Új privát üzeneted érkezett!

Ramika
Kép

Estrella
Olyan édes ezen a képen :D kis huncut

Úgy látszika nosztalgiázás hete van,mert mi most egy éve tudtuk meg hogy Boti a pocakomba lapul :D és már 4 hónapos :shock:
ma voltunk oltáson és olyan kis hős volt a kisfiam.Végig kacarászott és amikor meszúrták csak kikerekedett a szeme egy pillanatra aztán folytatta a ficánkolást és a vigyorgást.7,58 kiló és 68 centi és milyen hajlékony!

A kezemet figyeljétek nem csalok
Kép
gabicsibe

Süni
Itt is nagy gratula :D kérünk rendszeres beszámolót!!
gabicsibe

Sziasztok csajszik!!!

Csak egy gyors bekukk!! Elújságolom gyors az örömhirt nektek! Na szóval úgy kezdődött hogy a nyolchónapos tanácsadáson a doktornénink kb 5 percig hallgatta a Bence szivét!! Isten bizony az ütő is megállt bennem. Ja ehez tudnotok kell hogy szivbeteg vagyok. Velem született rendellenesség hogy nem zár jól az egyik szivbillentyűm. Pécsre járok a szivklinikára. Szóval ugy megijedtem hogy esküszöm még a kezeim is elzsibbadtak!!Szóval hallgatta a szivét és egyszer csak megkérdezte hogy amikor született nem mondták hogy van egy kis szívzöreje??? :shock: :shock: :shock:
Hát nem.Lehet hogy nincs semmi baj de nem ártana megnézetni!!Mondja igy nekem!! Alig vártam hogy hazaérjek és azonnal hivtam az orvosomat,hogy nem -e tud egy jo gyermekkardiologust??? Aki mellesleg azonnal fogadna a Bencével!!
Szóval ma voltunk a professzor urnál és teljesen tökéletesen rendben van a Bence szivecskéje!!!! :lol: :lol: :lol: Juhhhhé!!Aztmondta hogy majdnem minden babának van egy kis szivzöreje!!!
Igaz hogy egy kissebb vagyont fizettem de megérte!! :lol: :lol:
Úgy megkönnyebbültem!

Látom mindenki nosztalgiázós hangulatban van!! :lol:
Gyönyörűek a babucikák!!!

Estrella!!

Dóri annyira édes pici baba volt!! Na jo most is az! :lol:

Gabi!!

A Bence is képes erre a trükre!! Még a lábait is kitudja tekergetni! :lol: :lol:

Rebe!!!

Hát mit mondjak! Jo kis kép!!
Melyik melyik????? :lol: :lol: :lol: Én pontosan négyszer láttam ilyen képeket :roll:

Vicuska!!

Ramika gyönyörű!! Azok a csillogó szemek!!Mit kapott szülinapra???

Juci!!!

Te irtál ha jol emlékszem valami vitaminról amit adsz a csajoknak !!mi az??? Én is szeretnék adni valamit a Bencének!

Benszi!4

Te adsz valami vitamint a gyerkőcöknek??? Vagy szerinted kell
egyáltalán????

Na puszi mindenkinek!! Kép

Kép

Kép
Ilyen volt kb 2 hetesen!! :lol: :lol:

Kép
fiona66

Fiona!

Én Cebion 2x multit adom, de ez csak egy éves kor felett adható.
Nem adom naponta, csak két naponta, de úgy gondolom ártani nem árt és a csajok imádják, jó édes :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok gyors bekukk.

Niki beteg. :( Hasmenés, nem eés, nem ivás, láz. Ettől függetlenül jó kdve van, és bújós (mondjuk mindig az :) ) Átkarol a kicsi kezeivel és mondja hogy szeje (szeretlek) hát lányok.... :lol: Megtudjátok majd milyen. :)
Szóval mi terveztük a holnapi Ladikos bulit, de nem megyünk. :( Majd meséljetek! :)
Mártika ha olvasol szerettem volna személyesen is köszönetet mondani a BMC-s munkádért, és a sok kedvességért amit adsz a lányoknak, főleg az egyik nagyon kedves barátosnémnak, Zsókucinak :wink:

Luki szerintem is el kell fogadni a tényt, és reméljük a legjobbakat. Falat szépségén mit sem csorbított. :) Mikor Nikinek volt ez az üveges balesete, muszáj volt elfogadni a tényt, változtatni nem lehet, örök nyom marad, viszont nekem igy is ő legeslegesleges. :lol: :lol:

Gabicsibe a fiad egyszerűen hihetetlen. :)

Fiona inkább a pénz vesszen :) Örülök h "feleslegesen" dobtad ki.
Bence szerintem mit sem változott. :)

Vicuska :lol: :lol: :lol: semmi nem mondok :)

Zsókuci :lol: :lol: Mesélj az új munkádról milyen? :lol:

Rossz hírem van, nem tudjuk ott tartani a babatalit ahol eddig mert 2 csoportot csináltak belőle. Akinek van ötlete hova lehetne szervezni hajrá.

chesti

Ha már nosztalgia, Dorka pontosan egy éve került ki az inkubátorból a kiságyba :lol:
Micsoda öröm volt!

