Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat!
Megvolt tegnap az amnio, és tényleg ki lehet bírni! Igaz, míg kint várakoztam már majdnem megijedtem, mert voltak páran, akik rosszul lettek, sőt, egy nőt tolókocsival vittek fel az osztályra, mert elájult és összehányta magát. De a legtöbben jól viselték, és abban bíztam, hogy én is jól fogom viselni a szúrást.
Mikor végre behívtak, akkor fel kellett venni a cipőre egy eldobható védőpapucsot, meg magamra kellett teríteni egy zöld leplet. Bent le kellett húzni a nadrágot, a polót meg fel, mint az UH-nál. Jól lekenték a hasamat jóddal, a doki bebugyolálta az UH-ot is gumikesztűbe, és elkezdett nézelődni. Amikor megtalálta azt a helyet ahol éppen nincs ott a baba, akkor kibontotta a tűt, mondta, hogy most egy kis csípést fogok érezni, és már szúrt is. Végülis az amikor a hasamat szúrta át az nem fájt, az tényleg csípés volt, valószínűleg az inszemek, és a lombik alatti sok szuritól megedzőttem. Viszont amikor elért a méhemhez, na az nagyon kellemetlen volt, bár nem fájdalom volt, hanem inkább valami kellemetlen nyomást éreztem inkább. Az egész vizsgálat kb. 2 perc lehetett mindennel együtt, szóval nem vészes. Utána viszont tényleg kell a fekvés, pihenés, mert amikor ki kellett mennem pisilni, akkor bizony feszült a pocakom.
Kedden meg voltam az AFP-ért, és UH-on, és azt mondták, hogy egészséges a baba. Sőt, a dokim is azt modta így, hogy az összes leletet egyben látta, hogy szinte biztos, hogy nincs semmi baja a babának, valószínűleg azért lett rossz a kombinált teszt eredménye, mert 2 embriót ültettek be, és lehet, hogy 2 lepény kezdett el fejlődni. De azért megcsináltuk az amniot biztonság kedvéért, bár majd csak 1 hónap múlva lesz meg az eredmény, de én teljesen nyugodt vagyok. Az UH-on nem mutatta meg magát a Picurkánk, így majd 1 hónap múlva megmondják, mert kértem, hogy mondják meg azt is.
Vucuska,
Gratulálok az UH-hoz!
Viszont sajnos rossz hírt fogok mondani Neked. Sajnos, mivel ikreket vársz ezért nálatok nincs sok értelme megcsináltatni ezeket a fizetős vizsgálatokat, mert nem mutatnak valós képet. Van a másik topicban ugyancsak egy BMC-s ikres kismami, akinek ezt mondták, és neki is az amniot javasolták. Persze nézz utána, érdeklődj utána sok helyen, de ki lehet bírni az amniot, szerintem mi a lombikkal sokkal több fájdalmas, kellemetlen dolgot éltünk már át.
Kira,
Én negatív vagyok toxoplazmozisra, és ezért is hagytam abba egy tanfolyamot, mert a tanárnőnk lakásán volt, és beszerzett egy kismacskát, és félek, hogy elkaphatom.
Szalámik, kolbászok: nekem azt mondta a védőnő, hogy lehet enni, mert ezek már kezelve vannak, nagyrészt füstölve.
Bocsi Lányok, hogy ilyen hosszú voltam!