Új privát üzeneted érkezett!

Kismok :D
Nagyon szépek a lányok! Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy tuti, hogy én még szülök egy csajszit :wink: De mostanában nem érzem biztosnak annyira :lol:
Gyönyörűek...de tényleg, nagyon-nagyon szépek!!!
Mi is köszönjük a bókokat 8)

Szilvi :D
LEvi is egyre szebb, s nagyobb fiú....jobbulást a fiúknak! (gondolom, hogy a másik a Zapa :roll: )
Süti témában talán Edit benéz, s ír neked valami jót.

Kriszta írt az iwiwen, hogy nagyon sok a dolga, s a laptopja is besz@rt, de hamarosan jön ide is......

Gem, ti jól vagytok?? Amaryl?? régen láttalak erre??, s persze jó lenne, ha mindenki (a régiek is) jönnének sűrübben!!!

Mennem kell, hív a kisFőnök :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Kismok:Köszönjük a bókokat!Nagyon édesek a lányok igy együtt.Annyira jó látni,hogy ilyen jól eljátszanak.Nagyon szeretnék én is még egy babát,de az még minimum másfél év.Már a 7. fogunk is kint van.

Szilvi17:Levi is nagyon nagy fiú már.Gyors gyógyulást nektek.

Szilvi72:Marcuska is nagyon aranyos ahogy alszik,na meg a bőröndben…Réka szinte mindenhova bemászik,ahova befér.Igazi sajtkukac..Kristóf meg már szinte igazi férfi.

Titti:Ez a tánc mutatvány Rékának is nagyon megy.

Viszont képzeljétek megtettünk két lépést egyedül.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa :D
Nagyon ügyik vagytok!!! Pár hét, s már szaladhatsz utána :lol: Még nem irigyellek :wink:
Réka Baba is nagy már, sokat változott :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Ancsa! Réka-babának nagyon boldog hófordulót tegnapra. :)

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Rékának Mi is Boldog Hófordulót kívánunk!

Gratula az első lépésekhez és a 7 fogacskához!

Szilvi
Jobbulást a fiúknak!!

Levi és a csajok (Sára, Juli) nagyon édesek :P

Milyen szépen eljátszanak együtt.....

Süti
Szilvi, Nézz szét itt:
http://www.webcukraszda.hu/
receptkereső és....
Jó étvágyat!

Kismok
Az esti pörgés ismerős..
Levi pl. tegnap is este 9-kor akart visítani, kiabálni, játszani :lol:
A szomszédok nagy örömére :P

Drukk, hogy hamar kibújjon a fogacska.

Ház vagy telek?
Telek :lol: Szeretnék olyan házban élni, amit én tervezek meg :D

Kanalazás
Már napi 3x eszik gyümi, zöldségeket, húst, néha (nagyon ritkán desszertet).
Szeretnék már több dolgot adni neki, de nem akarok még tejes, tojásos ételeket.... :?

...hogy cumis -e?
Igen, mostanában alváshoz használjuk, bár nem mindig.
Ritkán alszik el a cicin.
...Apa mellett is el szokott aludni cumival :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Az elmúlt egy hetünk kritikán aluli volt. Fiókáim nappal extra nyűgösek, éjjel nem alvósak, óránként fenn vannak, de az elmúlt éjszaka volt a „csúcs” Kornél fél 12-től 3 óráig szinte egyfolytában sírt, bármit csináltam vele. :cry: Kétszer kentem az ínyét, kétszer kapott nurofent, végül fél négykor cicin elaludt. Tiszta zombi vagyok. :(

Cas! Nekem két matricám van. :) Tegnap majdnem keresztül estem Manón, mert a sarkamban volt, és mikor megfordultam fellöktem szegényt és én is lehuppantam a nemesebbik felemre – még jó, hogy ilyen párnás – ráadásul Kokóval a kezemben. :( :oops: :roll:

Edit! Ilyen nagy birkózások nálunk is vannak, nagyon élvezik a fiúk. Kokó is csinálja, hogy „szökik” ki a szobából, néz vissza, hogy megyek-e utána, és ha igen, akkor begyorsít. :lol:

Szilvia! Marcikának is olyan szép nagy barna szeme van, mint Manónak. Annyira édes, főleg a bealvós képen. :)

Szilvi! Az én fiókáim is benne vannak, orrfolyás ezerrel, azon kívül semmi. Illetve Manó köhög, de semmi láz. Én is így vagyok vele, mint Te. Mit adjak rájuk? :?: Mikor elindulunk reggel még hideg van, de mire mindent elintézünk akkorra meg nagyon meleg, és beizzadnak. :roll: Én már 2 napja azt csinálom, hogy a pufi mellényüket elteszem, és mikor felmelegszik az idő, kabát le, mellény fel. Csekklefűzés, nekem sem ártana, kb. ennyi lemaradásom van nekem is. :oops:

A két Levi baba és a lányok is nagyon édesek. Ilyenkor én is úgy vagyok vele, hogy de jó lenne egy kislány is, de csak 4-5 év múlva. :wink:

Nálunk nagyon szép idő van, apa beígért a fiúknak egy nagy csavargást. Azt mondta én, meg addig tudok pihenni. :lol: Ezek szerint anyamentes programra készülnek. Fiús buli. :) :wink:

További szép napot nektek.

Anita

goodfairy

Hello csajok!!!

Először is köszike mindenkinek a hiányolást!
Sok-sok puszika mindenkinek, aki hófordulót vagy bármi mást ünnepel.

Sajna a laptopunk be....rt, ezért nem tudok sűrűbben jönni.

Domi meg egy pióca. :D
Egy lépést sem tudok nélküle megtenni!!!Úgy főzök, hogy csimpaszkodik a gatyaszáramba és nyafog, hogy vele foglalkozzak.
Aludni smafu, kb fél óra egész nap.
A ház úszik, mert mindent szétken, szétrámol, lehúzogat, összefirkál. :?

A kajálás kész katasztrófa, bár ha a kezébe adok hamit, akkor az egész kiflit , virslit és almát is elcsócsálja, de kanalasat nem hajlandó enni csak pár falatot.
Ja meg azt a mindenható szentséges tépszert!!!Hát a tápszer az Isten!

