Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vuki,
A nagyrutin azt a terhesség alatt többször meg fogják még csinálni neked.
én rengeteg felvágottat eszem, mert ha éhes vagyok azt ehetek a diéta miatt. LEkopogom, hogy eddig semmi bajom nem volt tőle....és remélem, hgoy nem is lesz.
A veszélyeztett terhességet azért írják rá a papírra, mert lombikos vagy, illetve nekem már az inszemináció miatt is ráírták...igaz én azóta is dolgozom, mármint két -három hetet voltam otthon csak.

Maggie,
Majd írd meg az AFP eredményedet, de biztos, hogy minden rendben lesz. A 18 heti ultrahangnál kérj képet, ha ad a dokid :)

Krisztamilli,
Biztos, hogy babázol, ahogy Maggie is írta! Milyen jó neked! De hamarosan majd mi is azt fogjuk csinálni amit TE :)
Majd írj magadról és képet is kérünk! Várunk vissza!

Nemone,
Szorítok én is! ha már jobban leszel és nem kell annyit pihenned, akkor szólj. Mennyi idő alatt mondják meg az eredményt?

Vucuska,
én úgy tudom, hogy ha megnézik a toxoplazmát, és ha az terhesség alatt alakult ki, akkor adnak egy gyógyszert, ami megöli ezeket a bacikat. Szűretni a terhesség alatt kétszer kell. én is hamarosan megyek a második szűrésre.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Kép
tubikriszta

Witch,
Voltál már terheléses cukorvizsgálaton?

Kép
tubikriszta

Kriszta!

Ma voltam, mondanom sem kell mókás volt, a laborba nem tudták hgoyan kell csinálni, de szerencsére én igen, mert ugye volt már ilyenem a terhesség előtt...
Iszonyat rosszul bírtam, hányingerem volt, és a sok szúrás :cry:
De mindent az én manómért.

Lányok!

Összement a hasim, vagyis más a formája, veletek is volt ilyen?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Witch!
:D Ez vicces! Összement a hasad! :D Ki van zárva! Max megváltozott a formája, mert máshogy van a babád! Nekem pl. még fordítva van. Sőt! Tegnap meg akartuk hallgatni a szívhangot a védőnővel és hátat fordított nekünk a gyerek. Egyszerűen nem engedte, hogy meghallgassuk. Csak a köldök véna vagy mi, azt hallottuk. És ahányszor odatette a "mikrofont" a hasamhoz, akkorát rúgott a kezébe, hogy nem kicsit látszott. Már nagyon nevettünk a végére...
Lányok!
Légyszi írjátok meg a toxoplazma eredményeiteket! Mármint azt is, hogy nega, poz. és az értékeket is! Köszi!!!

Kép
kira76

Lányok!
Ti jártok kozmetikushoz?
Most voltam gyantáztatni és keddre bejelentkeztem arctisztításra és a kozmetika mellett műkörömépítő és fodrász is van, szóval terjengnek ott a szagok rendesen.
Szerintetek menjek?
Ma takarították a liftünket is valami iszonyat erős vegyszerrel és majd megfulladtam benne, illetve amíg gyantáztak a szomszédban épp porcelánkörmöt építettek és annak is elég tömény szaga volt -igaz a kozmetikus a kérésemre beindította a szagelszívót, meg a szomszédban ki is nyitotta az ablakot. Remélem nem ártottam a babáimnak. :roll:

Kép
vucuska

Vucuska!

Nekem annyit modntak, hogy az erős vegyszerszagok okozhatnak bajt, de talán ezek nem. Annyit mondtak még, hogy gyanta és epillátor terhesség alatt kizárva, marad a borotva....

Kira!

Mikor néznek toxoplazmát? Nekem még senki nem mondta...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vucuska!

Én is járok kozmetikushoz, sőt idáig műkörmöm is volt.
Nem hiszem, hogy ezzel ártanál a babáknak.

Witch!

