Új privát üzeneted érkezett!

szegény martin!nemcsoda hogy unja már!
talán a műtét után már nem lesz beteges sem..vagy nincs összefüggés??
én nagyon remélem és kivánom,hogy utána nyugalmatok legyen!!
de a legjobb az lenne ha műtét sem kéne!!
Vendég

Sziasztok! Bocsi a zavarásért, de a segítségeteket kérném! Egy nagyon kedves ismerősömért lesz koncert. Többségetek nem errefelé lakik, de van lent számlaszám. Aki segít, köszönöm szépen!Minden forint számít!!!

"A Festetics György Zeneiskola szeretetel meghívja Önt és kedves családját 2008. október 11-én (szombaton) 19.00 órára a Karmelita Bazilikában megrendezésre kerülő JÓTÉKONYSÁGI HANGVERSENYRE.
közreműködnek:
a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar
Karnagy: Kiss Tamás
Festetics György Zeneiskola tanárai és növendékei
Keszthelyi Klarinét kvartett
Szabó Ágnes - ének
A BELÉPÉS DÍJTALAN!
Adományokat köszönettel elfogadunk
Vincze Józsefné Halász Enikő gyógykezelésének költségeihez

Az adomány befizethető a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett 74500286-31311856 számú számlára is."
AndiAnya

Sziasztok!

Utólag: Boldog Szülinapot Kory!!!!!!

Köszi megvagyunk.. :)

Gyöngyi:vicces lehet a nyolcadikosok közé beolvadni. :D hasfájás ez egy új vírus? itt a környékünkben is van három gyerek akinek egy hónapja kb. fáj a feje és hasa. Kivizsgálták őket és azt mondták, idegi alapon van,de lehet ezek szerint,hogy mégsem az a baj,hanem egy ujjabb viri :shock: :? nagyon jó.. :evil:

Cleo:hála nálunk is ovi-ovi-ovi.. :) kikészítene Beni most,ha ő is itthon lenne..

Éva:ide bármikor kiírhatod magadból a gőzt.. :wink:

Bari:szerintem te jobban parásabb vagy, mint én,ez megnyugtató.. :D nemcsoda,hogy kivan a szíved..NYUGI! :)

Kitaláltam valamit,de azt csak priviben küldöm nektek. :)

Addig is jó éjt.. :)
varga tünde

Bárány, van összefüggés az orrából indul a könnycsatorna- na most lehet, hogy nagy hülyeséget írtam, de valami kapcsolat van. Ha sírunk folyik az orrunk.
Sajna még nem javult a szeme, erre rámegy a jövő hét.

Éva

KépKépKép
agmano

Tündi, oké, mükszik.

Éva

KépKépKép
agmano

Tünde!
Szerintem is oké,csak néha napokig,hetekig ide sem írunk,akkor mit
írnánk oda?
Pusz
Megyek,mert készülök a kis Olim első szülinapjára(hihetetlen)a névnapomon! :lol:

Kép

Kép
kory

Előre is gratulálok Olinak és természetesen Neked is boldog névnapot kívánok! Hát nálatok is jól besűrűsödtek az ünnepek!

Éva

KépKépKép
agmano

Ja, Martin szeme ma már javul, de még mindig borzalmas.

KépKépKép
agmano

Kory.

nagyon sok boldog névnapot

KépKép
KépKép
cleo27

köszi csajok!
Ma elmegyek az unokatesómmal jogára!
Megnézzük milyen.
Jó lenne valahová eljárni kikapcsolódás gyanánt!

Kép

Kép
kory

Kory!

Boldog névnapot kívánok!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Kory! Boldog Névnapot!

Olinak meg Boldog Első Születésnapot!

Bármit írhatunk oda.. :) Biztos van,amit ide nem írnál le,vagy nem raknál ki,de megosztanád velünk.. :)

Megyek, pihen a kis zsarnokom,addig összerakom a kupit amit teremtett.. :lol:

Tényleg ezt már akartam kérdezni.:ki melyik fajta rizst veszi?
Most jártam 3szor úgy,hogy új, akkor bontott termékben, nem oda illő izgő-mozgó álatkát találtam :evil: . Kicsit bosszantó,nem is kicsit, nagyon.. :evil:
varga tünde

Akkor én most írok oda, valami személyeset!
Aki kíváncsi elolvashatja :wink:

Éva

KépKépKép
agmano

Basszus, most olvasom el jobban Tündi, amit írtál!
Én búzadarát nem tudok venni "mozgó szemek" nélkül.
Rízzsel még nem faragtam rá. Interspaar vagy Lid'l-ben hosszúszemű rízst szoktam venni, de a liszt is sokszor bogaras.
Ma a konyhámban egy pondrót és 1 kukacot nyomtam össze, az egyik valszeg a vasárnap gyűjtött Makk-Marciból jött ki a nyomok alapján. De mindig van az ablakban gyümölcs, hogy melyikből jött ki a másik, ki tudja?