No mindegy, nagyjából ennyi a felállás.
Az én rosszulléteim megszűntek, kiderült, hogy a diétától volt.
Abbahagytam a diétát és a hajhullásom is rendbejött.
A doki szerint vashiányom van, azért volt mindez, és a diéta csak felerősítette. Ezért vasat kell szednem, utána vérképellenőrzés és ha jó akkor a diétát folytathatom.
Úgyhogy stagnálok a 60 kg-on, de ez már jó.

Mostmár igyekszem sűrűbben jönni és követni az eseményeket, most ennyi, ne haragudjatok, de nem tudok mibe belekotyogni, mert annyit kell még olvasnom...

puszikaaaa mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kriszta :D
Szia :wink: Jó, hogy mindenki más nevet adott a saját kis "piócájának-matricájának-kullancsának" :wink:
Én most pont a diéta miatt néztem be, hogy hátha olvasol te vagy Edit, hogy a protein napon lehet-e paprikát - paradicsomot nyersen fogyasztani...mit jelent a "saláta nyersen minden mennyiségben"??? :roll: nekem a saliban van paprika és paradicsom is, na meg ubi, stb :roll:
Ma elkezdtem a 90 napost, kíváncsi vagyok, hogy meddig bírom, de egy hónapig mindenképpen szeretném, aztán eredménytől függ....
Mennyit fogytál eddig??? Nem jó hír, hogy attól voltál rosszul :cry:

Anita :D
Kívánok sokkal könnyebb éjszakákat Neked, én egytől is kiborulok, nem is tudom, hogy mit tennék, ha kettő sírna fel felváltva éjszaka :roll: :oops:
Mi is fent vagyunk 3-4-5x/éjjel, múlt éjjel nem akart visszaaludni, de már tartani sem tudtam, mert nagyon ficánkolt a majdnem 10 kilójával, s leraktam, ami először nem tetszett, de látta, hogy odafekszem mellé, s ettől valószínűleg megnyugodott. Ficánkolt tovább egy darabig, majd én is elszuszókáltam, mert arra ébredtem, hogy fekszik a kezemen, s húzza a lóbőrt :lol:

Kérdés: sokan altattok még kézben?? nálunk még minden elalvás így történik :oops: de érzem, hogy lassan változtatni kéne, csak nyugtatnám a lelkem.....dettó, mint a darabos kaja, mert én még félek a kezébe adni bármit is, de látom, hogy már mindannyian adtok a cseppeknek rágcsálni valót :oops: a darabos bébiételt viszont ma is ügyesen megette, de pl. villával tört dolgokat szintén félek adni neki...

Kismok :D nálad is olvastam, hogy altatod Sárát - ez egyenlő a ringatással??

Na megyek játszani a Kishercegemmel :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

ja, Anita :D Marcus szeme egyébként kék (szürkés egy kicsit), senkinek nincs a családban, "csak" anyumnak :)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!
Hát, én benézegetek állandóan, de írni már nem tudok...
Szilvi, most csakis miattad írok (tudom, hoyg ígértem reagálásokat, de nem tudom mikor tehetem meg. Hülyén is érzem magam emiatt!) Szilvi, sok kitartást kívánok. Én proteinnapon mindenféle zöldséget ettem nyersen: uborka, paradicsom, paprika, káposzta, cékla, répa, petrezselyem, zeller, külön-külön vagy együtt, mikor hogy jött ki a lépés. Pl. az este pont egy iylesmi salátát vacsoráztunk, amit joghurttal is meglocsoltam. Proteinnapon nyugodtan nyakonöntheted te is joghurttal, ha szereted! :)

Nagyon aranyosak a babák, gyerekek, boldog hófordulót kívánok az illetékeseknek!

Kriszta neked is örülök, és főleg annak, hoyg "csak" ennyi volt a baj! :roll: :)

Most megyek... Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Máténak boldog szülinapot! Képeket kérünk a kis kétévesről, ha lehet!

Kép
nyafi

Anita, Máténak mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk!!! :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Manókádnak!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Mi is boldog szulinapot kivanunk Matenak!
Milyen nagy kisfiu mar! :wink:
_jáde_

Mi is boldog szülinapot kívánunk Máténak!

Szilvia
Az én lánykám a legfiatalabb ugyebár. És elég érdekesen alakul nálunk is ez a darabos kaja-dolog. Ha a kezébe adok egy babakekszet, azzal elnyammog, kiflicsücsökkel is, stb. Ha a banánt összetöröm villával, megeszi. Ma reszeltem almát, öklendezett tőle. De ugye még nincs fogunk. Mi így állunk.
Ja, és 4-féle tejpépet próbáltam, és egyik sem kell neki. Úgyhogy nagyon nehéz a reggeli.

Megyek, hazajött Apa ebédelni.

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket. :lol:

Szilvia! Annyira sötétnek látszik a képen, azért gondoltam, hogy barna Marcus szeme. Bocsi. :oops:

Titti! Manónak sem volt még foga 8 hónaposan, és semmi darabosat nem volt hajlandó megenni. Majd 1 éves volt már mikor végre elfogadta a 8 hós kortól adható bébiételt. A tejpépet Kokó sem eszi, de szerencsére neki már van 8+2 fél foga úgyhogy reggelire jöhet bármi. Egyébként ilyen idősen Manó gyümölcsöt vagy krémtúrót reggelizett, és kizárólag az üveges boltban kaphatót volt hajlandó megenni. :roll: :)

Jáde! Vérvételen voltatok már?

Most csak ennyi, gyorsan elmosogatok míg mindkét fiókám alszik.

Ja, és a kért kép az én "nagy" kétévesemről. Illetve három, a nosztalgia kedvéért. :D

Kép Két éve
Kép Egy éve
Kép Ma

Üdv mindenkinek

Anita

goodfairy

Sziasztok!

Anita
Máténak ezt üzenjük:
Kép

Kriszta
A 60 kiló már tényleg elfogadható...
De jó lenne, ha én is - legfeljebb - annyi lennék :P
Majd tavasztól :wink:
Remélem hamar rendbejössz.

