Új privát üzeneted érkezett!

Jéé Mági már van tejed???Én vettem már 2 hónapja két doboz melltartó betétet,hátha elkezd szivárogni,aztán semmi... :roll:

Én is úgy pakoltam a táskákat,hogy egy kisebb ha menni kell szülni,tehát ahhoz vannak bennt amik kellenek,és egy másik mikor már megszültem és Apa behozza nekem.
Na meg még egy kis szatyor lesz a bébihordózóban,amiben Írisz hazahozós ruhácskái lesznek.Még a bébihordozó huzatát nem mostam ki...azt majd holnap.Aztán húzok rá egy nagy szemeteszsákot.

Iberni szerintem hogy miket vegyél abban csakis saját magadra a saját ösztöneidre,és nem utolsó sorban a pénztárcádra hallgass.Nekem sima szivacs matracom van a kiságyban,és az előző két gyerekemnél is az volt.Nem lettek se púposak se bénák...mindkettő megnőtt egészségesen,és mindig jó nagyokat aludtak a kiságyban.De ha te úgyérzed a kókuszmatrac jobb hát akkor azt használj,teljesen mindegy szerintem.Ki ezt hallja ki azt. :wink: mindenkinek más válik be.

Boci annyira nem féltem a papucsomat,sokat voltam már kórházban,de még sosem lopták el a papucsomat,se meg egyébként se semmimet.Na lehet majd ezután... :lol: 8)

Én két papucsot viszek,egy amit felraktam,másik meg egy vietnami zuhanyozni.Ha egyiket ellopják még ott a másik... :lol:

mindjárt folytatom csak elugrunk apával az oviba a klónokért!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mági! Eddig nem szedtél magnéziumot? Ejnye-bejnye.

Niki! És tartásdíjat fizet a drága? Kvadja hogy van? Elvitte?

Kati! Nekem tetszik bagyon az ágy! (Meg a mama is a fürdetés utáni képen :wink: )

[quote]r írta:emélem, hogy Noelkám bent marad még egy ideig.

Gonosz leszek! Összeszámoljam, hányadszor írtad le ezt a mondatot? Pont addig fog bennmaradni, ameddig jó neki odabenn. Nem esik ám jól neki, hogy ennyire nem hiszel benne! Irgum és burgum! :twisted:

Kép
zölddisznó

Bocika! Most egy darabig még biztos nem dolgozom a picivel! De kíváncsi vagyok, hogy amikor visszamegyek az hogy fog menni... néha úgy érzem teljesen elbutultam ez alatt az idő alatt. Ezért is csináltam a gyes alatt diplomát, meg ilyeneket... megpróbálom magam up-to-date tartani. Az azért nagyon jó, hogy emberek között vagy! Az rengeteget számít! Itt Belgiumban nekem ez hiányzik leginkább. Az összes barátunk dolgozik, a hétvégék zsufik...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

...na jólvan, akkor én is veszek normális papucsot! Elmentem a piacra...

Kép
zölddisznó

Zöldi:
Nem szedtem... :oops: Annával nem volt kérdés, vele görcsöltem. De most annyira minden ok,hogy nem szedem... Kezdjem el?? egyáltalán ilyen a keményedés??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bkati: igen, a legfontosabb szempont ez volt, hogy emberek között legyek. A barátaim nekem is dolgoznak, így nem tudnék kivel beszélni. Úgye azt kb. 1,5 hónapja írtam, hogy a legjobb barátnőmben csalódtam és valahogy még nem igazi a helyzet (vele tudnék napközben is beszélgetni). Bár olyan tuti mély baráti kapcsolatunk már nem is lesz szerintem. Ez van! Én olasz nyelvet szeretnék tanulni, amíg otthon leszek. Kaptam már egy halom könyvet, meg hanganyagot és abba akarok belemélyedni. Ha minden igaz, következő nyáron amúgy is kimegyünk olaszba. Két éve lett meg a diplomám, tehát azt sem 18 évesen kezdtem el. Nagyon élveztem, hogy tanulhatok. Tenném tovább is, de a Master-s fokozat már marha drága!!!!!
Vendég

zöldi:a qvadot elvitte,bérelt neki egy garázst.szoval arra telik:Sa gyerektartás olykor -olykor...valamiért olyan ritkán kap fizetést:Dnem is értem.