Éva

KépKépKép
agmano

OLI.

NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!!!!!!

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Drága Olivér!!!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

ágyöngyi

boldog szülinapot olivér
Vendég

Agmano: úgy látszik,hogy nálunk minden megkukacosodik :lol:

Kory: biztos jó lehetett a jóga.

Remélem a betegek mindenkinél meggyógyultak..

Gyöngyi: a késhegyni adag, Cből , az egész család napi adagját fedezi? Vagy többször adagolod egy nap..?
varga tünde

Sziasztok!

Tündi, hát kukac ügyben jól állunk, az biztos!

Éva

KépKépKép
agmano

szilveszternek torokgyulladásos hasmenéses köhögős lázas vírusa van..nem eszik nem iszik megy a hasa napi 15x ááááááááá
megőrülök...ha a kicsi elkapja gondolom kórház..áááááááá
ha nem jövök fölaksztottam magam
Vendég

Jaj Bari!!!

Normofloort Szilveszternek és az adhatod (fél adagban) Dávidnak is!!
Sajnos, most ez fertőz nálunk is - vagyis valami ilyen, de döntően inkább "csak" hetekig fáj a hasuk :roll: Jobbulást és kitartást!! Állj a sarkadra és akár kanalanként itasd, gondolom a kórházat ő is szeretné elkerülni, erre hívatkozz!

Évi, Tünde!

Csodálkoztam ezen a kukac dolgon, mert én ia a "márkás" cuccokat veszem: Lidl, Tesco :lol: , és én még nem találkoztam ilyennel, de most elgondolkodtam rajta, hogy lehet ennyire figyelmetlen vagyok és ....................... :oops: :oops:

Tünde!

Mi 1000 mg aszkorbinsavat (próbálunk) enni fejenként. Ez egy mokkáskanálnyi adagban van benne, ezt osztom el. Ha szarul vagyok, akkor a 4 dl-es poharamba csinálok szörpöt vagy limonádét és belerakom az egész kanállal. Kicsit savanyú, de iható, így tuti meg lesz az adag. De természetesen a csajok nem kapnak ennyi, de csak azért mert képtelen lennék megitatni velük ennyi folyadékot vagy ilyen savanyut . Így minden innivalóba annyit teszek, hogy még iható legyen -ez is több, mint a semmi. Mondjuk az enyémek viszonylag sokat isznak. Főleg ha betegek.

Kory!

Milyen volt a jóga???

Andi!!

Hogy vagytok?? Régen írtál! Jó nem annyira, csak hiányzik! :lol:

ágyöngyi

gyöngyi szilveszternek írtak föl valami bélflórára valót..PROTEXIN megnéztem.
dávidnak megelőzésre is jó a normaflór?vagy csak akkor ha elkapja??
nálunk azt mondta a dokinéni,hogy már lecsengett a nagy része ennek a kórságnak..HÁT KI NE MARADJUNK gyorsan a végére bekapta csórikám...ma 7 db háztartási kekszet evett...fött krumplit nem eszi meg se a rizst..lehet,hogy nem hiszitek el de a főttkrumplit még SOHA NEM KOSTOLTA semmilyen ételben...se levesben ,se ,rakottkrumpliban,se paprikáskrumpliban,stb stb..
szerintem azt hiszitek,hogy kamuzok.de rengeteg olyen dolog van amit nem mert még kiprőbálni.pl:paradicsom,paprika,uborka,sajt,lencse,zöldbab,TOJÁS semmilyen formában,májkrém,semmilyen sonka,semmilyen vajkrém,vagy sajtkrém,káposzta,savanyúságok,és még rengeteg dolog ezen kívül
ÉS EZEKET NÉG NEM IS KOSTÓLTA SOHA!!!!!
van még egy hoszabb lista amit már valaha megkostólt de nem eszi meg azóta sem!!!

