Új privát üzeneted érkezett!

katata, hétfőn megyek. Lesz vérvétel is.
Szó mi szó, sokszor gondolja az ember lánya, hogy én ezt sokkal jobban, egészen máshogy fogom csinálni. És nem fer, hogy pont nekem nincs, hiszen sokkal jobb anya leszek soknál.
Aztán mjad ha üvöltve rángatom a hisztis kölykömet lehet eszembe fogsz jutni, és elszégyellem magam. Remélem nem lesz ilyen! :wink:
bbilona
 
 


Ilonka,
na akkor hétfőn megtudjuk, hogy ügyesen fejlődnek, növögetnek a tüszőid!! Onnantól kezdve szerintem minden másnap menned kell, legalábbis nekem így volt. 2 naponta vérvétel + uh.
Persze, tudom ám én, hogy túlreagálom a dolgot és biztos én is leszek türelmetlen a gyerekemmel, de a jelenlegi helyzetemben nagyon rossz érzés ilyet látni. :roll:
katata
 
 


katata, ajánlom is, hogy szépen növögessenek!
Reagáld túl nyugodtan, valamit szabadjon már nekünk is, nemigaz!
A jövő hét remélem jó híreket tartogat! :wink:
bbilona
 
 

 
 

ILONA
NE mááááááááááááááá! Ez akkor tényleg igaz amit már mástól is hallottam!

Hát én most ki vagyok akadva! Mármint attól, hogy már a múltkor hallottam egy BMC-s lánytól, hogy mivel egészésgesek nem csinálnak neki lombikot csak akkor ha megvolt a 6. inszem.
Ja és ha nem jön be a 6 közül egyik sem? Én a háromnál leragadtam. Egy lányt ismerek akinek 4.-re sikerült, 5., 6. ról sem a kórházban, sem itt a fórumokon még nem hallottam sosem.
Mi van ha időközben én is összeszedek valami betegséget amitől meg méginkább nem lehet baba? Most hallottam egyébként ezt is, hogy az utrotól alakult ki egy lánynak mioma a méhében!
Amúgy hogy tarthat egészségesnek egy párt bárki akiknél már 5 éve nem jön a gyermekáldás. Ez normális dolog, hogy 3,5 év spontánkodás, fél év clostizás és 3 sikertelen inszem után még egészségesnek titulálnak valakit?
Na erre varrjatok gombot. Ha még 3 inszemet végig kell bekkelnem akkor megőrülök! Ez tuti. Tudom, hogy közületek egy csomóan ezt már átvészelték. De akkor is! Az, hogy most nem sikerült nem borított ki ennyire, mint az, hogy nem mehetek a biztosabbra.
(mert ugye a lombik sem garancia)! Szóval úgy néz ki, hogy ugrik az október 2. konzi, mert ahogy magamat és a páromat ismerem tuti hogy ha ezt élőben halljuk ráborítjuk az asztalt arra a szerencsés emberre akinek ezt közölnie kell velünk! :roll:

KATA
Én 33, a párom 38 éves. Szóval ez is ugrott!

dita75
 
 


Dita,
nagyon veled érzek, mert szerintem is felesleges 6-ig elmenni,mert akinek annyi inszem nem sikerült már, annak valszeg az inszem nem elég. Nekem is 3 volt és bőven elég is volt. Feleslegesen kapja az ember a sok hormont...
Azért menjetek el, sosemlehet tudni. Végülis a férjed 38 éves, ez már lehet elég indok, mondván, hogy később már nála nagyobb lesz az esély, hogy rosszabbodik a minősége a spermáinak.
Vagy lehet, hogy a többi inszemet csináltathatjátok a BMC-ben és lehet, hogy ott meg sikeres lesz, mert valamit másként csinálnak, mint ott, ahova most jártok.
Szerintem ne hagyjátok ki a lehetőséget, egy konzultációt megér, hogy kiderítsétek a lehetőségeiteket.
katata
 
 


dita, szerintem vegyél jó mély levegőt! Nyugodj meg! És tessék bizakodni! A kutya meg a macska!
Én tudom milyen, túl vagyok a 6 inszemen, egészségesen :roll: .
Akkor is mellette vagyok, sokkal kisebb rizikó, kevesebb hormon. Gondold csak át!
Ha ez esetleg nem sikerült ,a 4. az új helyen meghozza a szerencsédet!
Csak bátran! Ne vesztegessétek az időt!
bbilona
 
 