már néha azon gondolkozom hogy inkább ne adjon egy forintot sem csak tünjön el az életünkből..:S

Kép

Kép
nikianya21

Olyan álmos lettem... nem birom nyitva tartani a szemem...

nekem nem volt meg egy csopi elotejem sem... :roll: asszem errol lemaradtam...

most megyek csicsikalni egyet....

bkatalin

Bocika! szerintem jol teszed! Tanulj olaszul! A msaterek tenyleg dragak lettek. A munkahelyeden nem tudsz egyet kicsikarni beloluK?

Niki! Sajnos ne áltasd magad! nem fog eltunniaz eletedbol...sajnos :x ...amit meg tudsz azt hajtsd ki belole...
Alvás után csatlakozom asszem a papucsos csahokhoz, csak nekem lencsefolyadékot kell vennem...

bkatalin

Helló Csajok!
Aludtam egy órácskát ebéd után, hogy hasson rendesen a kaja. :-D Persze telefon ébresztett fel, melóval kapcsolatban kerestek. Tök jó, hogy holnaptól táppénzen vagyok és a céges telefon meg nálam marad. Nem lesz egy nyugodt percem sem. Majd két fájás közt is eladok ezt-azt. :lol:

Előtej: Nálam eddig semmi. Na nem mintha hiányozna…

Sudocreme: A szülésfelkészítőn ezt csak a legvégső esetben javasolták használatra. Kiütések ellen jó és ha már alapból ezt használod és hozzászokik a baba, nem fog használni, ha gond van.

Aida!
Noel gondolom a kijáratnál lézeng, de az még nem azt jelenti, hogy ki is akar jönni. Nálam Zsófi néha ütögeti a kijáratot. Nyugi, jól érzi magát odabent, és juszt sem jön még ki!

Gabi!
Neked is kitartás a melóhoz!!!

Mágnes!
A Magnézium segít! Ezt mondják a tapasztaltak. Én keményedések nélkül szedem a napi 3-at, vádligörcs ellen. Lehet ezért került el még a keményedés.

Sarmi!
Hát igen, kénytelen vagyok az ösztöneimre hallgatni, de így, hogy egy fikarcnyi tapasztalatom sincs ilyen téren, elég nehéz!

Kép
Kép
lbernuska

Bkati: ááá ezek itt nem támogatnak semmit. Nagyon szemetek. Egy kanyi fizetésemelést sem kaptam diploma után, pedig megígérték. Igaz nem szakirányú a diplomám, de hát én meg nem találkoztam Titkárnő Képző Főiskolával. Így művelődésszervezőt csináltam, amiben azért volt jópár tantárgy, aminek hasznát vettem. Magas fokú volt az informatika, tanultam protkollt, jogot, gasztronómiát (céges rendezvények szervezésénél jól jön), pszichológiát (ez sem árt néha). Ez is önerőből ment, meg a diákhitel segítségével. Elég nekem azt is visszafizetni!!!
Vendég

jo emberek kozott lenni, de en ugy erzem, hogy tudnek mit csinalni otthon is. asszem nyomnek egy szunyat minden delutan. :lol: :lol:
rendet tennek itt-ott. en mar vagyom ra, azert persze kibirom, de azert is csinaltam a vonalzot, hogy lassam azert telik az ido. :P

KépKép
KépKép
mush589

bernuska:
mi sűrűn használjuk a Sudocreamet, mégis, mikor véresre marta a popsoját az ananászlé, ez hozta rendbe. Szerintem ez is bőr és gyerekfüggő.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Van papucsom, jeeee! Én vettem mégy bugyikat, meg egy szopis cicifixet 900.- é. Ezt mind Kínában! :lol:

Kép
zölddisznó

Azt el felejtettem h a barátnőmnek kisfia született és Patrik a neve.