és van egy nagyon rövid lista amit megeszik kb 8 dolog
kenyér ,kifli,húsleves,tészta szaftal hús nélkül ,fasítr,palacsinta,tojásleves,milánói(csak itthon)
inni csak és kizárólag szörp..semmilyen dobozos vagy egyéb üdítő..

az iskolában a tálcán nem csak a akaját viszi vissza de ha csoki van vagy gyümölcs azt is VISSZAVISZI a tálcán(lányom látta többször is)
NYÁRON 1SZEM ZÖLDSÉG VAGY GYÜMÖLCS nem ment le a torkán!!
lányok a fiam éhen fog halni vagy olyan szintre leviszi az immunrendszerét,hogy belehal!!
kory:kinga van ezen a szinten??őszintén?
Vendég

nálunk azt mondta a dokinéni,hogy már lecsengett a nagy része ennek a kórságnak..HÁT KI NE MARADJUNK gyorsan a végére bekapta csórikám...ma 7 db háztartási kekszet evett...fött krumplit nem eszi meg se a rizst..lehet,hogy nem hiszitek el de a főttkrumplit még SOHA NEM KOSTOLTA semmilyen ételben...se levesben ,se ,rakottkrumpliban,se paprikáskrumpliban,stb stb..
szerintem azt hiszitek,hogy kamuzok.de rengeteg olyen dolog van amit nem mert még kiprőbálni.pl:paradicsom,paprika,uborka,sajt,lencse,zöldbab,TOJÁS semmilyen formában,májkrém,semmilyen sonka,semmilyen vajkrém,vagy sajtkrém,káposzta,savanyúságok,és még rengeteg dolog ezen kívül
van még egy hoszabb lista amit már valaha megkostólt de nem eszi meg azóta sem!!!

kenyér ,kifli,húsleves,tészta szaftal hús nélkül ,fasítr,palacsinta,tojásleves,milánói(csak itthon)

az iskolában a tálcán nem csak a akaját viszi vissza de ha csoki van vagy gyümölcs azt is VISSZAVISZI a tálcán(lányom látta többször is)
lányok a fiam éhen fog halni vagy olyan szintre leviszi az immunrendszerét,hogy belehal!!
Vendég

Vendég

elnézést de nem tehetek róla 3x elment :oops:
a panaszáradatért meg külön bocsi..
ti mit tennétek a helyemben?
kori kinga ezeket a dolgokat megenné??
szilvi, a dinnyét almát,körtét,barackot,málnát,cseresznyét,meggyet,diót,mogyorót stb stb sem eszi meg!!
egyszerűen nem hiszem el,hogy van még gyerek akinek ilyen hosszu a lista..
na kidühöngtem magam,megyek aludni

kori írj egy listát lécci azokról a dolgokról amit belejátszani vagy erőltetni sem lehet kingába!!kiváncsi vagyok van-e ilyen hosszú mint nekünk
Vendég

Bárány, szépen leírtad Martin étrendjét is, de aztért még 1-2 dolgot belé tudok ma már tukmálni. Pl: napokban grappefruitot :lol: , mert azt utálja a szemében lévő herpesz vírus.
Nagy-nagy jobbulás a nagyfiúnak és süsd azokat a palacsintákat!!! Szorítunk a piciért!
Ma este beszélek az orvos ismerőssel, hogy az immunulógiai klinikán irányítson minket valami szakemberhez, mert biztos vagyok benne, hogy Martinnak valami hiánybetegsége van. Lehet, hogy csak vas, de életében nem csináltak neki még egy teljes vérképet... jellemző, de ebben a gyerekgyógyászunk is ludas.

Gyöngyi, hát nézd meg jobban amit veszel, biztos találsz benne valamit!

Éva

KépKépKép
agmano

szilveszternek kb 30x volt teljes vérkép!!utoljára nyáron amikor a torokgyuszija volt...de neki az agyával van a baj..valami megmagyarázhatatlan viselkedése van
Vendég

Bari!
Ha nekem Kinga beteg,szó szerint értsd,h.semmit nem eszik.
Ha erőszakal adnám,akkor is kihányja.
Azt az 5db kekszet sem eszi meg,mondjuk olyankor legalább iszik.
Kingának is hosszú a lista,ő még a kakaót sem issza,se gyümölcs,csecsemőkorától meg még főzelék sem ért a szájához.

Kép

Kép
kory

a zone klubbon szokott lenni régebben egy műsor ,furcsa emberek vannak benne akiknek kificamodott étkezési szokásaik vannak!!
volt egy 30 körüli pasi aki csak sültkrumplin élt..de a többi is ilyesmi volt..na az én fiam egyszer ilyen lesz..csak ő a sültkrumplit sem szereti...én is úgy érzem magam mint te kory.
hogy van egy olyan 7 évesem ami senki másnak.
szindi azért már iskolás korában normálisabb volt
Vendég

ezen a hülye karácsonyi vonalzón nem látszik de ma 4 hónapos dávidboy :lol:
Vendég

Hali.

Boldogságos 4.hófordulót Dávidnak!!!
Szilvi alakul már?