Miért nem lehet gyantáztatni, és epilálni terhesség alatt?
Én ezt még nem hallottam, sőt a kozmetikusomhoz is sok kismama jár.
Arról meg nem is beszélve, hogy kismama legyen a talpán aki le tudja borotválni a fazonját....:)
Én pár hete kipróbáltam....még tükörrel sem volt egyszerű. :D

Kép
nika28

Witch, Nika!
Szerintem mindenki mást mond a gyantázásról. Lehet hogy az nem jó ha valaki az egész szőrt lekapja alúlról vagy éppen allergiás rá. Én utánéztem könyvekben, újságokban és a neten és azt írták lehet gyantázni, epilálni, csak a vegyszeres szőrtelenítőket nem ajánlják. Én eddig is minden hónapban gyantáztam, de csak a bugyivonalig.
A vegyszerektől tartok inkább, amiket belélegezhetek.......

Kép
vucuska

Vucuska!

Értettem, hogy mire gondolsz...
Annyi időt igazából nem töltesz ott, hogy bajod lehessen tőlük.

Kép
nika28

Vucuska, Nika!

Én csak elmondtam amit hallottam, végül is sok kismamának van műkörme (nekem is volt, de sajna én allergiás vagyok a benne lévő szerekre), és kozmetikushoz is jár.
Én ennyi hallottam, én borotvával küzdök, tükörrel, hát nem egyszerű...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Witch!
A Jánosba nem is kötelező a Toxoplazma. Én külön kértem és amikor a vércukorhoz vették a vért, akkor levetettem ehez is! De én is csak azért, mert bent lakik a macska a lakásba. De nincs alom Neki bent, mert kijár... És ráadásul csak a kismacskák fertőznek, kb. 2 hétig és ez a macsek 10 éves. De azért biztos ami biztos. Csak az a baj, hogy negatív lett. Bár nem 0,0 hanem 0,8! Nekem az lett volna a jó, ha pozitív lettem volna, mert akkor túl lennék a fertőzésen. Beszéltem Lintnerbácsival :) és azt mondta, hogy menjek be hozzá a jövőhéten. Úgyhogy majd meglátjuk mi van...
Gyanta, epilálás: Csak azoknak a kismamáknak nem ajánlott, akinek viszeres lett a lábikója... a terhességtől.
Vucuska!
Tényleg irtó büdös a porcelánkörömhöz használlt anyag, de olyan rövid ideig egyáltalán nem káros. Te már csak a szagát érzed. Nem lélegzed be közvetlenül az anyagot. Körmös vagyok... :) Nagyon sok kismama dolgozik tovább körmösként. De persze Ők már maszkban... Úgyhogy szerintem ettől ne félj. Nagyon sok káros anyagot lélegzünk be, csak nem tudjuk, mert mondjuk szagtalanok.

Kép
kira76

Kira!

Az én cicám 15 éves, és bent van, szoba cica, az alom is, de én nem takaríthatom az almot :lol: . Remélem ez nem okoz gondot. Bár az állat orvos, és Lintner doki szerint is, már nem lehet baj... Azért a mamám macskájához nem nyúlok hozzá... ő kinti benti...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Azt mondják, hogy az emberek 80% már kisgyerek korába elkapja, úgyhogy védett lesz. Nagyon minimális az esélye annak, hogy egy kismama megfertőződjön. 1-2% Én is csak azért csináltattam meg isten igazából, mert a férjem rühelli a macskámat és folyton gyötör vele. Minden nap összeveszünk rajta, hogy ne dobja ki. Bár én úgyis visszaengedem. :lol: Hogy tudnám már megtenni azt, hogy évekig velem van a macsek és télen tényleg csak wc-re szalad ki 1 percre és akkor hajítsam ki???? Képtelen vagyok rá! Én gyömöszölöm folyton, de mivel úgyis kb óránként megyek pisilni, elötte is kezetmosok. Úgyhogy annyira sokszor mosom a kezem, hogy szerintem kizárt, hogy bajom legyen. De! Az ördög nem alszik!!! :twisted:

Kép
kira76

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!

