Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú látom már vannak akik össze vannak pakolva :shock: én még ezután mosom ki az új szopis hálóruhát és vennem is kell még mellé pizsit, papucs (Köntös Kimosva)
Babaruhák:kimosni semleges és nem erős illatú mosószer.Nekem itthon Tomi Kristály van, sztem nem veszek másikat vagy szétnézek a dm, müller?!
Határozott vagyok vagy nem??!! :oops:
Jövő héten be kell vásárolnom a maradék apróságot, mert egész éjjel vásároltam alig aludtam. :(

Mush!
Szépek a rucik amiket vettél.

Zsiráf!
Én 1200ft-ért járok jógázni, bérlet 5 alkalom 5000ft.De ez neked messze van. :(

Holnap megyek a fodrászhoz. :wink: :)
A héten kipakoljuk a háló szobát, mert lassan jönnek a kőmüvesek. :shock: :? Hú ez nem lesz leány álom. :(
Szép napsütéses napot mindenkinek.

Kép

Kép
bellanitta

Na végre találtam megfelelő papucsot a kórházra:
Kép
,csak ez hiányzott,mostmár mehetek szülni! :lol: Na azért még ne!

Aida haláli jópofa az a tehenes cucc.

Én tomikristály color folyékony mosószerrel mosom a baba ruháit,és Coccolinó sensitive(fehér) öblítőt is tettem bele egy picit,már csak azért is mert én nem szeretem mikor öblitő hiányában durva tpintásúak a ruhák.Már a második adag megy.És csak 40 fokos kimélőn mosom,mert ezek mind vadi újak.Közben eszegetek itt a gépnél,aztán nekiugrok valami rendet csinálni a lakásban elterjedő káoszon.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

aida. ha nagyon unatkozol, es megtalalod a cikket, akkor megkoszonnem, ha elkuldened. :D

zoldi. jesszus, ez tenyleg egy kimerito lista :lol:

berni. azert vettem azt a pizsit, hogy legyen a korhazba, meg majd otthonra aztan. apa vett egy kismamis boltban egy nagyon dragat(11ezer), na azt en is sajnalnam bevinni. szoval azt majd visszavisszuk. szulni egy haloingben vagy micimackos poloban fogunk. vagy ruha nelkul, ha csaszi lesz, mert nem fordul meg a Nyuszi.

sarmi. hat igen sajnos, ezeket apa megint nem lathatja. azert mutogatom nektek! :lol: :lol: :lol: valakinek muszaj! :oops:
tudom, hogy meg nem fog jarni, de annyi penzert nem akartam otthagyni a szandalt. flancolni majd jo lesz! :wink: :wink: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sarmon!
Jó a papucs!
Én is fehéret szeretnék mekkora méretű?és hol vetted?

Kép

Kép
bellanitta

Lassan átmegyek anyósékhoz frizurázkodni.Levágom a sérójukat.De nincs sok kedvem.Remélem nem fárasztanak le a sok sületlenségükkel. :evil:

Kép

Kép
bellanitta

Anita 40 es(nagy lábon élek),1600 ft volt itt vettem a faluban van egy butik.Én pont ilyet is szerettem volna,mert állitható,meg lapos.Jó kényelmes is.
Olyan furi,olyan régen voltak már ilyen pici ruhák a szárítón: Kép
na meg egy vicces fotó:
Kép
Újszülött zokni mellett apa 42-es zoknija :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Mindenki milyen ügyes már! Nekem még SEMMIM sincsen a kórházi pakkba. Majd pénteken talán lesz egy kis időm és elmegyek vásárolgatni. Amúgy nekem egy nagy sporttáska lesz a kórházis, bár apa most azt vitte magával, úgyhogy ideiglenesen egy kisebbe pakolok be. Egyenlőre magamnak fogok vásárolni, aztán ha apa megjön megvesszük a bébinek is a dolgokat. Apa mielőtt elment, megbeszélte vele, hogy amíg nincs itthon eszébe se jusson kibújni és hogy jól viselkedjen. Olyan megható volt, ahogy beszélgetett vele.

