Lilla,
Sajnálom,hogy szemüveges lett Niki!
Én teljesen megértem mit érzel most.Bár már kicsit feldolgoztam,amit kedden rámzúdítottak,de megnyugodni csak akkor fogok,ha szép egyenes lábacskái és tökéletes fogazata lesz.Most a fogszabályzón rágom magam,de láttam már van olyan,ami szinte nem is látszik.Csak annak az ára!
Azt hiszem most elkezdek gyűjteni rá,ha netán kelleni fog.
A fiamat Gergőnek(Gergely) hívják.
Tegnap estétől nem engedem a cumizást.Már csak esti alváshoz használták,de most,hogy fogproblémánk van,nem kockáztatok,letiltottam Őket.Elmagyaráztam,hogy a pici baba cumizik,mert neki nincs foga,az ilyen nagyok,akiknek foguk van nem cumiznak már.Könnyebb volt mint gondoltam!Mostanában mindig kikérik maguknak,hogy nem kicsik már,hanem nagy ovisok.Na jó,azért beígértem egy szép ajándékot is a Télapótól,ha nagyon ügyik.Johanna babát kért
.Gyógyíts meg chou-chou az álma.Sokba fog ez nekem kerülni!
Nálunk Johannát soha nem érdekelték a fiús játékok.Max.5percig autózott Gegével,aztán ment babázni.Klasszikusan babázik:neveli,eteti,vigasztalja stb.De az oviban(azóta itthon is ) szinte csak Gegével autózik,mert Ő a barátja.Nagyon nehezen illeszkedett be a csajszi.Első napokban,csak akkor ment wc-re,ha G.ment,nem vigasztalhatta meg ovónéni,csak G.G.-vel egy ágyban akart aludni stb.Most már talán jobb a helyzett,szokta mondani,hogy babázott valakivel.Általában fiúkkal.
Ovónéniket viszont már imádja!Ez nála nagyon nagy szó,mert piszok nehéz a bizalmába férkőzni,nehezen fogadja el a közeledést.
Cat,
Köszönöm,felveszem vele a kapcsolatot!
Hát a lábairól direktbe nincs képem,de majd csinálok!Most néztem fürdés előtt.Háááát,a bal térde szinte rádől a jobbra.Tényleg furcsa!
Pont ezért kérdeztem a gyüminapot.Hozzánk is a Junior hozza a hamit,és gyümölcsileg szerintem nem lehet rájuk panasz.Nem is az ovónők vetették fel,hanem egy anyuka.Akárhogy nézem rám 2x kerül sor egy ciklusban.Mindegy,mert mindenki aláírta,így nem akartam renitens lenni,én is aláírtam.
Tornacipőre nincs ötleted?Ma is megnéztem,csak 23-ok vannak mindenhol.
Szóvak külön ovarál!Akkor be kell szereznem egy lányos overálnadrágot 104-esben,de nem találok.Bár a fekete is tökéletes lenne,de az sincs a használt piacon elfogadható áron.Cipőből csak 1-1 párat veszek.
Hű,remélem nem lesz hányós-hasmenéses vírus(vagy már van?).Idén januártól márciusig ki be másztunk belőlük.Volt rotánk,calicidunk.Mindkétszer kórház lett a vége,mert Johanna szája be is aphtásodott és egy kiskanálnyi vizet sem lehetett beleönteni.
Teszek fel képeket
:
Az Ő lábairól beszélünk
Ezt ma reggel csináltam,hogy legyen egy normális közös kép:
Egész nap fáj a fejem,nem is tudom mit akartam írni még.
Viki