Mági: Nagyon köszi az infókat!
Medelám már van, így azzal fogok indítani, aztán ha nem jön be nekem se, akkor majd továbblépek. Valamivel kezdenem kell, előre úgysem tudom, melyik a jó pont nekem....
Azt amúgy hallottam én is, hogy van ereje rendesen....
Ja, párnát én se használom, pelus lesz a feje alatt, csak így volt szettben. Akkor viszont inkább valami jó kis pléd után nézek, meg lehet, hogy huzatot varratok a takaróra Anyummal.
Alvás: Mush, részvétem a tegnap este miatt, és mintha csak az én éjszakámat írtad volna le....
És úgy vettem észre, nálam egyre rosszabbodik a helyzet, imádott szopipárnám sem mindig tud már segíteni rajtam....
Gabilany: Nálam is hasonló a szitu, a védőnéni mérlege kevesebbet mér, mint a mienk itthon (ezt szeressük ugyebár
), a nődokié kb. 2 kg-mal többet (ezt naaaaagyon nem szeressük ugyebár
)...
Meg nődokihoz amúgy is mindig estefelé megyek, így a napi kaja is bennem van már olyankor....
Én kb. 10 kg-ot híztam, ha átlagolom ezeket az értékeket. De nem nagyon izgat, mivel eléggé "vizes" vagyok, és tudom, hogy ennek a 10 kg-nak jó része lötyi.
Gratula a barátoknak!
Bellanitta: Igyál! Sokat! Mert attól is dagadhatsz meg vizesedhetsz, ha nem viszel be elég folyadékot, és a szervezeted elkezdi elraktározni azt, ami van, gondolom ínségesebb időkre....
Sarmi: Írtad a hálózsákot.... Én szerettem volna már venni, de mindenhol ujjatlant találok csak....
(Jó, lehet, hogy én nézem rossz helyeken....vagy még nincs szezonja, és ezért nem lehet kapni?)