Most hívott a kedves férjem későn jön haza :( igy elmegyek vásárolni :lol: amúgy is fogyóban vannak a dolgok papírzsepi, teafű,stb.
Olyan édes a férjem venni akar nekem egy nagyobb autót :) (most polski fiat-om van)és a baba születése előtt, h tudjunk mivel közlekedni (maruti suzukit), mert ez elég kicsi, de én szeretem.

Én is próbáltam pihenni, alukálni és mindig csörög a telefon vagy a kéményseprő jött. :evil:

Kép

Kép
bellanitta

Berni az biztos,hogy nem mindig a legdrágább,agyon reklámozott dolgok a legjobbak!
Én is holnaptól már táppénzen leszek,bár én eddig se dolgoztam hanem gyesen voltam,meg egy hét szabit vettem ki a munkahelyemről.

Jaa én is vettem ma 3 bugyit is.Kicsit félve vettem l-es méretűt,de itthon megpróbáltam és örömmel nyugtáztam hogy még elég ez,nem kell az XL-es. :lol:
Én még mindig csak 3 kiló + nál járok. :wink:
Megjött a laborleletem ma,a vizeletben glükóz megint pozitív,a terheléses cukor 5,5.Érthetetlen számomra,de mindegy csütörtökön megyek a védőnőhöz,majd megmondja mivan. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Látod Mush,ma kinevettelek a cipő miatt,közben meg én sem birtam ellenállni ennek a kis kocsicipőcskének:
Kép :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lányok. egy fontos dolgot szeretnék kérdezni tőletek.

Sajnos már nem emlékszem melyik topiklakó melyik topikba ajánlott fel ingyen egy babakocsit.

szükségem lenne rá. Van egy aranyos csajszi itt a házban akinek ma 7 napos a babája és neki kellene. Elég rossz a körülményeik és ezért.

harivera
Budapest XXI. kerület

...sikerült kiöntenem negyed kiló szezámmagot a konyhában. A mosogatóba, az edényszárítóra, és mivel ez egyben előszoba is, a szőnyegre, a cipőkbe... :lol: Szerintem porszívózok! :wink:

Kép
zölddisznó

Zölddi bocs de legszebb öröm a káröröm! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Egyetértek.

Kép
zölddisznó

Sziasztok !
Jól eltüntem, bár lehet nem is hiányoltatok!

Sajna két hétig kórházban voltam, a keményedések elérték tetöfokát. Péntek este jöhettem haza, hát nem tudom hogy bírtam ki... cry: :cry: :cry:
Szept 11-én este öt percenként keményedtem és nem is csillapodott, szerencsére nem görcsöltem,nem fájt,de nagyon idegesített, meg persze nem is normális. Hívtuk a dokimat, aki javasolta, hogy kórház. Mentünk is Würzburgba egyböl, ahol CTG, vérvétel, fájáscsökentö infúzió, tüdöérlelö! Még akkor is 10 percenként bekeményedett a hasam.
Elöször azt mondták talán egy hét, de kettö lett belöle.

Ja a babócám szerencsére jól van, erös kis krapek már, néha majd lerúg az ágyról!! :lol: :lol:

Aztán megállapították, hogy magas a CRP értékem,ami azt jelenti gyulladás van a véremben, meg a vizeletemben is találtak bacit. Kaptam egy hétig anitbiotikumot, és ez szerencsére rendbe is jött. A keményedésekekre minden doki azt mondta, hopgy tuti a gyulladás okozza, azért keményedik ennyire sürün a méhem. 10 napig kaptam infúziót, hát mit ne mondjak szívem vert töle ezerrel, levegöt is nehéz volt venni, de aztán hozzászoktam. A keményedések nem múltak el teljesen,de jobb lett a helyzet. Talán a gyulladás csak részben volt felelös érte.

