Sziasztok Lányok!
Köszönöm a hiányolásokat!
Szoktalak ám olvasgatni benneteket, csak mire válaszolnék, elfogy a türelmem...
Ne haragudjatok!
Jól vagyunk, Beni műtétjét már el is felejtettük, bár a heget még mindig kenegetjük neki krémmel, de semmi más nem emlékeztet rá.
Julcsika jól van, sokat mocorog, főleg az esti altatásnál, amikor a bátyja is rákezdi.
Beni ugyanis úgy szokott elaludni, hogy összebújunk, és hosszú ideig tud helyezkedni (ebben sajnos rám ütött...). És akkor kintről érzem az egyiket, bentről a másikat. Julcsika nagyon rá tud hangolódni Benire, remélem, ha kinn lesz a pocakból, akkor is jól meglesznek.
Kórház cucc még nálam sincs összepakolva, Benivel a 36. hét környékén csináltam meg. Eddig két dolgot vettem: eldobható bugyit és DM-es inkontinencia betétet. Szóval még van teendő.
Móni!
Sajna én sem tudom a családi pótlékot.
Azóta sikerült már kiderítened?
Hogy vagytok?
Berni!
Irigykedek, hogy már ilyen jól állsz.
Mondjuk babaruhából nálunk is minden megvan, de most jutott eszembe, hogy még nincs testvérfellépő, kád, stb. És még mostanság akarunk majd festeni is...
Szó ami szó, nem vagyunk azok a kapkodós fajták. De remélem, hogy Julcsika is olyan pontos lesz, mint Beni volt, és akkor még majd' két hónapunk van.
Szonce!
Nyugodj meg, nem vagy rossz anyuka! Próbáld meg a füled mellett elengedni a megjegyzéseket! Majd megérzed te is a mocorgást, hidd el!
És később a többi ilyesmire se figyelj oda (emelgeti-e már a fejét, meg tud-e már fordulni, felült-e már, beszél-e már, szobatiszta-e már). Minden gyerek más és más, van, aki korábban kezdi el, van, aki később.
És ettől még egyik sem jobb vagy rosszabb. Lazíts!!!!!
Tatyi!
Jobban vagytok már?
Andi!
Most látom csak, hogy te már jól előttünk jársz!
Barbi hogy viseli? Várja a kistesót?
Hverika!
Nálatok Nóri tudja már a hírt?