Nikinek jobbulást!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

csak beugrottam néhány friss fotóval, mielőtt elrohannék csomagolni. Hamarosan indulunk vissza Budapestre, így két hét után fura lesz :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
elan

Sziasztok!

Aggódok, 4. napja nem igazán mocorog a manó, sőt... Nem is vagyok biztos abban hogy őt érzem. A hasim összement, de a mellem érzékeny, és mintha néha mozogna, de sehogy sem tudom felkelteni... Volt ilyen valakivel?

Segítsetek, megkattanok. Anya szerint nem gond, vannak lusta időszakok, de akkor is aggódok...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Nekem max egy nap volt ilyen, hogy egyiküket nem éreztem, aztán beindult.
Hívd fel a dokidat, szerintem az a biztos, Te is megnyugszol.

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok!

Olyan mérges vagyok! 9-kor elindultunk a talira és fél 11-kor még a Petőfi hídnál sem voltunk! Mindenhol dugó, útlezárás! Se jobbra se balra, így visszafordultunk..11 után értünk haza! Tiszta gáz ez a budapesti közlekedés!

Witch, hát én beszélnék a dokival!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Witch, nekem a 18. héten volt egy 4 napos szünet, akkor én is majdnem bekattantam... végül egy ultrahang megnyugtatott. Szerintem próbálj enni egy fél tábla csokit, igyál tejet és feküdj az oldaladra nyugiban. Hátha ez felébreszti a kis partizánt. Viszont ha nem, akkor irány a doki, legalább megnyugszol. Az idegeskedés nem tesz jót sem neked sem a babának.

Kép
elan

Szasztok Csajok!
Minden ok velünk, csajszi egyre aktíabb..majd jön Anya és mesél!
A képeken szereplő baby-k ÉDESEK!!
Szép napot, még ha esik is az eső!!

csáó

:)

Kép
mot

Vicuska!

Sajnálom, hogy így jártatok a talival, de annak akkor örülök, hogy mi nem indultunk el.
Mondjuk tiszta beteg vagyok, szóval ha Ati belement volna, akkor sem tudtunk volna menni sajnos.

Judit
[/quote]

jucicuki

Köszi szépen lányok, most délelőtt egy kicsit mocorgott, szerintem a frontok készítik ki... Biztos a Dán vére :) A hideget szereti a kis drága :) Azért figyelem, mivel délelőtt mocorgott, figyelem délután is

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Elan
Látom nagyon izgalmas a könyv :D Mitől iadt így meg Gabi?Nálunk a liftben szokott ilyen grimaszt vágni Boti.

Vicuska
Mi többek között ezért nem indultunk el,meg a rossz idő miatt,pedig jó lett volna.

Mot
Jó nagyott nőt Krisztina

Witch
Szerintem azért ejts meg egy telefont a dokidnak!Már ha tudod a számát.
gabicsibe

Gabi, nem riadt meg, csak így sikerült lekapni, akkortájt ébredt, hazaértünk a sétából :) Utána már jött a vigyor :)

Kép
elan

Sziasztok csajok!!!

Hú ez a mai idő !!!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a esőt!! Éjszaka essen az nem zavar!!
Képzeljétek mi történt!!
Bence leesett az ágyról. A mi ágyunkról. Kb 3o -4o cm magas! Az a baj hogy nem láttam amikor leesett. Aludt és nem voltam ott mikor felkelt. Akkor ment be a lányom mikor már a földön volt és ordított. :cry: Gyorsan megnéztük mindenét de nem vettem észre rajta semmi sérülést. Azt nem tudom, hogy a fejét nem ütötte -e meg! Ma tiszta para voltam egész nap!! Lestem minden mozdulatát hátha valami mégis fáj neki. Egész délután tiszta nyügi volt csak nem tudom hogy ennek a "jó" időnek köszönhető-e vagy másnak! De egyszer vigyorgott egyszer meg nem! Szerintetek el kellett volna vinnem dokihoz???? Ugy aggódok nehogy valami baja legyen!!
Ma este annyira aranyosan fürdött!!! Négykézláb állt a kádban és hirtelen hasra dobta magát. Ezt tök sokszor megcsinálta egymás után annyira élvezte. Mondjuk nyelt is egy kis vizet. :lol: :lol:

Elan!!!

Nagyon huncutul mosolyog Gábor!! Édes nagyon. Milyen babakocsitok van??

Witch!!

Szerintem egy u.h.-ot mindenképp megér a dolog!!
Én biztos elmennék na dokimhoz!! Szerintem menj el!!

Egy két friss fotó: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Az új bakancsunk! :lol: :lol:

Kép
fiona66

Gabi,
Nem semmi a kis Boti! :lol:

Fiona,
Hű, ez nagyon jó hír, örülök hogy Benci pici szivecskéje rendben van. :D
Remélem nem lett semmi baj a leeséskor, én szerintem elvittem volna dokihoz. :oops: Nálunk is szoktak a nagyágyon aludni, de az enyémek még nem mocorognak így, meg a legközepére teszem őket, így nem tudnak leesni.
Rengeteget nagyfiúsodott Bence baba!

