Sziasztok,
olvaslak benneteket, csak írni nem volt időm az utóbbi pár napban.
Pénteken még szerencse, hogy Isti itthon volt, mert Marci nem érezte jól magát, ezért átvittük a dokihoz.
Középfülgyulladást állapított meg.
Szombaton este észrevettük, hogy néhány pötty van a testén, de még nem aggódtunk. Hajnalban átbotorkált a szobánkba és égett az egész teste. Megmértük a lázát, 40 fok volt.
Gyorsan beborítottuk a testét hideg vizes lepedővel, germicidet adtam neki és vártunk. Kb. 1 óra múlva 1 fokot csökkent a hőmérséklete, de azért ott maradt közöttünk.
Reggelre egyáltalán nem volt lázas, viszont egy csomó pötty jelent meg a testén.
Az extra csak az volt a dologban, hogy pont vasárnap volt a kis Olivér keresztelője. Jöttek anyósék, Isti hugáék stb. már le volt beszélve az étterem. Közben hívtuk a dokit, aki azt mondta, hogy dél és fél 1 között vigyük el hozzá.
A keresztelől fél 12-kor volt, utána rohantunk Marcival a dokihoz, aki megállapította, hogy bárányhimlő...
Szóval nem volt eseménytelen a hétvége, de most már jobban van. Most már csak a pöttyöknek kell leszáradni, remélem nem marad meg egyiknek sem a helye...
A keresztelő egyébként jól sikerült, Olivér nagyon édes volt, egy hangja sem volt, sőt az étteremben is végig szundizott, pedig 1-szer szopiznia kellett volna. Így 4 és fél óra után evett egy nagyot
.
Hát ennyit rólunk.
Pil: mi lehet Petikével, csak nem rota vírus??? Az jár hányással és hasmenéssel, nem? Bár akármilyen más vírus is lehet, remélem nem vmi durva fajta!!!
Nancsa: tök jó, hogy Zoló nem tejérzékeny, most már tényleg csak azt kellene tudni, hogy miért nem fejlődik egy kicsit jobban, bár nem tudom, hogy te és a férjed hány centik vagytok??? Szerintem ez is számít, hogy nyilván nem túl magas embereknek a gyereke is kisebb lesz és akkor nem kell az átlaghoz hasonlítani.
Juca: nagyon tetszik a kép, tök jó, hogy együtt fürdenek. Nálunk ez még csak külön kádban megy, de egyszerre
!
Ebből következik, hogy én fürdetem Olivért, pedig eddig ugye a fürdetés Isti "feladata" volt, de 2 gyereknél most még nem működik. Majd ha kicsit nagyobb lesz Olivér.
Nekem azért furcsa, mert szerintem az egy kezemen meg tudom számolni, hogy pl. amíg a kiskádban fürdött Marci én hányszor fürdettem. Háááát nem sokszor.
Kata olyan édes, látom még neki is ökölben van a keze. Alig bírom megmosni Olivérnek, mert annyira szorítja mindig.
Wawel: még mindig semmi??? Ezek az utolsó napok a legrosszabbak.
Tanyát is olvastam, érdekes témák mennek
.
Majd én is írok.