Nagy szerencse, hogy a méhnyakamat nem rövídítette meg, és a méhszáj se nyílt ki!!!!! :wink:
Végül kedd óta gyógyszert szedek infúzió helyett. Így legalább haza tudtam, jönni és azt mondják ,amíg odalennt mindne rendben ne aggódjak, sajna ez van, a keményedések valszeg nem fognak elmúlni teljesen.
Dokik is azt mondták, hogy normális, mert a baba mozgásokra reagálhat így a méhem, meg gyakorol a szülésre stb és ha nem extrém sok akkor okés!!!

Azért nem vagyok teljesen nyugodt, csak reménykedek, hogy minden rendben lesz!!!!!
Hetente kell visszamenni kontrollra, ahol majd mindig nézik a babácska fejlödését!

Naponta 4-szer egy óra CTG volt, már a hócipöm tele volt vele, meg kismanó se nagyon örült neki!!

Ja és kiderült,hogy terhességi cukrom is van! :evil: Ez is két hete történt, azóta, naponta ötször mérem a cukrot, most diétával igyekszem kordában tartani. Nem is híztam semmit az elmúlt két hét alatt, söt... Nem is vagyok jól lakva, mert nagyon oda kell figyelnem mit eszek!

Igyekszem majd visszaolvasni, most csak le akartam írni mi van velem!
Két hetet nem tudok visszaolvasni, szóval valahogy majd csak visszarázódom.
susy75

Hinnye Suyy! Hál'istennek most már minden oké veletek. Maradj egyben még jó sokáig!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Nem semmi mennyit írtatok! Remélem mindenki jól van!
Nálunk megint nem volt net, aztán délután nem is voltam itthon. Elmentem leadni a tp papírt, meg kozmetika, aztán doki, nemrég értem haza. Én is vásárolgattam, és pont azon gondolkoztam, hogy itt az ideje összekészíteni a dolgokat, mert nemsoká december... :lol: :lol:

Vettem egyszer használatos bugyikat, meg jó vastag betéteket, szerintetek egy csomag elég, amíg bent vagyok a kórházban? :roll:
A dokinál minden rendben, még mindig zárt a méhszájam... egyenlőre Dani bent marad... :lol:

Sudocreme: ma láttam pont a dm-ben, le van árazva 1600 egy olyan nagy tégely. Szerintetek vegyek, vagy ne?

Előtej: hát tudja a fene, hogy van-e, összeszáradt bigyók vannak a mellbimbón, hoghy az most az-e vagy sem?????

Ebéd: ma gyrost sütöttem, görög salátátával, meg tzatziki mártással, bekajáltam még mielőtt elindultam volna, égett is a gyomrom végig...

Dani tegnap este azt hittem kimászik a köldökömnél... annyi csúcsósodott a hasam, olyan voltam, mint a Csúcsfejek a filmben... :lol:

Megint megéheztem...

Kép

Kép
dcili81

Cili! Attól függ, mennyi van egy csomagban. Én viszek egy csomag TENA-t, és 2 csomag always duo pack-ot (28 db)

Sudocreme: védőnénistesóm ezt tartja a legjobbnak. Ki írta, hogy megszokja a baba bőre, és ha baj van már nem használ? Ezt nem értem. Ez megelőzésre van, nem "gyógyításra".

Nekem most is alien-kedik a drágám, tök aranyos. Másik fórumon el is nevezték Hannalien-nek :lol:

Kép
zölddisznó

cili:
nem akarlak elkeseríteni, de egy csomaggal nem lesz elég... Bent azt mondták a gyerekágyas nővérkék, hogy úgy használjuk, hogy 2 betétet csúsztatva tegyünk be, így "faltól falig" be vagy biztosítva. Ez be is vált. Én a dm-es Jessa betétet vettem, mert első 2-3 nap az always night édes kevés volt.
Ez a Jessa a vastag változatú (nem csomagolt). Ebből viszek kettőt, a többit Apa hozz utánam..