Csajok!
Inszemet nem fogok pesten csináltatni, ez ezer 100% !
Még így is necces, hogy a szomszéd városba kell járnom, mivel nincs jogsim egy fél napot vesz igénybe. Most azt gondoljátok, hogy ez egy hülye liba, annyit nem tud megtenni, ez a legkevesebb, hogy utazgat.... de azt kell mondjam nem!
A munkahelyemen ezt is nehezen tolerálják. Egyedül vagyok, nincs ki helyettesítsen, ha pedig a munkámat elvesztem, akkor vége, mert a párom nem keres annyit egyedül, hogy engem, magát, Bogyót és a másik gyerekét el tudja tartani. :roll:

Mindegy!
Most megpróbálok lenyugodni, mert lehet, csak feleslegesen paráztatom magam előre, és mégis úgy alakulhat minden ahogy azt elterveztem, bár ilyen téren elég peches vagyok!

Még annyi, hogy ha tényleg lombikra kerülne a sor akkor amikor csinálják előtte a vizsgálatokat az stimumentes hónapnak kell lenni, ugyi? Tehát azt nem lehet csinálni, hogy én most elkezdem esetleg a jövő héten a stimukat, mivel készülök a 4. inszemre, és eközben csináltatom meg a kért vizsgálatokat, vérvételek stb????

dita75
 
 


dita, igazad van én sem utaznék Pestre, biztosan ott is ügyesek ahol most vagy. Az én munkahelyemen toleránsak, de így is utálok bejönni 10-11-re. Tökéletesen megértelek. Itt a topikunkban nincsenek hülye libák tessen tudomásul venni! itt senki ilyet a másikról nem gondol. Hisztis p.csa olyan van, de azt lehet.

Szerintem nem megy semmi amíg kezelnek. Esetleg a nőgyógyászati szűrés - rák, chlamydia. Kell majd még mell uh., de ezt is csak a hormonkezelés után ajánlom, az sokat változtathat a mell állományában.
Nekem a lombikhoz csak 3. napi vér kellett, azt érdemes a BMC-ben, mert ott megcsinálnak belőle mindent (AIDS, hormonok stb.).
De nyugi neked ezek nem kellenek, menni fog minden otthon. Legalábbis nagyon szurkolok érted!
(mágnesnek a 9. inszem sikerült, amúgy)
bbilona
 
 


ILONA
Másnes egy orvosi csoda!
9. -re egy kiscsaj, aztán spontán egy tökös krapek!
Azért valljuk be hogy Mágnes egyedi eset, és sajnos Kata is!
De minden jó ha a vége jó!

KATA
Nagyon várom már, hogy pár nap múlva elkápráztass a + eredményeddel! :wink: :lol:

dita75
 
 


Dita, tényleg vegyél egy nagy levegőt és nyugi. Mikor volt átjárhatóságid? Mert ha régen akkor esetleg meg lehetne csináltatni még egyszer. Sajnos ha egészségileg minden oké, akkor tényleg kell a 6 inszem, de az is lehet, hogy inszemnek indulsz és lombik lesz belőlle, mert annyira nőnek a tüszőid.

Megmondom őszintén, én a lombik előtt úgy voltam vele, hogy ha nem sikerül akkor megyek máshova egy nagyobb kivizsgálásra, illetve felkeresek egy jó pszichológust. Ugyanis 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nálam a stressz késleltette a babát. Ezt bizonyítja az is, hogy a beültetés után teljesen nyugis voltam, bevettem a "leszarom" tablettát.

Kata, ne vizsgálgasd a cicidet :) Nekem amikor kiderült, hogy babát várok, semmit nem éreztem, de tényleg. kb. 1,5 hét utána kezdett el egy picit feszülni és fájni, de nem olyan nagyon, és mostanra már nem fáj. Szóval nem kell a nagybetűs terhességi tüneteket figyelni, mert lehet, hogy észre sem veszed, hogy ott a baba.

Lányok, köszi a kedves szavakat :D :D

KépKép
trinky
 
 


