Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Volt itt téma, hogy ki miből itatja-eteti majd a gyerkőcöt. Most olvastam egy cikket erről. Érdekes összefoglaló: http://www.babazo.hu/bebi/20080930-mibo ... pohar.html
Vendég

Szép jó reggelt!
Megtörtént az ablakpucolás a legnagyobb inkognitóban, Apa elől titok, megtiltotta :wink: úgy elfáradtam, hogy csak Anna szobáját tudtam megpucolni.. A többit holnap...

Zöldi:
Van a vaterán egy eladó, tök jó cuccai vannak, igaz, fixárasak, de nagyon tetszenek.. .)

Susy:
terhességi diab. ... :cry: Milyen diétát tartasz? Hány grammosat? De ugye inzulin nem kell?

bébic:
Csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani a Medeláról, nekem a kórházban adtak kézit, a lealacsonyabb fokozat is nagyon erős volt, fájt a mellem tőle..
Sógornőmnek is Medelája volt, neki fájt a keze, mert vízszintesen kellett húznia a kart. Azóta már lehet, hogy nem ez a fajta van forgalomban, de Aventtől sosem fájt a kezem, annak másfajta karja van.

párna+takaró: párna be a szekrénybe (Anna tegnap előtt kapta meg a párnáját először), a takaróra én sem húztam huzatot. Amíg mosásban volt, addig vastag plüss pléddel takartam be Annát. Az elején ez jobb is, mint a takaró, mert a pléddel könnyebben be tudod bunyolálni, a takarót magára húzhatja, lerúghatja. A pléddel ilyet nem csinál.

Kép
Kép
Kép
mágnes

berni.
soducreme. nekem van egy nagyon picike csak kiprobalni, ha gondolod elkudom (ird meg priviben a cimed), es ha bejon elszalajtod a ferjecsket, hogy vegyen. amint irtam itt szinte csak azt lehet kapni, es mindket baratnom azt hasznalta. most nincsenek itthon, de majd kifaggatom oket, hogy elegedettek voltak-e. :)

nagyon rosszul aludtam. forgolodtam jobbra-balra. remalmaim voltak azzal a hulye barannyal, meg szakadt az eso, aztan hajnalban a hasam is el kezdett fajni, meg a tusszoges is ram jott. azert bejottem dolgozni, de asszem ebed utan hazamegyek. :?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült a tegnap estéd. Nem tudom amúgy mi lehet, én is rosszul aludtam. Kb. 10-szer felkeltem az éjjel, forgolódtam rendesen. Szegény gyerek biztos azt hitte, hogy ringispilben van! :lol: Én meg azt álmodtam, hogy voltunk ismét dokinál és mikor áttette a gépet 4D-re akkor élőben láttuk a gyereket, ráadásul felöltözve. Zöld rövidnadrág és sárga póló volt rajta. :lol: :lol:
Vendég

Undorító idő van, és rosszul aludtam, és fájt a hasam, és forgolódtam, és nem kaptam levegőt, és a szopi párna meg akart merényelni (nélküle meg már csak hanyatt megy), kapar a torkom, a mézemet bent hagytam a cégnél, ráadásul a védőnő azt mondta, hogy sok a 9 kg és csúnyán nézett közben, holnap megint mennem kell pajzsmirigy vérvételre, és most nekem rossz :( :( :( :( :(
Egyébként ez nekem metafizika: a nődokinál is mindig mérnek súlyt, ráadásul oda este megyek és ugyanazzal a mérleggel mérnek már az elejétől, ott a 16. és 27. hét közt van 4 kg, a védőnőnél meg a 12. és 28. közt 9. (és az elején nem híztam 4 hét alatt 5 kilót... ja, meg nyilván most egy hét alatt se). Na most ezen igazodjon el az ember... Bár apa szerint szép vagyok, és ez a lényeg :oops:

Mush: Sajnálom a tegnap estét, szerintem én is rommá bőgtem volna magam

Susy: nem lehetett könnyű az elmúlt két hét... :(

Kép

Kép
gabilany79

Jó reggelt!