Szilvi
Altatás - Mi egymás mellett fekszünk és összebújunk :P

Beneveztem 2 versenyre Manót:
http://www.gportal.hu/picview.php?prt=5 ... &index=270
és
http://www.szemem-fenye.gportal.hu/picv ... 0&index=56
Köszi, ha szavaztok! :wink:

Holnap nem jövök, mert megyünk dokihoz, okmányirodába ( lejár a jogsim)
és az új Tesco-ba :P .... így most kívánok Boldog Hófordulót ( Kismok ) Sárának!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia,
ha még ma bekukkantanál:
Levinek is boldog hófordulót holnapra!

Kép
tittina1982

Sziasztok,

Anita,
Holnapra keszitem magunkat a vervetelre :) A heten nem sikerult koran kelni :oops: (vagyis 8 elott)
Majd jovok a beszamoloval :)

A darabostol Balint is oklendezik, pedig mar van 2 foga. Annyira, hogy a sutotoknek a purejet ha kanallal kiszedem es meg azt is jol osszekeverem, azt se hajlando ugy megenni :?

Megprobalok fogat mosni meg, mindjart lejar a 15 perces szunetem :roll:
(kb. 8 perce alszik...)
_jáde_

Anita, Jade :D
Egy kicsit "örülök", hogy darabos kajákban nem vagyok egyedül :wink:

Anita :D
Nagyon szép Manó :wink: Egy és két éves kora között nem is változott olyan sokat :roll:

Jade :D
Drukk a vérvételhez! Nagyon megértelek, hogy húzod-halaszod, én is ilyen vagyok :oops:

Titti :D
Na nekem pont az ilyen kézbe adós dolgok "hiányoznak" Marci táplálkozásából.
Ma sült krumplit ettem, kinézte a kezemből, mondom egy életem, egy halálom a kezébe adom.... s mit csinált....elkezdett engem etetni vele, s nagyon élvezte :lol: 8)

Kia :D
Szavaztam mindkettőn (az egyikre már az iwiw-en), én is mindig tervezem, hogy valahol benevezem Marcust, de nem jutok el soha addig :)
Jól vagytok már??
Ezek szerint ti a nagy ágyon alszotok el, s utána viszed Levit a saját ágyába??

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Bocsi, de nem tudom kihagyni ezeket (még július-augusztusi képek)
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép
Kép
Anita - itt talán jobban látszik a szeme színe :roll:
Kép

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi!

Összesen 7 kg-ot fogytam kb.
Sajnos a diéta előtt orvossal kellett volna konzultálnom, jó nagy leszidást is kaptam a dokinénimtől, hogy ezerrel ész nélkül nekiálltam diétázni.
Ugyanis elfelejtettem, hogy szülés után vérzett a méhem és csak az utolsó pillanatban állították el a vérzést, nagy riadalmat is okoztam a dokinak.
De ez a vérveszteség hozzájárult ahhoz, hogy bődületesen vérszegény vagyok.
Most vaskészítményt szedek, de nagyon oda kell figyelnem a kajálásra, mert a vas étvágyat csinál ugye.... :lol:
Egyébként bármilyen NYERS salátát ehetsz, protein napon használhatsz tejtermékes öntetet.

Anita!

Máté kispasinak BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk mi is!

Edit!

Látom Te is behavazódtál... :cry:

Nos dobok még 2 képet, aztán rohanok, mert végre elaludt és van 15 szabad percem mosakodni, kv-t inni, stb...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ja, ja, Kriszta, behavazódtam. A kisasszonyok szinte véletlenül sem alusznak egyszerre, nag ritkán egy-egy félórácska, bár igaz, Boróra nem panaszkodhatok, mert azért nem félórát alszik egyben. De azért dolgom ezer és mégsem tudom úgy végezni, mintha nem lenne gyerekem! :wink: :lol: Úgyis minden nap elmarad valami, de örülök annak, amit megcsinálok. :D Ilyen kevéssel beérem én! :D

Nagyon édi Domi a képeken és le sem tagadhatná az apja! Nagyon hasonlít rá!!! :) Sajnálom, hyog így összejöttek a dolgok a diéta miatt. Érdekes, hoyg nálad fokozta a vashiányt! Talán nekem sem ártana egy vérkép, de olyan körülményes elmenni! Pedig még nem is félnék! Remélem, most már rendbejössz hamarosan! Akár abba is hagyhatnád a diétát, neked most már egy kis több torna is elegendő lenne a maradék 2-3 kiló leadásához. Vagy talán egy kis alakformáló tekercselés? :wink:

Kismok, még jó, hoyg nem csont jutott csak Sárának! :wink: Borónak van, amikor csak az jut! :lol: :lol: :lol: :lol: Boldog hófordulót a kisasszonynak!!! :) :) :)

Kia, Levinek is boldog hófordulót!!! :) :) :) Remélem, hamarosan megtaláljátok álmaitok telkét és gyorsan "ráálmodjátok" :wink: a házat is!!! :)

Titti, Boró sem eszi szívesen a tejpépet magában, csak, ha valamilyen savanykásabb gyümölccsel keverem össze. Abszolút nem édesszájú a drágám!

Szilvi17, sajnálom, nem tudtam semmi jó kókuszos sütit írni neked, pedig olvastam a kérdésed!

Szilvia, nagyon édes Marcus a képeken! (ÉS PERSZE, MINDEN MÁS BABA IS!!!!!!!!) A kézbe adható dolgokkal most már én is úgy vagyok, hoyg eléggé félek. Eleinte félelem nélkül kapta a kenyérhéjat és főleg a kenyér végét (a dúcot, mi úgy mondjuk neki), de most már, hoyg fönn is van fogacskája (sőt, lehet, hoyg a negyedik is kibújt), le tudja harapni a darabokat és féltem. Már megtörtént, hoyg fulladozott. Amikor már több foga lesz, akkor ismét elkezdem a kezébe nyomni a dolgokat.

Amit megfigyeltem a képeken, hoyg ti a manókat nem öltöztetitek fel túlságosan, pedig legtöbbeteknél úgy látom, kő a járólap. Nem fáznak fel? VAgy én féltem túlságosan? Amióta beálltak a hidegek, én harisnyába és nadrágba öltöztetem, ami egész télen megmaradna. Pedig nekem csak parkettám van mindenhol. NA jó, a fürdőben nem, de oda csak úgy megy be, ha beszabadul! Túlparázom a dolgot?