Reggel voltam védőnéninél. 10dkg-ot híztam 2 hét alatt (!!!) és 3,5cm-t nőtt a pocim. Annyi vitamin van bennem, hogy a vízeletemben kimutatta, hogy C-vitamin ürülésem van!!!!
Vendég

Hali!

Hát, én is jól le vagyok maradva, nekünk a babakocsin, szopi párnán meg azon a néhány babarucin (összvissz 4-5 db vegyesen) kívül, amit találomra vettem a börzén, semmink sincs :oops: :oops: És tök hülyének érzem magam ezekhez a dolgokhoz :( (vagy csak szokás szerint túlkomplikálom :P )
Bár most már egyre inkább rágyúrunk, apa is szeretné, ha 2-3 hét múlva kész lenne a gyerekszoba...

Én holnap reggel megyek védőnénihez, kíváncsi leszek, mit mond...

Tegnap annyira jól esett a kismamatorna, kár, hogy a kórházban csak ez a heti egy alkalom van, lehet, hogy benevezek valahol még egyre. A végén volt egy kb. 10 perces relaxáció, na, ezt gyakrabban kéne nekem is magamtól, mert tök olyan érzésem volt, mintha minimum fél órát pihentem volna...

Kép

Kép
gabilany79

boci. ne izgulj. nekem sincs semmi osszepakolva, kimosva. van, amit meg venni kell. lehet, hogy bolond vagyok, de nekem ez meg korainak tunik.

van, aki meg rajtam kivul dolgozik?

galzsuzsa. marti. suzy. merre vagytok?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Kész az ebéd, lányom hisztis. én meg álmos...
A kórházi cuccot most gyűjtöm be, vettem már eldobható pelenkázó aláltétet, melltartó betétet (lehet, hogy meg kell bontanom, mert folyik a tejem... :) ) ,vastag betétet, papucsot, popsitörlőt..
Annánál egy óriás utazótáska tele lett hazajövetelkor... Most kis utazó Bencének, plusz a nagy nekem...
A 30. hétre akarom összepakolni, tavaly előtt akkor kellett :)

Mosás:
Még nem mostam, várok még 2-3 hetet, addig gyűjtögetem. Anna cuccait Drefttel mostam, az nagyon bevált. Használtam Amwayes babamosóport is, de nagyon drága.

Nekünk még hazajövős cuccunk sincsen, valami rugit vennem kell, nem akarom kétrészes pulcsis cuccban hazahozni, azt macerás ráadni egy pár napos csecsemőre..

Kép
Kép
Kép
mágnes

gabi. nekunk meg babakocsink sincs, es a babaszoba nem lesz kesz november vege elott. en nem izgulok. ha elobb is jon a Nyuszi, akkor is eltesszuk valahova, az utcan nem marad. :wink: :P

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok lányok!

Annyit írtatok az elmúlt pár napban, hogy reggel 9 óta próbálom behozni!

Hát mindenek előtt utólagosan is nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok Mushnak és Zsiráfnak! Kép

Most pedig megpróbálok mindenre válaszolgatni a jegyzeteimből! :)
A tali az üzik és a képek alapján nagyon jó lehetett. Jó lenne, ha mi is néha haza tudnánk ruccanni külföldről egy kis kismamatalira? Igaz külhoniak?

Cumisüveg téma: Mi nagyon sok félét próbáltunk. Szoptatás után a cumisüveget nem volt nagyon hajlandó elfogadni kisfiam, és ráadásul nagyon hasfájós volt, így a szelepes MAM és poharas megoldások szóba sem jöhettek, mert túl sok levegőt nyelt. A régi üveg Chicco cumisüveg a hagyományos cumival bevált, de már nem lehet kapni. Akkor két éve megszűntették. Aztán az AVENT-re álltunk rá. Annak egyetlen oka pedig, hogy itt azt lehetett kapni. A MEDELA-nak nagyon jo dolgai vannak, én még a kórházban kaptam egy mellszívót meg ahhoz ilyen kütyüket. Az bevált. Most is olyat fogok beszerezni. Később nem használtunk csőrös poharat, azonnal a sima kávéspohérból ivott, szerencsére nálunk Erik az első pillanattól kezdve viszonylag foltmentesen eszik és iszik.