Sajnálom, hogy többeknek olyan rossz éjszakája volt. Én ha hiszitek ha nem azt álmodtam, hogy mindannyian egy kórházban voltunk, december közepe volt, és mindenki szült. Olyan volt, mintha egy futószalagon jöttek volna a babák. De ténlyleg felváltva jött egy fiú egy lány. Mindneki nagyon aranyos volt, és a babák egytől egyig egészségesek és szépek voltak. Volt ám hangzavar :lol: :lol: :lol:

Aztán reggel elkezdett fájni a hasam, alig bírtam felkelni. MOst meg csuklik a fiam, csak úgy hullámzik a hasam... szegény sajnálom, lehet mindjárt kap egy kis citromlevet.

Nemrég beszéltem a szülésznővel, aki majd segíteni fog... nagyon aranyo és kedves hangja volt :lol: :lol: :lol: , megbeszéltük, hogy a hónap végén taálkozunk, remélem addig egybenmaradok.... :roll:

Mágnes nagyon vigyázz magadra, nehogy eless miközben pucolod az ablakot. Szegény nagyikám jut az eszembe, aki 2x is leesett, miközben takarított, és 2x törte el a lábát...

Kép

Kép
dcili81

És már jobb is kedvem, ebben a pillanatban telefonált apa, hogy barátainknál megszületett reggel a második baba 6 óra vajúdás után végül császárral 58 centi és 3600 vagy 3800 gr (ezt a nagy izgalomban elfelejtettem) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi gratula a barátoknak!!!!!!

A kilók miatt ne aggódj, én 12-13-nál tartok, de pont tegnap panaszkodtam a védőnőnél, hogy szerintem sok, de azt mondta nem, és még a doki is megdicsért, hogy nem szaladtak el velem a kilók....

Fel a fejjel!!!!! :lol:

Kép

Kép
dcili81

Cili: köszi! A te védőnődhöz akarok járni! :lol: Nálam amúgy is érzékeny dolog ez a súly-téma (bár apa szerint nyilván túlspirázom), csak utálom, ahogy a védőnő kioktat, pláne, hogy azért még nem gurulok és a kis hurkáimon kívül semmi szervi bajom nincs...

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi:
Megérkezett a csomag :) Lányom már el is csórta a sapit.. :)
Ráadásul az egyik nadrág jó rá! :lol:
Nagyon szépek, köszi!
Ha minden ok, pénteken postázok!

Cili:
Hát kicsit én is tartottam tőle, nehogy leessek a székről, de már nem bírtam nézni! Mióta ideköltöztünk, nem volt megpucolva, mindenkitől csak az igérgetéseket kaptam, hogy hagyd csak, ne gebeszkedj, majd ekkor és ekkor megpucolom.. Ha lenne padlásunk, már tele lenne az ígéretekkel... :wink:

Alvás nálam is gáz már napok óta, sehogy sem jó, a bal oldali fekvést kifejezetten utálja Bence, ilyenkor elkezd a kezével lökdösni, hogy forduljak már meg, pedig nekem így lenne a legkényelmesebb...
Apa tegnap szó szerint arréb gurított az ágyon... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jaami a legrosszabb, az Anna fürdé utáni törlése, öltöztetése... Pocak útban, mondtam is Apának, hogy miért nem úgy találta ki a Jóisten, hogy mikor útban van, csak a hátamra csapném, és kész is..Azt mondta Apa, majd tudom a hátamra tenni a gyereket.. NA de akkor már késő..:)
Így tegnap az öltöztetést már Apa fejezte be...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Suzy!

2 hét kórház és diabétesz is. :( Kitartás .

Gabi!
Gratula a barátoknak a picihez.

Mush!
Sajnálom h a kaja nem sikerült.

Mági!
Ablakpucolás :shock: én hívok segítséget nem tikolózok ott egye meg a fene.A milyeink nagy ablakok :o

Párna+takaró:
Én is vettem, és hozzá anyagot is amit megvarrok huzatnak. :wink:

Alvás:
Rettenetes :evil: A párom hazajött este és fájt a feje, lefeküdt hozzám akart bújni és átlógott az én térfelemre.Én nem tudtam aludni kimentem főztem tejberizst (fél 10kor).Utánna még elmosogattam, elpakoltam.11 után kapcsoltam ki a tv-t, de minden bajom volt. :evil: :oops:
Kezdek dagadni Az ujjaimat alig tudom behajlítani, lábomom is és a szám fordul kifele.
Só szegény diétán vagyok, de mit tudnék még csinálni???????