Chesti,
Jobbulást Niki cicának! Sajna én nem vagyok ismerős Pesten, így ötletem sincs tali ügyben, de a talit nagyon várom már! :wink:

Elan,
Nagyon édes Gabi! Az utolsó képen az a mosoly, szívdöglesztő. :wink:
Na amúgy meg tök szépen tartja a fejét. Kíváncsi leszek mit mond a gyógytornász. Én is bejelentkeztem egyhez, hogy megnézze a csajokat, nem azért mert gondot látnék, de úgy vagyok vele inkább lássa őket egy szakértő, eleve kevesebb helyük volt, ha már az orvos és a védőnő is sz…ik az egészre.

Mot,
Cuuuki!

Witch,
Örülök, hogy elkezdett mocorogni a picur. A 24. hét környékén még nekem is volt többször, hogy nem volt igazán intenzív a mozgás, vagy nem is éreztem, mondjuk nem 4 napig. Én a helyedben egy uh-ra elmennék azért.

Új szerzeményünk tetszik a csajoknak :D
Kép
Zsani szemezik a lovacskával :D
Kép
Blanka+én
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2008.10.05 22:03-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fiona:

Nem értem hogy eshet le egy gyerek az ágyról. Nem kell odatenni, vagy nem kell otthagyni még egy pillanatra sem.
Van, hogy nálunk is elalszik a nagyágyon, de akkor addig ott ülök mellette míg fel nem ébred. Volt, hogy már majdnem bepisiltem, de akkor sem mentem el mellőle.
Ez nagy felelőtlenség, mert nagy baj lehet belőle.
Egy ismerősömnél is már kétszer leesett a gyerek az ágyról, olyan tiplik voltak a fején.
Én nem értem az ilyen szülőket. :shock:
Remélem nem haragszol, de ezt le kellett hogy írjam.
Vendég

Rebe
nagyon szépek vagytok :P :P :P

Fiona
ne aggódj ,biztos nem lesz semmi baja a picúrnak :lol:

Estrella
NEM ÉRTED AT ILYEN SZÜLŐKET????hát ne haragudj de ez bárkivel előfordulhat,ahogy elő is fordult már velem is és Lukival is és Benszivel is.
és ezek csak azok akik elmesélték nekem...szóval egy kicsit durva amit irsz,akkor mi mind rossz szülők vagyunk????hát kivánom neked ne forduljon elő,de ha az ember egy pillanatra elfordul már megeshet,ettől még nem rosszabb mint te.

bibar

Bibar és Többiek:

Senkit sem akartam megbántani, nem erről van szó, csak nem értem ha valaki tudja hogy ilyen előfordulhat akkor mégis miért hagyja ott a gyereket az ágyon. Pláne ha már egyszer előfordult (ismerősöm) és utána megint megtörténik a baj. Természetesen nem rossz szülő az ilyen, csak figyelmetlen, felelőtlen. Persze mindentől nem lehet megvédeni egy gyereket tudom. De ahol csak lehet meg kell védeni őket.
Sajnálom ha megbántottam bárkit ezzel, csak leírtam a véleményem.
Vendég

Bibar, Estrella!

Azért szerintem Estrellanak igaza van, ha elteszem az ágyra a gyerekemet, aki már forog, esetleg, kúszik-mászik, vagyis lejuthat a széléig és leeshet, akkor nem hagyom ott egy pillanatra sem. Tudom én paramama vagyok, de soha sehol nincsenek egyedül szabadon a lányok a mai napig sem. Ha valami dolgom van, kiságy v. járóka, attól függően, hogy hol vagyunk.
Persze így is vannak balesetek, amiket nem tudunk kivédeni, főleg nálunk, ahol ugye többnyire kétfelé kell szaladni.
És persze a legtöbb gyereknek semmi baja nem lesz, ha koppan egyszer-kétszer a kis buksija, de amit lehet azt el kell kerülni, én úgy gondolom.

Judit

jucicuki

Lányok, Rami is az ágyon alszik és még egyszer sem esett le! Jól körülbástyázom, de mondjuk ő nem is egy kúszó-mászó. Sőt éjjel is velünk alszik! De én nem fekszem ezért mozdulatlanul egész éjjel vagy nappal. Pisilni is kimegyek. Azért ennyire nem kell parázni!
Viszont már esett állásból akkorát, hogy vérzett az ínye..szóval..
Estrella, ne haragudj de nagyon erősen fogalmazol. Csak lestem a szavaidra! Eléggé bántó, tudod nem kell mindent leírni azért amit gondolunk. Vagy lágyabban. Azért mert van ismerősöd akiről ez a véleményed, még nem kell általánosítani. Fiona szuper anyuka, mennyit aggódik az ő kis Döbrögije miatt, és van már 2 felnőtt gyereke!
Remélem, én ezzel nem bántottalak meg.

Na, nálunk megvolt a szülinapos hétvége. Szuper volt!
Nemsokára rakok egy-két képet.
Lányok, senki nem volt talin?

Kép

vicuska2007

Jó reggelt Csajok!