Kistesó probléma: Erik 2,5 éves, de szerintem még ő sem fogja fel teljesen. Tudja, hogy a pociban van a baba, meg hogy mozog is, sőt szokta is mondani neki: "Baba! Mozogj". És érdekes odateszi a kis kezét a hasamra, és a pici azonnal reagál rá... Aztán most vettünk egy "nagyfiús ágyat" a kisfiamnak. Kiköltöztettük a kiságyból, de anyukám javaslatára nem vettük el a kiságyát, nehogy az legyen, hogy a baba miatt. Így az új ágyában alszik (ami sátras is), de a régi helyén maradt a kiságya, és teleraktuk mindenfélével (párnával) hogy ne akarjon bemenni. Aztán valamelyik este mondta, hogy aludjak ott a szobában. Azt mondta menjek be én a kiságyba, de mondtam, hogy én már nem férek be, mert megnőttem. Erre azt mondta, hogy akkor majd a kisbabát betesszük. Azóta úgy próbáljuk, hogy este lefekvéskor egy játékmacit teszünk a kiságyba. Azt mindenesetre az uncsitesóm mondta, aki gyerekpszichológus (egyébként hozzáteszem nem nagyon hiszek az ilyenekben- de ez nem rossz dolog), hogy azzal nagyot lehet nyerni a fétékenység elkerülésében, ha a kisbabát mondenkinek csak a testvére, testvérei mutatjék meg... akkor nem érzi, hogy ő ki van hagyva.

Légzésfigyelő: nem használtunk, ha nem javasoljék most sem tervezzük.

Mosószer: mi itt Arielt használunk. Gyerekruhához folyékonyat. Babának van antiallergén változat, itt a hat kilós kiszerelés csak 500 ft tal drágább. Ha otthon vagyunk Tomikristály. Öblítőt egyáltalán nem használunk, mert a férjem is, meg a kisfiam is pöttyös lesz tőle. Calgon adalékkal ugyanez a szitu.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Sziasztok Csajok!
Ma kiváltottam a Felicitas féle kismama ajándékcsomagot itt Érden. Jelentem FEHÉR cumi volt benne, egy pelus minta, egy Aventes tárolóüveg, valamint egy intim mosakodószer minta, és egy intim sikosító minta!!! :-D Mindenre gondoltak!!! :-D

Ja és megint hányingerem van egész délelőtt! :-(

Zsófi ma tuti függőleges pózban van, éreztem egyszerre a húgyhólyagomnál és a gyomromnál is. Remélem már így is marad a kiscsaj! :-D

Gabi!
Nekünk már kicsit több cuccunk van, de én is ugyanolyan bénának érzem magam, mint te. Veszek néhány normál bodyt, erre másnap hallom itt, hogy átlapolós kéne, veszek kókuszmatracot, aztán kiderül, hogy az sem az ideális... :-( Szerintetek itthonra téli napokra elég egy pamut budy egy pamut rugival, vagy kell minden nap a plüss rugi? Vagy a plüss rugi inkább itthonról elmenős, alvós cucc??? Hozzám októberben jön a védőnéni, mondtam neki, hogy készüljön, mert át akarom beszélni vele ezt az öltözködés témát! :-D

Sarmi!
Köszi a mosószer tippet! Szerintem én is sima mosószerrel fogom kimosni a rucikat.

Kép
Kép
lbernuska

Én is tegnap kezdtem összepakolászni a kórházba. A köntösömet le kell cserélnem, elszakadt, pedig imádtam.

