Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Ildikó!Ők a DOTE-n szülészorvosok, dr.Török Olga tanárnő genetikus is.Egy kismama írt Török Olgáról, hogy genetika problémájuk volt az első babájukkal, és emiatt választotta szülésznek is másodszor a Tanárnőt. Major Tamást is ajánlották, de én egyikőjüket sem ismerem, és sajnos problémánk volt előző babánkkal, és ezért tanácsolta egy debreceni professzor úr, hogy a debreceni klinikára járjak terhesgondozásra és ott szüljek. Mégegyszer köszi addig is Neked és Másnak is. Ide is írhattok: jn_eva@freemail.hu
Vike

Szia Viki!

Az én tapasztalataimat olvashatod egy másik topicban (Szülészetek, korházak csak regisztráltaknak/2004.01.07. 21:20-kor és 01.08. 14:39-kor. Itt leírtam Major Tamással kapcsolatban a tapasztalataimat.

Krisztaa
krisztaa

Szia Krisztaa!

Hogy sikerült a számvitel szigorlatod? Izgultam ám érted.
Irigyellek, hogy túl vagy rajta.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Belendült a topik! Üdv itt is Manóka! Sok tejcsit a pici fiúnak!!!! Nagyon aranyos kisfiú!!

Krisztaa!!!
Vizsgád hogy sikerült??? Én is idén végzek, de én itt az agráron.

Naidne

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,

Ennél közelebbi sulit nem is választhattál volna, csak leszaladsz a szomszédbaKép
Mit tanulsz?

Én is idén végzek elvileg - még két vizsgámnak össze kell jönni, hogy meg legyen a félévem.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
OFF
Ha minden jól megy júniusban mezőgazdasági szakigazgatás szervezőmérnök leszek. Nekem már tavaly június 6-án lett volna a diploma védésem, és 16-án az álamvizsgám. De helyette szültem egy gyönyörű kislányt 3-án így ez a két vizsga elcsúszott. Így most felvettem egy B tantárgyat, így van félévem (nappalis vagyok, így diákigazolvány, diák bérlet stb... egész idén október 31-ig). Én is szigorlatoztam anno számvitelből, sőt vállalati gazdaságtanból, ami szerintem még rosszabb(itt az agráron az a legrosszabb, hogy mindegyik szakon kell szigorlatozni állattenyésztésből és növénytermesztésből, ezek a szóró tantárgyak) Soha többé nem fogom használni az tuti, főleg, hogy már nem is emlékszem rájuk.... Kép

És te mi leszel, ha nagy leszel??? Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,

Remélem az én államvizsgám nem csúszik át jövöre.
Én levelezön végzem a sulit Nyíregyen, és egészségügyi informatikus leszek az idénKép(kopp-kopp). Ez a számvitel lesz az utolsó szigorlatom és már rosszul vagyok ha csak rágondolok.
Néha úgy érzem, hogy jobb lett volna halasztani, most nyugodtan babázhatnék.
Nem szabad erre gondolnom, megcsinálom és készKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz

Én szülés előtt 25 nappal szigorlatoztam utoljára, elég volt megcsinálni, ahhoz képest az államvizsga sétagalopp lesz. Na megyek megpróbálom elaltatni a cseppet se álmos lányomat mielőtt széttöri a fejhallgatót.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Köszi Krisztina. Hová kell írnom a felhasználónevemet, hogy regisztráltatni tudjam magam és így elolvasni a véleményed?
Vike

Szia Vike!

A képernyö bal oldalán találod a profil/regisztrációt. Ott tudsz regisztrálniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Nadine Kép
Most olvastam hogy lányod is juniusi baba, és hogy 3 án születet ,az én lányom is juniusi és ö 2 án születet igaz 2 ével hamarabKép
Ildikó
ildikó_4

Nahát csupa ikrek baba!

Úgy látom itt a tavasz, ezért aztán mit szóltok egy babatalihoz?