Estrella!Juci!
Abban igazatok van,hogy ilyen nagy babát nem hagyunk egyedül az ágyon.Az enyémek is leestek már,de akkor még nem csináltak semmit és körbe pányváztam őket,de mégis.Máskor meg apa aludt az egyik mellett és úgy is leesett.Meg kell védeni őket amitől lehet,de nem tudod mindentől!Ja és még a csontozatuk is elég rugalmas ilyenkor!Szerintem nagyobb bajok lehetnek,ha elindulnak és akkor esnek el,mert akkor már foga is van,amit kitörhet stb.Pár napja Balunak felrepedt a szája,mert az asztalban kapaszkodva menetelt és elvesztette az egyensúlyát.Ömlött a vére.

Fiona!
Most már nem szabad otthagyni az ágyon egyedül.Pillanatok alatt megvan a baj,még akkor is ha ott vagy!Nagyfiús lett Bence!Jó,hogy minden ok volt a kardiológián!Én csak azért adok cebion cseppeket nekik,mert betegek,de 1év alatt nem adható nagyon vitamin,csak ha indokolt!Etess vele sok gyümölcsöt!Jól láttam még nem tetted le a kiságyat?Azt azonnal a legalsó részbe tedd!

Rebe!
Édesek a csajok!

Luki!
Erős csaj vagy!Így is teljes értékű életet élhet ez a gyönyörűség!Képeket kérünk!

Bibarkám!
Sajnálom,hogy nem jön össze a szerda!

Vicuska!
Hogy elrohant ez az egy év!Szép kislányka!

Gabicsibe!
Nem gyenge méretei vannak Botinak!Az a kéztartás se pite!

Elan!
Édes,ahogy Gabi olvas!

Witch!
Minden rendben?Ficereg a drága?Voltál uh-n?

Chesti!
Jobbulást nektek!

Mot!
Jó az apalovaglós kép!

Rólunk!
Balukám már két hete taknyos,Dóri most lett az két napja!
Ja és tegnap este eltörtem a kis lábujjamat!És ehhez mind egyedül vagyok bicegősen a két ördöggel!
Bár jól neljátszanak egymással csak az orrszívást nem bírják meg a pelenkázást,mert azt hiszik rögtön porszívózom őket.
Tegnap Dóri kimondta,hogy apa,baba,pá-pá!Tudatosan!
Annyira helyesen szeretgetik egymást!
Feltérdelnek és Dóri ölelgeti Balut,az vissza,de amikor megunja,elkezdi csapkodni,mert Balunál ez a szeretgetés!Rengeteget bújócskáznak meg fogócskáznak!
VÉGIG ALUDTÁK AZ ÉJSZAKÁT!!!!!!!HURRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
Vendég

Benszi!

Ficereg, de halkan, és este meg kicsit reggel. Nem voltam uh-on, csütörtökön megyek, mert mikor már kész voltam, a kisasszony hatalmas rugdosásba kezdett :).
Ja, és én meg pénteken törtem el a kislábujjam, a fél lábfejem fekete meg kék... Jól néz ki :) Együtt érzek veled...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Nekem csak lilás-kék a lábujjam,de fáj nagyon,ha csak a takaró hozzáér!
Örülök,hogy ficereg a Manó!Ők is érzik ám a frontokat.Mi lesz a neve?
Vendég

Benszi!

Jamina Viktória lesz a neve. A Nagy vezetéknévhez nem választhattam rövid egyszerű nevet :)
Borogasd be, akkor talán jobb lesz, tudom mit érzel, ma cipőt kellett húznom és vezetni. Nem egy leány álom :shock:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok,

Gabicsibe,
Jaj, mennyire édes Boti, hihetetlen ez a póz :D

Fiona,
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt a kardiológusnál, és rendben van Bence szivecskéje :)
Szerintem mi is leestünk párszor gyerekkorunkban az ágyról, nem lesz ettől semmi baja :wink: Nyugi, ettől még nem vagy rossz anya, tanultál belőle, ennyi… Én nem fogok pálcát törni feletted.

Estrella,
Picit tényleg fogalmazhatnál óvatosabban, úgy gondolom, hogy nincs jogunk ítélkezni egymás felett, legalábbis nem hinném, hogy Fiona ezért írta volna ezt le. A véleményt természetesen bármikor írhatunk, de nagyon nem mindegy, hogy miként tesszük ezt...

Chesti drága,

Olyan kis drága vagy… :D Imáááádlak!
Jó a körmözés, köszönöm szépen, nem unatkozom, főleg, hogy így, munka után csinálom egyelőre. De tetszik, élvezem a dolgot :)

Elan,
Nagyon aranyos Gábor a képeken! Tök jó fej :wink:

Vicuska,
Sajnálom, hogy nem jutottatok el a talira :roll:

Mot,

Jó a fotó :lol: :lol:

Judit,
Jobbulást kívánok!

Rebe,Nagyon szépek vagytok! :D:D:D:D

Benszi,
Jobbulást a gyerköcöknek! Sajnálom a lábujjadat :roll:

Witch,
Neked is jobbulást… Örülök, hogy mocorog a lányka :wink:

OFF:
Elkészült a honlapom... ha valakit érdekel, akkor a nevem alatti www-re kattintva meg tudja nézni :wink:

Puszi, és szép napot mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Házhoz is mész? Mert akkor lehet hogy édekelne. Anya lába eléggé kész van, és sztem meglepném :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Benszi, Witch!