Kép

Kép
bellanitta

Mági: pont ugyanígy vagyok a bal oldallal, azon tudtam mindig a legkényelmesebben elhelyezkedni, de most fél perc után kapok egy könyököst/rúgást/ilyesmit.
Ráadásul annyira sajnálom apát, mert hallom, hogy ha én nem alszom, akkor ő sem tud, csak nem szól.

Anita: nézd, én ezt találtam vizesedésre, hátha segít valamit :)
http://babainfo.freeblog.hu/categories/Terhesseg/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.10.01 09:46-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok,elmentem reggel a háziorvoshoz ,vittem a nődoki javaslatát,hogy vegyen táppénzre.Olvassa a doki a papirt:28 hetes terhes?És hol a hasa? :roll:
Na mondom jól van,mondom neki egyébként már a 30dikban vagyok,és kérdem tőle hogy akkor ilyen javaslatot minden hónapban kell hozni?Azt mondjá:ááá talán még egyszer aztán úgyis megszül! :lol:
Na úgyhogy ez letudva.
Suzy vigyázz magadra egy 10 hétig még legalább!
Sinaszi sajnálom a vizsgát!Gondolom te mégjobban.
Mosás téma:én már írtam,hogy én ugyanazt a mosószert és öblitöt használom és fogom is használni amit a mi ruháink mosásához használok,csak egyenlőre a baba ruháit még teljesen külön mosom mindnkiétől.
DE tegnap ahogy összeszedegettem ,kimostam a babarucikat,rájöttem mennyire kevés van még...Főleg hogy tudom az első kettő lurkót állandóan öltöztetni kellett,folyton lebukták magukat,vagy kifolyt a kaka,pisi...vagy egyszerűen az én tejem ráspriccelt a ruhájukra,az egy óra múlva olyan büdi savanyú tudott lenni...Na ehhez képest nagyon kevés rucim van,Apának mondtam de őt különösebben nem izgatta fel a dolog.Nekem kell erőltetni már megint ezt is mint úgy álltalában mindent.Na mindegy. :?
Úgy látszik ezek a hülye álmok most kezdődnek mindenkinél,mert az éjjel én is akkora marhaságokat álmodtam,még majdnem bőgtem isálmomban.Bennt voltam a műtőben,a doki készült elő a császárra,ott nevetgélt a sarokban két kis tinilányka,az egyiknek odaszólt a doki,hogy na akkor szúrhatja a gerincbe az érzéstelenitőt,az a kiscsaj meg azt mondta hát ő nem tudja,mire a doki,jó akkot anélkül vágunk!!! :shock: na aztán valahogy még a szike előtt sikerült saját magamat felébreszteni,de éreztem hogy a szivem majd kiugrik a helyéről...

Megyek mosogatni,teregetni.Majd vasalom a kisruhákat.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ágyruha én inkább vagy hálózsákot vgay kisplédet használok majd a babát betakarni,nem azt a hülye vastag takarót ami az ágyruhacsomagban volt.Párnának semmit csak egy textilpelust rakok a feje alá majd.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Gabi én inkább sajá magammal vagyok szigorú, mert eléggé hízásra hajlamos vagyok alapból. Ma pl még nem sok minden ettem, de nem is kívánom, meg kicsit megy is a hasam. Nemsokára ebédelek aztán meglátom.

A páromat kérdeztem kellek-e neki így is, de azt mondta, hogy jól nézek ki, természetes hogy hízok, neki jó vagyok ilyen pocakosan is. Hát igen a nők inkább fogynak egy pasi miatt, és lám én eddig 13 kilót híztam érte... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alvás téma egyre nehezebb, én egyre kialvatlanabb vagyok... most is majd leragadnak a szemeim de nem tudok aludni. Inkább pihenek, meg olvasok, hátha úgy sikerül.

Anita nem irigyellek a dagadás miatt.... én tegnap azt vettem észre, hogy a jobb kezemet alig bírom behajlítani, nem is tudom zsibbadtak, meg más színe is vol, mint a bal kezemnek... de délután a doki megnézte a lábamat, és azon semmit nem vett észre, hogy dagadna, de azt nem is érzem. Most megint ég a gyomrom, Dani ott kalimpál.... :lol:

Kép

Kép
dcili81

aida.megjott a cucc. hetvegen adom fel. nem jutok hamarabb postara. :(

gabi. en ezert szoktam atmenni a masik szobaba forgolodni, igy legalabb apa tud aludni.
nekem nagyon faj a bal csipom mar evek ota, azon az oldalon nem nagyon tudok aludni/fekudni huzamosabb ideig. ha jobbra fordulok, akkor meg neha kapok egy rugast a bal oldalamon. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Cili: alkatilag alapból én sem vagyok az a nádszál, csak most valahogy nincs annyi akaraterőm, mint a baba nélkül. Viszont zabálni sem szoktam, főleg este nem, mert amúgy sem tudok aludni, és degeszre tömve csak nehezebb lenne. Nálam sajna az is gáz, hogy az anyagcserém is alapból lassú, és mióta terhes vagyok meg szerintem nincs is :twisted:

Viszont az előbb vasalás közben kismamatornát néztem. Annyira fitnesz vagyok! :lol: :lol: :twisted:

Mush: én is felajánlottam apának ezt a lehetőséget, de azt mondta, hogy ne hülyéskedjek, majd ő szól, ha valami nem oké neki. Csak hát akkor is sajnálom :(

Kép

Kép
gabilany79

GAbi!
Köszi elolvastam és probálom betartani. :)

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Megvolt a védőnéni látogatásom! 35 perc várakozás után 10 perc alatt kész is voltam: súlymérés (5 kg-nál tartok), vérnyomásmérés, haskörfogat és szivhang (el sem hiszem).

Bébic: én is kismamaruciért mentem, nagyon sajnálom hogy már nincs, mert jó áron jó minőségi ruhákat lehetett ott venni.
Fixies melltartóbetét - én az elején nem tudtam használni, mert úgy beleragadt a berepedt érzékeny mellembe, hogy sírva kellett leoperálnom, de később, mikor már fél éves volt a gyerek jó volt és sokkal olcsóbb, mint az avent vagy a chicco betétek (az elején ezeket használtam).
Mellszívó - nekem van Avent is és Medela is, mindkettő jó, de a Medelához 2 kéz kell és elég fárasztó, Aventot egy kézzel is tudod használni.
Ágynemű- használtunk ágynemüt, bár az egész takaró ágynemüstől fölösleges volt, mert téli hálózsákban aludt a pici.

Gabilány: ne aggódj a súly miatt, a legbiztosabb mérlegelés ha te meg tudod mérni magadnak mondjuk hetente reggel ébredéskor. Avédőnőnél nekem is mindig többet mérnek.
Gratuláloka barátaitok kisbabájához. Fiú vagy lány? Az első gyerek ott mekorra?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mági: Nagyon köszi az infókat!
Medelám már van, így azzal fogok indítani, aztán ha nem jön be nekem se, akkor majd továbblépek. Valamivel kezdenem kell, előre úgysem tudom, melyik a jó pont nekem.... :roll: Azt amúgy hallottam én is, hogy van ereje rendesen....
Ja, párnát én se használom, pelus lesz a feje alatt, csak így volt szettben. Akkor viszont inkább valami jó kis pléd után nézek, meg lehet, hogy huzatot varratok a takaróra Anyummal.

Alvás: Mush, részvétem a tegnap este miatt, és mintha csak az én éjszakámat írtad volna le.... :( És úgy vettem észre, nálam egyre rosszabbodik a helyzet, imádott szopipárnám sem mindig tud már segíteni rajtam.... :cry:

Gabilany: Nálam is hasonló a szitu, a védőnéni mérlege kevesebbet mér, mint a mienk itthon (ezt szeressük ugyebár :lol: :lol: ), a nődokié kb. 2 kg-mal többet (ezt naaaaagyon nem szeressük ugyebár :( )... :shock: Meg nődokihoz amúgy is mindig estefelé megyek, így a napi kaja is bennem van már olyankor.... :P
Én kb. 10 kg-ot híztam, ha átlagolom ezeket az értékeket. De nem nagyon izgat, mivel eléggé "vizes" vagyok, és tudom, hogy ennek a 10 kg-nak jó része lötyi.
Gratula a barátoknak! :lol:

Bellanitta: Igyál! Sokat! Mert attól is dagadhatsz meg vizesedhetsz, ha nem viszel be elég folyadékot, és a szervezeted elkezdi elraktározni azt, ami van, gondolom ínségesebb időkre.... :P

Sarmi: Írtad a hálózsákot.... Én szerettem volna már venni, de mindenhol ujjatlant találok csak.... :roll: (Jó, lehet, hogy én nézem rossz helyeken....vagy még nincs szezonja, és ezért nem lehet kapni?)
bébic