Krisz

Krisz
krisszie

KrisszieKép
Szerintem is jó ötletnek tartom a találkozot én benne vagyokKép
Ildikó Kép
Kép
ildikó_4

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rámKép
Még nem tudom, hogy sikerült a szigorlatom mert 13-án kivágtak most jöttem mégegyszer. Most várom az eredményt, majd este beszámolok a végeredményről.

Manóka!
Nagyon ügyesek vagytok tejcsi ügyben.Kép
Továbbra is ilyen sikereket!

Viki!
sikerült a regisztráció??

Persze, bennünket is érdekel a tali.De jó lenne!

Puszi nektek,drukkoljatok, hogy a tanár bács írja rá a kettest.

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Krisztaa megy a drukkk!

Hova lett a tavasz? BrühühüKép

Nekem jövö héten szerdán lenne jó a tali leghamarabb, ha addig el nem temetnek a jegyzeteim.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy sikerült a szigorlatom.Kép
El sem tudom hinni..
Nekünk a szerda nem jó mert még szerdán lesz az utolsó vizsgám, utána pedig 26-án(hétfőn) megyünk a korházba. Ilyenkor már nem szeretem sehova vinni Gergőt, mert félek, hogy el kap valamit és akkor el kell halasztani a műtétet.

mindenkinek a legjobbakat!
Krisztaa
krisztaa

KrisztinaKép nagy nagy gratula nekedKép
Sajna a szerda az nekem se jóKép mert a kicsi bölcsibe van Kép

Ildikó Kép
ildikó_4

Sziasztok!Kép

Krisztaa minden elismerésem!

OK, tali elhalasztva.

Krisz

Krisz
krisszie

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok.

Krisszie!
A Te szigorlatoddal mi van?

Ildikó!
Te dolgozol? Hol?

Nadine!
Mi van veletek? Régen voltál erre, csak nem betegek vagytok?

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ még eddig megúsztuk a betegséget, remélem ezek után is elkerül bennünket. Csak hét elején hitelt intéztünk a szüleimmel, majd a barátaink voltak nálunk, ma meg moziban voltunk (Gyűrűk ura 3 - borzalmas hosszú film). Nem nagyon volt időm netezni, inkább csak mail-eztem

Zsanigombóc jól van, egész nap tündibündi este meg eszi az idegeinket. Kivéve most, mert alszik kivételesen. Igaz 3 óta nem aludt, így nem csoda. Na megyek bambulom a DVD-t kicsit.

Azért itt egy kép róla:
Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!

Nagyon édik vagytok!!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Hétfön szigorlatozom, drukkoljatok!
Csuda aranyos a Zsani.
Felteszek én is egy képet az éppen fürcsizö Dorkáról.
Kép
Kamerával készült kép, ezért a felbontása hagy kivánnivalót magaután.

Krisszie

Krisz
krisszie

NadineKép
Nagyon aranyosKép
KrisszieKép
Nagyon tökéletes a kép és nagyon édiKép
KrissztinaKép
Igen dolgozom de csak 4 órában ezért jár a kicsi bölcsibe de imád járni Kép

IldikóKép
Kép
ildikó_4

Sziasztok lányokKép
Mizujs veletek hol vagytok remélem mindenki jól van ,hál istenek mi még nem estünk bele a náthába és remélem nem is fogunkKép

IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Krisszie
Nagyon aranyos Dorka. De rég is volt nekem is ilyen pici babám. Élvezd ki, hamarosan egy kisördög lesz belőle Kép

Na kellett nekem írni szombaton, hogy Zsani még nem beteg. Azért aludt olyan édesen, mert már lappangtt benne, éjfélre lázas is lett. Vasárnap már egész napos hőemelkedés, ma úgyszintén, alszik is mint a tök, igaz most nem lázas, sőt nincs hőemelkedése se. Az orvosnál is egy "kúltúrált" nagymama úgy beszólt, mikor a doktornő a telefonon egyeztett időpontkor behívott, hogy csak lestem. Ja Zsanka volt a legkisebb a rendelésen, és hőemelkedése is volt akkor. De beszólt, hogy ő volt ott hamarabb a 14 év körüli unokájával ők jönnek. A telefonos előjegyzésről ő még nem hallott. Az aszinsztens állította le. Na kipanaszkodtam magam. Megyek vacsizni.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