Na, mentem, 12-ig még sok mindent meg kell csiálnom, többek között nadrágot-inget vasalnom :evil: :oops: Istvánnak, mert zenélni megy. Egy-két képet talán azért még felteszek. Csak en lenne már fél 10 is elmúlvaaaa..

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Nagyon jok a kepek!

Na, vegul ma sem mentunk vervetelre mert alig aludtam valamit es reggel azt se tudtam, hogy hogy hivnak... :?
Viszont szerdan lejar a beutalo, ugyhogy addig valamit lepni kell...

bocs, most csak ennyire futotta...
_jáde_

Tündériek a képek! Mi az a piros kulimász, amivel olyan vidáman összekente magát? :D

60 kg? Nagyon örülnék, ha annyi lennék............... :cry:

Kép
Kép
d0r0ttya

Dorottya, szilvás-barackos alma. :D

Borónak ma kibújt a 4. fogacskája is! :D
És ma adtam enki először tejterméket. Illetve már kapott vagy kétszer vajat a főzijébe, de az amolyan határeset a fehérjék és zsírok között. Ma puliszkát evett ordával. (Az orda valami túróféle, csak édesebb. A túró-, sajtkészítés "mellékterméke". Leginkább az olasz ricottához hasonlít.) Úgy gyúrtamagába, mint aki sosem evett semmit. Nem is volt elég az adagja, a 3 nagy kanálnyi, amit kivettem, még az enyémből is evett jópár kanálkával. :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Anita:Máténak igy utólag Nagyon Boldog Születésnapot!!!!!!!!!

Kia:Levinek Boldog Hófordulót!!!!!

Szilvi72:Nagyon aranyos Marcus!!!!!!Az a napszemüveges kép nagyon szupi...
Sajna én is altatom Rékát.Próbálkoztam már a leszoktatással,de negyed óra után mindig megsajnáltam,(persze magamat is megkimélve a sirás hallgatásától)és inkább altattam.Egyszer biztos elalszik egyedül.Ötleteket szivesen fogadok én is a többiektől.

Krisz:Domi is nagyon aranyos!!!!!!!!Gratula a 7kg-os fogyáshoz!!!

Edit:Nagyon aranyosak a lányok.Ahogy Kriszta eteti Borót!!!!!!!!!!
Réka is harisnyában van,meg nadrágban itthon.Sőt kapott egy mamuszt is,de elfordul mindig a lábán(kicsit még nagy)úgyhogy van egy gumitalpú zoknink az van rajta.

Kép

Kép
ancsa03

Kép A mamuszunk...
KépEgyedül eszik.....
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Kismok:Boldog hófordulót a legkisebb kincsednek. :lol:
Nagyon aranyosak a lányok,jó nézni őket.Jó,hogy ennyire szeretik egymást.

Szilvi:Igen apa a 2.számú beteg. :lol:
Komolyan mondom a gyerek jobban bírja mint ő.Állandóan nyafog,borzasztó egy pasi ha beteg. :lol:

Ancsa:Gratulálok a lépésekhez. :lol:

Kia:Boldog hófordulót Levinek is. :lol:
Köszönöm a tippet(süti). :D

Jáde:Mi volt a vérvételen?

Edit:Nagyon édesek a lányok.Nagyon jól áll a szemüveg Krisztának.
Boró egy tündér. :lol:

Kriszta:Üdv újra itt. :lol:
A férjedről teszel fel képet magadról meg nem?!(pedig megígérted). :lol:

Elkezdtem tervezni Levi születésnapját(hihetetlen,hogy mindjárt 1 éves),de kicsit szomorú vagyok emiatt egy kicsit.
Anyósom mióta megszületett 2x volt itt nálunk(kb.3 percre laknak tőlünk),és szívem szerint nem hívnám meg őket a szülinapra de ha meg nem hívjuk meg őket az bunkóság.Azért nem szeretném őket meghívni mert nem kíváncsiak a fiamra,kötelességből meg ne jöjjenek ide.Minden nap jöhetnének de nem jönnek.Ja és még a szülők nem is találkoztak.Vagyis anyum már igen de apum egyikkel sem.(jobb is). :lol:
Szóval dilemmába vagyok.Mert a legjobbat akarom a fiamnak.
Ti mit csinálnátok a helyemben?

Jó éjt és jó hétvégét kívánok mindenkinek

Sziasztok

Üdv.:Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

A szöszik naon tündérek, meg a Marci is! Ancsa! már egész nagy lány Réka! Van kis plüss álatkája amivel alszik?
Szilvi! Nem akarlak elkeseríteni, de meg kell őket hívni, hisz nem a te szülinapod, hanem a fiadé! És legalább megismerik egymást!

Kép
nyafi

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk, valamit el kell mesélnem Nektek.
Nagyban olvasom a hozzászólásokat, Csajom itt ült az ölemben, és elkezdett sikongatni, felkacagni, vagy nem is tudom hogy mondjam. Nézem, keresem mit láthat. Hát itt az oldalon bal oldalt a BEBA reklámjában röhögi a piros, kék, zöld felbukkanó alakokat. A kék a kedvence. :) :) :) Még az ásítás sem állította meg, hatalmas szájjal visongott. Képzelhetitek...

Na jó éjt és szép 7végét Nektek!

