Új privát üzeneted érkezett!

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/sto ... 0001_14053

talaltam egy meg olcsobb szeket. es ennek a hattamlajat is lehet allitani. 7 pozicioba.

KépKép
KépKép
mush589

Harcolj a pirosért! Nálunk engedélyezve...

A szék nagyon király!

Kép
zölddisznó

Köszi a gratulációkat a székhez. Ezt apukám kapta kb. 15 éve. Egy ideig használta aztán felkerült a padlásra. Mi nemrég leszedtük, a férjem felújítgatta, aztán a haverja lefújta. A bababútor is fehér lesz, ezért lett ilyen színű.
Húú én most kajáltam be túrógombócból. Az előtte lévőket (leves, oldalas) annyira nem kívántam, de hát a gombóc......... :lol:

Mush: azért pihengess is. Jók a székek!

Lassan lelépek, mert apa elment focizni, mi meg "Futballista feleségek" megyünk utánuk. Nem mindig megyek meccsre, de most majd egy ideig nem látom és így minden percet kihasználok! :lol:
Vendég

Tejóég!!

Ma beszéltem életem legjobb barátnőjével, akit kb. 6 éve nem láttam, a távolság miatt és csak ritkán beszéltünk.. éééssss kiderült, hogy ő is kismama és dec. 23 a kiírt időpont. :D 5 nap különbség az én babámhoz képest. És kislány, Vivien és már össze is adtuk őket (Nolival:D)! Olyan izgatott lettem ettől a hírtől!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Felajánlom Caulophyllum nevű homeopátiás bogyóimat (szüléskönnyítő hatású), természetesen ingyen adom. Budaörsi átvétellel, vagy postázom, de akkor sajna a postaköltséget állnod kell.

Várom a privit!

Köszönöm
athiz

Zöldi jelentem karom a sárgás árnyalatot már felvette...fáj is még.
A gyerekeim alszanak(pociban is),apa még suliban,sitt a szobákban összetakaritva,az egész ház kitakaritva,leves,palacsinta kész...unatkozom... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ügyi vagy! Aludj te is!

Kép
zölddisznó

en most ebredtem fel, fel alomban (amennyire a folyamatos kalapalastol tudtam) nyomtam 2 orat.
most megyek en is takaritani, mert a furdoszobaba kupit csinaltak.
aztan meg szerintem ajadekokat csomagolok. sok a szulinapos a kozel jovoben. :D

sarmi. le a kalappal elotted.

aida. 6 eve nem lattad a legjobb baratnodet? az durva! hol el, ausztraliaban?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.09.27 13:45-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Fú Sarmon... ez kemény... Nekem egyszer a Péterffyben lőtték így szét a vénámat, egy hétig alig tudtam mozgatni a karom. Remélem nálad ez hamar elmúlik!!!!

Boci: gyönyörű a szék!!!

Talisok: De jó nektek:) Na majd legközelebb :))))

Mush: Ez a szék mocskosul olcsó így plusz ezek nagyon kényelmesek is... én csak azért nem vettem ilyet mert nem férne el... de ennél jobb/kényelmesebb szoptatósszéket eddig még nem találtam... (nekem is van egy gyönyörű bambusz hintaszékem de az se fér el így anyuéknál lakik a padláson... mondhatom sok értelme van...)

Börze: Kimentünk de szerintem iszonyú gagyi volt. Az új cuccok valóban jó áron voltak (babakocsik nagyon olcsón!) de én ugye használt ruhára vadásztam. Ami jó volt azt még postával együtt is sokkal olcsóbban megkapom a neten, a gagyikat meg durván drágán árulták... sokan olyan cuccokat vittek eladni amikhez nekem már pofám se lenne (mocskos, minimum 20 éves stb.). Azért sikerült 1-2 jó dolgot levadásznom de amennyi időm ráment... szóval túl sok...
(vettem 3 átlapolós bodyt 200-ért darabját -keményen alkudozva, egy poncsót egy ezresért Lillának -na ez jó vétel volt, anno pont ilyet akartam neki venni de 4-5e eredetileg, meg néhány lego kiegészítőt (igazából ezekben reménykedtem a legjobban .. pl. alaplap 1500-ért 6 régi típusú figura 800-ért). Legközelebb szerintem majd 1-kor megyek be, semmi értelmét nem láttam a korai érkezésnek.