NadineKép
Sajna sokan nem veszik figyelembe az ilyen dolgokat ,és még azt is elnézik hogy az ember egy pici gyerekel ott áljon a rendelöben.Sajnos "ilyenek az emberek" tisztelet a kivételeknekKép

IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok Lányok!
Végre megoldódtak a számítógépemmel kapcsolatos problémáim, és mostmár itt tudok lenni veletek.
zsani és a kis dorka nagyon tündérek. ha összejön, én is teszek egy képet a kis mozsárról.
bocs, hogy nincsenek nagybetűk, csak a gyermek itt szopik a karjaimban, és fél kézzel gépelgetek...
örülök, hogy ilyen nyüzsgő a topic, hogy a debreceni anyukák is ilyen aktívak.
nadine,
én nem is csodálkozom azon, amit írtál, velem az egész terhességem alatt egyetlen egyszer fordult elő, hogy nagy pocakkal- miután egy órát álltam sorban a médiában a hitelügyintézésnél, hogy az előttem álló úr felajánlotta, hogy maga elé enged. a maradék egy órát azt úgy álltam sorban, hogy az ügyintézők vígan elnézték, de egyiküknek sem jutott eszébe, hogy leülhetnék az előttük álló üres székek valamelyikére. böszörménybe is kibuszoztam a csoporttársaimmal úgy, hogy ők ültek, én meg végigálltam az utat... úgyhogy, nekem már nincsenek illúzióim. na, de ennyit a negatív dolgokról, most boldogság van a kis mozsárkámmal.
mindenkinek gratulálok a sikeres vizsgákhoz, krisszie, te az egészségügyi fősulira jársz?

manóka
manóka

Manóka!

Nekem is van egy buszos esetem. Zsankával mentük bbhordozóval a keresztszüleimhez. 31-es vonalán a Csapó tca utn laknak, agy nem kell annyit cipeni és a baba kocsit se kell vinni. Felszálltam és leratam egy üres helyre és meléálltam. Majd felszállt az "öreg néne különítmény" aki 200 m szalad hogy elérje a buszt, ami 5 percenként jár, na mindegy. De nem volt szabad ülőhely. Odaállt mellém, hogy ő leülne, ha leraknám a gyereket a földre a bébihordozóban. Én meg nem raktam le, egyből mondta, milyen ez a fiatalság nem tisztelik az öregeket. És elfoglalom az ülőhelyet amikor azzal lehetne kézben is utazni a gyerekkel. Na ja a másik kezemben szatyor volt a hátamon a kis hátizsákom. Még csak az kellett volna hogy fogjam a másikban a gyereket a fogaimmal meg kapaszkodjak. De pofátlan is lettem, mert mikor leszálltuk direkt úgy vettem le a székről Zsankát, hogy ne tudjon leülni, hanem egy másik néninek ajánlottam fel, hogy üljön le. Én kis gonosz. De utaztunk már a férjemmel úgy a 19-esen a barátainkhoz, hogy végig kézben fogtuk Zsankát, mert annyira nem voltak ránk tekintettel. Tömeg is volt. Majdnem fel is lökött egy pasas, de a férjem még idejében megálította (Józsi volt a nagyobb darab, vannak ennek előnyei is Kép). Az biztos, hogy nem sűrűn tömegközlekedünk, de ha megyünk most már csak ölben, vagy babakocsival, és nem a délutáni csúcsban. Akkor el se indulunk már.