Kép
tittina1982

Marci is szokta nézni a képernyőt, de nem jöttem volna rá, hogy mit...holnap letesztelem :wink:

Szilvi :D
Húúúú, én nagyon úúúútálom az ilyen "politikus" helyzeteket, de az én véleményem is, hogy meg kell hívni (az más kérdés, hogy azért mindenképpen érzékeltetném, hogy mennyire szívesen látott "vendég") egyébként meg szerintem nagyon szarul fogja érezni magát, mert valószínűleg a "sűrű" látogatásainak köszönhetően nem igazán fogja őt Levi kitüntetni a szeretetével :roll: ronda gonosz dög vagyok ám, bocsi :oops:

Ancsa :D
De nagyon édes Réka baba, s nektek is van ilyen jó pofa (vagy esetleg jópofa :roll: :oops: ) fülecskétek :lol:

Edit :D
Gratula Boró negyedik fogához!! Tejteméket mi már "régen" eszünk. Marci kedvence a joghurt (spéci babajoghurtot adok neki, rendes hűtöttet még csak egyszer-egyszer kapott), reszelt sajtot is már sokszor kapott a főzibe, s nagyon szereti azt is. Elvileg egy éves koráig nem kaphat tejet, de én szerintem egy kicsit majd fogok csalni....már úgy várom, hogy csinálhassak neki kakaóóóóót :lol:
Lánykáid nagyon édeseeek, meg kell őket zabálni, Boró olyan jóízűen nevetgél, Marci is sokat csinál ilyet, nagyon jó őket nézni :wink: a grimaszok is óriásiak :wink:

Kriszti :D
Nagyon csini a mennyasszonykánk! :wink: Férjed is csinos ember, de már én is nagyon kíváncsi vagyok áám Rád!! Tessék csinálni egy csini 60kg-os képet magadról vagy inkább családostúúúl (fazekastúúúl, stb :lol: )s elküldeni nekünk! Gratula a fogyihoz!! Én most borozgatok, de már ötödik napja (úgy hiszem), hogy kibiros a fogyit, kíváncsi vagyok, hogy mire jutok. De a tegnapi gyümölcsnap, hááát ezek nem lesznek egyszerűek :roll: a többi kibírható (eddig). Méhed vérzése - nem szép dolog, s tessék az ilyen dolgokra jobban odafigyelni!!!! Hogy fogunk mi táncolni a gyerekek esküvőjén, mi??? :wink: :wink: :wink:

Nálunk hévége eltelt, szokásos, vásárlás, itthon tespedés, főzés....
Háát lányok, lehet, hogy csúnya, amit mondok, de én éppen minap mondtam páromnak, hogy jó lenne, ha meg tudnánk oldani, hogy heti egy (fél) napot hasznossá tegyem magam, azaz csináljak, úgy mintha dolgoznék... :oops: :oops: imádok itthon lenni és babázni, de nagyon kezdek begyepesedni....a szappanoperák, s talk show-k, s a reklámok terén már nagyon otthon vagyok (az időmet nem tudom jól beosztani az az én hibám), de ezen kívül semmi. No contact a külvilággal, mert mint írtam itt barátok nekem nagyon nincsenek,.... szóval nem sírok, mert közben nincs ám okom panaszra, .....azért ezt muszáj leírnom, de jó lenne egy kicsi "valóságinjekció" :roll: :roll:
Közben pedig:
Marci napról napra értelmesebb, tegnap mondom neki, hogy nem "dá-dá" anyának, hanem "simi-simi", s azóta édesen símogat, háát olvadok el....vagy ha zenét hall, akkor rám néz, mosolyog, s elkezd (általában ülve) táncolni, cuppog, ha enni lát, vagy úgy sejem, hogy akkor is, ha ő éhes, és ezer, s millió édes apró mozzanat, amitől úgy érzem, hogy végem van :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Látom, nem volt nagy forgalom itt hétvégén. Mi sem csináltunk semmi különöset. Szombaton még gyönyörű, nyári idő volt (Borónak is csak kis kalapkát tettem a fejére), na, mondom a páromnak, amíg indulnia kell (zenélése volt) szaladjunk el aegy kicsit a játszótérre. Még j, hoyg elmentünk, mert este már esett és azóta alig volt megállva. Hideg van, esik az eső és fúj a ronda szél. tegnap csak benn ültünk és aludtunk. Még nekem is sikerült szűk másfél órát. Ilyen nagyon régen volt! De most kivételesen egyszerre aludtak a lányok! :)
Ezenkívül alvás után egy kicsit kreatívkodtunk. Azaz kreatívkodtam. :roll: Az apjuknak egy gesztenyesüni erejéig vitte a fantáziája. :roll: :lol: Kriszta meg csak lelkesen asszisztált, majd rombolt, hiába, még nem ért, nincs türelme az ilyen tevékenységekhez. De én nagyon élveztem. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Köszi a lányaim dicséretét! Én annyira örlök, hyog ilyen is vigyorgósaim vannak - no, csak az anyjukra hasonlítanak! - és nem "búvalbéleltek". :D :P

Szilvi, tényleg csodálatos, hoyg mi mindent tudnak már, és miylen jól lehet kommunikálni velük, mégha ilyen picik is és nem tudnak beszélni. Ezernyi dolog van, amiből meg lehet érteni. És imádnivalóak, ahoygan próbálkoznak, bontogatják szárnyaikat. Boró szombaton teljesen spontánul elkezdett integetni az apjának. Krisztának mondtam, hoyg na, intsél táj-táj-t (pá-pá) Apukának, mire Boró hevesen integetni kezdett. Bizonyéra annyiszor hallotta és látta már, hoyg berögzült neki. És azóta is csinálja! :)
Már rég akartam írni, hoyg szerintem is nagyon hasonlítanak egymásra a fiaid! Kristóf már most "kis" szívtipró, jaj, nektek, lányok! :wink: :wink: :wink:
Érdekes módon, Kriszta nem szereti a kakót. Próbáltam neki párszor készíteni, iszogatta, de nem olvadt el tőle. Úgyhogy, nem is csinálom már. Az imént ivott meg egy pohár tejet. Ma reggel nem kapta cumisüvegbe. Lassanként azért le szeretném róla szoktatni. Bár reggel.
Kriszta kb. 11 hós kora után már evett olyan ételt, amiben rendes tej volt. Tehát nem magában itta, csak 1 éves 3 hónaposan tértünk át a tápszerről, de megkóstoltattam vele. Jobbanmondva akkor evett először palacsintát. :D Joghurtokat valamikor 9és 10 hós kora között kezdtem adni, bár a túrót jóval hamarabb, már 7 hósan megkóstoltattam és kb. kéthetente kapott egyzser. No, most Boróval még vártam, hiszen az anyatej elég tejtermék neki, gondolom! :wink:

Ancsa, olyan kis tündéri Rékababa!!! A kis ördög! :wink: :wink: :wink: És édesek a mamuszkái. Valami iylesmit akarok Borónak is venni. Érdekes módon bentre Krisztánál is mindig csak az ilyen mamusz-szerű lábbelik váltak be. Még most is ilyesmiben van a házban. Bár mondjuk neki már van talprésze, de az is puha.
Én csak azt az ötletet tudom mondani az elaltatáshoz, ami Krisztánál bevált. Mármint hoyg beteszem a kiságyba és otthagyom. Ha sírt, mentem, felvettem, kicsit babusgattam, közben elmondtam neki, hoyg a kiságyban kell alukálni és leteszem, de nem megyek el, csak a konyhában leszek (közben ő kb.6-8 hónapos lehetett olyankor :D ), aztán visszatettem. Ha rögtön rá is zendített, azért hagytam egy-két percig "főni a saját levében", majd kezdtük elölről. Nem emlékszem, hoyg mennyi ideig tartotta szoktatás, de áldom az eszemet, hoyg nem hallgattam senkire és inkább vállaltam ezt a nehezebb módszert. Hosszútávon sokkal kifizetődőbb volt. Mert ha én őt is kellett volna altassam pl. most,a mikro már meglett Boró, én diliházba kerültem volna. Azért most is van, hyog nem akar aludni, nyűgös, sírdogál, bemegyek, ölbeveszem, megölelgetem, esetleg énekelek neki valamit, majd 1-2 perc után leteszem és gond nélkül elalszik. Végülis fontos, hoyg ne hagyd "órákig sírni", mert valóban azt hiheti, hoyg elhagytad, de pár perctől nem dől össze a világ. lehet, hyog így csúszások is lesznek, mivel nem fog 5 perc alatt elaludni, de az a pár nap, esetleg hét megéri. (Anyósom mindig azt mondta, miért sajnálom rá azt az 5 percet, amíg elaltatom és utána nyugodtan végzem a dolgomat? Nos, a dolgaim valahoyg úgyis meglettek, viszont most nekem van könnyebb dolgom. És mondja is most már anyós, hoyg bizony, igazam volt! :D )

Szilvi, szerintem is meg kell hívni. :roll: Bár szerintem is az lesz, amit Szilvi írt, hogy a gyerek majd lesz..rja őket, de akkor is át kell esni rajta. Még lehetne úgy, hoyg őket külön meghívni, de akkor szerintem még rosszabb lenne számodra, mert csak ők lennének. Így ha a szüleid is ott lesznek, legalább nem kell állandóan anyósékat nézni-hallgatni. :roll:

Réka, nagyon eltűntél, mi a helyzet veletek, ha olvasol minket, gyere és mesélj egy kicsit! Közben Csongor is már elmúlt 9 hónapos, BOLDOG HÓFORDULÓT NEKI!!! :)

Mondjátok meg mit kell főzni ma?!!! :roll: :oops: :)

Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jaj, lányok, most olvasom vissza az írásomat és katasztrófa, hogy milyen helytelenül írtam. Fogalmam sincs, miért cserélődnek fel a betűk, mármint hogyan alakulhatott az ki, hogy fordított sorrendben ütöm le a billentyűket. :roll: :oops: :oops: :oops:
És Kriszta természetesen a kakaót nem szereti, nem a kakót. :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Azt tudod-e, hogy valahol kimutatták, hogy ha meg is kevered a betűket, akkor is helyesen olvasod el, mert az agyad így "akarja"...szóval nekem semmilyen hiba nem tünt fel :wink:

Főzés tipp: www.mindmegette.hu - s ott van olyan, hogy véletlen receptkereső, vagy beírod, hogy mi van otthon, s hogy mit akarsz kihagyni, s kiad jópár receptet :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

ilyen még soha nem volt talán, hogy Marci már legalább fél órája magában játszik a járókában, s nem a tv-t bámulja közben :lol: ....na megyek is, mert most kezdett nyöszizni :D

Kép
Kép
Kép
szilvia72

+1 valami, aztán eldugulok:
Sokan írjátok, mondják/tok, hogy Kristóf és Marci hasonlít egymásra....ugyebár mivel én vagyok az egyetlen közös osztó/többszörös :wink: ezért elvileg kéne rám is hasonlítaniuk, de mégis mindkét fiúról azt mondják, akik ismerik a papákat, hogy tiszta apja/Kristófnál pl. nagybátyja (apukája öccse) :roll: :roll:
Ez érdekes :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Én ezt jobban szeretem:
http://dalokversek.hu/index.html

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket!
Borónak és Csongornak Boldog Hófordulót!

Köszi ezeket a címeket Szilvi és Titti!
Már én is néztem hasonló oldalakat..
Levi imádja.
http://www.babamuzsika.fw.hu/
http://egyszervolt.hu/3d/fomenu/index.html?intro=yes

http://www.bebetv.tv/

Szilvia
A képek jók, nekem is a napszemcsis tetszik a legjobban :P
Igen, Manó a nagyágyon alszik el vagy a mi szobánkban, vagy az övében és átviszem az ágyába.

Kriszta
Domi és az Apukája tényleg nagyon hasonlítanak :wink:

Edit
A lányokról is nagyon jók a képek...
A falevelekkel, ahogy eteti Kriszta Borót (segít Anyának)...
na és az az arc, amit a babakocsiban ülve... :lol:

Ancsa
Jó mamusza van Rékának!

Titti
Jó neked, hogy Napsi nyugodtan ül és nézi, neveti a képernyőt...
Levi imádja nyomkodni, ütni a billentyűket...
Mindent elállít :?

Manó pár napja csak magyaráz...
Ilyeneket:
bé, gyé, mé, me, gye, tyé, ... össze vissza...
Néha olyan, mintha normális szavakat mondana :lol:
Egész nap hajtja a magáét :lol:
Szombat reggel az első szava az volt, hogy pepszi :D

Végre hízott a betegség után...
Tegnap 9540 g. volt.

Tegnap voltunk Mekibe... Kapott lufit, 4 napja Apa is hozott lufit neki...
Most ez a kedvenc :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Bejelentkeztek az óvónénik családlátogatásra. :lol:
Kinyílt a csipája a fiatalembernek odabent, az a gyanúm... :oops: :roll:
Persze mindenkihez elmennek, de gondolom nem véletlen soroltak minket az elejére... :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés. Ma voltunk a védőnőnél.
8680 gr, és 72 cm az én drágám.