Nincs még hazajövős cuccom, és holnap kell megkérdeznem a dokinél, hogy van-e itt szülésfelkészítő. Tudnom kellene, hogy kell-e vinnem valamit a babának a kórházba, meg magamnak mi kell, ami nem a sztenderd csomag. Én is elég babonás vagyok, így megegyeztem a családdal, hogy amíg mi kórházban vagyunk, összeszedika rucikákat. Az én kórhézi csomagom egy kicsi sporttáska plussz egy kemény kispárna. Nem viszek sok mindent, mert minden nap fognak jönni, szerintem többször is, és mindent tudnak hozni, ami kell. Meg ha minden jól megy, akkor itt amúgy is kidobnak 2 nap után. Azt tuodm, hogy itt kórházi hátulgombolós hálóingben kell szülni.

Szerintem még nem vagyunk nagyon elmaradva!

bkatalin

Mush: én még dolgozom. Ezzel a héttel együtt 5 hetet. Meg is hülyülnék otthon egyedül, most hogy a férjem messze van.

Gabi: én is valamilyen szinten babonából nem vásárolok! De most már azért veszek egy-két dolgot. Babakocsit megrendeltük vagy csütörtökön vagy vasárnap hozzák házhoz. A bababútort is megrendeltük, azt nem tudom mikor jön meg. Egyenlőre ennyinél tartunk. Ja meg van egy-két rugim meg bodym amit kaptam!! De ez még kevés.

Sarmi: tök jó az a papucs. Nem sajnálod a kórházba???? Bár nem tudom ott milyen a helyzet, de itt nagyon sok a kisebbségi és mindenfélét lopnak.

Ja elfelejtettem írni, hogy milyen siralmas a helyzet az egészségügyben. A védőnőm nem tudott most szívhangot hallgatni, mert nem volt sima 9V-os eleme! Nem kapnak rá pénzt!!! Nevetséges. Én most veszek és viszek neki!!!!!
Vendég

Mush! láttam jól sikerült a szülinapi partid!Az a szoptatós hintaszék nagyon tuti, de itt eszeveszett áron mérik. 600-800 Euró. Otthon láttam 50ezer körül, a szolvákoknél még olcsóbb.
Most néztem meg a festékmintáidat is. Nagyon szépek. Nem mérgezőek? Mi matracból sima szivacsot használunk. Rövidűruban levágattunk akkorát amekkora kellett, csináltattam rá egy teljesen egyszerű pamut huzatot, és arra ágyaztam meg. 15 cm vastag, és nagyon jól bevált.
A CSI-t pedig én is imádom, csak el vagyok tiltva. Apa azt hallotta, hogy csak szép dolgokat szabad nézni, azóta egy sorozatomat sem nézhetem meg...

Lányok! Otthon nem lehet soducreme-t kapni? Itt tuti nincs, de én azt hittem otthon vanm mert a magyar gyerekorvos már nekünk is mondta nyáron.

Csaki! Lilla jobban van a taknyosodásból? És te? A medencém nekem nagyon sokat fáj. Azt mondták tágul, de nekem ez már a 20. héttől így megy. Van hogy nem tudok lépni.

Gabriell? Mizu a csípéssel? Javul a kisfiad?

Ibernuska, Zöldi, a köldökös fájdalomra nekem annyit mondott a doki, hogy mivel ott a legvékonyabb a hasfal, ezért ha pont arra felé mocorog, az a bőrben lévő idegeket jobban stimulálja.... persze ez nem vígasztal...

Bébic! Remélem jobb heted lesz, mint az elmúlt! :roll:

Bocika! Kitartás az "apanélküli" állapothoz! Tudom, nagyon nehéz, az elsőt én is így csináltam végig! Akkor nagyon kivoltam... De nagyon szupi a hintaszéketek!

Cili, te jobban vagy?

Aida: átlapolós bodí a C&A-ban is van. Nem is rossz áron. 3 db fehéret 1800 Ft-ért láttam múltkor.