Manóka
Hogy álltok a levegőzéssel? Volt már lent a pici? Ha leviszed jól gondold meg kinek engeded meg, hogy belenézzen a kocsiba, mert nagy a fertőzés veszély. Látod mi se vittük sehova Zsankát és mégis beteg lett. Hogy mi vittük haza és rajtunk nem jött ki, vagy a levegőben is benne van azt ne tudom. Mondjuk estére Józsi is köhögni kezdett. Na eldugulok mára, megyek aluszkálni éns, mert Zsanka és a férjem egymás kedvére hortyiznak.

Holnap jövünk és csinálok róla képet is. majd rakk fel.

Addig is Puszi mindenkinek!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Helló
Nadine,
már voltunk kint, mert természetesen, az anyasági ügyekkel kapcsolatos papírokat csak én intézhettem el. De szerencsére, csak ide a Kossuthra kellett menni, mert a Dote az kifizetőhely, és elintéz mindent. DE oda is kétszer kellett mennem azért, mire minden meglett. Szerencsére a barátnőm ( ő volt a szülésznéni is ) jött velünk, így nekik nem kellett be sem jönni az épületbe. Azóta még kétszer voltunk kint, de mindig élvezte, nagyon jól alszik közben. Persze benézegetés, meg nyúlogatás az nincs, mert azt nem szeretem.
Sajnos, azért jönnek az apró kellemetlenségek, mert a férjem 3 éves unokaöccsével kapcsolatban vannak fenntartásaim, de még szólni nem mertem. 1. nem most kezet, ha pisil. Bár az anyukája azt mondja,hogy még nem tud egyedül ( én vigyáztam ré nyáron, akkor nekem már tudta, de azt a mamája még lehet, hogy nem vette észre, de ez engem akkor is aggaszt. Meg mindent fogdos, és nem mondják neki, hogy kezet kell mosni.
De szerencsére nem jönnek gyakran, meg eddig a gyermek még mindig aludt. De érzem, hogy lesznek még komolyabb problémák ebből.
Vasárnap feljöttek az anyósommal, hogy menjek le velük sétálni, szerencsére előző nap egy kicsit belázasodtam, így nemet tudtam mondani. Erre az anyósom felajánlotta, hogy leviszik ők ketten! Hogy majd egy kéthetes gyereket odaadok akár csak egy percre is " idegeneknek". Mikor az anyósom feljön hetente 1-2x fél órára. Hihetetlen. Szóval, ezekre a kis problémákra majd készülnöm kell.
Ti mikortól sétáltatok?
A fotoval kapcs. nem tudom, hogyan kell tömöríteni, hogy ideférjen, de próbálkozom....

manóka
manóka

Manóka
Hát mi ár 6 naposan grasszáltunk, és 7 naposan bevásároltunk a Sparban és a Profiban. De akkor döglesztő nyár volt, délután a szobában rosszabb volt mint kint, így 5 után mindig mentünk, de ha nagyon meleg volt csak 6 után indultunk le. Na azok voltak még a szép idők. Este fél 9-ig fel se mentünk mert hűvösebb volt lent és fent lehetett uzatot csinálni így egész elviselhető let a hőmérséklet. Na de most tél van, és ez merőben más. A gyereket én még nem engedtem úgy egyedül elvinni, hogy én itthon voltam. A Keresztanyja vitte le egyszer, mikor ő vigyázott rá, mert mi 5 hónap után elmentünk moziba. De úgy felöltöztette, hogy mikor vetkőztettem, csak röhögni tudtam. JA és csak nyakig volt szaros, mert nem vette észre a sok ruha alatt hogy bakakált. Most is vigyázott rá szombaton, mikor a Gyűrűk ura 3-at néztük, de minden órában 2* belenézett a pelenkába, mert nem érzi meg hogy kakás. Rossz az orra KépPedig ő is itt lakik, így ismeri a gyereket. Tehát még nem is "idegen".
Kézmosás: Nálunk bevett szokás, hogy ha valaki érkezik hozzánk azt megkérjük hogy mosson kezet, mert kintről sok bacilust be tud hozni. Kilncseket fog meg ugye az ember, cipőt leveszi, amin ugye jár és elvileg nagyon koszos, meg amúgy is. És elfogadta mindenki. Már tudják, hogy nálunk ez a szokás. NA most megyek, mert nyügi van. Csinálok neki tízóraira gyümis tejpépet. Hozott a védőnéni mintát a HA pépből, mert elfogyott és a boltikat beg nem eszi úgy. Remélem jóbban eszik ma mint tegnap, mert tegnap szinte csak cci volt, és ez nayg visszaesés a napi 3*i szilárd kajcsi után (na jó eddig is 5-6 szopizott még napközben és úgy evett mellette, de most csak szopi van)