Sudocream:
Így van, ahogy Zöldi írta, nem akkor kezdi el használni az ember, mikor már piros a popsi, hanem AZÉRT használja,m hogy ne legyen az! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kéri valaki? Most érkezett egy csomagban (teszveszes) de nagyon kék! :lol: 56-osra tippelem, kifogástalan állapotú és 300.- pénz volt az ára.
Kép

Kép
zölddisznó

Suzy, hát biztos nem lehetett könnyű az elmúlt 2 heted, de a lényeg, hogy most már jól vagytok!!!

Kép
trombibébi

Zöldi, közben rájöttünk, hogy nem jöttél;) Nem veszítettél sokat szerintem.

Kép
trombibébi

Köszi a tippeket, legközlebb ha megyek be a dm-be, akkor veszek mág, mindenképpen, hogy ne érjen meglepetés. Kicsit rémiszt, hogy 2-t kell használni, néha az hsizemegyszerűbb lenne, ha nekünk is pelus kellene... :wink: de ez ezzel jár, nincs gond.
Most néztem meg én is Jessa-t vettem, nem előrecsomagoltat, majd még nézek ilyen vastagakat...

Ja igen vettem Dreft-et babának valót, meg Gabi öblítőt, direkt kisbabáknak meg csecsemőknek. Remélem nem lesz kiütéses tőle, de csaknem.

Valami megharapta a lábam és mot állatira viszket. :?

Az én drágám most csendben van, de biztos a fürdés után kezd majd neki... úgy szokta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok Kismamik!

Visszaolvastalak benneteket...annyit írtatok, hogy nem is tudom, hol kezdjem.

Tudom, hogy valaki le fogja harapni a fejem, de szerepelt már a fórumon, hogy mit kell tartalmaznia annak a bizonyos kórházas "táskának"? Teljesen le vagyok maradva...még a bababútorom sincs meg! :? :shock:

Zöldi: Milyen volt az összeröffenés? Nem készült több közös fotó?

Nekem egyre "furább" helyeken rugdos a fiam, olyan mintha már nagyon az alsótájékon lenne. :D

Az utóbbi napokban aludni is csak a hajnali órákban tudok, egyre izgatottabb vagyok és egyre jobban nyomja mindenem.

Bumburka: voltál már megcsekkolni a Szent Imrés szülőszobát? Én csütörtökön megyek és majd jól beszámolok neked!

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Egy rossz hírrel jöttem! Kirúgtak a vizsgán... De legalább túlvagyok rajta!

Időm és energiám még nem volt visszaolvasni, de pár nap alatt bepótolom... (ahogy a "vizsgapélda" mutatja: az olvasás nem az erősségem... :oops: )

A szülinaposokról nem feledkeztem meg, csak nem jártam erre: Mush és Zsiráf! Isten éltessen sokáig Benneteket - így megkésve is!

Holnap "védőnénizek" (ő jön) és barátnőzök, de este jövök!

Jó éjt mindenkinek!
sinaszi

Sziasztok!

susy! Biztos rettenetes volt a korházban, jobbulást neked. Pihenj sokat és ne aggódj, ha kiengedtek a korházból biztos minden rendben van!

Sudocream: mi is azt használjuk és nagyon bevált.

Mososzer - én első perctől a mi ruháinkkal mostam a kisfiamét és nem használtam semmi csodaszert. Soha nem volt semmi baja. Most is így tervezem.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sinaszi igazán sajnálom a vizsgát, lehettek volna kicsit engedékenyebbek elvégre most nem a tanulás tölti ki minden idődet.... :roll:

Kép

Kép
dcili81

Sinanszi: Miből voltál?
mannababoca

Trombi! Én meg most néztem csak meg az sms-t (belelt a postafiokom)

Cili! Tenából van felnőtt pelus is! :wink:

Manna! Tegnap este belinkeltem egy word doksit, 6 oldalas. Ölég kimerítő!

Sina! Sebaj, így is szeretünk. Majd legközelebb.

Mosószer: még mindig mosódió.