Vera! Nagyon jó pofa az a tescos pólya, és szupi dolgokat vettél a börzén. Az a bundazsák nekem nagyon tetszik. És látom, nem bízzátok a véletlenre, hogy kislány!

bkatalin

Fó bocika! Bátor vagy még dolgozni!

bkatalin

Nikianya! A baba most nálunk is lenyugodott! A hordosó kendőről sajna nem tudok mit mondani. Nekönk nem jött be, én kimondottan ellene vagyok. Nem tetszik, ahogy némelyik babát kifeszítik, beleszorítják abba a kendőbe. A MÁV kórházról én is csupa jót hallottam, szerintem jól jársz vele. Niki te teljesen egyedül csinálod a kislányodat és még a babát? Le a kalappal...

Ibernuska! Hogy ment avezetés? Megkaptad az "apajogsit"?

Zöldi! Nagyon szép és nagy pocakod van. Az enyém most nem nő! Csak a hétsó fertályam, az viszont jó nagy...

Zsiráf! Az a kocsi szerintem nem rossz. Nekünk ennél kisebb van, Quinny Zapp. A régit kellett klecserélni, mert az annyira nehéz volt, hogy nem bírtam el. Nagyon ideális a hordozós mód, később a sportkocsi. Nagyon könnyen irányítható, mosható, és a gyerekem imádtam , mert ahordozóból is kilátott. Trombibébi! A ti kocsitok is nagyon szép! És az a kép Pankáról! Nagyon cuki! Bárcsak nekünk is lehetne ilyet kérni! :)

Laura! Kuki lefotózva! Nálunk is így lett biztos a dolog!

Sármi! Neked is szép pocid van!

bkatalin

Aida! Nagyon helyes a hazajövős ruci... nekünk nincs még olyan...

Mush! Tuti rucikat vettél, bár szerintem a szandival még várhattál volna! A pizsid nagyon tetszik! És szuper áron vetted!

Laura! NAgyon jó nevet választott a demokratikus családi kupak tanács! És hallod a holnapod nem lesz egyszerű! Én csak nőgyógyihoz megyek, meg uh-ra, de mire hazaérek szerintem kileszek...

Sármi: nem félted a papucsodat?

bkatalin

mit ebédeltek ma? Adjatok valami tippet! Olyan éhes vagyok, de gulyás levest nem kívánom most...

bkatalin

BKati!
Sudocreme-t itthon lehet kapni. Pl. DM-ben.

Apajogsit még nem kaptam meg. :-( Amióta Pestre költöztem (kb. 7 éve) mindig is céges kocsit vezettem, senki nem szólt bele a vezetési stílusomba. Az utóbbi 1 év alatt 28.000 km-t vezettem le, szerintem és mások szerint is jól vezetek. De Apa most kifogásolta a kuplungkezelésem. :evil: Persze minden kocsi más, és meg kell szoknom az újat, szóval most gyakorolok. Aztán még egy kicsit tartok a méreteitől is, cipőskanállal lehet berakni a garázsba. De ma már vezettem egyedül és élveztem. :-D

Kórházi csomag: Nekem még félig kész állapotban van. Vennem kell hálóingeket, ma felmértem a terepet és találtam egy kínait, ahol 1.400.- pízbe kerül. Ha végre kapok fizut, akkor veszek párat. Én a gumi Nike papucsomat szeretném bevinni, ami szintén nem volt olcsó, de legalább lehet benne zuhanyozni. De ha valaki el meri lopni... :evil: Még a köntösömet kell felpróbálni, hogy összeér-e rajtam.

Boci!
Még 5 hét meló??? Az durva! Én nagyon élvezem az itthonlétet! Tök jól elvagyok magamban. És mostmár tuti: facér hétvége vár rám. Kár, hogy rossz lesz az idő! :-(

Kép
Kép
lbernuska

Aida!
Átkötös body: most láttam a quellében.

Bkatalin!
Itt van sudocrem!A sogornőm is használta csak elég drága!

Nekem a Bóraxos krémet ajánlották vélemény róla????
Lányok!
Nálam megindult az előtej.Másnál is?Kell vennem melltartó betétet?Pici pötty a polon.
Hazajövős ruci:Fogalmam sincs miben hozom haza, de én majd csak november elején gondoltam kimosni ha visszapakolunk a szobába.Addig porolódik ugyis :?
A barátnőm megszült 15 óra vajúdás után császárral 4600g és 54cm.Szegény a végén még sírt is.