Megvolt tegnap az amnio, és tényleg ki lehet bírni! Igaz, míg kint várakoztam már majdnem megijedtem, mert voltak páran, akik rosszul lettek, sőt, egy nőt tolókocsival vittek fel az osztályra, mert elájult és összehányta magát. De a legtöbben jól viselték, és abban bíztam, hogy én is jól fogom viselni a szúrást.
Mikor végre behívtak, akkor fel kellett venni a cipőre egy eldobható védőpapucsot, meg magamra kellett teríteni egy zöld leplet. Bent le kellett húzni a nadrágot, a polót meg fel, mint az UH-nál. Jól lekenték a hasamat jóddal, a doki bebugyolálta az UH-ot is gumikesztűbe, és elkezdett nézelődni. Amikor megtalálta azt a helyet ahol éppen nincs ott a baba, akkor kibontotta a tűt, mondta, hogy most egy kis csípést fogok érezni, és már szúrt is. Végülis az amikor a hasamat szúrta át az nem fájt, az tényleg csípés volt, valószínűleg az inszemek, és a lombik alatti sok szuritól megedzőttem. Viszont amikor elért a méhemhez, na az nagyon kellemetlen volt, bár nem fájdalom volt, hanem inkább valami kellemetlen nyomást éreztem inkább. Az egész vizsgálat kb. 2 perc lehetett mindennel együtt, szóval nem vészes. Utána viszont tényleg kell a fekvés, pihenés, mert amikor ki kellett mennem pisilni, akkor bizony feszült a pocakom.
Kedden meg voltam az AFP-ért, és UH-on, és azt mondták, hogy egészséges a baba. Sőt, a dokim is azt modta így, hogy az összes leletet egyben látta, hogy szinte biztos, hogy nincs semmi baja a babának, valószínűleg azért lett rossz a kombinált teszt eredménye, mert 2 embriót ültettek be, és lehet, hogy 2 lepény kezdett el fejlődni. De azért megcsináltuk az amniot biztonság kedvéért, bár majd csak 1 hónap múlva lesz meg az eredmény, de én teljesen nyugodt vagyok. Az UH-on nem mutatta meg magát a Picurkánk, így majd 1 hónap múlva megmondják, mert kértem, hogy mondják meg azt is.

Vucuska,
Gratulálok az UH-hoz!
Viszont sajnos rossz hírt fogok mondani Neked. Sajnos, mivel ikreket vársz ezért nálatok nincs sok értelme megcsináltatni ezeket a fizetős vizsgálatokat, mert nem mutatnak valós képet. Van a másik topicban ugyancsak egy BMC-s ikres kismami, akinek ezt mondták, és neki is az amniot javasolták. Persze nézz utána, érdeklődj utána sok helyen, de ki lehet bírni az amniot, szerintem mi a lombikkal sokkal több fájdalmas, kellemetlen dolgot éltünk már át.

Kira,
Én negatív vagyok toxoplazmozisra, és ezért is hagytam abba egy tanfolyamot, mert a tanárnőnk lakásán volt, és beszerzett egy kismacskát, és félek, hogy elkaphatom.

Szalámik, kolbászok: nekem azt mondta a védőnő, hogy lehet enni, mert ezek már kezelve vannak, nagyrészt füstölve.

Bocsi Lányok, hogy ilyen hosszú voltam! :oops:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Witch, Nika!
Köszi a válaszokat.
A múlthéten egyébként én is szereztem be borotvát, de el se kezdtem mert utálom amikor kb 2-3 napon belül el kezd "borostásodni" és szúr rendesen. :)
Majd max a hónaljamat....

Kira!
Köszi neked is a szakértő hozzászólást, akkor nem nyugtalankodok tovább.

Nemone!
Jaj de jó hogy túl vagy rajta! Ahogy leírtad tényleg nem vészes. Engem az az 1-2% vetétési esély, ami aggaszt. Mondta a dokim a telefonba hogy ikreknél tényleg nem a legpontosabbak a véreredmények, mert pl lehet az eredmény 40 és az egyik babának 37, a másiknak meg 3.....
De még hétfőn írtam az Istenhegyi géndiagnosztikának egy mailt és első körben ők a kombnált tesztet javasolják. Szerintem írok még Czeizel intézetének is.
Nagyon örülök hogy a többi eredményeddel is minden rendben van és ha úgy érzed hogy eglszséges a baba, akkor az is, ez biztos.
melyik másik topicrol írtál?

