katata, még az inszemek kellős közepén találkoztam egy őrülten nagyhasú lánnyal, a 9. lombikkal volt babás. Akkor kicsit értetlenül néztem, hogy lehet, hogy nem habzik a szája és nem az idegosztályon van, de olyan természetességgel mesélte a dolgait, hogy megnyugodtam.
Ma is hallottam, hogy xy országban csak egy embriót raknak vissza, viszont nem hagynak szünetet a beültetések között, mert úgy sokkal esélyesebb.
Én nagyon reménykedem, fel a fejjel!
Uh, vérvétel megvolt, állítólag szépen haladnak a dolgok. Becsatlakozott a Cetrotide reggeli szuri formájában + egy fajta hüvelykrém. Disznóság, hogy a szurit mindenképp a helyi patikában kell bevenni, hogy megmutassák hogyan kell beadni, meg különben is reggel kellett. Így a 7 doboz 16e forinttal drágább, mint otthon. Még jól kis is pattogtam tőle.
Igazad volt katám 2 naponta mennem kell.
domo, nemtudom te hogy voltál olyan villám, én 7.15-12.30 ig élveztem a vendégszeretetet a BMC-ben, úgy látszik a hétfői nap ultrasokan vannak.
dita, én hüvelyi utroval ugyanúgy mensiztem, mint egyébként. Ezt már sokszor kiveséztük, totál máshogy reagálunk. Szorítok a holnapi teszthez, v. vv-hez!
gyöngyike, elolvadok nyomban, gyönyörűséges!
trinky, tessék egészségesen élni! Vizet inni, sárgarépát rágcsálni! Jól megtréfált a kis pocaklakó!
kicsiboris, mi az hogy nem hiányoltunk
Naná, de nem jöttél, nem írtál, én már azt hittem Fehérváron nincs is internet! Mi újság a fűtéssel? Mikor költöztök az új házikóba?