Kép

Kép
bellanitta

Milyen idő van otthon?

Itt nagyon rossz... sétálni akartam egyet az ószi parkban. De szakad az eső..

bkatalin

Bkatalin!
Itt nem esik süt a nap, csak fúj a szél.De kellemes az idő.
Sajnálom, h nem tudsz sétálni.

Kép

Kép
bellanitta

Közben rákaptam a sorozatokra.
A palota ékköve most a sláger.Most is az megy. :lol: :D

Kép

Kép
bellanitta

:shock:
Anita a barátnőd nem csodálom, hogy sírt! Jó nagy baba! És 15 óra vajódás után még császár is! Szegény jól kikapta mindenből!

bkatalin

en meg meg hatot ezzel egyutt, de en mar maradnek otthon...

megmereckedtem. kereken 74kg vagyok. az 9kg plussz. :?

KépKép
KépKép
mush589

Sajna itt a teveben egesz nap olyan teleshopos izek mennek. Delutan meg mar itthon a kisfiam, ugyhogy akkor nincs teve... napkozben Walt Disney filmeket nezek dvd-n. Szerintem mar nincs olyan amit nemlattam vagy ötször, de vasalás közben az is jó... :lol:

ezt a palota ékkövet még nem hallottam...

bkatalin

A palota ékköve Koreai sorozat, nekem teccik. :lol: :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Mush!
Én nem bánom, h nem kell már dolgoznom,igaz most nem kapok semmit még majd fizetnem kell egy kis tb-t.
De nekem akkora a terhem h alig birok állni.Szombaton 3 lagzis vendégem volt alig álltam a lábamon délben. :( Az ebédet mondtam a páromnak fejezze be, és mi lett a vége én álltam a rizs mellett.

Kép

Kép
bellanitta

Anita, előtejem nekem kb. a 17-18. hét óta van.

Ilyen lent tájékon -fekvéskor is- fellépő (kb ott ahol majd a baba készül kijönni) feszítő érzés másnál is előfordul? Ez minek tudható be?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sudocream:mi azt használjuk, igaz, hogy drága, de pl. én vettem közepes dobozzal, és az lassan fél éve tart. Nagyon vékonyan kell kenni, mert nem jó a baba bőrének a vastag krémezés. Így azért már megéri, 1800 ft volt, ha azt elosztod 5-6 hónapra.. :)

Előtej:
írtam feljebb, hogy nekem is van . Itthon nem teszek be melltartó betétet, ha elmegyünk valahová, max. a táskába, a melltartó úgyis felfogja.

ebéd:
lencsefőzelék fasírttal.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hű, csajok, látom felébredt mindenki :lol: !

Mush, Boci: még én is dolgozom, de már csak októberben (úgyhogy kb. addig, mint te, Boci :)). Annyi a szerencsém, hogy van most egy munka, amit már évek óta én viszek a cégnél, és idei év végéig egy nagyobb dokumentációt kell belőle összeállítani, ezért hál' istennek aszonta a főnököm, hogy mással nem lehet zargatni, csak erre koncentráljak a saját nyugis kismamis tempómban (szerintem bármit megígér, csak neki majd minél kevesebbet kelljen vele tökölni :twisted: ) De novembertől már csak magammal akarok foglalkozni meg a babával...

Kép

Kép
gabilany79

anita. gratula a baratnodnek. szep nagy baba. mi lett fiu? lany? hogy hivjak?
nekem meg nincs elotejem. viszont nagyon viszket a hasam es erzem, hogy nyulik, de amig nem erek haza nem tudom bekenni. :?

kati.
itt sokba kerulnek azok a szekek altalaban, de talaltam azt az ajanlatot, es szerintem megis vesszuk. kb 27ezer. az nem sok.
lehet kapni Mo-n Soducremet meg itt is. fura, hogy ott nincs. itt szinte az az egyetlen, amit lehet kapni.
a festek nem mergezo. kifejezetten gyerekeknek van kitalalva. le lehet mosni, ha rarajzol vagy valami.
a CSI-t en arra az idore tartogatom, amikor mar nem dolgozom. kaptam meg egyet Tony nagynenjetol. igy most mar megvan mind a 7 sorozat.
a terhessegem elejen sokat neztem grace klinikat es szokest. ha most azokat nezem, akkor rugdos egy picit a Nyuszi, szoval szerintem emlekszik ra.