Bébic!
Itt nézz körül:
www.medela.hu

Én Medela Harmony-t vettem, ez ugyanolyan felépítésű, mint az Avent ISIS-e, csak pár ezer Ft-tal olcsóbb. Létezik még a Mágnes által említett kihúzható karos is, az később, ha kell, bővíthető motorossá. Tapasztalatom még nincs a Medelával, de sokan dícsérik. Az Aventet is. És mindkettőt ugyanennyien szidják is. :-D

Mush!
Köszönöm a Sudocreme felajánlást, első körben maradunk a gyógyszertárinál. Hát a tegnap estéd elég durva lehetett! Én útálok kaját kidobni, főleg ha ilyen fincsi és extra.

Mágnes!
Ablakpucolás??? Irgum-burgum!!! :evil: Nálam tavasszal a beköltözéskor volt utoljára ablaktisztítás, akkor is anyukám meg anyósom csinálta, mert kb. akkor derült ki, hogy terhes vagyok és mindenki óvott még a széltől is. Én meg így 7 hónaposan már nem vagyok hajlandó ilyenre.

Gabilány!
Ne törődj a kilókkal! Még így is tök vékony vagy, akárhány kiló jött fel rád eddig! No meg az a lényeg, hogy Apa pozitívan vélekedik rólad! :-D

Dcili!
Ez a közös szülés nem is lenne rossz dolog! Egy talit szervezhetnénk erre a programra! :lol:

Alvás: Én szerencsére nem zavarom álmatlanságommal Apát! Ő ugyanúgy horkol mellettem, mintha mi sem történt volna. Nekem változók az éjszakáim, most kifejezetten jól aludtam, de tegnap… :evil:

Sarmi!
Nem ettél valami nehezet tegnap este? Nekem akkor szoktak ilyen rémálmaim lenni! :)

Dagadás: Én csak az ujjaimon vettem észre, hogy fájnak az izületek, amikor behajlítom őket, meg már a gyűrűm is kezd szorulni. Bár ez lehet a plusz kilók eredménye is.

Kép
Kép
lbernuska

Szerintetek erre a babakocsira lehet felszerelni testvérfellépőt????

http://www.teszvesz.hu/item442739246_gr ... html#photo

Kép
Kép
Kép
mágnes

Isarenikő: Igen, pont ezért szerettük mi is nagyon a Fenomént! :)
Köszi a tapasztalataidat! Most a Fixies mellé vettem babylove-osat a DM-ben, legyen olyan is. Az még olcsóbb, mint a Fixies.
Nekem most Medela kihúzható karos lett, kicsit félek is tőle, hogy mindkét kezet igénybe veszi, de majd meglátjuk, hogy megy a dolog.

Lbernuska: Köszi a linket! :D És egyetértek veled, kábé mindkét márkának van egyforma tábora: rajongói és ellenzői is. Így majd dönt a tapasztalat!
Végül is nem volt olyan iiszonyat drága, ha beválik, örülhetek, hogy megúsztam ennyiből, ha nem, akkor meg már úgyis mindegy lesz... :P :)
bébic

Köszi mindenkinek a biztatást, már nem is emlékszem, mit mondott a védőnő, meg különben is, igazatok van, ez legyen a legnagyobb gondom :lol: :lol:

Enikő: kisfiuk lett, és az első is fiú, asszem kb. 1,5-2 hét eltéréssel pont 2 év van kettőjük közt (talán két hete volt a kissrác második szülinapja).

Kép

Kép
gabilany79

Mellszívó: Medelából kétféle van, nekem a drágábbik fajta van, az ugyanúgy működik mint az Avent... (a másik fajta a húzogatós, annak az a poénja, hogy rá lehet kötni gépre is...). Csak úgy mondom :) (Nekem bejött...)
Vendég

Hú, Mágnes, én ehhez nagyon nem értek....de ha tippelnem kéne, szerintem nem... :roll:
bébic

Vazzzzeeeeeeeeeeeeeeeee!

Már tudom, mitől böfögök egész délelőtt, és miért nem múlt el a savam! :twisted: :twisted: :twisted:
Éjjel mindig nagyon szenvedek a savtól, de mióta bekapok egy kis szódabikarbónát egy pohár tejjel, teljesen jó. Na, ma éjjel mellényúltam. SÜTŐPORT ettem félálomban!
...megyek is, befőszerezem magam, és befekszem a sütőbe. Ki szereti a sültmalacot?