TRINKY
Annyira mondogatják a stresszes életmódot.
Érdekes, mert életem egyik legnagyobb stresszébe lettem pont babás. Tudjátok egy olyan élethelyzet amikor az ember azt mondja, hogy na már csak ez hiányzott! Se állás, se pénz, a likas gatyánk volt meg egy albérlet ahonnan már fél lábbal az utcán voltunk. De hagyjuk a múltat!
Meg azthiszem a témát is offolom addig amig nem mentünk el a BMC-be a konzira és a szemembe nem mondták, hogy mi a stájsz!
Addig nem idegeskedem, mert csak frankón felhúzom magam és mire odakerülök tényleg valami baromságot csinálok! :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!
Már rég voltam, de olvasgattalak benneteket.
Dita! Ne idegeskedj! Beszéljetek a dokiddal Ő hátha tud valami kiskaput, hogy ne kelljen mind a 6 inszem.
Trinky! Szupi, hogy minden OK. Szép nagy pocakod van. Nekem még ekkora nincs. És nagyon bunkó emberek vannak. Volt hogy anno én is álltam, mert a kiscsaj szinte kinézte a gyereket a hasamból, de nem állt fel.
Kata! Szerintem se figyeld a jeleket. Nekem Annával a mellem későn kezdett nőni. Most viszont már van. Apa örömére, de mondtam neki, hogy most örüljön, mert szoptatás alatt/után visszamegy az eredeti (kicsi) méretére.
Pocakom már nekem is van. A sima nadrágjaimat fel sem tudom már venni. Már kismama gatyókat hordok.
Pénteken mi is voltunk UH-on és tarkóredőn. Minden rendben volt, olyan édin egyszer elkezdett ugrálni a picurka.
Már 6 cm-es. Rakok fel róla egy képet, ha sikerül.
Zel! Gratulálok a kisfiúhoz!!!
bgyöngyi
 
 


Most nem megy a kép, majd később.
bgyöngyi
 
 


Na lányok lesz itt tavasszal olyan babaeső, hogy ihajj.

dita, kapcsford a hétvégére.

katata, te is csak lazán, tudod! :wink:

Szép hétvégét!
bbilona
 
 


Gyöngyike,
jaj de jó, hogy minden rendben a babóval!! Várjuk azért a fotót róla, reméljük sikerül feltenni.
katata
 
 


Sziasztok!

Dita! Hű. Nem semmi vagy. Teccccik! Ezt így kell csinálni!
Figyike! Andrológusnál voltatok? Nekünk négy inszem után következett a lombik. Sőt, ha előbb egy normális helyen nézik meg a férjem, az inszemek nem is mehettek volna. Ha esetleg ilyen alapos vizsitek nincs, akkor azt hiszem Máv kórházban rendel még Kopa doktor. Ő megnézhetné párodat és lehet, hogy talál majd egy kis valamit, talán kérhetitek a lombikra a javaslatot. Bár inkáb azt kívánom, hogy párod is rendben legyen. De nekünk itt volt a gond.... Baromi jó spermaszám, meg ihaj mozgás, aztán egy alapos vizsgálattal kiderült, hogy a, de a nagyobbik rész, konkrét 93 % hibás...A 7 % meg lombikra jó.
Javasolták lombik előtt a legaláb egy stimumentes hónapot, amikor kezdtük.

Kata! Nekem sem nőttek meg rögtön a cicijeim, csak nagyon fájtak.

Trinky! Nekünk szerintem az öribaba elindítása hozta meg a nyugit. Én sem stresszeltem most annyit, mint az előző három alkalommal.
Ki hitte volna, hogy igaz, hogy ki kell dolgokat ilyenkor kapcsolni, mi? Csak ne lenne olyan baromi nehéz.

Ilonám! No akkor hétvégi szurik betárazva? Képzeld, ma beszéltem az öribabis csajjal, ő is nagyon jó fej. Megbeszéltük, hoyg másfél hét múlva kb mehetünk a szipológushoz beszélgetni. Aztán október végén lesz a tanfolyam. Mondta, hogy elég kevesen vagyunk. Kérdezte, hogy vagyunk a babával, és mondta, hogy nagyon örül, de annak is, hogy az örökbefogadástól meg léptünk vissza.

Véééremet vették. Két hét múlva eredmény. Nézték ugye a papírjaim, kérdeze a doki, hol, hogyan, mennyi stb a lombikprogramot, meg hogy most miért mentem a helyi kórházba, ha eddig Pesten csináltak mindent. De igazából úgy vettem észre, hogy valahol örül, érdeklődik. Aztán ő is és az asszisztens is mondta, hogy ugye azért a 18. heti uh-ra is odamegyek?
Kicsitizgulok az AFP eredménye miatt, mert az sokszor nem a legjob az egészséges babák mellett sem, de tudom, hogy minden rendben lesz.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ilonkám, rendezgettem a gyógyszereket és találtam egy csomó Gonalos tűt. Ha kell szólj és elküldöm neked.

