Sziasztok !
Jól eltüntem, bár lehet nem is hiányoltatok!
Sajna két hétig kórházban voltam, a keményedések elérték tetöfokát. Péntek este jöhettem haza, hát nem tudom hogy bírtam ki... cry:
Szept 11-én este öt percenként keményedtem és nem is csillapodott, szerencsére nem görcsöltem,nem fájt,de nagyon idegesített, meg persze nem is normális. Hívtuk a dokimat, aki javasolta, hogy kórház. Mentünk is Würzburgba egyböl, ahol CTG, vérvétel, fájáscsökentö infúzió, tüdöérlelö! Még akkor is 10 percenként bekeményedett a hasam.
Elöször azt mondták talán egy hét, de kettö lett belöle.
Ja a babócám szerencsére jól van, erös kis krapek már, néha majd lerúg az ágyról!!
Aztán megállapították, hogy magas a CRP értékem,ami azt jelenti gyulladás van a véremben, meg a vizeletemben is találtak bacit. Kaptam egy hétig anitbiotikumot, és ez szerencsére rendbe is jött. A keményedésekekre minden doki azt mondta, hopgy tuti a gyulladás okozza, azért keményedik ennyire sürün a méhem. 10 napig kaptam infúziót, hát mit ne mondjak szívem vert töle ezerrel, levegöt is nehéz volt venni, de aztán hozzászoktam. A keményedések nem múltak el teljesen,de jobb lett a helyzet. Talán a gyulladás csak részben volt felelös érte.
Nagy szerencse, hogy a méhnyakamat nem rövídítette meg, és a méhszáj se nyílt ki!!!!!
Végül kedd óta gyógyszert szedek infúzió helyett. Így legalább haza tudtam, jönni és azt mondják ,amíg odalennt mindne rendben ne aggódjak, sajna ez van, a keményedések valszeg nem fognak elmúlni teljesen.
Dokik is azt mondták, hogy normális, mert a baba mozgásokra reagálhat így a méhem, meg gyakorol a szülésre stb és ha nem extrém sok akkor okés!!!
Azért nem vagyok teljesen nyugodt, csak reménykedek, hogy minden rendben lesz!!!!!
Hetente kell visszamenni kontrollra, ahol majd mindig nézik a babácska fejlödését!
Naponta 4-szer egy óra CTG volt, már a hócipöm tele volt vele, meg kismanó se nagyon örült neki!!
Ja és kiderült,hogy terhességi cukrom is van!
Ez is két hete történt, azóta, naponta ötször mérem a cukrot, most diétával igyekszem kordában tartani. Nem is híztam semmit az elmúlt két hét alatt, söt... Nem is vagyok jól lakva, mert nagyon oda kell figyelnem mit eszek!
Igyekszem majd visszaolvasni, most csak le akartam írni mi van velem!
Két hetet nem tudok visszaolvasni, szóval valahogy majd csak visszarázódom.