MAjd még jövök, addig is puszika

Nadine
U.: ne haragudjatok a gépelési hibákért, nem tudok visszaolvasni, mert itt nyivog az ölemben a drága

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Most értem haza a mai vizsgámról. Elvileg az utolsó...

Képzeljétek megjavult a gyermekem. Csodásan alszik éjszaka, nem nyafizik napközben, ügyesen elnézeget egyedül is. Annyira imádom, olyan kis édes, már kevesebbet alszik napközben, így sokat tudunk játszani.
Biztos élvezi, hogy az anyja már nem vizsgaparás.

Manóka,
igen Nyíregyre járok egészségügyi fösulira.
Te a klinikán dolgoztál?
Mi kb 2-3 hetesen voltunk lent elöször, amikor novemberben az a nagyon jó idö volt. Azóta mindennap lemegyünk kivéve ha ilyen vacak idö van mint ma is.

Nadine,
Milyen volt a Gyürük ura 3? Tényleg a 3. részért érdemes megnézni az elözö kettöt?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisszie
Hát érdemes, mert egyébként elég érthetetlen a harmadik rész. Nekünk meg van az első rész és a második rész mozi változata és kibővített változata is (ez 45 perccel hosszabb) Ezt még én se láttam, még nem volt időm hogy leüljek több mint 3 órára. De ha moziba mentek arra készülj, hogy mi mentünk reggel fél 10-re és 3 után értünk haza. Matinéban néztük, mert Zsanka délelőtt nyugisabb. Este kiszámíthatalan, egyik nap angyal, másik nap ördög. Mi mikor először elmentünk moziba már betöltötte az 5 hónapot. Hagytam itthon 140g lefjt tejcsit, akkor már megette az alma-őszibari bébikajcsit is. Előtte megetettem, de nem evett szinte semmit míg oda voltunk. Sőt a lefejt tejet megitta miután hazajöttünk, de csak ha az én ölemben volt. Ki érti ezt? ANYA = TEJCSI és senki más. Most már azért le lehet kenyerezni a csajt (szószerint is) meg amúgy is a 6 órából 3-at végigaludt és a többiben meg eljátszott (na ezt nem szokta ha ketten vagyunk, vajon miért Kép) HÚHA mennem kell dokinénihez, mert volt itt a védőnéni és mondta ohgy nem jó a köhögéscsillapító hurutos köhögésre, na ja tegnap még szárazon köhögött, így most felhívom és megyek a receptért. nem cuccolom be a csajt. Olyan édesen alszik az ágyunk közepén. Bealudt a szopiba, mint régen. De rég is volt, most ha végez egyszerűen elfordul és elmászik. Kép Na tényleg húzok

Puszi
Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
szóval úgy értettem, hogy én láttam az elsö részt, de nem tetszett, a másodikat meg sem néztem, mert arrol is rosszat hallottam. De ha a harmadik tök jó, akkor elötte nyilván megnézem a másodikat is.
Nagyon húzós, hogy ilyen hosszú, valszeg nem moziban fogjuk megnézni.
Dorka is szintúgy délelött egy tündér, délután meg egy kis szeszélyes rosszcsont.
Zsaninak mikortól adtál mást is a tejcsin kivül és mivel kezdted?