Zel, tegnap az Istenhegyin azt mondták, hogy ha esetleg majd ijesztgetnek az Afp eredménnyel, akkor feltétlenül hívjam fel őket és megbeszéljük, és mindenekelőtt ne tojjak be.
Amúgy nem is tudom, hogy miért van még nálunk ez a köztudottan elavult vizsgálat, már azt hiszem sehol máshol nem csinálják, csak Magyarországon. Miért jó ez? Azért, hogy legyen valamivel rémísztgetni a kismamikat? Éljen :evil: :evil:

Amúgy bébim Down kór tekintetben tökéletes, 1,9 a tarkóredője, és 0,004 az esélye az egészre, úgyhogy a biológus azt mondta, hogy tuti okés.

A gyorséttermi kaja viszont nem ízlik neki, :D :D tegnap kínomban ettem egy csirkés "szendvicset" tegnap, és kijött az egész. Csak azt sajnálom, hogy a szedres narancslé is távozott. Remélem nem most kezdődik nálam a rókis időszak :shock: :shock:

KépKép
trinky
 
 


na pá lányok :lol: látom nem is hiányolt senki :cry: most sírok is..............................................................na de azért nem hargszom :wink:
szóval:

trin, raksz majd egy 'nemfejnélküli pocakos fotót is? így annyira személytelen :shock: :lol: szép nagy már a bébike lakja :lol:

dita, csak nem kell a 6 :wink:

zelem jókat nevetgéltem megint azon amiket írsz :lol: :lol: ennyire kívánós vagy drágám a tétttára? pizza, süti minden jöhet :?: és tuti, hogy fiúcska lesz? vagy csak gyöngyibaba viccelődik?

kata, szerintem sem jó ha most türelmetlenkedsz, nekem egyedül a fémes íz volt a fura, de nem tudtam akkor még, hogy már ott
csücsül Borka :wink:

ilonkám hát kitartást a szurka-piszkához :wink:

Kép
kicsiboris
 
 


Dita!

Bocs, hogy ismeretlenül megszólítalak. Csak annyit szeretnék mondani, hogy mi elmultunk 35 évesek, semmit nem találtak a meddőség okának és így is végig kellett csinálni 6 inszemet. Én már nem is hittem az utolsó inszemben és akkor lett egy kétcsíkosom. A folytatás sajnos csak a 17. hétig volt mesés.

Szóval vannak kívételek, sikerülhet a három sikertelen után is, csak kitartás.
Sok sikert kívánok és mielőbbi babásodást.
petra70
 
 


Szervusztok Barátim!

Itt vagymuk!
Meggyüttünk a nagyfalubúúúú!

És én úgy de úgy megokosodtam. Rájöttem, hogy akik hüvelyi utrot használnak azoknál nem jön meg a mensi. Én az első két inszemnél orálisan utroztam, megjött, most vaginálisan utroztam, most nem jött meg! Reggel mondtam a férjemnek, hogy vigye ki a nunit, mert én nem akarok vért látni, de nem vitte. Kénytelen voltam én kimenni pisilni, és nem volt egy csepp sem, se barna, se piros, se rózsaszín, se semmi!

Meghoztuk az ágyikót, össze is raktuk nagy nehezen! Már azon hempergek. Nagyobb mint a másik. Pedig mindkettő 160x2000 -es. De ez valahogy mégis nagyobb helyet foglal.

Az előszobaszekrény még nincs összerakva! Egyikünknek sincs hozzá lelki ereje, annyi kütyümügyü van hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem fáj a pocim sem, tegnap délután akkora három görcs volt, hogy csillagokat láttam, és utána apró útórezgések azóta semmit nem érzek. Reggel korán keltem, és nem mértem meg a hőmet, arról nem tudok beszámolni. De holnap reggel megmérem!

Ez a pesti út egyáltalán nem volt lightos, túl sok volt a Gy,-ból!

Petra
Köszi a hozzászólásodat, sajnálom, hogy rosszul végződött!
:cry:

Én most nem foglalkozom tovább ezzel a kérdéssel jövő héten beszélek a dokival és majd ő kiokoskodja, hogy mi lesz! Rábízom magam! Úgyis majd a leletek döntik el, hogy mit fog javasolni. Arról nem beszélve, hogy ott több vizsgálatot kérnek, mint a mostani kórházban ahol vagyok. Lehet, hogy valamelyikből kiderül, hogy mi lehet a baj! :roll:

Szép délutánt, kellemes hétvégét!

dita75
 
 


Dita,
nekem úgy szpokott lenni, hogy miután megvan, hogy nega a dolog és abbahagyom az utró, akkor utána 3 napra rá jön meg kb. Szóval ha te pénteken hagytad abba az utrót, akkor gondolom holnap vagy hétfőn jelentkezik piri. De azt hiszem azért ez is nagyon változó.

