok, hol vagytok most? Én nemrég estem haza. Voltam önismereti és kompetenciafejlesztő tréningen. Laza, mi? 8)

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Még csak a 42, oldalon tartok a visszaolvasásban. De igyekszem, aztán majd újra benézek. Addig olvassátok el ezt:

Rabindranath Tagore:

Áldozati énekek (95.)

Nem vettem észre, hogy mely pillanatban léptem át az élet küszöbét.
Micsoda hatalom volt az, amelynek parancsára kibontottam szirmaimat ebbe a hatalmas és félelmes misztériumba, mint ahogyan a bimbó felpattan az erdőben éjszaka!
Mikor azon a reggelen a napvilágot megláttam, egy pillantás alatt éreztem, hogy nem vagyok idegen ebben a világban, s hogy az a nagy kifürkészhetetlen, amelynek sem nevet, sem alakot adni nem tudunk, karjaiba vett engem saját anyám képében.
Éppen úgy halálomkor is megjelenik majd ugyanaz az ismeretlen, és éppen úgy kezdettől fogva ismert valakinek fog feltűnni. És mivel szeretem ezt az életet, tudom, szeretni fogom a halált is.
A gyermek felsír, mikor anyja elveszi a jobb melléről, hogy rögtön a másik pillanatban a bal mellen vigasztalást találjon.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok Manó, Kisanyácska :)

Manó, sajnálom, hogy véget ért a "nyaralás". Most sem lesz akkor sok pihenés, de a lényeg, hogy hamar elkeljen a lakás:)

Kisanyácska, nagyon szépet írtál. Most már akkor nagyon fejlett kompetenciával rendelkezel 8) 8)
Azt már régebben is szerettem volna kérdezni, hogy a gyerkőcök apukája néha elviszi őket hétvégére, vagy még azért ahhoz túl picik?
Azt látom, hogy Ajsa még nagyon kicsi:) Csak azért kérdezem, mert neked is néha jól jönne egy pár óra vagy esetleg egy nap pihi:)

Tünci, Melcsi, vagytok?
Vendég

Sziasztok Mindenkinek!

Csak most tudtam jönni,most még készítek az uramnak útravalót a munkába, aztán több mindent is szeretnék írni...később jövök, ha esetleg már alszotok,(most már én sem csinálhatom sokáig, hogy hajnalig fennt vagyok) akkor előre is jó éjt! :D

Az egyik vonalzót eltávolítom, nagyon nem aktuális...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Hurrá idejutottam a géphez :lol: A Barci most szedtem le gépről nem enged ide. Képzeljétek ma haza jött azt mondta még mindig szerelmes bele a tegnapi rózsás fiú. Akkor ez nem futó szerelem lehetett, mert tegnap jött és még nem ment tovább. :roll:

Manó remélem rendben vagy. Örülök hogy azért már hogy visszajöttél. Remélem lesz majd élmény beszámoló :lol:

Boboka

Milyen volt a mai melónapod?

Kép

Kép
melcsike70

írtam 70 sort..aztán a következő space-nél eltűnt az egész...

KépKépKép
tünci28

Valaki???
tünci28

Most még vagyok, de 10 körül lelépek mert kicsit fáj a fejem. De már vettem be fájdalom csillapitót és nem mulott el. Mizu veled mi történt ma veled Tüncike?

Kép

Kép
melcsike70

kicsit később leírom, mert kiakasztott a babanet..nem történt semmi különleges,csendes nap volt,kicsit szomorkás.Most kutakodok néhány dolog után itt a neten..voltam a háziorvosnál is táppénzes papírért,ott találkoztam egy ismerősömmel és azt fejteggettem itt,amikor eltűnt amit írtam..

Hihetetlen, hogy Barcinak udvarlója van..egyem a kis szívüket.. :lol:
a szomszédom mondta, hogy a 8 éves fiához már idejárnak házhoz a csajok..modja hogy sötétedéskor már úgy kell elzavarni őket!
Ezek a mai fiatalok!! :lol:
tünci28

Vagyogatok, csak én sem nagyon jutottam a géphez:(

A mai meló viszonylag gyorsan elmet, ilyenkor rövidebb a nap, csak kettőig vagyunk:)
Délután sikerült pár órát aludnom, de még mindig fáradt vagyok..

Melcsi, remélem minél előbb elmúlik az a fránya fejfájás

Tünci, mi volt a házidokinál?
Vendég

Elvittem a boncolási j.k.-etmegnézte, elmondta, hogy a tüdővérzés oxigénhiány okozott az agyban és ettől alakult ki vérzés,de azt mondta nem volt nagyfokú az felszívódott volna..tehát a halál oka:éretlenség....a PIC véleményezte a méhen belüli fertőzést, ami beindíthatta a koraszülést,de a patológia ezt egyértelműen megcáfolta...Megadta egy kollegája nevét, azt mondta keressem fel majd hamarosan,itt dolgozik Fehérváron, egy idősebb orvos,gyermekgenetikus..elmegyünk majd tanácsadásra, mert a boncoláskor genetikai vizsgálatot nem végeznek..ki kell kérdeznek a családot...most jutott szembe hogy a nagypapámnak van egy öccs 1945- ben született,két éves koráig kórházban élt,mert szívbetegséggel született..csak arra emlékszem ,hogy a papa mondta, hogy annak idején eladták a dédiék mindenüket, mert ugye akkor még nem volt tb,hogy az orvosok életben tartsák.Többször műtötték, és abban az időben elsők között volt akiket ilyennel műtöttek és éetben maradtak..azt tudom még, hogy mindig is nyugdíjas volt az Imre bácsi és hatalmas vágás van a mellkesán, gyógyszereket szed...Nemsokára kikérdem majd a Papust hátha tud még valami...meg Anyuéknál egy távoli rokkonnak volt Down szondrómás babája...

folyt.köv
tünci28

na ez tele volt betűtévesztéssel..bocsi...

Az orvostól kifele jövet találkoztam az ismerősömmel ,akiről annyit kell tudni, hogy az egész lénye a vegytiszta jóindulat!!!Tehát amit mondott nem bántásból tette és cak azért mesélem el, mert döbbenetes, hogy mennyire igaz, hogy az éremnek MINDIG két oldala van!!!

Elmondtam, hogy mi történt, kedves volt ,együttérző,aztán a szokásos szöveg:lesz majd másik, jobb is....
hanem ami utána jött:elmesélte, hogy amikor ő szült,akkor az egyik oldalán egy vetélésindukció zajlott beteg baba miatt, amásik ágyon pedig egy érett, de halott babát szült egy anyuka....és azt mondta, hogy NEKI ez olyan borzasztó volt, hogy azt hallgatta, hogy sírnak, hogy az ILYENEKT miért nem teszik külön?????
Akkor csak annyit kérdeztem:GONDOLT-E valaha arra, hogy ŐK mit éreztek???????
elsápadt és azt válaszolta, hogy ez egészen eddig sosem jutott eszébe......

KépKépKép
tünci28

Egészen eddig megálltam sírás nélkül,de ezt már nem bírtam...és akkor mondtam neki, hogy miért nem azt mondja, hogy bárcsak túlélte volna,bárcsak egészséges lett volna, bárcsak időre szültem volna??????
könnyes lett a szeme, azt kérte ne haragudjak, ő így még sosem gondolt rá...
Nem haragudtam, de lányok én most is azt mondom, ha az emberek több irányból is ránéznének valamire, akkor NEKÜNK sem lenne ennyire fájdalmas..ha a szavaikkal gyógyítanák a szívünket, nem belekarmolnának....

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?