Évi.alakul már Martin szeme?szóval akkor herpesz-viri a ludas :evil: -adjatok akkor neki grapefruittal :D Norbi ovizik?
És juppi e-mail-es hír!!!!!!!!! :D :D

Kory.a kis 1évesről dobsz majd képeket.szülinapi buli volt?vagy majd hétvégén?
jóga milyen volt???

Nem evéshez hát nem tudom mit írjak :roll: -az tuti iszonyat.igaz nekem "csak" betegség alatt nem esznek...de még akkor is gáz..nemhogy amúgy :( .én csak abban reménykedem,hogy változni fog mindhármótoknál.én még nem láttam olyan felnőttet aki 1-5féle kaját evett csak.

Tündi.hát az elő-husis rizs nem lehetett guszta :? Én sima zacsis Penny-set veszek,de az "élettelen" ezidáig :wink: ,viszont nálunk a búzadara volt mozgó :?
Van már oviban barátotok?

Gyöngyi. én most megint Béres-c vettem nekik,de hamarosan tuti a te változatodat veszem.kérni hogy szoktad???jó..aszkorbinsav..mennyit veszel egyszerre.és egy késhegynyi kb hány mg? én már nem vagyok képben... :oops: :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Boldog 4-dik hófordulót Dávidkának! :)

Cleo: nem is hittem el,mikor a férjem mondta,hogy nem kér szemmel rendelkeő és annó főzés előtt mozgo rizst.. Aztán következőre megnéztem és tényleg volt benne mozgó dolog. :? Azt hiszem tescóba többet nem veszek rizst. Viszont búzadarában még nem találkoztam senkivel,lehet az következik most :shock:
Barát: van az oviban is,mindig megkapom,hogy miért mentem még érte,mert még játszana :roll:

Még mindig nem kaptuk meg a gáztervünket,engedélyünket,még jó,hogy langyos idő van,mert nem örülök a villanyfűtésnek. :evil:

Volt már valamelyikötök bioptron (zepter)lámpa kezelésen?? Már mint próbálta valamelyikötök?

Jaj anyum lábán az ér még mindig púpos meg piros+kemény.Aggódom miatta,mennyi idő alatt kell szünnie ennek a kinézetnek Gyöngyi,Csajok?
Csak,hogy kerek legyen a dolog,mikor viszem vissza anyum dokihoz,apunak kérünk kivizsgálásra beutalót.Kb. 1,5év alatt 90valahány kilóról lefogyott 45kilóra kb.,Nagyon durva,ő meg hiába megy,hogy fáj a gyomra meg szédül stb. elintézik renneivel,vagy hogy írják.Áhhh...
Lett volna 4 órás munkám,de mint kiderült a 4ből egésznapos lett volna!Ez nem jó,még este felé,mikor apa hazajön beválaltam volna,de egész napra nem tudom. A pénz meg kellene. :(

Bari-Kory :nagyon durva,hogy ennyi mindent nem esznek a gyerkőceitek.kiakadtam nagyon.egyszerűen nem tudom elhinni,hogy nincs rá magyarázat,hogy miért van ez.vagy talán ti szülők is anya-apa,ennyire válogatósok voltatok és most összetevődik a kettő és ez jött ki belőle,egy extra válogatós gyerek.

Csoda Bari,hogy még Szilveszter is,immunilag ennyire bírja,meg Kingus is,egy főzelék se gyümölcs.Miből veszik fel a vitamint? Huuu csajok nagyon jól bírjátok.

Éva:remélem Martin szeme már oké.Hát igen csőstül jön a baj,szokták mondani.

Így a végén leszögezem,hogy egyikünket sem irigyelem! No megyek..
varga tünde

Andi , jó volt a kérdés Gyöngyihez.. Én is várom a válszat. :) Ezt L felejtettem írni..
varga tünde

Sziasztok!

Martin szemét eddig félrekezelte a doki, ma egy másik pedig allergia elleni szert írt fel - el sem kezdtem, kár volt kiváltani, hétfőn viszem privárba a város egyetlen klinikán dolgozó tapasztalt gyerekszemészéhez. Még mindig piros és dúzzadt, amóta kezelik váladékozik is, ovi még mindig nem...
Tündi a Bioptron lámpa nem jó, mert hideg fény és dög drága is még mellé. Meleg fény használ - kozmetikában van valami spéci lámpa, vagy infra, ennek utána klel kérdezni.

A Bioptron csak ámítás, elé teszel egy 60-as izzó elé egy színes genotermát és bekened a bőrt popsikenőccsel esküszöm ugyanaz a hatás. Anyóséknak van -az is többek közt.