Krisz

Krisz
krisszie

Nadine,
szóval úgy értettem, hogy én láttam az elsö részt, de nem tetszett, a másodikat meg sem néztem, mert arrol is rosszat hallottam. De ha a harmadik tök jó, akkor elötte nyilván megnézem a másodikat is.
Nagyon húzós, hogy ilyen hosszú, valszeg nem moziban fogjuk megnézni.
Dorka is szintúgy délelött egy tündér, délután meg egy kis szeszélyes rosszcsont.
Zsaninak mikortól adtál mást is a tejcsin kivül és mivel kezdted?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisszie,
igen, én a klinikán dolgozom. megkérdezhetem, hogy mit tanulsz? én azon gondolkodtam, hogy jelentkeznem kellene levelező eü. ügyvitelszervező szakra, hogy míg itthon vagyok, tanulgathatnék. ha esetleg te is arra jársz, írnál róla bővebben? Az utolsó vizsgához gratula neked.

Nadine,
vigyázz a kis Zsanikára, hmamar heverje ki a megfázását.

Egyébként, az én fiam megbolondult ma. Egy pillanatra sem nyugszik, nyűgösködik, erölködik, nem marad meg sehol, őrölt módon szopik kettőt, aztán vége. ha néha nem írok nagybetűt, az azért van, mert itt van a karomban, és én félkézzel bénázok.na megyek, rázogatom egy kicsit

manóka
manóka

Krisz
Én 5 hós korában kezdtem e a gyümileveket kóstoltatni. Majd a püréket. Először az almát, majd az öszibarackot. Arra kell figyelni hogy az elején énbetartottam a 3 napig csak azt kapott és ha semmi reakció akkor jött a következő (ma már nam vagyok ilyen következetes, mert nincs a családban allergiás. De 5 hónaposan csak kóstolgatott, egy két kanál naponta. Így megtudtam, hogy nem allergiás semmire. Az igazi mennyiséget csak 6 hós korától kapta.

A Gyűrűk ura 3 része is meg lesz majd nekünk ha kiadják DVD-n. Az úgy 6 hónap. A második rész elég bonyolult 3 szálon fut a cselekmény, amelyet néha keresztez a rendező. Mondjuk nekem tetszett mind a 3 rész.

Na hazajött a férjem, megyek kicsit szeretgetni.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Manóka
Igaz 3 hetes már a pici fiú? Mert akor szokott előjönni a hasfájás. Ez nem vicc! Ja meg fejlődési ugrás is van ilyenkor, több tejcsi kell neki ilyenkor. Próbáld minél többször mellre tenni. Én ilyenkor beköltöztem vele legalább 2 napra az ágyba. És az használt. Próbálkozni kell valami csak bejön. Ja és hidegfront is van.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Szia Manóka!

Igen arra a szakra járok. Add meg az email címedet és írok a suliról, mert az itt már végképp OFFtopic lenneKép

Dorka is volt ilyen hasfájós, úgy 3-6 hetes koráig. Akkor egyfolytában járkáltunk vele, tornáztattuk a kis lábát, és tömtük bele az Infacolt (nekünk bejött).

Krisz

Krisz
krisszie

Manóka
Tényleg nekünk meg a Gripe Water jött be, de ezt csak 1 hónapos kora után lehet a babáknak adni.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Köszi a tanácsokat, majd mindkettőt kipróbálom, de a védőnő azt mondta, ha a hasa fáj, akkor összegörnyed. De az én kincsem csak bolondoskodott, ja,és egész délután csak szopcsitott, a cicieim ki is vannak egy kicsit. Az infacolt, azt nekem is mondta a védőnő, majd, szerzek be. De akkor is lehet hasfájós, ha széklete mindig van szépen, napi 4-5x?
Krisszie, a címem benne van a profilomban, előre is köszi az infokat.