Hogy törtétek el a lábujjatokat? Jobbulást!

Benszi, kicsiknek jobbolást, remélem hamar kilábaltok belőle. Nálunk is az egész család beteg...
Hát igen, annyi minden van, amitől nem tudjuk őket megvédeni, de amitől lehet, azért próbálkozunk. Enyémek is esnek kelnek ám, mert most már vagánykodnak, egy kézzel kapaszkodnak, sokszor egyedül megállnak és hát még nem megy profin. Nekem sem sikerül mindig egyiktől a másikig elugrani, ha baj van, de olyan lelkiismeret furdalásom van, ha nem sikerül elkapni őket.

Vicuska, minden gyerek más és más, enyémeket nem lehet magukara hagyni egy pillanatra sem, mert iszonyú mozgékonyak, mindenre felmásznak, felkapaszkodnak, újabban felállással próbálkoznak a bébi taxin, tehát én pisilni sem ugorhatok el úgy, hogy nem helyezem őket biztonságba. Ráadásul beleviszik egymást a hülyeségbe, mert amit az egyik csinál azt rögtön kell a másiknak is...

Judit

jucicuki

Vicuska

várjuk nagyon a szülinapi fotókat :D olyan izgi,a hó végén már nekünk is itt van :D

Napcsi,Ti is mindjárt ünnepeltek,benézhetnél már pár sor erejéig.... :D

Estrella

Azért még nem tartom magam felelőtlennek hogy egyszer lepottyantunk.Persze Te tarthatsz annak,nem zavar :roll: Bárcsak elég figyelmes lettem volna...de nem voltam.Azért megkövezni nem fogom magam.

Benszike

jobbulást a skacoknak meg hát pihentesd a lábacskádat :lol: Hogy esett a nagy eset? :lol:

Bibarkám

puszika :P

Rebe

olyan tündériek a lányok :D A közös képetek szuper :D

Elan

nekem is ez a kedvenc könyvem!!! :D Nagggyon figyeli :lol: :lol:

Chestikém

drága vagy :D persze gondolom tiszta hogy nem az esztétikum zavar a készülékben..... :lol: Majd ha már szépen beszél a lányom,utána jöhetnek ezek az apró gondok :lol:

Kép
lukrécia

Jucicuki!

Jöttem ki a szobából, megészédültem, és teljes erővel belerugtam az ajtófélfába, nem kellemes.

Lányok!

Ezek a babák annyira édesek, naponta várom, mikor tesztek fel fotókat, gratulálok mindhez :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Juci
igaz,amit lehet megtesz az ember,de akkor is el[fordulhat,pl elfordul az ember 1mp/re.
de latom a tobbiek is igy gondoljak hala az egnek :lol: :lol: ekezetek eltuntek a gepemrol :shock: :shock:

Lukikam
:lol: :lol: :lol: :lol: majd csorgok

bibar

ja es igen,a fogalmazastol kinyilt a bicska a zsebemben nekem is,itelkezni a masik felett......sokmindenrol van nekem is nega velemenyem,de azt finoman is lehet :oops: :oops:

bibar

Estrella!

Úgy érzem, nekem is hozzá kell szólnom a bejegyzésedhez. Nagyon meglepődtem azon, amit tegnap este írtál, nem is igazán a tartalmán, hanem a stílusán. Egy kissé keménynek érzem. Nem hiszem, hogy nekünk ítélkezni kellene egymás felett. Igen, velem is előfordult, hogy 1 mp-re hátat fordítottam Somának, hiába bástyáztam körbe, mégis leesett az ágyról. Szerencsére nem lett semmi baja, de nem hiszem, hogy emiatt felelőtlenebb lennék, mint mások. Egyébként pedig képtelenség minden percben mellettük ülni, mert házimunka is van a világon.
ballagyo

Witch,

Privi megy :)

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Örülök, hogy végre felpörgött a topik. :D

Nem ítélkezek én senki felett, az nem én vagyok. És nem érzem, hogy bármi durvát írtam volna. Persze mindenki másképp látja, hisz emberek vagyunk és nem vagyunk egyformák.
Az utóbbi időben elég sok ilyen ágyról leesős sztorit hallottam és kiakadtam, ennyi. Még körbepárnázva sem, hisz úgyis leeshet. És ha valahonnan leeshet, le is esik. Ennyi. Persze hogy nem tudjuk mindentől megvédeni őket, nem lehet. Csak kivédeni.
Részemről a téma lezárva és mégegyszer elnézést azoktól, akik úgy érzik beleléptem a lelkivilágukba.
Vendég

Ágyról leesés témához... A dokinénink nagyon a lelkemre kötötte, hogy SOHA ne hagyjam egyedül a gyereket sehol, ahonnan leeshet. De, bevallom, eddig én is otthagytam az ágyon időnként, jól körbebarikádozva. Igaz, Gabi még nem forgolódik. De most okulok a leírtakból és többé nem teszem.