Ne vegyétek panaszkodásnak, de Martin a jobb lábának a sarkát nem teszi le a földre, úgy jár, azt mondja fáj a sarka. Rossz szokás ez a csoszogás? + szerinte a nyuszifoga kicsit mozog. Néha éjjel fáj a sípcsontja - növési fájdalom? Már nagyon kéne egy vérkép, de immunológiát nem javasolják - felesleges, mert csecsemőkorban kijött volna, ha gáz van.

Norbi becsajozott az oviban :lol:

Éva

KépKépKép
agmano

agmano és világ életében így járt?mármint a sarkát nem rakta le?

vagy csak most?

hihetetlen hogy az orvosok csak találgatnak össze vissza..eszem megáll..hát már senki nem ért semmihez!!????

tünde pedig ez a lista sajnos igaz és nem is teljes...agyrém.de ma bejelentettem a diligyogyihoz(pszihológus) mert ez már nem 100-as amit csinál
Majd visszahívnak ha van időpont,mert nem egyszerű bejutni
Vendég

Hú, Bárány, ez ám a lépés! Jobb, ha szaksegítséget kérsz a szülő felé ellenállnak, persze, ha a segítség hozzáértő is. Dávidnak boldog 4. hófordulót!
Én beszéltem az ismerős orvossal is immunológia ügyben, azt mondta beszéljek a gyerekorvossal, ő pedig még egy vérképet sem képes kérni!!! A kör bezérult, már csak a fülészben bízhatok, hogy altatásban levesznek vért egy teljes vérképhez, lehet, hogy csak vashiányos, de ha nem derül ki mitől gyenge a szervezete, jövőre újra műtik polippal?! És hónapokat hiányzik majd az iskolából is?!
Gyöngyi, ehhez mit szólsz? Ismered az elmúlt 1 éves kórképünket. Nem kellene egy vérkép?
Ezennel eldöntöttem, hogy még a lúdtalp betétet sem fogom sima szakrendelésen feliratni, ügyeletere többet SOHA nem megyek - kivéve törés és vérzés. Csak magánba megyek ismerőshöz.
Arról megbizonyosodtam, hogy gyilkos ágnes megtette áldásos tevékenységét, és egy 200 000 fős megyeszékhelyen fiatal, tapasztalatlan, hozzá nem értő orvosok látják el a betegeket, megszűntek a gyerek ügyeletek, és az összes 40 feletti orvos vagy maszek, vagy elhúzott innen, többség külföldre.
Elképesztő.
Keresztanyámnak is mondtam így utólag a szem-históriánkat, mint belgyógyász totál kiakadt, hogy kenőcsöt egy fertőzött szebe ne tegyek, mert még kevésbé szellőzik és a krém alatt csak méginkább felszaporodnak a bacik. Itt van 4 tubus krém, kb. 3000 Ft értékben és 2 szemcsepp. az egyiket használom még, de asszem azt is abbahagyom, mert csípi a szemét. Nem kell jobban szétmarratni, hétfőn meg megnézetem akihez beajánlottak, de remélem magától gyógyul valamit.
Bocs a kitörésemért, de Sanyi is csak engem szid, hogy miért vittem ügyeletre és miért akarom kivizsgáltatni, semmi baja.
jó hétvégét!

Éva

KépKépKép
agmano

Na ez most jó helyre került :lol:

KépKépKép
agmano

Bari!!

Ha abból indulok ki, hogy befosattál mindannyiunkat, hogy Dávid éhen fog halni, ennek ellenére tök jól eszik, akkor Szilveszterrel kapcsolatos gondodat is kicsit kétkedve fogadom :oops: :oops:
De a pszichologus jó ötlet, mivel oda kell a szülő is, lehet veled is kellene foglalkozni. Nem akarom elbagattelitálni a gondod, mert biztos van alapja, de hogy túlzol és felnagyítod valamiért az tuti. Lásd Dávidka esetét. Tudom, hogy azok a dolgok, amin átmentél magyarázhatják, de akkor is segítségre szorulsz, mert ennyi szorongással és aggodalommal nem lehet élni. Remélem érted, hogy csak az aggódás beszél belőlem :oops:

Már akartam is mondani, hogy nem túl szerencsés a vonalzód, mert nem látni pontosan mennyi idős Dávidka - azért sok boldogságot neki, nektek!

Évi!

Nem vagy megelégedve a Bioptron lámpával??? :shock: :shock: Bár én nekünk nincs (anyagi okok miatt) én csak jókat hallottam róla. A barátnőmnek van egy hasonló lámpája, csak magyar gyártmány, azt használtuk és jó volt!
Nálunk a sóbarlangba van hegyikristály lámpa, arról is csak jókat hallottam, mi ott használjuk is (sajna ma is voltunk a Sárával :cry: )
De úgy emlékszem az aloenak van egy szemcseppje, amikről csodákat regélnek.