Kép
zölddisznó

Csakegy: Igen, van a Harmony (asszem az az egykezes), a másik, az olcsóbb, a húzogatós, arra meg az van írva, hogy bővíthető elektromossá. Ezért is gondoltam, hogy indulásnak jó lesz.... :roll:
bébic

Zöldi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

(na megyek visszaolvasni :D :D :D :D :D :D )
Vendég

bébic: Hát sajna a Harmony az a használható ha sima kézit akarsz (ha nem jót vesz az ember akkor simán szétmehet egy mellszívótól a keze) - csak ez talán veri az Aventet az árában plusz nem is szokták akciózni... (az Aventből vannak egész jó szettek akciósan).
Vendég

Sziasztok!

Aranyosak vagytok! Köszi a vigasztalást a vizsga miatt...

Egyébként polgári jogból voltam szigorlatozni... tudtam, hogy hiányos a tudásom, de nem gondoltam, hogy ennyire... Most úgy döntöttem, hogy halasztok félévet, nem húzom fel magam. A prof éppen mostanra talált ki egy új vizsgáztatási módszert, ami sem nekem, sem másnak nem jött be, mert tegnap hárman vizsgáztunk és senkinek sem sikerült.... Mindegy! A lényeg, hogy most legalább fél évig csak agysorvasztó bulvárlapokat fogok olvasni és Mesivel angyali mesefilmeket fogok majd nézni és nem is gondolok a polgári jogra.... Mire átmennék belőle, addigra életbe lép az új jogszabály...

Amúgy a prof is közölte, hogy nekem most ne ez legyen a legfonotosabb, hanem inkább az anyaságra koncentráljak! :evil: Szívesebben koncentráltam volna egy polgári jog kettessel... De anélkül is menni fog!

Szóval olyan sokat írtatok, hogy nem is győzöm visszaolvasni! Bepótolom az elmaradásomat - azt az 50-60 oldalt... Addig lazítsatok! :lol:

Volt a védőnéni is: Nagyon aranyos volt. Adott sok jó tanácsot. Másfél órát beszélgettünk... Nagyon jó volt!

Na, eldugulok! Majd jelentkezem, ha a restanciámat pótoltam!
sinaszi

Zöldiiii, szegényke! :( (ja, én szeretem a sültmalacot.... :lol: :P )

Kérdés: Szerintetek érdemes hasleszorítót (asszem ez a neve...)venni? Erről is nagyon megoszlanak a vélemények....
bébic

Mush, örülök, hogy megérkezett. No és milyen? Megnézted? Nagyon várom, hogy megérkezzen ide is. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi:

Kép

:lol: :lol: :lol:

(persze azért sajnállak is)

Kép

Kép
gabilany79

Bébic nekem is ujjatlan hálózsákom van, ez vol az egyetlen olyan amit el is hoztam volna. Szerintem ha egy hosszú ujjú bodyval adod rá, nem fog fázni.

Így néz ki:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Gabilány! Nálunk is kb ugyanennyi lesz közöttük :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi! Én szeretem, de sütőpor nélkül! És a malacot!!!! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Cili: Köszi, igen, én is ezt terveztem, ha nem kapok hosszú ujjút.
De eddig sehol sem találtam, viszont a babakelengye listában írják, és akkor pedig elvileg létezik.... Most már tényleg csak arra tudok tippelni, hogy nincs szezonja még, és ezért nem látok sehol.... :roll:
Na, de továbbra is nyitva tartom a szemecskéimet! :D

Megyek csinálok túró gombócot, nyamiiiii!

Ja, jut eszembe: Zöldi, egészségedre a "gyönyört" :lol: , amúgy isteni lett a hétvégi körömpöri! :wink:
bébic

bébic, biztosan létezik, mert nekünk is hosszúujjú hálózsákunk van. :) Bár mi Svájcból kaptuk. Csak picit nagy, először el fog benne veszni Noel baba.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic! Nem! Nekem a dokim azt mondta, hogy nem jó az izmoknak, nem működnek, mivel a hasleszoritó tartja a hasat és későbbre regenerálódnak.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bébic! Miért akarod te leszorítani a hasadat? Szerintem nagy baromság. Erre valók a hasizmaid!