Nadine,
látom, egy cipőben járunk a férjeket illetően. Az enyém most az internetre is féltékeny...

manóka
manóka

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztm, de sajnos nincs semmire időm, mert holnap lesz az utolsó vizsgám és rentgeteget kell rá tanulnom, ráadásul Máté sincs oviba mert vasárnap volt egy kis hőemelkedése. Hála nem komoly a baj,(már semmi baja)de egész hétre kihúztam az oviból és igy itthon boldogít engemKép.
Próbáltam elolvasgatni amit írtatok, de sajnos nincs időm reagálni rá.

Mindenkinek a legjobbakat, majd jelentkezem.

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Krisztaa
Érdekes lehet úgy tanulni, de drukk a vizsgádhoz Kép

Manóka, kiváncsi lennék a véleményedre a Szülöszobáról mint bennfentes!

Nadine,
mi újság veletek? Zsanika meggyógyult már?

Nem tudom mikor jövök megint, mert megszállás lesz nálunk, jön az anyósom és az egész pereputtya.

KriszKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Na mi még mindig betegek vagyunk. pontosabban a férjem és Zsanka nagyon ki van. Most már homeopátiás szereket is adok nekik, hátha segít alapon ártani meg úgy se árt. Zsaninak nagyon ízlenek a golyócskák, olyan aranyosan szopogatja. Na de az antibigyót meg a köptetőt alig tudom odaadni neki. Szerencsére fecskendővel játék közben sikerül belecsempészni. Ma meg olyan "rossz" volt egész nap. De csak addig amíg 2-en voltunk. Nem értette hogy nem tudom felvenni az ölembe mikor teregetek. de képes volt utánam mászni és a lábamba kapaszkodva felállt. közben meg üvöltött mint akit nyúznak. Ez annyiban jó, hogy szépen tisztul az orra. Ma már vagy 15* porszívóztam és végre nem szörcsög a drága, de még most is be-bedugul neki. Mondjuk én inkább azon aggódom, hogy nagyon hörög a mellkasa. Remélem hétfőre jobb lesz, mert addig kell szednie az antibigyót. na megyek megmentem a keresztanyját, mert úgy hallom a távirányítóját már megette a tv-jének, és épp tapossa a lelkét kifele Kép

És akkor ígértem képet róla:

Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
gyönyörű ez a lány, nekem eddig minden képen nagyontetszett. Jó lenne, ha már egyszer élőben is találkozhatnánk.

Krisszie,
megmondom őszíntén, én csak az első részt láttam, mert mindig elfelejtem a többit. Tegnap is a legvégén kepcsolt oda a férjem. De az első részből én több tanúlságot is levonntam. Pl az, hogy nem az a legfontosabb, hogy milyen a kórház, hogy mannyire hiper- modern, milyen szép a szoba, mert amit én láttam, hogy az anyukából abban a szupi kórházban alig tudták azt a gyereket kiszedni ( vákum+ támasztás) az elszomorító volt. A másikban is ugyanúgy ment minden, csak az anyuka nem olyan tuti jó ágyon feküdt. Sajnos, sokan elvesznek a külsőségekben, és elfelejtik, hogy ez életük legfontosabb élménye, amikor inkább a lelkünk felé kellen fordulni.
Ja, és az apuka milyen nyugodtan kamerázott, miközben kb tíz szakember ráncigálta a gyermekét... tényleg az volt akkor a legfontosabb, hogy a tévéseken kívül még neki is legyen saját felvétele, és nem az, hogy a szeretett asszonnyal legyen, aki gyermeket szül neki? De lehet, hogy ez csak az én véleményem.

Krisztina,
a vizsgán ügyeskedj, a kicsinek meg gyógyulást kívánok.

manóka
manóka

NadineKépKép
Nagyon aranyos a picurkaKépés gyógyulást a családnakKép
KrisztinaKépKép
Drukk a vizsgához Képés ti is gyógyuljatok megKép

IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok lányok!