Raksz fotót a szép új ágyikóról?
katata
 
 


kicsiboris!

Jaj te drága!Olvass vissza,én hiányoltalak :!: :!: :!:
Mizu anyósék?BORKA?
m. reni
 
 


KATA
nekem eddig utro mellett a 12. dpo-n hajnalban megjött. az ma van! de semmi, a hasim sem fáj....

azon filózom reggel óta, hogy az orál és a hüvelyi utro ennyiben különbözhet egymástól? Mert láttam, hogy a többiek is mind azzal szenvedtek, hogy hiába volt nega a teszt, mégsem jött meg nekik és csodálkoztam mert nekem meg az orál utro mellett percre pontosan! Most hüvelyit kértem, estére és reggelre, délben a meló miatt orál volt. Holnap feltétlen mérek egy hőt, mert pl. az is úgy szokott alakulni, hogy piri előtt egy nappal már le szokott esni.
Lehet, hogy hülye vagyok, de azért egy kicsit reménykedem! :roll: HÁTHA! :?

dita75
 
 


Dita,
na mi újság a hőddel?
katata
 
 


Reggelt!
A hőm 37, Tesztem totál negatív a tizes teszttel is. Piri sehol. Ma vége lesz az utronak mint a botnak! :roll:

Eddig azon nyavalyogtam hogy jöhetett meg a 12. napon hajnalban utro mellett, most meg az a bajom, hogy nem jön. De azért inkább az első változat volt jobb, mert ez a bizonytalanság kikészítő!!!

dita75
 
 


Dita,
szerintem az utrora különböző módon reagálunk. Nekem volt olyan, hogy megjött hüvelyi utrónál is - pont amikor a BMC-ben vártam az eredményre - és volt olyan is, hogy miután abbahagytam utána jelentkezett.

Igazad van, a bizonytalanság a legeslegrosszabb. Amúgy még csak a 13-ik dpo-n vagy? Lehet, hogy tényleg korai volt a tesztelés.

Kata, hogy vagy? A vonalzód szerint holnap tesztelsz?

Boris, hogy van Borka? Amúgy tényleg hiányoltunk.

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

KIcsibé! De, hiányoltunk, de mintha úgy emlékeznék, hogy költözés, no net ilyenek történtek veled. Lehet, hogy csak nem írtuk, hogy merre jársz, mert tudtuk...

Ditus! Nem kell dokihoz menned? Legalább egy uh-ra, vagy vérvételre? Én várnék még egy-két napot az utroval.
A hőt fenntartja, és a mensit is kitolja. Az orál és a hüvelyi közöt össz-vissz a kapszulában van különbség. Az egyik kicsit vastagabb, hogy kicsit lassabban oldódjon. Talán pont az orál. Az összetétel ugyanaz.

Katám? jól vagy?

Trinky! Hát ja. Afp. Angliában betiltották, pont a sok téves eredmény miatt. Mi vagyunk csak ilyen maradi mamlaszok.
Szóval nem ízlett a gyorskaja? Hmmm. Pedig néha milyen jó vele kirúgni a hámból. Úgy látszik a te picikéd is az egészséges táplálkozás híve. De az nem baj!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Dita,
én is nagyon utálom a bizonytalanságot, de talán tényleg hamar teszteltél. Én ezért is szeretem jobban, ha van vérteszt, mert az totál egyértelmű.
Most nekem nem világos, h az utrót szeded még vagy sem?

Trinky,
nem tesztelek holnap, mert az még csak ET + 10 nap lesz, szóval korai lenne. Csütörtökön kell mennem vértesztre.
De olyan fura érzéseim vannak, nem nagyon bízom... :roll: 9-dik transzfer volt... :?
katata
 
 


Zel,
egyébként hellyel-közzel jól vagyok. Kisütött a nap, ez is valami!
Egyébként, mint Trinkynek is írtam, valahogy nem bízom...
Na mondjuk, ha azt veszem amit a doki mond nekem mindig, hogy itthon új számítás kezdődött, szóval akkor ez csak a második transzfer volt. Sőt az elsővel terhes is lettem, szóval ki tudja!?
katata
 
 


LÁtod Dita!
Kata nem tesztel a 10. napon. Pedig az ő babáinak sokkal könnyebb a dolga, mert egy kis pihi után más dolguk nem volt, mint a megtapadás. A tiednek még vándorolni kellett stb. Ne add még fel!
Most néztem egy másik topicot. A 12. napon lett nagyon halvány pozos a teszt, a 10. en még nega volt! Ő is lombikos!