Nem lúdtalpas Martin? Attól lehet a fájdalma. De a növekedési fájdalom is elég erős tud lenni! Szegénykém!! Tényleg annyi nyűgje van - remélem már vége lesz!
Egy sima vérkép is sokat mond!! És árulkodik immunológiai problémáról is (fehérvérsejtszámok) -elég lesz, de az tényleg jó lenne.
Annyira sajnálom, hogy ennyit kell orvoshoz járnotok - és tényleg nagyon szemfülesnek kell lenned, mert sok a kókler!

Tünde!

Hát anyud lábához nem tudok hozzászólni
:oops: , de apudat sűrgősen vigyétek normális orvoshoz, mert ekkora fogyás soha nem jelent jót!!
Még mindig nincs fűtés - jézusom, akkor még inkább drukkolok, hogy ilyen idő maradjon.

Andi!! Tünde!! Akkor a Ti kedvetekért mégegyszer: :lol: :lol: :lol: :lol: Így kérem: "kérek 50 g aszkorbinsavat!" 1 mokkáskanál 1000 mg nálunk ez a napi adag. Gondolkodom.........egy késhegynyi akkor olyan 100-150 mg lehet. De ezt csak saccoltam :oops:

Sára nyakig betaknyosodott, elég gázos két éjszaka van mögöttünk. Volt láza is: 39,5. Nyomom bele az echinacheat,, arcüreg átmosás van, és melkkaskenegetés. Aztán egy nap után eszembe jutott, hogy van itthon aloes kakukkfű-fokhagyma kapszula (ami nagyon tuti), amit elfelejtettem adni neki :roll: :roll: És a legszebb, hogy én 1 hónapja döglődöm és elfelejtettem, hogy kezelhetném magam ezzel és a szintén aloes echinachea kapszulával :oops: :roll: :lol: Tiszta hülye vagyok: beszerzem a jó szereket, de ha kellenek, akkor nem használom :roll:

Sok sok gyógypuszi (és jókedv, és nopara és teljesüljönmindenkívánság) puszi mindenkinek!!!

ágyöngyi

Évi drága!!

Panaszkodj nyugodtan!!!!! Főleg, ha igazad van!!!!!! Nem tudom hova mennék, mit csinálnék, ha nekünk kellene ennyit orvoshoz járni. Tuti szereznék protekciót és kihasználnám azt a csöpp összeköttetést is ami van, hogy jó orvost találjak.
Nem nátháról vagy vakbélről van szó nálatok. Ezek fontos dolgok. Értem az aggodalmad! Falakba ütközöl.
Hallottam én is egy jó dokinénit, egekbe dicsérték a paciensei - tényleg jónak tünt, de kollegiális viszonyba kiderült, hogy hülyeséget hülyeségre halmoz. Kiben bízzon így az ember???????
Egyébként ezért próbálok én is begyűjteni minden okosságot és praktikát, hogy minnél kevessebbszer kelljen orvoshoz menni. Dolgoztam - még az őskorban - gyerekügyeleten, ahol azt nagyon megtanultam, hogy ügyeletre vinni egy gyereket csak közvetlen életveszélyben szabad . Így ezt a döntésedet csak támogatni tudom! :roll: :roll:

Puszi mégegyszer!!

ágyöngyi

Hali.

Évi.teljesen igazat adok,car ez az egész eü rendszer (is) :evil:
Egy teljes vérkép meg igenis kell!!!nálunk az alap,hogy 1évesen megcsináltatja a gyerekorvos.-na jó nem teljes vérképet...de akkor is valami.meg amúgy is műtét előtt mindenképp kell vérkép.... :roll: .és ha azt mondod a gyerekdokinak,hogy punk-tum akarsz vérképet...akkor arra mit lép??
Amúgy együttérzek veled,abban is,hogy néha nem tudja az ember lánya magáról,hogy eltúlozza a doldokat ő...vagy épp a társa bagatellizálja el (nálunk is ez van-Sanyim néha soknak tart az aggódásommal..)nehér reálisan goldolkodni.de én még Martinnal kapcs fenntartom,hogy nincs ott nagy baj...úgy nagy általánosságban,csak nagyon összejöttek a gondok :( .és ilyenkor minden baj,betegség sokkal rosszabb.