KépKép
KépKép
mush589

magnes. johet!!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Fú ti dolgozós csajok! Le a kalappal!
8) 8) 8)
Igaz néha nekem is nagyon hiányzik! De sajnos, az én munkám olyan volt, ami nme nagyon respektálta a kimamaságot. A dokim közölte, hogy el kellene döntenem mi a fontosabb. A baba vagy a munka! Ugyhogy 3 hónapos terhes voltam a kisfiammal, azóta itthon avgyok. Idén lesz három éve novemberben. Közben beterveztem egy kis tanulást, hogy ne unatkozzak, és pont kifutott.

bkatalin

bellanita:előtej az tök szokványos nekem 15 hét ota van..és egyre több.,.:Dez van..vegyél meltarto betétet ha zavaro.barátnődnek gratulálok..szép nagy baba

aida:nekem ott nem szokott fesziteni csak azt érzem hogy nyomja ki magát a cseppem..de ő inkább fent a bordáim alá szokta dugdosni a testrészeit..na azt imádom:D

mush:no para.:Daz nem sok...9kg:D én 8-nál jártam tegnap de azota ettem ezt meg azt:Dihh...ugyhogy lehet hogy én is 9-nél vagyok..szerintem 15 körül megállunk..:D

Haza jövös cucc:hát még alakuloban..veszünk majd fehér kisruhát...Hajnikámat is fehérben hoztuk haza.

bkatalin:nem vagyok egyedül ,párkapcsolatban élek.tény hogy elváltam és hogy nehéz mert sok rossz helyzetbe kerültem anyagilag az exem miatt..de a párom mindenben segit és Hajnikám ugy szereti mintha ő lenne az igazi apja.Ugyhogy a családi háttér az megvan...
most számoltuk össze párommal tegnap hogy az exem helyett cirka 250,000 ft-ot fizettünk be 1,5 honap alatt.:Smuszáj volt mert ezek mind rezsi dolgok voltak és én szivnék ha nem fizetném be.:D

Kép

Kép
nikianya21

Mush! annyiért nagyon jó áron van! Annyiért mi is megvennénk, de 150ezerért nem nagyon.... itt annyi

bkatalin

KépKép
KépKép
mush589

Niki! Bocsánat, félreértettem! Örülök, hogy van melletted valaki! De akkor sem lehet egyszerű, gondolom volt miatta néhány álmatlan éjszakád...
És azt a zs-t amit kifizettél helyette, nem lehet rajta leverni?

bkatalin

KépKép
KépKép
mush589

Hát nem felkeltemmegint?

Zsiráf, Trombi! Ne várjatok, ma nem megyek szülesztős tanfolyásra, mert itthon kell dekkolnom, várok egy pasit, aki sok pénzt hoz. :wink:

Jajj, de nincs kedvem írni! Akkor most nem írok, jó? :lol:

Kép
zölddisznó

mush:
nyitva van az balak? Akkor teleportálok :) Vagy dehoppanálok.. :wink:

Nekem szerintem keményedik a pocakom... Nem tudom biztosan,hogy ez az-e, mert Annánál nem volt ilyen gondom, de most, hogy nem akkor dőlök le, amikor akarok, és Annát is emelgetem, gyakran érzem, hogy a méhem teteje befeszül, és nagyon kemény fent a hasam... Görcsöm szerencsére egyáltalán nincs (lekopogtam), lehet, hogy el kéne kezdenem a Magnéziumot szedni...?