Kép
zölddisznó

Dani beindult... kezd elferdülni a hasam...

Kép

Kép
dcili81

Szerzeményeim :)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1222798169.5271.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

sinaszi:
sajnáom a vizsgát.. Nem vették figyelembe, hogy pocakos vagy?? Lelketlenek... :cry: Van pót?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vera!

Elküldtem. Bocs, totál kiment a fejemből :oops:

Apropó!
Trombi: holnapután (ha addig nem felejtem el :)) neked is átküldöm, amit ígértem, csak a céges leveleim közt van, és holnap nem dolgozom...

Kép

Kép
gabilany79

Susy: nagyon sajnálom, hogy ez történt veled az utóbbi időben. Remélem most már jobban vagy és minden rendben lesz.

Sinaszi: ilyen kegyetlenek a vizsgáztatók??? Nálunk mindig előnyt élveztek a kismamák!!

Mágnes: tök jók a cuccok! Én ma beszéltem az unokatesómmal, neki egy 3,5 éves kisfia van. Mondta, hogy átnézi a zsákokat és odaadja ami jó! Így most egy kicsit várok!
Vendég

Mági! Naggyon szuperek a cuccok! Hol lőtted?

Kép
zölddisznó

Suzy. en hianyoltalak eppen ma regge! Sajnalom, hogy nehez ket het van mogotted, a lenyeg hogy most mar otthon vagy! kitartast a dietahoz!

sinaszi. sajnalom, hogy kivagtak.

magi. jok a cuccok.

zoldi. mi az a mosodio??

voltam jogazni. haat en mar megint majd leestem a labdarol. otthon is van olyan hogy el kell kepzelni, hogy sut rad a nap, meg homokban setalsz meg ilyenek? en mindig akkorakat asitok ennel a resznel, pedig nem vagyok almos. a fantaziam se gyer ( :lol: ), de ez nekem nem megy! a kozpeso reszt, amikor fizikai torna van szeretem, aztan a vegen megint uncsi. vagy velem van a baj? nem tudok kikapcsolni?lehet, hogy abbahagyom.
otthon hogy zajlik egy ora?

amikor hazajottem nalunk nagy drama volt. elkezdtem fozni. baranyt sutottem a sutoben Tonynak. kesz is lett, mikor kiakartam venni rosszul fogtam meg, megegette a kezem, es eldobtam. a hus a foldon. olaj/zsir a foldon es tetotol talpig rajtam. a gatyam, a felsom, zoknim minden tiszta olaj lett.en meg csak alltam a kozepen es bogtem es bogtem vagy egy jo negyed orat. tony sult krumplit evett... :oops: :( :? :( aztan osszetakaritottam.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok, megválnék rugalmas hordozókendőnktől, mert a fiam súlya már sok neki. (közel 8 kg). DE újszülöttnél, kisbabánál a legjobb hordozóeszköz, szépen öleli, és könnyű megkötni. Na meg nem ötkilós gyereket kell szülni... Mintha ez csak úgy menne...

http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_kendo.htm :lol:

potyka

Sziasztok!

Tegnap elmentem a Fenomenbe kismamagatyót venni, képzeljétek megszűnt az üzlet, helyette viszont nyilt egy angól turi, 1000Ft/ kg áron voltak a ruhák. Rengeteg jó cuccot lehet ott venni, ha valakinek van ideje bogarászni. Én 1650 Ft-ért egy nagy szatyór gyerekruhát vettem (olyan polókat pld. ami a börzén 500 Ft volt db-ja itt kb 50 Ft-ra jöt ki. )
Ma megyek a védőnőhöz másodjára (korábban olvastam, hogy vannak helyek ahol havonta kijár, később meg hetente), itt nem veszik ezt komolyan, szívhangot soha nem hallgat, anno az első gyerekhez is összesen 2-szer jött ki és a tanácsaira sem lehetett számítani.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jóreggelt!