El vagyok keseredve Lányok. Napsi pár napja öklendezik a cicitől. De érdekes a dolog, mert nem mindig. Akkor biztos, amikor már tele a pocija, meg ha büfiznije kell.
Próbálkoztam tejpéppel, tápszerrel estére, de egyik sem kell Neki =re. Félek, hogy ha már végleg nem fog kelleni a cici, akkor mit adok ennek a válogatós kis Törpének?! :?: :cry: Bár Ő biztos tudni fogja, hogy mit akar...

Na felébredt. :D

Kép
tittina1982

Bocs, hogy csak ennyi voltam... :oops:

Kép
tittina1982

Titti! Gigi még mindíg nem tudja mit akar enni. Tegnap evett 100gr banánt, 100gr gyümis joghurtot. A többi táp... Bár én kezdek arra gondolni, hogy ugye írják, mondják gyereknek az anyatej, vagy táp egy éves koráig 5-8 dl legyen. Gigi iszik egy nap 7,5 dl-t. Ha eszik hozzá 200gr kaját, akkor a súlyánál van, akkor mit is parázok én, hogy nem eszik...

Kép
nyafi

Edit!

Borónak boldog hófordulót kívánunk így utólag... :oops:
Édesek nagyon a képek, tünemények a csajok. Megállapítom, hogy jó szemüveget vettetek Krisztának, istenien áll neki!!!

Cas!

Nem bizti, hogy az a gond! Valahol el kell kezdeni a családlátogatást!!!Azért majd mesélj ám!

Szilvi17!

Most nincs fényképezőnk, eladtam a múlt héten. Igyekszem fotót készíteni majd, de már mondtam, hogy nem szeretem, ha fotóznak.
Fotón mindig borzalmasabban nézek ki a valósnál... :cry:

Szilvi (sógorasszny)

Én is tespedek itthon. Mikor dolgoztam, mindenre volt időm.
Most meg azon kapom magam, hogy elindulok valahová valamiért aztán vissza kell fordulnom, mert elfelejtettem, hogy mit akartam.
Téblábolok, belekapok dolgokba aztán nem fejezem be.

Kihúzom a porszívót, hogy porszívózok, aztán otthagyom mondván kiteregetek, de a fél teregetést otthagyom, mert eszembe jut, hogy el kell pakolni a ruhákat.
Förtelmesen zavar a dolog.
1 hete nem ültettem el a vásárlt tujákat, mondván nincs rá időm.
Pedig ahelyett, hogy verném a billentyűket....

Szóval förtelmesen szétvagyok csúszva. :cry:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Ancsa, Szilvia és más altatós anyukák :D
Sári még a mai napig is vagy szopin vagy ringatva alszik el. Amíg nem született meg, úgy gondoltam, tuti uúgy fogom csinálni mint Julcsival, aki kb. 8,5 hónapos koráig az ölemben aludt el, aztán innen tettem a kiságyba. Egyszer aztán épp jött a postás, gyorsan be kellett tennem, mire visszamentem, már magától aludt a kiságyban. :lol: És innentől kezdve szinte mindig, minden sírás és egyebek nélkül. Igen ám, de neki volt cumija, tehát voltaképp mégsem "egyedül" aludt el, hanem szopókával, anyupótlóval.
No, most itt az eltökélten cumiellenes Sári, akit mikor berakok az ágyába, rögtön pattan fel és ugrál, egy idő után (kb. negyed óra) meg megunja és kiabál értem, de minden esetre fogalma sincs hogyan nyugtassa le magát, mert a babáknak mindenképp kell vmi nyugiszer. Kendő, pelus, cumi, , ujj, szopi stb. Úgyhogy nála esély nincs egyelőre másra, de végül is ezt is kinövi majd. Pár hónap múlva, amikor már lehet jobban a kis eszére hatni, talán megpróbáljuk újra, de addig nem erőltetem a dolgot.

a lányok gyönyörűek és ismét elmondom, hogy annyira tutin áll a szemüveg Krisztának, látszik rajta, hogy abszolút elfogadta a dolgot és nem zavarja. Meg olyan nagylányos vele! Mi is geszenyéztün a múlt héten, az oviban volt termésbáb-kiállítás és a szülőknek is kellett vmit bevinni, a mi családunkat csináltuk meg. :D
Juli hosszú-hosszú kukacot készített, de nem engedte hogy összeragasszuk a gesztenyeszemeket, így végül is szétszedtük az övét, mert konyhapultra is szükség van. :lol:

Szilvia,Kriszta :D
én is tapasztaltam már, hogy a "kötetlen" ámde folyamatos munkaidő igen csak szét tudja lottyantani az embert. Nekem egy időben bevált, hogy listát írok a köv. napi teendőkről, amik persze a gyerek aznapi hangulatának függvényében íródik át szükség szerint. Szilvia, sztem teljesen jogos és jó ötlet, ha heti egyszer csinálsz "magán" időt, a párod addig meg jól ellessz a fiúkkal! MEglátod, olyan véd- és dacszövetség lesz köztük pár hét után... saját kis titkokkal... :wink: :lol:

Nyafi :D
gyorsan utána néztem, miket evett Julcsi ennyi idősen: kb. 700-800 ml tápszer (ebből egy mindig éjszakára esett jó sokáig, így leg. mindenki aludt utána mint aki jól végezte dógát :wink: ) meg kb. 150-200 g-nyi szilárd kaja, aminek tetemes része volt párolt rizs, uis mélyen megvetette a főzelékeket. Ami még bejött egy idő után, az a Kecskemétinek a mandarinos-almás pulykája 11 hós kortól (sz. v. sz. rettenetes!! :lol: ). Szóval ő sem volt egy zabagép, most sem az. De fejlődött rendesen és ez a lényeg.