Mondjuk az igaz, hogy balesetek vannak... én a múltkor szegény fiam szemöldökére ejtettem a Vigantolos üveget, jó magasról :( Persze volt ordítás, meg pukli, és lila folt, de szerencsére nem lett belőle baj. Viszont olyan pokolian éreztem magam, hogy az nem igaz, át is rendeztem a pelenkázó feletti polcot, az ilyen gyilkos tárgyak száműzetésbe kerültek :)

Kép
elan

Bibar, szerintem azért más elfordulni egy másodpercre és más otthagyni a gyereket egyedül a szobában az ágyon. Mármint kinek a fogalmazásáról nyílt ki a bicsak? Szerintem nem írtam durván :shock: legalábbis nem állt szándékomban :oops:

Ballagyo, de amíg a házimunkát csinálja az ember, igyekszik biztonságba helyezni a gyerekét/gyerekeit nem?

Tudjátok én biztosan érzékenyebb vagyok erre a témára, mert én majdnem elveszítettem az egyik gyermekemet és az az időszak maga volt a pokol! És tudom, hogy most extrán féltem őket, de nem tehetek róla, nem szeretném még egyszer átélni, hogy bármelyiknek az életéért kelljen aggódni, de adj isten az én hibámból.

Olvassátok el az angyalok szülei oldalon Záhonyi Marci törnénetét, és gondoljatok bele, hogy érezhette magát az anyuka és hogy érezte volna magát, ha mondjuk az ágyon hagyja és onnan esik le...

Én nem ítélkezni akartam senki felett, csak leírtam, hogy én hogy csinálom, azt sem mondom, hogy az a jó, ahogy én csinálom, és azt meg pláne nem gondolom, hogy itt bárki rossza anya lenne, vagy attól lenne rossz anya valaki mert egyszer megütötte magát a bébije...

Szóval Béke!

Szegény Fionát meg jól elüldöztük :cry:

Judit

jucicuki

Csajszik!

NYUGI!

A lényeg, hogy Döbröginek nem esett baja!

Fiona! Döbrögi mindjárt kimászik a kiságyból, tegyétek le a földszintre az ágylapot!! :)

Süt a nap, a gyerkőcök szépek! Hajrá előre!

Bratyóm 5 éves gyerkőce a minap esett le 2 méter magasról....semmi komoly, még varrni sem kellett a fejét!!! Kavicsra esett!

Mindenkinek igaza van! Sokfélék vagyunk, ettől színes a világ!

Na puszi MINDENKINEK!!!
mot

Bibar, na, mikor kapják ki a köveidet? Van már valami hír?

Benszi, sajnálom a lábujjtörést, kemény lehet így az ikrekkel! Viszont gratulálok Dóri első szavaihoz, nem hiába, a lányok cserfesebbek, beelőznek :) Gratula az éjszakához!

Fiona, a gyerekeknek általában jól működik az őrangyaluk, szóval tuti nem lesz baj. Én biztos elvágtattam volna dokihoz, de nekem ez az első gyerekem, és amúgy is parásabb vagyok az átlagosnál. De attól még neked nem kell annak lenni ;)

Vicuska, Raminak utólag is nagyon boldog szülinapot!

Gabi, nem semmi ez a hajlékonyság :))) Tuti helye van a cirkuszban :D

Chesti, Niki jobban van?

Rebe, jól tetted, hogy bejelentkeztél gyógytornászhoz. Tényleg jobban össze voltak csomagolva a csajszik a hasadban, de szerintem biztosan nem lesz baj! Tündériek a csajok :) Gabit szerdán megnézi még a védőnő, jövő héten pedig a gyerekorvos, és ha rábólintanak, akkor nem megyünk Dévényékhez.

Zsókuci, gratulálok a honlapodhoz, nagyon igényes!

Visszajöttünk Budapestre, és azóta kemény napokat élünk. Amilyen jól viselte Gabit azt, hogy hazautaztunk a szüleimhez, olyan nehezen szokik most vissza... nagyon sokat sír, állandóan lógna rajtam, olyan, mintha a nevetős kissrácomat kicserélték volna. Hiányoznak neki a nagyszülei, olyan sokat bohóckodtak együtt... és én úgy tűnik, nem tudom pótolni őket :( Éjszakára betettem a kiságyába a pólómat, hogy nyugodtabban aludjon, olyan jól sikerült, hogy este 10tol reggel 9ig nyomta...
Viszont most rohanok, megint sír :(

Kép
elan

Juci
nem a te irásodra irtam a durva kifejezést és nem azon nyilt ki a bicsak :wink: én és többiek is Estrella megfogalmazásán akadtunk ki,mert ahogy Fiona,úgy mi is kerültünk már ilyen helyzetbe, :oops: és az itélkezés sem rád vonatkozott.
na mindegy,mindenki igyekszik vigyázni a picurjára,és mindenki jó,felelőségteljes anyuka,és ahogy Mot irja süt a nap és a gyerekek szépek!

de ahogy Estrella is irta zárjuk le a témát :P :P

Elan
nem a köveimet veszik ki végül hanem az egész epémet :cry: :cry: :cry: állitólag mostanában igy szokás,mert a kő ugyis visszajön :oops: :oops: nov 26.án,mert várólista van.nem baj legalább kérek egy kis zsirleszivást is ha már a hasamban vannak :wink: :wink: :wink:
sajnálom hogy Gábor ilyen siros lett,majd csak visszaváltozik :wink: :wink:

bibar

Jucika, ne haragudj, de miért veszed magadra amit Bibar írt? Szerintem egyikünk sem a Te hozzászólásodra reagált! Te tök cukin írsz és nem bántóan! Itt mindenki sokat küzdött a babákért! Én nem fogok angyalok szülei oldalt olvasgatni, nem akarok sírni! Jaj, borzasztó lehet!
Ja, szerintem Fiona nem sértődős típus! Annyira jó fej! Ugye Fiona??