Mush, Zsiraf, ígérem, elbújdosok szégyenemben :oops: , de előtte hadd kívánjak nektek így utólag NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Susy: Örülök, hogy jelentkeztél, sajnálom, hogy ilyen "izgalmakon" kellett átmenned, de szupcsi, hogy most már rendben vagytok! :lol:

Sina: :( Hogy lehettek ennyire k**ök?! Grrr! :evil: Mikor mész újra?

Mosószer: Én is Gabi babaöblítőt vettem, de max. egy cseppet tervezek majd beletenni, hogy éppen csak pihipuhik legyenek a rucik (én is utálom, ha olyan "érdesek"), mosószert még nemtom....
Van itthon folyékony Ariel is, meg por is.... Látom, sokan a folyékonyat írtátok, az jobb?

Betét: Még nem vettem, azt sem tudom, mennyit érdemes venni....
Eldobható bugyiból is csak 1 db 5-ös csomaggal....valami nóném, 600 Ft körül volt az 5 db. (csak aggódom, mert M-est vettem, de látatlanban, mert ugyebár kibontani nem lehet, a boltban meg nem volt kirakva minta belőle....úgyhogy lehet, hogy kicsi lesz....)
Melltartóbetétből melyiket ajánljátok, tapasztaltabbak? :) Én most vettem a Rossmannban a Fixies márkájúból (30 db), az jó márka?
Előtejem nekem is van már jóideje, de nem vészes mennyiség.

Zöldi: Tök jóóóó a lista, amit feltettél, lementve, kinyomtatva itt figyel már! :lol:

Sudocreme: Nekem van egy 65 gr-os dobozzal, mert anno júniusban a herpeszemre ezt ajánlotta a védőnő, mert hogy szárít.
bébic

Isareniko: Én már nyáron elején sírtam itt a csajoknak egy sort, hogy bezár a Fenomén (nemtom, hogy akkor már látogattad-e a topikot....), ott akartam magamnak kismamarucikat venni, mi is nagy rajongói voltunk, és tökre sajnáltam.... :(
bébic

Kérdés: Nem tudom, hogy volt-e már téma a mellszívó... Ha igen, bocsi, csak annyi lenne a kérdésem, hogy a Medelának a kézi mellszívójáról mit tudtok? Nekem nagyon ajánlották, és még az ára is elfogadható (legalább is pl. az AVENT-éhez képest...).

Jaj, és még egy kérdés: Ágynemű! Én úgy tudtam, hogy kisbabáknak nem nagyon ajánlják, hogy huzatot tegyünk az ágyneműre, ezért is van, hogy már magukban mintásak, amiket lehet kapni.
Mi vettünk egy párna+takaró+fejvédő kombinációt, de mit tegyek, hogy mondjuk koszos lesz és ki kell mosni? Vegyünk még egy párna+takaró kombót, vagy inkább a huzat a jobb? Most tökre tanácstalan vagyok, mert árban nem olyan nagy a különbség, viszont feleslegesen meg nem szeretnék összevásárolgatni semmit....
bébic

Sziasztok Csajok!

Tegnap este letudtuk a szülésfelkészítő utolsó előadását is. A vajúdás, légzéstechnikák volt a téma. Megnéztük a szülőszobákat videón, nagyon komfortosak: sarokkád, labda, normális (nem kórházi) bútorok, zuhanyzó, wc, szép színek... Remélem kicsit segíteni fog a kellemes légkör!

Zsófi folyamatosan a gyomromnál pogózik! Imádom! :-D

Susy!
2 hét kórház??? Hát elég kemény lehetett ezen keresztülmenni! Gondolom szét aggódtad magad! De örülök, hogy már jobban vagy!!! Pihenj sokat és beszélgess babóddal, hogy még jó sokáig maradjon bent.

Sina!
Ezek a vizsgáztatók nincsenek tekintettel egy kismamára??? Mész pótra valamikor?

Sudocreme: Akkor ez megint olyan téma, amiről több, egymásnak teljesen ellentétes véleményt hallottam és laikusként döntsem el, hogy melyiknek higyjek... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?