Juzsika, Smile!
Nálatok csináltak magzatvízvételt?
Hogy vagytok?

Lányok!
Most én is megnéztem a leletemet. Nekem ezek vannak írva:
Toxoplazma gondii IgG: <3.0 negatív
Toxoplazma gondii IgM: <3.0 negatív
Végülis referenciatartományon belül vagyok. De ezek az eredmények 2007 márciusiak, szóval én majd kérem a dokimat hogy ismételjük meg a vérkép teljes vizgálatát.

Kép
vucuska

Nemone!

Örülök, hogy túl vagy rajta!
Jó, hogy nem idegeskedsz, minden rendben lesz! :)

Vucuska!

Megnyugtatlak, hogy a borotvával nem is sokáig tudsz majd bikini vonalon tevékenykedni....:)
Megvettem az Anyák lapja októberi számát, és pont a kozmetikai kezelésekről van benne szó. Mintha érezték volna a dilemmát. :)
Szőrtelenítésre a krémeket és a villanófényes módszert tilos alkalmazni.
A borotva, gyanta, epillátor bátran használható. :)

Kép
nika28

Nika, Vucuska!

A borotva tényleg elég macerás. Nekem csak tükörrel sikerül úgy ahogy. De mondjuk leszedetni teljesen az intim részt, még gyantval is necces, nem hogy epillátorral. Nekem ápoló csaj monta, hogy csak borotva, de ezek szerint lehet más is...

Nemone!

Örülök, hogy jól vagy, és hogy nem volt gond. Gondoltam rád :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok!

Végre én is bejelentkezek közétek, bár már a terhesség felén túl vagyok. Nálunk a 2. beültetés sikerült, 3- ból 2 baba maradt, és úgy néz ki, hogy mind a kettő kisfiú.

Vucuska!
Nálam nem csináltak amniot, se az Istenhegyin, se a saját dokim nem említette, hogy kéne. Azzal meg nem igazán értek egyet, hogy azért mert ikreket vár az ember, akkor nem mutatnak valós képet a fizetős vizsgálatok. Nálam a labor eredmények is rendben voltak, a kombinált teszten is minden rendben volt, az AFP értéke meg egyértelműen ikreseknél magasabb, nekem 2, 6 volt, és a dokim szerint ez teljesen normális. A 18. heti genetikai uh- n is mindent rendben találtak. De neked kell eldöntened, hogy milyen plusz vizsgálatokat szeretnél megcsináltatni.
smile23

Sziasztok!
Nemone, örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton. Remélem minél hamarabb megkapod a megnyugtató hírt!

Vettem a bátorságot és bekukkantottam hozzátok. Remélem a jövő héttől már tutira itt lesz a helyem! Bár többen tudjátok, kedden voltam vérvételen (5. beültetés, fagyasztott embrió) 141-es hcg-vel.
Lányok, már nevetek magamon kínomban: ha görcsöl a hasam azért parázok, ha nem görcsöl akkor meg azért :D Ez így lesz már mindig???? Jajj, de messze még az a jövő csütörtöki uh :shock:

Hogy a szörtelenítéshez én is hozzászóljak: szerencsére rajtam nincs sok, de a transzferek előtt én a férjemre bíztam a fazon borotválását. Komolyan mondom, ilyen precízen én se csináltam meg soha életembe. Arról nem beszélve, hogy hatalmasakat röhögtünk közben :D
süni76

Szia Smile!

Üdv közöttünk! :)

De jó, két pasi! :) Akkor Te is erősíted ezt a tábort. :)

Nekem ugyan említette a dokim az amnio-t, de nem vállaltam.
Akkor szokták javasolni a vizsgálatot lombiknál, ha a férjnél van a gond.

Kép
nika28

Süni!

Milyen egyszerre írtunk:)

Kép
nika28

Smile!

Gratulálok a fiúcskákhoz :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szia Sünike!

Örülök, hogy ide merészkedtél, itt a helyed:-) Remélem jól vagy, és igen ez általában így lesz, hogy aggódsz mindenért!
Puszi

Kép
baby.81

Sziaztok
Én most vagyok a 12 héten, következő héten megyek az Istenhegyi útra genetikára.
Most olvastam vlamit, amit nem értek, mi az amino vizsgálat?
Még megvan a hematómám. Probálok pihenni, hátha segít.
juzsika

Juzsika!

