Sziasztok Csajszik!
Képzeljétek, tegnap kellett mennem dokihoz! És tegnap töltöttem be a 30. hetet. Uh-t csinált, és mivel mondtam, hogy voltak menzi féle fájdalmaim meg is vizsgált. Minden szorosan zárt! Hurrá!
Az értékek jók! Azt mondta, hogy nem az apukájára, hanem rám fog hasonlítani a második kisfiam, mert szerinte alacsonyabb lesz, de jo massziv kis kölyök. Egy héttel dagibb, mint kellene, de a dokineni szerint valszeg nem lesz akkora, mint Erikem volt. Szerinte olyan 3800 gramm körül fog kijönni! Úgy legyen!
Most 1650 grammnak mondták.
Az Uh-n épp láttam, ahogy kinyújtotta a nyelvét és kortyolt egy nagyot! Tök cuki volt! Sajnos arról nem kapta el a fotot!
Aztán eddig a kincsem fejjel lefelé volt, most úgy gondolta visszafordul, úgyhogy a fejecskéje a bordámban és a gyomromban, a lábai a méhszájban, ami éjszakénként elég kellemetlenül tud ébreszteni! Legközelebb, ha megyek, és nem fordul vissza, akkor azt mondta a doki, hoyg el kell beszélgetnünk a csaászárról is!
Apropó! Szegény apa, ő tudna aludni, de én nem tudok tőle! Apa ugyanis néha horkant egyet, amire majd frászt kapok! Olyankor mindig szólok neki, hogy forduljon az oldalára! Még nem panaszkodott!
Tegnap azért nagyon jó kedvem volt! Tegnap ünnepeltük a harmadik hézassági évforduldónkat kicsi fiunkkal hármasban...majd bepótoljuk kettesben is...
Az itteni kórházban kaptam egy listát arról is, hogy mit kell bevinnem magamnak a szülésre, a bennfekvésre és a babának!!!!
A lista a következő:
8 darab lapolós body, tiszta pamut (fehéret preferálják)
8 db rugi, tiszta pamut - plüss sem jó ,mert az is 20 % műszál ? (ha lábfej nélküli akkor zoknik is) (két részes, derékon gumis nadrágos cuccot nem javasolnak, mert sokszor begyullad a kisbaba friss köldöke tőle)
1 kocsikabát (ha vizsgálatra viszik ne fázzon meg házon belül)
kaparás elleni kiskesztyű
partedli (na ezt nem értem...)
6 pamut pelus
meleg ruha hazavitelhez
Azért ez a lista kicsit meglepett!!!