Na, Sári kanalas étkezése is úgy szállt el a végtelenbe, ahogy leírtam. :? :shock: Én nem tom, mi a szösztől függ ez, de most megint csak kenyeret, kézből szilvát, körtét egyedül kis kockákra vágva, meg némi banánt eszik. Kanálnak meg szájzár. Pedig mennyivel egyszerűbb lehetne etetni, így meg tiszta malacól van minden kaja után és nem is megy be mennyiség...
Azért jó lenne, ha már leléphetnék több órára és vki tuti biztosan megetethetné addig... Na, de majd 1 éves kora után, akkorra már nagyon kitárul a kajapaletta. Na, meg reméljük kettőnél azért több foga lesz... :lol:

az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy náthásodni készül a kiscsaj? MErt ha fáj a torka, akkor szokott ilyen lenni. Jó gyakran megkínálod, aztán ha egyszerre keveset is, de fog ő szopizni, meglátod. Mitől utasítaná el? Cumisüveg is bezavarhat a képbe, ha érzékeny rá. Vannak gyerekek, akiket egyált. nem zavar meg, másoknál bármilyen életkorban egy alkalom után is ciciellökés lesz. Az alvás közbeni szopival ált. minden sztrájk átvészelhető. Remélem azért nem lesz nálatok ilyen komoly a dolog. :)

Ja, még majd elfelejtettem. A Fakopáncs.hu webáruházában most 15% kedvezmény van minden játékra. Én innen rendeltem tegnap minden gyereknek ajándékot az év hátralévő részére és úgy megörültem neki. :D Nézzetek be, hátha kedvet kaptok ti is.

KM

Kép
Kép
kismok

Kaja
Nálunk CSilla a délelőtti gyümölcsöt rühelli. Nagy ímmel-ámmal egy fél tányér, aztán szájzár, és lökné le a tálcájáról. Némi szórakoztatással bele tudok imádkozni még 1-2 falatot és slussz. Pedig próbáltam a délelőtti alvás után (kipihenten, éhesen), most meg szunya előtt (1 hete már csak egyet alszik általában 11-2 között, és slussz), de szemmel láthatóan nem ízlik neki. Tök mindegy, milyen gyümölcs, milyen gabona.
A főziket viszont gyűri befelé, meg uzsira a Holle bébimüzlijét, a tápijával csinálok belőle neki tejpépet.
Reggel-este tápi. (Viszont nem lehet kapni, vmiért a nagykerben sincs, még egy fél doboz van, de hogy utána mi lesz?!)
Szépen fejlődik, nincs gond, csak elszomorít, hogy a gyümölcsök ennyire nem jönnek be neki. No persze ha meghámozva kezébe nyomok egy almát vagy körtét, az már tetszik, csak félek, hogy túl nagy darabokat harap ki belőle, és nem tudja összerágni (bár lekopogom, a túl nagy darabokat általában ügyesen kiköpi).

Ja, és neki is elromlott az alvókája, éjjel egyre többször sír fel. :( Csak a fogára tudok gyanakodni... Meg ma éjjel már meleg téli hálózsákot adok rá, lehet hogy fázik?

Kép
Kép
Kép
cas

Kismok!

Kitartáááás!
Kanál téren nálunk is szájzár van, sőt majdnem minden kajára is szájzár van.
Vagy hagyom, hogy malacul egyen, vagy nem eszik. Ráadásul roppant finnyás.
Nomeg a tápszer!!!!

Olyan komoly hisztit képes leverni érte, hogy csak na.

Ezeket esszük:

sült sütőtök kézzel
alma
főtt sárgarépa egészben
kenyérhéj vagy zsemle
párizsi vagy virsli (igényesebb húsfélét nem eszik)
főtt burgonya
körte, de kizárólag a keményebb változat
banán (már amikor olyanja van)
üres durumtészta
pörkölt nokedlivel :oops: :oops: :oops: :oops:
tápszer
HIPP sonkás tészta

Ennyi szerepel a repertoárban. Minden mást kiköp, le se nyeli, és összeszorítja a száját.

De fejlődik rendesen, kiegyensúlyozott, állandóan vigyorog és extra über hiperaktív. :D
És asszem ez a lényeg.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Kepzeljetek Balint mar 2 oraja alszik! Csoda tortent! Azt se tudom hogy mit kezdjek ennyi szabadidovel :wink:

Titeket olvasva asszem en vagyok a legnagyobb paramami itt :)
En meg nagyon sokmindent nem adtam Balintnak, marmint kajat.
Szereti a kecskemiti bebieteleket, de epp le akarom rola szoktatni, mert mindben vagy cukor van, vagy so :(
Reggel meg este eszik tapszert, + amit szopizik. A gyumolcsoket is szereti, bar van, hogy delutan mar nem hajlando megenni valahogy. A darabos kajatol meg mindig oklendezik, az uvegreszelon lereszelt almat se eszi meg. Igy meg mindig nem mertem a kezebe adni semmit :oops:
Mar tesz 1-2 lepest egyedul, ha valamilyen tamasztektol atmegy egy masikig, meg a jarassegitojet megtanulta kormanyozni :) Ez nagyon jo, mert eddig allandoan ugralni kellett, ha beleakadt valamibe (szek laba, radiator), es begurult, hogy nem tudja tolni... Nagyon tud vele teperni, gondolkoztunk is, hogy nem akadalyozza ez abban, hogy sajat maga jarjon? :roll:

Altatás
Hat nalunk is cicin alszik el 99 %-ban, vagy fel-ala setalva a karunkban. Fogalmam nincs, hogy ez meddig lesz igy, nincs is otletem, hogy mi mast lehetne bevetni.
Azt vettem eszre, hogy napkozben ha leteszem a kisagyba, alszik kb. 15-20 percet abban a helyzetben, es ahogy fordulna, felebred es nem is tud visszaaludni, hanem sir. Szerintem azert alszik napkozben ilyen keveset. (Ez mondjuk azert volt jo, mert megtanultam, hogy lehet kitakaritani a furdoszobat 15 perc alatt :lol: ) Most is felsirt ahogy fordult, de aztan valahogy hasra fekudt es vissza tudott aludni. (2 honapja eloszor...) Nem tudom mit lehet ezzel csinalni...
Ma ejjel csak 1x kelt fel, ez mar maga volt a kanaan, az elozo 3-4 orankenti kelesekhez kepest...

Hmmm, mostmar ranezek....
_jáde_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?