Az amniocentézis, a magzatvíz vétel.
Azzal 100%-ig kiszűrhető a genetikai rendellenesség.
Lombiknál szokták javasolni, és akkor ha az AFP vizsgálat eredménye nem jó.
Remélem jól írtam,

Kép
nika28

nika
köszönöm, még nem vagyok teljesen tisztában ezekkel. Te voltál ilyen vizsgálaton? Mert mintha azt hallottam volna róla hogy árthat is. Na mindegy, én még mondjuk előtte vagyok.
juzsika

Juzsika!

Nekem is javasolta a doki a lombik miatt, de nem vállaltam.
Ha jól tudom 0.5-1% a vetélési kockázat.
Én csak az integrált tesztet csináltattam meg.
Ahhoz csak vért vesznek, és 95%-os pontossággal mutatja ki a rendellenességet.
A 12. héten szokták megcsinálni, gondolom Neked is az lesz.

Kép
nika28

Sziasztok!
Smile!
Gratulálok a kissrácokhoz! :) Két fiú! Te jó ég! :lol: :lol:
Süni!
76-ba születtél?? Ez a 141-es HCG jó magas!!! csak nem ti is többen lesztek?? :lol: Na kiváncsi leszek...

Hú de sokasodunk!!!!! Tök jó!!!! :) :) :) Lesz a topicnak utánpótlása hál istennek!!!!

Kép
kira76

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de elkaptam egy kis kehét. Torokfájás, takony, fejfájás... :evil: :evil: :x talán most már javulok

Vucuska
Nekem is mondta Szücs doki a magzatvíz vételt az ICSI miatt, de mondta azt is, hogy ezekkel a jó tesztekkel már kiszűrhető a baj. Ezért is választottuk a 95%-os pontosságú integrált tesztet.

Nemone
Húú, végre túl vagy rajta. Nem irigyellek, hogy ezen át kellett esned...

Toxoplazma: nekem szerencsére nem kell ismételni, mert pozitív lett. 4 évig állatkórházban dolgoztam és ott átestem rajta :D

Smile, Süni
Üdv. itt :D :D

Smile
Gratulálok a fiúkhoz! :D

Süni
Szép magas a HCG-d :D IKREK :lol: :lol:
bessy76

Sziasztok!

Aggódok, 4. napja nem igazán mocorog a manó, sőt... Nem is vagyok biztos abban hogy őt érzem. A hasim összement, de a mellem érzékeny, és mintha néha mozogna, de sehogy sem tudom felkelteni... Volt ilyen valakivel?

Segítsetek, megkattanok. Anya szerint nem gond, vannak lusta időszakok, de akkor is aggódok...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch

Lehet, hogy az időváltozást érzi. Legalábbis Zorka megérzi, ma nekem sem mocorog nagyon és esik az eső. Amikor a múltkori hidegfront jött (amikor olyan nagyon hideg volt), akkor sem mocorgott nagyon 2 napig.
De szerintem, hogy megnyugodj, menj el megnézetni UH-on. Nem tesz jót a babának, ha ideges vagy. :wink:
bessy76

Köszi szépen Bessy most délelőtt egy kicsit mocorgott, szerintem is a frontok készítik ki... Biztos a Dán vére :) A hideget szereti a kis drága :) Azért figyelem, mivel délelőtt mocorgott, figyelem délután is...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok! Vagyok én is, csak elég rapszodikusan, de azért igyekszem követni itt is az eseményeket. :)
Majd igyekszem visszakapcsolódni, most nem nagyon megy...

Nemone! Jó, hogy túl vagy rajta, és hogy nem is volt vészes.

Masut
masut

Napsugaras szép-jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok kismamák?
Csajok, annak idején nektek is ilyen lassan vánszorogtak a napok az uh-ig? Már elég izgatott vagyok és még olyan messzinek tűnik a csütörtök. :shock:
süni76

Szia Drága Süni!

