Sziasztok!
Most próbálok visszaolvasni.
Már ha zsombi engedi
Anett szia üdv köztünk!
Dadimi:hú egy kalappal a műtétre!!!
Melyik dokninéni okoskodott.A pullmonológus vagy a házi?
Ani:Zsombi úgy nézki ,hogy talán meggyógyul,ma már nem szívtam az orrát.
2 hét takonykor, meg nem alvás elég volt
Sokat tanulok a Leánnyal is már tanulát az :a,i,í,o,ó,e,m,t,s,v betüket
meg összeolvasnak :ma,mi ,te,vi,si, stb ,vas,só ,ma-ma
Nagyon gyorsan haladnak.
Nem csodálom ,hogy fáj a fejed ez az időjárás is.
Én elég erős fájdalom csillapítókat szedek-migrén,néha 550mg -ost is be kell vennem-de néha bejön a kalmopirin is ,persze dupla dózis és mellé nos-pa .Amí még jó az a béres trinellpro és ezt benzinkúton ,dm -ben is lehet kapni.
Szopi mellett ezek kicsit erősek ,de ha a fájdalom csillapító nem vette el akkor kellett vona mellé valami görcs oldó.Szopi mellet is van valami amit be lehet venni.
Julcsi:de jó ,hogy rendbe jött a szopi dolog:szépen fejlődtök
Most így ennyi mert még nem is reggeliztem de már az ebédet is felkéne tenni föni-valami főzeléket csinálok .megnézem mi van a fagyasztóban.
Oltásról mi a véleményetek??pneumococcus
Prevenar-asszem az oltóanyag 2 év alatt pneumovax 23 a 2 év felett.
Plusz jön az infulenza és szerintem lesz járvány ,mert elég meleg idő van ,szóval enyhe az ősz .
Mi most kapunk majd 15 hónaosan ,meg ugye 18 hónaposan a kötelezőket.
Az infulenza ellenin gondolkodom inkább ,mert a kötelezők is itt vannak és azzal együtt nem lehet.Meg takonykor miatt csúszhatnak az oltások.Szóval a pneumot ellenit 2 év után adatom be bár akkor már nem ingyenes ,de csak egy szuri lesz és 5 évig védett.
A másik érvem a prevenar csak 7 fajta ellen véd a pneumovax 23 meg 23 fajta ellen.
Zsombi megkapta már 5 hónaposan az agyhártya gyulladás és a vérmérgezés elleni(menigitis vagy mi)oltást a neve: NeisVac-C
Bernit is újra kell oltatnom a pneumovax 23 -mal(2004 febr-ban kapta)lejár az 5 év.
Bárányhimlő ellenit meg tutira nem adatom be a Zsombinak.
Berni már 2 évesen átesett rajta .
Érdekel ,hogy ti mit gondoltok a nem kötelező oltásokról
Na sziasztok!