Katám! Nekem is fura érzéseim voltak. annyira, hogy tényleg nem akartam tesztelni. Sőt, azt mondtam dokihoz sem megyek sose többé! Hisztiztem. De ezt már írtam! Aztán tessék, Lukács itt mocorog a pocimban, aminek 86 cm a kerülete.
Tegnap este nevettünk rajta apával. hogy lassan nagyobb púppal leszek a takaró alatt, mint ő. Ha hanyatt fekszem már rég nem horpad be a hasikám! Sőőőőt..

Csak már nagyon várom a mocorgását.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Csajok
Semmi másért nem teszteltem a 11. dpo-n csakis azért, mert a 12.-en meg szokott már jönni. Másnak nem tudhatom be, hogy nem jön a piri mint annak, hogy most hüvelyi utrot használtam, ezelőtt meg orálisat. Semmi egyéb változás nem történt!
Reggel abba akartam hagyni az utrot, mert ma megint csináltam (13. dpo) egy tesztet, tizes erősségű és ez is nega!
Gondoltam már rá, hogy van a kórházban egy ismim, reggel elintézhetné, hogy vv-ből nézzenek egy hcg-t, és ha az is 0 akkor abbahagyom az utrot, addig nem merem! :roll:
Annyi inputot kapok, komolyan össze vagyok zavarodva, az inszem-lombik kérdésben és ebben a dologban is csak kapkodom a fejem, hogy most mit tegyek mi lenne a jobb, mert szinte mindenki mást mond. Persze a döntés úgyis az én és a dokik kezében lesz!

KATA
Lécci ne negázz! A dokker is megmondta, hogy a múltkori után tök nagy eséllyel indulsz, és eddig minden nagyon szuperül is ment.
Kimondhatatlanul nagy drukkhegyeket küldök!
Tessék bízni! Nem hiteles, hogy minket folyton bíztatsz, magadban meg nem bízol???? Hogy van ez kérem???? He????
Na de tényleg viccet félretéve!
Nagyon várom a csütörtököt! Neked vv. nekem BMC.
Remélem hiper-szuper szerencsés nap lesz! Biztosan az lesz! Puszi!

dita75
 
 


Katám, nem baj ha nem bízol, én sem éreztem azt, hogy na most pedig biztosan sikerült. Szerintem itt az ideje, hogy elkezd a Háború és Békét, az biztosan kitart csütörtökig, és legalább nem agyalsz. Amit a doki mondott az meg úgy van. Ez nem a kilencedik, hanem a második transzfer. Svájcban nem foglalkoztak veled, itt meg figyelnek rád. Na, úgyhogy elő azzal a könyvvel, dőlj hátra és csak olvass... (de nézheted sorozatokat is :) :) )

Dita, igazad van, tényleg sok az infó, valószínűleg azért mert minden ember egyéni eset, máshogy reagál a gyógyszerekre, máshogy van összerakva. Szerintem a BMC jó hely, és tuti, hogy jó kezekbe kerülsz. Tudod már, hogy melyik orvoshoz méssz? A holnapi vv jó ötlet.

KépKép
trinky
 
 


Zel, Dita, Trinky,
köszi nektek a biztatást.

Trinky,
menj akkor holnap vértesztre! Vége lesz legalább a bizonytalanságnak.
Szerintem utroval nem fog megjönni, ha akarna egyáltalán, mert azért nem kell még temetni ezt a dolgot szerintem!
Szorítok holnapra!!
katata
 
 


KATA
Gondolom nekem írtad, Trinkynek már nem hiszem, hogy ilyesmire lenne szüksége! :lol: :lol: :lol:

Amúgy most hallottam, hogy a teszt amit rendeltem lehet, hogy hibás, mert két lány is írt privit, hogy nekik is onnan származik a teszt ahonnan az enyém és mindketten babásak mégsem mutatta ki a teszt. BAromira reménykedem!
De ha holnap a rendes gyógyszertári sem mutatja ki akkor tényleg nem tudom hogy mi van. Holnap ha lesz időm csináltatok egy vv-t, de lehet, hogy csak kedden (de akkor mindenképp, feltéve ha nem jön piri közbe) ! :roll:

dita75
 
 


Dita,
jaj bocsi, persze, hogy neked írtam.
Szerintem a vérteszt ér a legtöbbet, de azért kívánom, hogy kétcsíkosat pisilj holnap!!!! :D
katata
 
 


Sziasztok!
Dita! MediLab-ot vegyél, nekem is azt ajánlották a gyógyszertárban, hogy az jó.
Rakom a képeket:
1. kép 11 hetes pocak
2. kép 12+3 hetes babóca
Kép Kép
bgyöngyi
 
 


Gyöngyi, azta milyen jól látszik, esküszöm olyan mintha mosolyogna a kis drága.
Ehhez képest az én UH képem elég béna :( :( A dokim nem nagy fényképész :) A bébim meg összekuporodott, biztosan elege volt a piszkálásból.
Te hol fogsz szülni?