Tudom nem a témához kapcsolódik, csak gondoltam leírom, hogy elérzékenyültem attól, amikor megláttam így hétfő reggel, hogy a babát várunk topic utolsó hozzászólója Süni76 volt. Annyira örülök, hogy megtörtént ez a csoda és szerintem sokmindenkibe lelket önt ez a dolog.
Na, csak ennyi..vigyázz magatokra. :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Süni!

Annak idején én is úgy éreztem, mintha valaki húzná visszafelé az időt.... már nincs sok vissza csütörtökig. :)

Viszont ha visszagondolok, nagyon gyorsan elment ez a 6 hónap! :)

Kép
nika28

Süni!

Nekem is óráknak tűntek a percek :).

Nika!

Hamar elrepült igen, hamar, de azért igazán akkor nyugszok meg ha a kezemben lesz a kicsi lánykám :)., vagy legalább is betöltjük a 36. hetet...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Hú, szerda óta jó sokat írtatok :)

Süni,
Gratula NEked nagyon és várunk, hogy csatlakozz hozzánk a jövő héten, amikor majd úgy gondolod, akkor az adatokat küld el.
Az uh-ig mindig olyan sok idő van, mármint úgy érzed. Az aggódás meg természetes, szeirntem mindig is fogunk, ki jobban ki nem annyira...

Smile,
Neked is gratula a babókhoz :) ha szeretnél bekerülni a táblázatba, akkor majd írd meg az adatokat! miért nem írtál eddig?

Witch,
Ne aggódj, igaz könnyű mondani, nekem ha másfél napig nem mocorog, akkor már rémeket látok én is. Remélem, hogy azóta már megoldodott a helyzet! Cukor eredményed mikor várható?
Nekem sem vettek volna le toxoplazmára vért, csak külön kértem a nővérkétől a cukornál, hogy nézzék már meg és pluszba odaírta, rendes volt, a dokim nem is mondta. Amúgy pedig a CMV-t is kéne nézniük, mert az is veszélyes lehet, ha a terhesség alatt kapod el vagy a babó.

Kira,
Sajnos most a leletem otthon van, de én is negatív lettem. Majd most megyek ismételtetni, mert ha valakinek negatív, akkor kell, így ma kérek a dokimtól beutaót és amúgy a 24 hét környékére írják az ismétlést. A CMV-re is kérdezz rá, mert azt is meg tudják nézni. A másik, hogy a Jánosba az első vérvételeknél szűrnek toxoplazmára, én is kikértem onnan a leletem, mármint Wiegandt dokival beszéltem telefonon.

Vucuska,
kozmetikushoz szerintem lehet járni, igaz azért el kell mondani, hogy terhes vagy.

Nemone,
Gratulálok a kitartásodhoz. Tuti, hogy nem lesz baj. Miért 1 hónap után mondják meg az eredményt? külföldre visszik majd ki?

Juzsika,
Neked is Gratula, ha be szeretnél kerülni a táblába, akkor írj!

Masut,
Remélem, hogy nincs baj és nem azért nem írsz!

Bessy,
Meggyógyultál már, vagy már jobb egy picit?

Lányok,
Járok szülésfelkészítő tanfolyamra, olyan jó, szerdán "szülni" fogunk.
:)

puszi
Kriszta

Kép
tubikriszta

Kriszta!

Már megvolt pénteken az eredményem, én insulint nézettem velük :lol:
A következők jöttek ki :
Éhgyomorra: 3,2
30': 7,3
60': 7,5
90': 6,4
120': 5,5
Nem tudom hogy jó e, de ez van...
A manó halkan mocorog, és néha esténként hatalmasat rugdos :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Igen, én is akkor leszek a legnyugodtabb, ha már itt tarthatom ezt a szépséget a karomban! :)

Hiába ment/megy gyorsan az idő, azért mindig volt/van min izgulni.....

Kép
nika28

Sziasztok!

Smile,
Gratulálok a kisfiúkhoz! :D

Süni,
Gratulálok! :D Csak nem ikrek lesznek? :wink:

Kriszta,
Ha jó tudom azért 1 hónap az eredmény, mert tenyésztik a magzatvízben található hámsejteket, és az eltart egy ideig. Bár, én azért reménykedtem, hogy picit hamarabb kész lesz.