Nadine,
Zsanka egy tündér nem vitásKép

Ildikó,
írtad, hogy dolgozol. Hogy sikerült 4 órás munkát találnod? Manapság szinte lehetetlen részmunkaidöben elhelyezkedni.

Manóka,
neked bent volt a párod a szülésednél? Hogy viselte?
A múlt részben az egyik anyuka vajúdókádban vajúdott. Én megkérdeztem a Kenézyben hogy lehetne e, közölték hogy elvileg lehet mert van, de nem szokták ajánlani mert kényelmetlen NEKIK a magzat szívhang-monitorozás. Kénytelen voltam 4 órán át hanyattfekve végigcsinálni, mert azt sem engedték, hogy felüljek, nemhogy mászkáljakKép
A klinikán sem lehet?
Bocs az OFFért.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisszie,

nekemerről mindig a szülészet tanárom jut az eszembe, aki a Kenézyben orvos, és szó szerint a következőket mondta: " nem szeretem, amikor a terhes nem fogad szót, és az oldalára fordul" na, nekem se kellet több, visszakérdeztem, hogy doktor úr bírna hanyatt feküdni, mikötben a golyóit ép egy méhszájkifogóba fognánk?
Ha tudnék feltenni képet a profilomba,( de nem tudom kisebbre csinálni)megmutatnám, hogy én hogy vajúdtam. Nekem a fekvés az maga lett volna a halál. Míg a méhszájtágító zselé hatott ( 60 perc) addig feküdtem, de az volt az egész legrosszabb része. Azt hittem, menten becsinálom a gyermeket.
A kilinikán van kád, igaz, hogy nem gyakran használjuk, de ha valaki szeretné, lehet. Viszont a meleg vizes zuhanyozást azt szoktuk is ajánlgatni, én is fürödtem vagy 2x fél órát a vajúdás alatt. Igaz, a zuhanyt a tesóm fogta, mert nekem ahoz nem nagyon volt erőm.

manóka
manóka

Manóka,

Abszolut ilyen felfogás volt ott, amit írtál. Bár ezen kivül nem tudok rosszat mondani róla, mert mindenki nagyon kedves volt, maximálisan figyeltek rám és segítettekKép
De elgondolkoztam rajta, hogy a következöt a klinikán szülöm. Bár úgy tudom, hogy a második babánálKép már pörögnek az események.

A tesód volt bent veled?

Tényleg 'megjavult' már a gyerköcöd?

Krisz

Krisz
krisszie

Na sziasztok!

Mgint itt vagyok veletek, hála vége van a vizsgaidőszakomnak úgyhogy lehet kezdeni az utolsó félévet.Kép

Kezdünk helyre rázodni betegség ügyben, bár még egy kicsit köhécsel Gergő. Remélem teljesen meggyógyul mire megyünk a korházba. Múltkori műtétnél is igy volt szinte csak az utolsó pillanatra gyógyult meg, így nem maradt el a műtét.Remélem ez most is így lesz.!
Képzeljétek Gergő is kezd felállni, de még csak a térselésig jutott.Nagyon aranyos. Segénykém agyon fél látom rajta. Mté soe félt, ilyenidősen már úgy fel tudott állni, hogy nem fogott meg semmit. Hát nem egyformák a gyerköcök. Gerike egy kicsit ovatos tipusKép)

Krisszi!
sikerültek a vizsgáid?

Manóka!
Hát én nem tudom, hogy ha esetleg lesz harmadik bébi, akkor hol fogom megszülni.
Én most csalódtam a klinikában. bocsi érte.
hogy van a kicsi gyerköcöd?

Ildikó!
mit dolgozol?

mindenkinek a legjobbakat!

Krisztaa
krisztaa

Szia Krisztaa!

Gratula a félévedhez!
Drukkk Gergönek a mütéthez, te is bent leszel vele?
Jövö héten derül ki, hogy megvan-e a félévem.
Neked miért nem jött be a klinika?

Krisszie

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?