Sziasztok!
Lusta diszno vagyok mostanaban....
de viszont mar megint olvasok!(Gergö es az alomfogok)
CSics,
megcsodaltam a fiukat, egyik aranyosabb mint a masik!
Beszti,
a tiedet is megneztem!
Ök is nagyon helyes sracok!
Es a pocaklakohoz meg gratula!En meg nem mernek belevagni...De ez egy masik teszta...
ajulas
En is tudok ajulni, semmi hüha nincs benne, de azert megertem, ha valaki ki akarna probalni az erdekesseg kedveert....Ha levegötlen helyen, sokaig kell allni es meg meleg is van...nalam ilyenkor szokott jelentkezni. A legutobb a vonatban(de mar jo par eve), mielött le akartam szallni.Igazabol nem is tudom, hogy kerültem le a lepcsökön...
Lasagne
En is szoktam csinalni, Aaron nagyon szereti, de a többiek is.A tesztat en sem fözöm meg elöre, csak ugy nyersen teszem bele, es mire keszre sül,a tesztalapok is megpuhultak.
Recept:
1 hagyma
1 zeller
1-2 sargarepa
25 dkg daralthus
1 doboz (425gr) paradicsom(csak le süritett, de darabos is jo)
so,bors,bazsalikom,vaj
3/4 l bechamelszosz
10 dkg parmezan(aki szereti) vagy mas reszeltsajt
elkeszites:
A hagymat, zellert es a repat apro kockakra vagni es olajban megparolni.
A daralthust, a paradicsomot es a füszereket hozzadni eskis langon 30 percig fözni. Neha megkeverni.
Husszoszt, lasagnelapokat, bechamelmartast es a sajtot egy tüzallo edenyben egymasra retegezni,persze jobb több reteget csinalni...
Az utolso tesztareteget jol beboritani husszosszal,sajttal es par vajdarabkat is lehet ratenni,180°C-on, 35-40 percig sütni.
Jo etvagyat hozza!
Gyürük ura
Engem nem erdekel a film, csak ujra el szeretnem olvasni...most majd nemetül...
A Pottert is csak olvasom, de a film nem erdekel...Bar az elsöt lattam, de tudom, hogy miert nem voltam ra kivancsi!
Rolunk
Rebek szövegel allandoan, aja (valahogy a kettö között) vagy anya vagyok en, ÁÁÁÁÁ az Aaron es a papa pedig papa. MAmam pedig a nagymama.Es persze a cici a cici.
A legjobb, mikor kiadja a parancsszot:
Aja cici!
vagy: aja katt! Nyissam ki az etetöszek biztonsagiövet, hogy kiszallhasson.
Most egy hetig egy gyerekes anya vagyok, Aaron a nagymamanal van Magyarorszagon.Lejart utlevellel.Ugyhogy jövö heten legkesöbb haza kell mennem, es sürgössegire beadni.Mert akkor vettek eszre, amikor a nagymamaval atleptek a hatart.
Sajnos elaludtam az idöbeni csinaltatast
)
Rebek mostanaban megint sokat köhög es nathas...
Az minioviba szoktatas mar eleg elörehaladott:
9-re viszem, es elbucsuzunk siras nelkül es 12.-re megyek de akkor meg alszik. Az elalvas meg nem zökkenömentes, de kb. öt perc alatt alszik el az ovonö öleben. De azert sirva - többe-kevesbe. Es nem is alszik jol, csak egy oracskat, ha egyaltalan alszik...
Es tetü van az oviban
Amiota Aaron odajar, meg nem fordult elö.
Remelem, mi megusszuk!
Zsuzsa
Alvas ügyben ott tartunk ahol eddig.Illetve tala kicsit javult a dolog. Most Rebek altalaban ejfel körül ebred elöször, es mndig 7-1/2 8 körül fektetem, legkesöbb 8-kor alszik. es akkor mar en is lefekszem es kaphat cicit. Es van amikor csak 2x kel, de van, föleg, ha beteg(es), hogy 4x - 5x.
Nem vagyok teljesen megelegedve, de vegül is en jol tudok aludni. Ja, es az elsö ebredesig az agyaban alszik a mienk mellet es aztan nalunk.
Es sajat vedelmem(a cicik vedelme)
erdekeben veszek haloinget, hogy ne tudja magat ejszaka kiszolgalni. Különben allandoan a cicin logna.
Na, most eleg lesz belölem, bar tuti jut meg eszembe valami!
Kryss