Bari!!
Ha abból indulok ki, hogy befosattál mindannyiunkat, hogy Dávid éhen fog halni, ennek ellenére tök jól eszik, akkor Szilveszterrel kapcsolatos gondodat is kicsit kétkedve fogadom
De a pszichologus jó ötlet, mivel oda kell a szülő is, lehet veled is kellene foglalkozni. Nem akarom elbagattelitálni a gondod, mert biztos van alapja, de hogy túlzol és felnagyítod valamiért az tuti. Lásd Dávidka esetét. Tudom, hogy azok a dolgok, amin átmentél magyarázhatják, de akkor is segítségre szorulsz, mert ennyi szorongással és aggodalommal nem lehet élni. Remélem érted, hogy csak az aggódás beszél belőlem
Már akartam is mondani, hogy nem túl szerencsés a vonalzód, mert nem látni pontosan mennyi idős Dávidka - azért sok boldogságot neki, nektek!
Évi!
Nem vagy megelégedve a Bioptron lámpával???
Bár én nekünk nincs (anyagi okok miatt) én csak jókat hallottam róla. A barátnőmnek van egy hasonló lámpája, csak magyar gyártmány, azt használtuk és jó volt!
Nálunk a sóbarlangba van hegyikristály lámpa, arról is csak jókat hallottam, mi ott használjuk is (sajna ma is voltunk a Sárával
)
De úgy emlékszem az aloenak van egy szemcseppje, amikről csodákat regélnek.
Nem lúdtalpas Martin? Attól lehet a fájdalma. De a növekedési fájdalom is elég erős tud lenni! Szegénykém!! Tényleg annyi nyűgje van - remélem már vége lesz!
Egy sima vérkép is sokat mond!! És árulkodik immunológiai problémáról is (fehérvérsejtszámok) -elég lesz, de az tényleg jó lenne.
Annyira sajnálom, hogy ennyit kell orvoshoz járnotok - és tényleg nagyon szemfülesnek kell lenned, mert sok a kókler!
Tünde!
Hát anyud lábához nem tudok hozzászólni
, de apudat sűrgősen vigyétek normális orvoshoz, mert ekkora fogyás soha nem jelent jót!!
Még mindig nincs fűtés - jézusom, akkor még inkább drukkolok, hogy ilyen idő maradjon.
Andi!! Tünde!! Akkor a Ti kedvetekért mégegyszer:
Így kérem: "kérek 50 g aszkorbinsavat!" 1 mokkáskanál 1000 mg nálunk ez a napi adag. Gondolkodom.........egy késhegynyi akkor olyan 100-150 mg lehet. De ezt csak saccoltam
Sára nyakig betaknyosodott, elég gázos két éjszaka van mögöttünk. Volt láza is: 39,5. Nyomom bele az echinacheat,, arcüreg átmosás van, és melkkaskenegetés. Aztán egy nap után eszembe jutott, hogy van itthon aloes kakukkfű-fokhagyma kapszula (ami nagyon tuti), amit elfelejtettem adni neki
És a legszebb, hogy én 1 hónapja döglődöm és elfelejtettem, hogy kezelhetném magam ezzel és a szintén aloes echinachea kapszulával
Tiszta hülye vagyok: beszerzem a jó szereket, de ha kellenek, akkor nem használom
Sok sok gyógypuszi (és jókedv, és nopara és teljesüljönmindenkívánság) puszi mindenkinek!!!