Kép
Kép
Kép
mágnes

balak=ablak...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

bkatalin:sajna nem jut el az agyáig hogy mit jelent ez a sok pénz.és az sem érdekli hogy ezt a pénzt a kislányra is költhettem volna.,nem hajlando fizetni mindig van valami kifogás.aztán néha gondol egyet idejön mintha misem történt volna és elkezd jopofizni.mondanom sem kell hogy legszivesebben megfolytanán egy kanál vizben azért nem balhézok mert nem akarom hogy Hajnikám nagykorában azt mondja hogy miattam van ez a helyzet.az viszont tény hogy nem engedem hogy elvigye.ha nekem nem tud törleszteni nem tudhatom hogy ott van e kaja vagy valami.ugyhogy sajna ez van..
Páromnak nagyon nehéz mert nem egy egyszerű kapcsolatba kezdett velem amikor összejöttünk.de kitart mellettünk ,szeret engem.,..és én is őt..soha senki nem adott ennyi szeretet nekünk..ugyhogy ez az érzés mindennél többet ér.:D :)

Kép

Kép
nikianya21

bocsi. nem tudom miert ment el 3szor is!!!! :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

aida.a cuccod meg mindig nem erkezett meg! :cry: irtam nekik, hogy mi van mar. varom a valaszt.

KépKép
KépKép
mush589

Mush, remélem még van egy kis ideje. :) Mármint remélem, hogy Noelkám bent marad még egy ideig. Meg azt is remélem, hogy azért meg fog érkezni vmikor.. Nagyon tetszik az az overál!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Niki! Tudod mit! Az a legfontosabb, hogy találtál valakit, akivel jó! Az ilyen hülyéket meg a saját érdekedben is el kell viselni, hogy nyugodtabb legyen az életed! Bár én nem vagyok ilyen helyzetben, de tudom, hogy a gyereked érdekében te még duplán sarokba vagy szorítva! Nem mondhatod meg amit gondolsz! Néha az egyéb családtagokkal én is kerülök ilyen helyzetbe!

Ezen a blogon van Erik kisfiam új ágya:
http://erikvilaga.blogspot.com/
Ikeás, 90 eur volt (kb 22 ezer) úgy hogy benne van ágybetét, meg a sátor is. Ahhoz képest, hogy itt milyen árak vannak, ez egész jó.

Nálunk apa, meg az egész család ideges nagyon! Ez a pénzügyi válság elég rosszul jött! Sógoromék USA-ban élnek, nekik még rosszabb, mindenük, amit nyugdíjra fizettek, meg ami bankban van úszik. És akkor még örülhetnek, ha a cég ahol dolgoznak nem megy csődbe, és nem kerülnek utcára. Szerencsére apa még nincs ilyen közvetlen veszélyben, de azért itt sem fényes a helyzet.
Úgyhogy nagyon oda kell most figyelnünk minden fillérre. Persze eddig is vigyáztunk, de most... Azért mindig azzal vigasztaljuk magunkat, hogy nem baj! csak mindenki legyen egészséges!

bkatalin

Bkati: köszi a hintaszék dícséretet, majd tolmácsolom apának. Munka: nekem simán megy, sőt élvezem is. Szerintem ezért is tartok még mindig 5kg plussznál, mert otthon csak jönnének rám a kilók!!!! :lol: A dokit megkérdeztem múlt héten, hogy dolgozhatok-e és azt mondta igen. Ülő munkát végzek, nem megerőltető és emberek között vagyok.

Ibernuska: neked is azt tudom írni ami Bkatinak. Nagyon élvezem a munkámat, imádok jönni-menni pörögni. Én már csak ilyen vagyok! :lol:

Bellanita: nekem is van egy pici előtejem, de csak a fürdésnél veszem észre, hogy egy kicsi száraz van a mellbimbómon. A barátnőd nem semmi vajúdott.

Én nagyon finomat "főztem" ebédre: karfiolleves, zöldborsófőzelék és vagdalt volt, ráadásul kímélő menüben. Na jó, itt ettem a cégnél és tényleg tuti volt.

Aida: aranyos a hazahozos cuccod.

Mush: kitartás neked is a melóhoz.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?