Vucuska,
A másik topic amibe írni szoktam a Fogamzás/1. inszemre készülünk. Ezt a topicot még az első inszem előtt találtam, és ottragadtam.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Most jöttem a Nőgyógyászomtől, meg volt az első vizit.
Hatalmas élményben volt részem: hasi uh-t csinált a doki és a gyerkőcök egymás felett vannak. A fenti baba szemmel láthatóan kúszott fentről lefelé, a másik meg úgy izgett-mozgott, mintha táncolt volna. :D
Hihetetlen volt!Nem is gondoltam volna hogy ilyenkor már ilyen intenzíven mozgolódnak.
A dokim is mindent rendben talált, az egyik baba 20, a másik 21 mm-es és természetesen dobogott a pici szivük.
Kaptam beutalót vérvételre és már mehetek a védőnőhöz is.
A bromocriptyn szedését azt mondta abbahagyhatom, holnaptól elkezdem 2*0,5-vel szedni a Meforalt.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Ezt meg kell osztanom, ma megszületett unokanővérem második gyermeke, egy kisfiú, 3300 gramm, 51 cm, és van 2 FOGA!!!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Tubikriszta!
Nem, nincs semmi baj, csak szabi után nagyon el voltam havazva és nem igazán tudom utolérni magam fórumügyekben... azért igyekszem. :)
Előbb-utóbb csak sikerül visszakapcsolódnom. :)

Masut
masut

SÜNI! Gratulálok neked!
gombahölgy

Vucuska,
Gratulálok az izgő-mozgó picikhez! Ugye milyen jó látni őket? Én legszvesebben minden héten mennék UH-ra! Kár, hogy nem lehet...

Witch,
Gratulálok az unokanővérednek! :D Rögtön 2 foggal született a pici? :shock: Akkor sámán, vagy táltos lesz belőle! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Tegnap voltam belgyógyásznál és a saját dokimnál is. Minden rendben, igaz az inzulin adagomat növelni kell a reggelit és mindig ugrál...
a babával minden rendben. A méhszájam zárt és mindent rendben talált a dokim.
Ma voltam reggel védőnőnél, és képzeljétek el a kezdeti súlyomnál vagyok :) semmit nem híztam azóta, hogy terhes vagyok, megdícsért nagyon, pedig már a múlt héten 700g volt a baba, mármint azt mondta doki.
Nekem a babám bokszoló lesz az tuti, már fejvégű fekvése van és állandóan bokszol a kezével a lábát néha-néha érzem, de a kezével néha akkorát üt, hogy rögtön mennem kell pisilni :)

Witch,
Mondtam a dokimnak, hogy a 28. heti ultrahangot szeretném össze rakni a 4D-vel és ezért az istenhegyire mennék. Rögtön a dokidat javasolta, szerintem ismerik egymást :) így azon a héten a dokidhoz megyek.
Azt szerettem volna kérdezni, hogy a kettőt szerinted össze tudják vonni, vagy külön kell fizetni a 28. heti kötelző uh-ért és külön a 4D-ért?
Gratulálok én is az unokanővéred babájához :) én még életemben nem hallottam róla, hogy foggal született volna baba, ez nem szokványos nem?

Masut,
Akkor megnyugodtam :) ha utoléred magad, akkor majd gyere :)

Vucuska,
gondolom, hogy milyen jó volt látni a pindurokat, nem kaptál képet róluk?

üdv
Kriszta

Kép
tubikriszta

Kriszta!

Szerintem ez a 28. heti ott egyben van, mert szakvéleményt is adnak. Ki a dokid? Viszont akkor egy héten megyünk, szerintem :)

Lányok!

Megnéztem az unokanővérem kicsi fiát. Gyönyörű :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch,
Dr. Várbíró Szabolcs a dokim a II.sz. Klinikán. Hozzá küldött, majd felhívom őket és kérek időpontot. Te mikor mész amúgy?
azt mondta, hogy keddenként van a dokid, ugye?
Balázs a keresztneve, ha jól tudom.

Kép
tubikriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?