Gabi! Na megálllllj! Fogunk mi még együtt szörpözni! :wink:

Enikő! Ez már nem malac, disznó! ...viszont töltött!

Bébic! Minden finom, ami malac(ság).

Kép
zölddisznó

Medela: Én azért vettem meg a Harmony-t, mert az a huzogatós eléggé kétkezes verzíónak tűnt.

Zöldi!
Máskor koncentrálj!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
lbernuska

hosszú ujjú hálózsákot én a Kenguru Goldban vettem Annának.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi: ezt ígéretnek veszem, nem fenyegetésnek :wink:

Épp írni akartam, hogy kiülök az ablakba figyelgetni, mert rendeltem egy gyros tálat, de már meg is hozták. Megyek tápolni. Gesztenyepüré a desszertem :oops: :P

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi: én imádom a malacsültet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rakd jó messze egymástól a sütőport és a szódabikarbónát!!!!
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az együttérzést! :P
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz és még vagy 8-10 hétig élvezzük egymás társaságát a kistökössel!! :lol:
Tényleg jól megijedtem, már minden rosszat láttam magam elött. :cry: Na meg két hét a kórházban se volt egyszerü...
Meg is rekedt kicsit a készülödés, férjem szerelgette a bútort,de még nincs kész. festeni a hétvégén fogunk!

Mágnes!
Nincs elöírva,hogy hány grammos diéta. Mérem naponta 6-szor a cukrom és oda kell figyelnem mit eszek. fehér kenyér nuku, na meg persze édesség is, illetve kevés szénhidrát. Ugy tünik sikerül kordában tartani, bár tényleg jóval kevesebbet eszek. Eleinte szúrtam inzulint,de már nem kell, mert anélkül is jók az eredmények.

Most tartok 8-9 kilónál, de az elmúlt két hét alatt egy deka se jött fel a diétának köszönhetöen!

Hálózsák szerintem is jobb, mint a pléd, nekünk is az lesz.

Alvás nálam is egyre nehezebben megy, nem egyszerü megtalálni a jó poziturát... 8) 8) Ha az oldalamon vagyok, akkor sokszor tiltakozik a drágám bentröl, hogy ez neki nem jó!! :P
susy75

susy, egyben maradtok még sokáig.. ;) Milyen gyógyszert szedsz a keményedésre? Spiropent, Diaphilin (vhogy így kell leírni), Terbini??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Na, mára már csak a nőgyógyász van hátra, remélem, nála is rendben lesz minden. A védőnőnél ismét 77 kg-nak mértek, vagyis 1 hónap alatt nem híztam semmit. 75 kg-ról indultunk, baba 1,7 kg. Anyukám el kezdett aggódni, hogy biztos, hogy jól van-e ez így. Én nem aggódom, mert ha nem is 100%-ra, de 90-re tartom a diétát, erős kontroll alatt vagyok -belgyógyász kéthetente, magamnak cukor- és vérnyomásmérés hetente többször, itthoni vizelet-tesztcsík stb. Zalánnal 6 kg-ot híztam, még 2 hónap most is hátra van, a baba ilyenkor nő legjobban, talán én is hízni kezdek.
Előtej: nekem szinte a terhesség kezdete óta van, mostanában kicsit erősebben. Zalánnal is volt, remélem ez most is annak az előjele, hogy sok tejem lesz.

Zöldi: imádom a humorod, na és persze a sült malacot is! :lol:

Hálózsák: attól, hogy téli baba lesz, én nem adok rá hosszúujjú hálózsákot. Társasházban lakunk, ami viszonylag új és hőszigetelt panelből készült. Télen 25-26 fok van a lakásban úgy, hogy csak a fürdőszobában, meg a Zalán szobájában van feltekerve a radiátor. Épp most indították el, hogy legyen egyedi távhő-mérés a lakásokban, hogy tudjunk spórolni is. Szóval a babáknak sincs szükségük melegebb szobára, mint a felnőtteknek, így elég az ujjatlan is - persze hosszú body-val vagy rugival.

Este még jelentkezem méhszáj adatokkal.

Üdvözlettel:

Laura

Kép
Kép
szeles4

Aida!
Valami méhlazítót, Partusisten a neve. Gondolom itt németben másmilyenek vannak. Ha gondolod megnézem a hatóanyagot!
susy75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?