Manóka
Hát mi ár 6 naposan grasszáltunk, és 7 naposan bevásároltunk a Sparban és a Profiban. De akkor döglesztő nyár volt, délután a szobában rosszabb volt mint kint, így 5 után mindig mentünk, de ha nagyon meleg volt csak 6 után indultunk le. Na azok voltak még a szép idők. Este fél 9-ig fel se mentünk mert hűvösebb volt lent és fent lehetett uzatot csinálni így egész elviselhető let a hőmérséklet. Na de most tél van, és ez merőben más. A gyereket én még nem engedtem úgy egyedül elvinni, hogy én itthon voltam. A Keresztanyja vitte le egyszer, mikor ő vigyázott rá, mert mi 5 hónap után elmentünk moziba. De úgy felöltöztette, hogy mikor vetkőztettem, csak röhögni tudtam. JA és csak nyakig volt szaros, mert nem vette észre a sok ruha alatt hogy bakakált. Most is vigyázott rá szombaton, mikor a Gyűrűk ura 3-at néztük, de minden órában 2* belenézett a pelenkába, mert nem érzi meg hogy kakás. Rossz az orra
Pedig ő is itt lakik, így ismeri a gyereket. Tehát még nem is "idegen".
Kézmosás: Nálunk bevett szokás, hogy ha valaki érkezik hozzánk azt megkérjük hogy mosson kezet, mert kintről sok bacilust be tud hozni. Kilncseket fog meg ugye az ember, cipőt leveszi, amin ugye jár és elvileg nagyon koszos, meg amúgy is. És elfogadta mindenki. Már tudják, hogy nálunk ez a szokás. NA most megyek, mert nyügi van. Csinálok neki tízóraira gyümis tejpépet. Hozott a védőnéni mintát a HA pépből, mert elfogyott és a boltikat beg nem eszi úgy. Remélem jóbban eszik ma mint tegnap, mert tegnap szinte csak cci volt, és ez nayg visszaesés a napi 3*i szilárd kajcsi után (na jó eddig is 5-6 szopizott még napközben és úgy evett mellette, de most csak szopi van)
MAjd még jövök, addig is puszika
Nadine
U.: ne haragudjatok a gépelési hibákért, nem tudok visszaolvasni, mert itt nyivog az ölemben a drága