KépKép
trinky
 
 


Gyöngyike,
szerintem integet is, ugye? Nagyon aranyos, a cérnavékony kis lábacskája is. :lol:

Dita,
??????????????
katata
 
 


Ilonkám,
gondolom már túl vagy a vérvételen, talán már az uh-n is és hamarosan jössz nekünk beszámolni. Kiváncsian várom a híreket!!!
katata
 
 


katata, még az inszemek kellős közepén találkoztam egy őrülten nagyhasú lánnyal, a 9. lombikkal volt babás. Akkor kicsit értetlenül néztem, hogy lehet, hogy nem habzik a szája és nem az idegosztályon van, de olyan természetességgel mesélte a dolgait, hogy megnyugodtam.
Ma is hallottam, hogy xy országban csak egy embriót raknak vissza, viszont nem hagynak szünetet a beültetések között, mert úgy sokkal esélyesebb.
Én nagyon reménykedem, fel a fejjel! :wink:
Uh, vérvétel megvolt, állítólag szépen haladnak a dolgok. Becsatlakozott a Cetrotide reggeli szuri formájában + egy fajta hüvelykrém. Disznóság, hogy a szurit mindenképp a helyi patikában kell bevenni, hogy megmutassák hogyan kell beadni, meg különben is reggel kellett. Így a 7 doboz 16e forinttal drágább, mint otthon. Még jól kis is pattogtam tőle.
Igazad volt katám 2 naponta mennem kell.

domo, nemtudom te hogy voltál olyan villám, én 7.15-12.30 ig élveztem a vendégszeretetet a BMC-ben, úgy látszik a hétfői nap ultrasokan vannak.

dita, én hüvelyi utroval ugyanúgy mensiztem, mint egyébként. Ezt már sokszor kiveséztük, totál máshogy reagálunk. Szorítok a holnapi teszthez, v. vv-hez!

gyöngyike, elolvadok nyomban, gyönyörűséges!

trinky, tessék egészségesen élni! Vizet inni, sárgarépát rágcsálni! Jól megtréfált a kis pocaklakó!

kicsiboris, mi az hogy nem hiányoltunk :x Naná, de nem jöttél, nem írtál, én már azt hittem Fehérváron nincs is internet! Mi újság a fűtéssel? Mikor költöztök az új házikóba?
bbilona
 
 


Sziasztok!
Előkeveredtem én is, mostanában élvezem, hogy pöröghetek (még) :)
Pocak növöget rendesen, sztem nagyon nagy.. :) A fiam állandóan rúgdossa is albérlete falát, még jó, hogy nincsenek szomszédjai.. .)

Kata,Ilona: nagyon drukkolok nektek!

Gyöngyi:
édes babócád van :) Nemsokára kiderül, hogy mi van a lába között :) Van megérzésed?

dita:
Orvosi csoda??? Én??? :) Szerintem nagyon tuti dokim van, plusz pozitív hozzáállás... (másodjára pedig Apu...)

zelem:
megkaptátok a lóvét?? Kissé el voltunk csúszva mindennel... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Majd elfelejtettem! :)
Voltam uh-n csütörtökön.. Kissé meglepődtem, lemérték Bencét..
Összehasonlítás képpen:
Anna a 29. héten 910 gramm volt.
Bence a 26-on 1020 gramm.. :shock:
Nem tudom hogy szülök egy ekkora babát....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, de jó, hogy jöttél!
Apám Bence lehet, hogy mire kibújik már beszél. Olyan nagyok ezek a mostani babák!
Ne aggódj, majd kicsusszanik a fiatalember, amikor már elég kíváncsi lesz arra a belső hangra, kívülről is.
bbilona
 
 


Csajok!
Piri sehol! Teszt nega! Holnap megyek beutalóért vérvételhez. Muszály kideríteni mihamarabb, hogy mi a stájsz, hisz akkor ha + nem kell menni a BMC-be, és nem kell beutalót sem szereznem, hisz még azt sem intéztem el!