És Norbinak milyen a kis barátnője ??csók volt már?? enyémek mind2-en kiscsopiban csókolóztak először...Zsoltit lekapta szó szerint a kislány...1éven...fiam csak lesett...meg törölte a száját.Sziszi meg tavaly 3évesen pasizott be..a őt is elkapta egy kisfiú

Gyöngyi.gyógypuszi Sárának ++++++++++++
dokinál voltatok vele? gyógyi?
NA...mik ezek a bogyeszok..a kakkukfüves +a másik is jól hangzik...kéretik részletesebben..hol,mi,mennyi :lol: :lol:
Köszönjük a felhomályosítást C-ügyben :D számomra világos...mostmár...de itt Szolnokon kivi leszek,hogy néznek majd rám ha kérem... :twisted: :twisted: első kérdés az lesz...az meg minek nekem...na majd tesztelem ha elfogy a béres... :wink:

Bari.egyetértek Gyöngyivel,de amúgy meg csak nyerhettek az ügyön mind2-en ha elmentek.azért lemércézhetnéd Szilvit a kivi kedvéért

Tündi.
na hagyjátok annyiban,vízsgáltassa ki anyud magát.az nagyon sok 45kg.
sajnos viszér/trombózisgyanú témában is otthon vagyok...anyumat nov2-án műtik viszérre.ő is mindíg a lábát nézni...és járkál dokihoz...mert ha pir+fáj+dagadt,akkor lehet trombzis,vagy csak" viszérgyulladás is.

a zepter lámpáról én is hallottam,de nekünk nincs...így tapasztalat se

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!

Mond a gyógyszertárban, hogy a kenyérsütőbe kell! :lol: :lol: :lol: Mert oda is jó, szebb lesz a kenyér egy késhegynyi aszkorbinsavtól :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként meg semmi köze hozzá!!! :twisted: Ne hagyd magad lerázni :lol: :lol:

Egyébként voltunk a Sárával dokinál, de csak a táppénz miatt :oops: :lol:
Az aloe veának van egy bogyója, ami kakukkfűvet és fokhagymát tartalmaz. A fokhagyma természetes fertőtlenítő, a kakukkfű meg segíti a légzést, tisztítja a légútakat. De valahogy most semmi nem jön be szegény Sáránál. Nagyon ramatyul van megint. Most a Bioparox-ot vetettem be. Már használtuk és az is nagyon jó!!!!!!!!

ágyöngyi

Sziasztok!

Sárának gyógyi! Neki is meg kell szerezni az immunitást. Rögös út...
A Bioptron lámpa anyóséknál van és áll a sarokban. Egész egyszerűen nem ér meg 150 e Ft-ot. Lehet, hogy használ valamire-placebo, de nekem még orvos nem javasolta. Sztem erről már beszéltünk. A sólámpa sokkal jobb vagy az a só párologtató szobába felfüggeszthető valami. Esetleg infralámpa mértékkel.

Minden anyuka viszeres? Mi is azok leszünk? Tündi, hát kitartást a sok beteghez! Ha valaki ennyire lefogy, mint apud, annak oka lehet, de őt is elhajtották, hihetetlen. Mi is csak kuncsorgunk a vérképért és az ismerős is visszautasít, na mindegy, majd 22-én a fülészt megfűzöm és műtét alatt észre sem veszi Martin.

Amúgy nem régóta csoszog így féltalpon, rá szólok, hogy figyeljen oda, a cipőtalpait megnésztem és kb egyformán kopott a sarkuk is, tehát eddig rendesen járt. Mellesleg tök lúdtalpas is, de nem a gyerekorvos veszi észre, hanem én. Norbi térdei tavaly összeértek, azért vittem el, de ezt is én kértem, nem a gyerekgyógyász vette észre. Akkor minek az éves kontroll?! Nem én vagyok az orvos.
El fogunk menni mindkettővel ortopédiára, de ezek után gondolkozom a magánrendelésen, mert onnan is elment az egyetlen tapasztalt szakorvos. Csecsemőt biztos nem vinnék máshoz, csak hozzá privátban. De ha öszeszámolojuk: fülész (professzori műtét), szemész, ortopéd, 2 gyerekkel, bőrgyógyász akkor elmegy 1 havi fizu. Ha nem magánba megyek, akkor 2-szer annyi a gyógyulási idő és egy csomó szart megveszek és feleslegesen beadok a gyereknek.

Kicsit elkeserítő, rettegen a nov. 12-től..... és Martin is kiakaszt, mindenre nem a válasz. És nem is eszik rendesen.

