Bibar, na, mikor kapják ki a köveidet? Van már valami hír?
Benszi, sajnálom a lábujjtörést, kemény lehet így az ikrekkel! Viszont gratulálok Dóri első szavaihoz, nem hiába, a lányok cserfesebbek, beelőznek
Gratula az éjszakához!
Fiona, a gyerekeknek általában jól működik az őrangyaluk, szóval tuti nem lesz baj. Én biztos elvágtattam volna dokihoz, de nekem ez az első gyerekem, és amúgy is parásabb vagyok az átlagosnál. De attól még neked nem kell annak lenni
Vicuska, Raminak utólag is nagyon boldog szülinapot!
Gabi, nem semmi ez a hajlékonyság
)) Tuti helye van a cirkuszban
Chesti, Niki jobban van?
Rebe, jól tetted, hogy bejelentkeztél gyógytornászhoz. Tényleg jobban össze voltak csomagolva a csajszik a hasadban, de szerintem biztosan nem lesz baj! Tündériek a csajok
Gabit szerdán megnézi még a védőnő, jövő héten pedig a gyerekorvos, és ha rábólintanak, akkor nem megyünk Dévényékhez.
Zsókuci, gratulálok a honlapodhoz, nagyon igényes!
Visszajöttünk Budapestre, és azóta kemény napokat élünk. Amilyen jól viselte Gabit azt, hogy hazautaztunk a szüleimhez, olyan nehezen szokik most vissza... nagyon sokat sír, állandóan lógna rajtam, olyan, mintha a nevetős kissrácomat kicserélték volna. Hiányoznak neki a nagyszülei, olyan sokat bohóckodtak együtt... és én úgy tűnik, nem tudom pótolni őket
Éjszakára betettem a kiságyába a pólómat, hogy nyugodtabban aludjon, olyan jól sikerült, hogy este 10tol reggel 9ig nyomta...
Viszont most rohanok, megint sír