Elan, millió puszi Gabinak!!

Na, tényleg téma lezárva! Sajnos nem bírok valamiért képeket feltülteni.. :cry:

Kép

vicuska2007

Csajok, csak most olvasom mi kerekedett Fionáék esetéből. Én ugyanazt gondolom, mint Mot mindeki írásában van igazság. Nem is ragozom tovább részletesen. :wink: A fórum meg szerintem pont erre is van, hogy leírjuk a gondolatainkat, és természetes hogy nem egyezik mindenkié, hiszen emberek vagyunk.
A lényeg, hogy Bencének semmi baja, és az, hogy mindannyian megtesszük szerintem a tőlünk telhetőt, mindannyian a legjobbat akarjuk a gyerekeinknek, mindannyian jó anyák (apák) vagyunk!
Fionát meg nem hinném hogy elüldöztük, én annyira jólelkű embernek tartom! :D

Benszi,
Durva ez a lábujjtörés! Az éjszakáitok pedig remélem most már így maradnak!

Elan,
Reméljük Gabi hamar visszaszokik!

Bibar,
Jaj, az egész epédet, még nem is hallottam hogy most már így csinálják, te szegény.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lányok
ajánlom figyelmetekbe a www.gezenguzok.hu oldalt,egy csokorba vannak összefglalva a bababarát szállodák,csak ajánlani tudom őket :P :P mind le is van ellenőrizve,csak úgy ajánlanak :lol: ez itt a reklám helye :oops: :oops:

Rebe
hát én is most tudtam meg,de azt mondta a doki a kérdésemre,miszerint hogy fogok epe nélkül élni,hogy jobban mint most és úgy ahogy mandula nélkül :shock: :shock: epés megjegyzéseim nem lesznek már az bizti :wink:

csajok nem tudom mi van ma,de Olivér borzalmas,most is itt sir a lábamnál,egész nap rosszkedvű csak akkor van el ha leülök hozzá :? :? lehet hogy a front???

bibar

Sziasztok csajszikák!!!

OKÉ OKÉ megadom magam csak nehogy lelőjetek!! :lol: :lol: :lol:
Nem sértődöm meg egyáltalán /Mondjuk Estrella sarkositott véleménye kicsit rosszul esett de sebaj/ Tudom mindenkinek igaza van! Nagyon nagyon vigyázni kell a babócákra! És én vigyázok is csak nagyon el vagyok havazva mostanában!! Ha délelőtt dolgozom akkor ugynézki a napom hogy 4,5o-kor kelek.megyek nyitni. 7 előtt bejön a kolleganőm levált, én hazaszaladok Keltem a nagyfiam és kb akkor kel a Bence is!!!Még mielőtt roszra gondolnátok4 nincs egyedül a döbrögi mert mielőtt elmegyek a nagyfiam a helyemre fekszik!Szóval megetetem a Bencust Felöltöztetem összekészitem a cuccot. Van egy nagy cserépkályhánk abba közben begyujtok. Elviszem a bencét a
kolleganőmhöz illetve a férjéhez mert Ibolyám még akkor a boltban van helyettem. Gyorsan visszamegyek a boltba és Ibolya vigyáz a Bencusra délelőtt.Délre odahozza hozzám a boltba és eggyütt jövünk haza. Megebédeltetem lefektetem. Utána kaját csinálok a nagyfiamnak és próbálok egy kicsit uralkodni az otthoni káoszon. Takaritok stb. Szóval nem egyszerű!!! És még egy hónap mire jön haza az uram :roll: Próbálok mindenhol helytállni!Tudom ez nem mentség ugyhogy ezek után még jobban figyelek!!

Elan!!

Méghogy Gabi nem tartja a fejét!! Hát gyönyörűen olvas a szentem! :lol: :lol:

Wicht!

Örülök hogy nincs semmi baj!! Még meg sem született de már hogy rád tud ijeszteni a kismanó mi???? :lol: :lol:

Rebe

Gyönyörűek a csajok!!Ugy de ugy irigyellek benneteket ikres kismamik!! Biztosan nem könnyű de olyan jo lehet amikor együtt játszanak!! Benszi meg a Juci ikrei is olyan tündériek ahogy szeretik egymást!!! :lol:

Benszi!!!