Mekkora koppanás lesz, ha totál nega a vv is! Pedig most nagyon belelkesedtem, mert felhívtam az asszisztenst is aki azt mondta, hogy ha eddig is megjött utro mellett legyen az bármilyen orál, vagy hüvelyi, neki az a véleménye, hogy akkor most is úgy kéne lennie, hisz se az adagon nem változtattunk, semmi nem történt másképp mint azelőtt volt azon kívül, hogy máshová dugdostam! :shock:

Holnap pofátlan leszek, hisz csak 9-ig van labor én meg 10.30ra kaptam időpontot a dokitól, de ahogy kezembe a beutaló én felmegyek a laborba és majd a csókomra hivatkozom ha kukacoskodnak! :roll: :oops:

dita75
 
 


dita,+++++

trinky, köszi. Elég kell legyen ami van, legalábbis erősen remélem, hogy többször nem lesz szükségem az életben ilyesmire.
bbilona
 
 


Sziasztok Lanyok! En sajnos mar olvasni sem tudok rendszeresen nemhogy irni, de most amikor beneztem nagy örömmel lattam, hogy Ilonkam lombikozik, es Kata is tesztel napokon belül!

Ilona, nekem is volt cetrotide is, antagonista protokollom volt. Nagyon szoritok, es persze Katanak is!

Remelem mindenki jol van, Boriska, Agi, Gyöngyi, Sape, Zel, Trinky, Reni, Pandacska most hirtelen ennyien jutottatok eszembe! :D

Mi jol vagyunk, Davide szepen fejlödik most 8600 gramm es 70 cm kb. Sok mindent eszik mar, nagyon jo etvagya van szerencsere de egyelöre meg az anyatej van elönyben... :D

sok puszi mindenkinek, felebredt a dragam most mar egykezezek... :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


jucmuc, szenzációs!!!!! Örülök, hogy jöttél!
Milyen jó, hogy még van anyatejed, biztosan nyugodt kismama vagy! E :wink: setleg néhány fotó a fiatalemberről! :?
Köszönöm a szorítást!

dita? no mizujs?
bbilona
 
 


Holnap reggel megyek vv-re!
A dokker megkérdezi, hogy miért akarok vérből hcg-t?
Mondom, mert okt. 2án mennénk lombik konzitra a BMC-be és jó lenne ha nem kéne mégsem feleslegesen felutazni, szabit kivenni stb, hiszen még mindig nem jött meg,.... stb. stb.... Adjak neki papírt, hogy én a BMC-be járok! Mondom nem járok oda, most kéne menni, ha nem sikerült ez a 3. inszemem sem. Erre ilyetszól két sikertelen inszem volt? Nem vazze, mind sikerült, csak annyira imádom magam inszemináltatni, hogy minden hónapban megismételtetem! :shock: :twisted: Kész voltam tőle! Aztán felrakta az i-re a pontot, hogy csüt. reggelre adott beutalót vv-re és annak délután 3-ra van eredménye, és nekünk meg 12-re ott kell lenni a BMC-ben! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Felpofátlankodtam a laborba elsírtam a bánatom, és mondta a csajszi, hogy levenné a vért de már nem tudják elvinni, mert csak holnap reggel jön újra a vérszállító! Azt mondta holnap reggel legyek ott 7 óra előtt hogy első közt legyek, és hamar végeznek akkor velem, és délután pedig már tutira kész lesz az eredmény!

dita75
 
 


Dita, a dokit kéne jól meginszeminálni...........

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

Ilonkám! Naaa, nem írtad, mi a helyzet!? Tüszők stb, minden érdekel...

Dita! Téged aztán jól megfuttatnak mindenért. Remélem, a holnapi vérvétel eredménye legalább pozitív lesz. Hadd örüljünk már!

Katám? Jól vagy? Neked is mindjárt menned kell! Jaj, nagyon szorítok!

Mágnes! Igen, köszike!

Én tanfolyamra járok. Juhhhéééjj!
Hozzánk kerül a boltocskába a lottó stb. Meg kell tanulnunk a játékszabályokat, meg a gép kezelését. Így a héten kicsit ritkán jövök. Elfáradok estére. Pénteken vizsgázunk is rögtön, ráadásul tanulni is kéne.

Azt hiszem, ma éreztem Lukács mocorgását. Nem biztos, hogy Ő volt, de ilyen még nem történt. Várom, hátha megint érzem.

Most elfexek kicsit. Biztos lusta vagyok.!??

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?