Norbinál csak barátság van. Rendes kislányt fogott ki :wink: Se puszi, se semmi, csak kölcsönös párválasztás és együtt játszás. Mi sem magyarázunk belé mást, kicsit is meglepődtem, mert a másik anyuka mondta, hogy otthon csak a Norbiról hall. Norbi csak 1-szer mondta itthon a kislány nevét, úgyhogy én nem is tulajdonítok neki jelentőséget, aranyosak amint készen fogva vonulnak. Amint Martin ott van, Norbi pénteken még csak el sem köszönt tőle - úgyhogy nem leszek még nagymama :lol: És én nem fogom etrőltetni a barátságukat, ha talál mást, játszon mással, csak alig van fiú a csoportban, kénytelen lánnyal barátkozni. De mint már írtam, ő már a második (előző oviban is kislány volt a barátja), úristen remélem nem ferde hajlamú és babázni akar... na ez vicc volt, a kislány fiúsítva van :wink:

Éva

KépKépKép
agmano

szilveszter a változatosság kedvéjért este vért fosott(már bocsi a kifejezésért) szép az élet lálálálá...jaj de vidám vagyok
hát ha még dávid is elkapja az még jobb!!!
de mire meggyógyul majd lesz valami más!
olyan,hogy minden ok???ááááááááááá soha
Vendég

Sziasztok!

Van egy kis időm végigpörgettem, amit írtatok.

Kory nem írtál, remélem jól vagytok.

Gyöngyi: jó ez a kenyérbe dolog,de biztos gyanut fognak , ha sűrűn megy az ember,de kit érdekel. Épp most fogyott el a cebion,és eszem jutottál. :) Hétfőn én is megpórbálok venni port.Jobbulást a pici lánykádnak.

Éva:nagyon duva,hogy csak így elhajtják az embert,hisz te kéred a vérképet. :evil: nem értem a hozzáállást se nálatok se nálunk,ne rajtunk spóroljanak! Hát igen a fizetést simán ide-oda ellehet költeni,és még akkor nem is biztos a gyógyulás. :evil: Messze is van meg közel is a műtét ideje,jaj drukolok ám nektek! A lámpánál nekem is az placebó jutott eszembe,ilyen olyan szín és már is jobban érzed magad :roll: . Anyum is valami sóinhalátort vagy mit hallott a rádióban,nagyon dícsérik,de nem írjék fel a dokik,mert drága. Épp most néztem van olyan egészségtermékes újság,abban láttam valamit,meg is nézem.

Bari:elviszed Szilveszter ügyeletre a vérkaki miatt,vagy hívtad a dokiát?Mit mondanak?Nem jól hangzik..

Most ennyit rohanok,mert közben főzök is..
varga tünde

Jézusom Bárány! Remélem nem lesz nagyobb baj Szilveszterrel!!!
Most épp Ti vagytok soron, nálunk ma láthatóan javult Martin szeme, persze nem kenek bele már semmit...
Egy 4 gyerekes ismerősöm mindta, hogy az a "jó" a 4 gyerekben, hogy valamelyik mindig beteg, (pedig ekkor már 3 gyerek 8-12 év közt volt). Mi ezt kettőnél is tudjuk produkálni.

Éva

KépKépKép
agmano

Bari.

hogy van Szilvi??????

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok!
persze fölhívtam este a dokinénit azt mondta fosós virusok után ez előfordul,de ha ma is lenne az már azért nem jó...hát ma eddig nem volt még.
nem tudtam,hogy ilyen is lehet mert nekem a nagyoknak furcsa de nem volt még hasmenésük..szilvi egyszer hányt tavaly nyáron..szindi meg szintén egyszer hányt egy évesen napszúrástól..szoval ilyen tapasztalataim eddig nem voltak...
de idén már csak én 3x voltam beteg..szoval szerintem ránkjár a rúd..nálunk én vagyok a 4.gyerek
remélem azért egyszer lesz időm örülni is a gyerekeimnek,nem csak mindíg aggódni.
szilvesztert bejelentettem a nevelési tanácsadóba..majd visszahívnak és megmondják mikor vihetem,kértem pszihológust,logopédust...és mivel ott van rá mód(van tornaterem),szeretném ha a mozgását is megnéznék ami szintén nagyon aggaszt
Vendég

Bari: akkor jó,nem komoly.reméljük hamar túl lesztek rajta. :)

Cleo:a trombózis anyudnál mennyi idő alatt gyógyult? Rámenősek a gyermekeid,nálunk még nem volt csókos történet. :lol:
varga tünde

Örülök, hogy Szilvió jóobban van!
Tündi, Cleoéknál mások kapták le a gyerekeket az én olvasatomban. Ők jólnevelt, diszkrét, illemtúdó gyerekek, jól mondom? Különben szóba sem állnánk az anyukájukkal...hi-hi, ez vicc volt :lol:

Éva

KépKépKép
agmano

Hú tényleg :oops: elolvastam :oops: BOCSI Cleo :oops: :lol:

Köszi Éva !! jó lesz, ha már alvás lesz :lol: :wink:
varga tünde

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?