Gratula az éjszakai alváshoz!!
:lol: :lol:
Gondolom nm sértődtél meg hogy nem keltél csak reggel! :lol: :lol:
Bence ágya azért nem lett még lerakva mert még csak négykézlábra áll és mászik. Még nem kapaszkodik fel.Mászni is ugy tud hogy a két lábával egyszerre ugrik. Lusta a drágám. Mondjuk tultehetném már magam ezen . Van hogy nem tudok aludni és fél éjszakát ezen gondolkodom hogy miért nem ül vagy mászik normálisan már??És hogy tudnék neki többet segiteni??Van amikor érzem hogy ott a félelem a gyomromba hogy hátha van valami baja.
Tegyél képeket a gyönyörűségekről! sosem elég :lol: :lol: :lol:

Vicuska drága!!

Hol vannak a szülinapi képek a tündérkéről???

Bibar!!!

Szerintem Oli is érzi a frontokat!! Valamelyik nap a Bence is nagyon nyügi voklt!! Szombaton!alig vártam hogy vége legyen a napnak :roll: :lol:

Mot!!

Képeket Krisztina királynőről!!! :lol:

Zsókuci!!

Jó a honlapod! Próbáltam rá üzit irni de valamiért nem sikerült.
Kivánom hogy sok örömet találj az uj munkába!!

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Benszi, Witch! Nekem is eltört a lábujjam, bal láb "mutatója". Én a fürdőkádba beszállva rúgtam bele a perembe, mert nagyon siettem, hogy hamar kész legyek a zuhanyzással, mivel Benedekkel fürödtem utána és már nagyon türelmetlen volt. Már egy hónapja történt, de még mindig fáj, ha rosszul hajlik.

Ágyról leesős témát én sem akarom tovább ragozni, csak csatlakoznék a "Már leesett a gyerekem az ágyról" táborhoz, egyszer történt meg, azóta matracon alszik a földön mikor nem vagyunk ott. Most meg már magától lemászik az ágyról :)

Mi most voltunk őszölni és gombászni az Őrségben. Benedek imádta, minden nap túráztunk, Benedek a hátamon kendőben nagyokat aludt a jó levegőn. Nem is gondoltam, hogy ilyen jól fogja bírni 1,5-2 órás túrákra mentünk és semmi gond nem volt, mikor ébren volt nézelődött és kommentálta, ha valami érdekeset látott. Nézzétek meg ahogy előadást tart az őzlábról. Nem azért mert az én gyerekem, de annyira édes :) http://www.dailymotion.com/juhabenedek/ ... bat_people

és néhány kép az Őrségből

Illatos gomba
Kép

Jó nagy gomba
Kép

Együtt tanulmányoztuk a lápot Kép

Séta a faluban Kép
gombahölgy

Vicuska! Boldog szülinapot Ramikának!

Chesti! Csak most láttam a nyári képeiteket. Nagyon vagány amelyiken fekszetek a habok között Nikivel.

Zsókuci! Gratula a vizsgához! Csináltattam magamnak műkörmöt és két hét után mindig elkezdett felválni. Két helyen is csináltattam és mind a kétszer ez történt, aztán leszedettem, hát én így jártam. Van valami panaszod is a gyulladás miatt, vagy csak a rossz vérkép jelzi?

Juci! Milyen szépen ülnek a lányok a gyerekülésben! Nagyon nagyok vagytok már ti is. A mi fiunk utálj a gyerekülést végig, nyöszög, sír és ordít mikor beletesszük, teljesen kiakasztó. Van valakinek valami ötlete?

Benszi! Nagyon menő a jegesmedve szerkó. Teljesen hasonlítanak rátok a gyerekek, egyre jobban.
gombahölgy

Sziasztok!

Ne haragudjatok. Off leszek. Szomorú híreim vannak.
Meghalt a nagyapám! :cry: 82 éves volt, és közel állt hozzám. Most már csak egy nagymamám maradt. Hálás vagyok, h van két testvérem, és még jobban örülök, h Máténak lesz testvére, és ő sem marad majd egyedül, ha már mi nem leszünk.
Tudom, sokan élnek család nélkül, nem kellene síránkoznom. Az elmúlt években annyi mindenkit veszítettem el, h el sem tudom hinni, így elmúlhatnak életek. Nehéz feldolgozni.

Kép
Kép
share

Leeséshez két sztori:
1. Közöttünk aludt a franciaágyon, és úgy esett le, hogy álmában keresztülvetődött rajtam. Napokig nem aludtam, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen lehetséges. Szerencsére, elmúlt a kiságy-fóbiája, és szépen alszik a helyén.
2. Pelenkázóról, az elvileg még nem forgó fiacskám úgy fordult le, h a kezem a hasa fölött volt, és, elfordultam egy pillanatra, derékból. Ott álltam mellette! Ő pedig zsuppsz, rá egy kosárra, ami fékezte az esését, mielőtt földet ért. Bevittük egy röntgenre, mert csúnya púp lett a fején, és nagyon ordított.
Mivel Tesóm a kiságy alsó szintjéről, ill. a járókából is felhúzta magát, és potyogott kifelé, mára már meggyőződésemmé vált, h csak az a gyerek nem esik le sehonnan, akit a földön tartanak.

Ne haragudjatok, másra most nem reagálnék. Elolvasok majd mindent. Csak erre a témára felkaptam a fejem, amikor átfutottam az elmúlt 1-2 hetet, és szerettem volna megosztani Veletek.

Kép
Kép
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?