Sziasztok!
Tímea, köszi a gratulációt.
Ann,
sajnos ez 1 ördögi kör.
Ugyanis a kömény, ami benne van, az nem csak hajtja, hanem csinálja is a szelet.
Kb 1-2 napra van szükség, míg kiürül a szervezetből. Próbáltál már 2-3 napig nem inni? Merthogy akkorra derülne ki, hogy hogyan viseli a picilány tea nélkül a dolgokat. Úgy tudom, a csak anyatejjel táplált babáknál nem baj, ha nincs minden nap széklet.
Gratula Haminak az új tudásához!
Zita,
köszi a bókot, ez a becenevem. De ha 1x lányom születik, biztos ezt a nevet kapja.
Nagyon édi a picifiad, s örülök, hogy túl vagytok a nehézségeken. Csak így tovább! Én most épp ott tartok, hogy talán lassítani kellene ezen a tempón, mert így nagyon hamar felnövünk.
Tanuláshoz erőt és kitartást kívánok.
Pindur,
gratulálok a tejcsihez, ügyi vagy! Talán cserélj cumit az üvegen. Előfordulhat, hogy kicsit nagyobb a lukja. A mienkből cseppenként jön a tejci (kb. 0,5-1 másodperc/1-2 csepp), s attól nem fuldoklik csibém. Nem úgy az éjszakai-reggeli cicitől, mert olyankor dől-spriccel a tej a ciciből a szájába.
Most azt találtam ki, hogy lefejek belőle előre, de ez így elég macerás, ha épp éhes Csibe-sírásra ébredek hajnali 3-kor.
Ja, gyógyulást kívánok mindőtöknek!
Fiona,
Ne is kérj, mert nem leszek pici fiad keresztanyja.
Manga,
felejtsd el a krémeket, mert attól csak még rosszabb! Míg helyrejön, addig használj bimbóvédőt, s ha van anyatejgyűjtő kagylód, akkor azt használd napközben. Érdemes beszerezni, mert felfogja a "túlcsorduló" tejcit is, vagyis nem fog annyira feszülni a cicid sem! Én ezt eltettem, összajött napi 60-90 ml.
Drukkolok, hogy sikerüljön a vizsgád! Ugye viszed a fiad is - könyörületesebb lesz a prof?!
Ágci,
bátran kotyogj csak közbe, én is várom a tornát! Szopis tanácsokat is szívesen vesszük!
Lányok, mi ez itt? Pedagógusok gyülekezete?
Csatlakozhatok én is mint pályaelhagyó fejlesztő pedagógus.
El tudná küldeni valaki nekem azt a szopis levelet? Itt a ládikám:
b.boroka@freemail.hu. Előre is köszi.
Ezt a levcsit egész de. írtam, most megyek, mert hív a fiam.
Szép napot, hetet Nektek.
Boró és 39 napos Zozo