Amiért mentem de nem kaptam: Jó minőségű téli cipő Lillának (jó állapotban lévőt nem találtam, újat meg csak kínai vackot), télikabát Lillának, 56-os meleg anorák a kistesónak (olcsón... mert nagyobb méretű az van, nekem az első néhány hétre kéne csak), még több átlapolós body...

Asszem marad a vatera és a teszvesz plusz a babaszoba...
Vendég

(ja... de azért nem bánom ám, hogy kimentem, valszeg ha több türelmem és energiám lett volna találtam volna még cuccokat de egy körül már Lilla is hulla volt és én is kipurcantam... plusz úgysem volt tele az egész pavilon, igazán hagyhattak volna több helyet a sorok között, babakocsival tök gáz volt az egész... pedig én direkt a kis Römerünket vittem ami szlalomozásban bajnok...)
Vendég

Mi nem jutottunk ki a börzére.

Nem tudjátok hol lehet olcsó, átkötős bodykat kapni? Amiket én látok, azok 1300Ft körül vannak darabáron. Teszveszen, vaterán sem igazán találtam. Help me!

Találkára 5-re ott leszek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: Auchan...
Vendég

(mi bojkottáljuk az Auchant, ezért nálunk kilőve:))))
Vendég

Mush: Hosszú történet, hogy miért nem tudtunk találkozni, a körülmények nem olyanok voltak...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

csakegy: Tegnap tescoban kerestünk, de csak sima alulgombolós bodyk voltak. Auchan-ban tényleg van átkötős is? Akkor megyünk. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na cső, elröffenek talira én is!

Kép
zölddisznó

Aida
H§M-ben is van átkötős és nagyon tuti.
Melltartó ügyben pedig:Nekem is hasonlóak a méreteim,nekem Intimissimis sima melltartóim vannak,aminek lecsatolható elől a pántja.Ezeket használom évek óta és a szoptatáshoz is tökéletes volt és nagyobb méretet sem kellett vennem.Nekem ami még nagyon bevállt szoptatásnál,a sima sportmelltartó.(top)Csak felhúztam és kész,a végén pedig vissza.Szerintem a legegyszerűbb és legolcsóbb és számomra a legkényelmesebb megoldás volt.
Vendég

Aida: állítólag van... meg mintha valaki a Cora-t is írta volna... (ott speciel egész jó plüss rugdalózókat láttam viszonylag olcsón legutóbb... de oda is csak évente egyszer megyünk úgyhogy nem tudom, hogy van-e nekik...)

Nekem is kéne még vagy 5-6 darab az átlapolósból de ez a 3 is jobb a semminél... (sima 56-os body van itthon vagy 10 legalább... és a héten is vettem még vagy 3db 50-est)

Nekem most a cipő legnagyobb gondom... Clarks kellene de itthon elég kicsi belőlük a választék a neten... (a posta miatt meg az ebayről sem éri meg rendelni)...
Vendég

(ami viszont marha jó, hogy csütörtökön sikerül vennem 400-ért egy pihepuha téli hálózsákot :) Rózsaszín és tündéri :) így legalább erre nem kell majd vadásznom a kistesónak... )
Vendég

Szijjasztok.

Én is megérkeztem a börzéről sőőt már ki is pakoltam és már megy a mosógép

én is nagyon sok pénzt otthagytam.

Nekem nagyon bejött és nagyon jóáron vettem dolgokat.

Mutatom mit vettem.

jahh és az uhu képek magáért beszélnek

Kép
Kép
olyan csókos szája lett de hogy kitőől?? :lol: :lol: :lol:

rucik
Kép

Kép

Kép

és az ágynemű garnitúra meg a szopipárna és a feltét
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

milyen az atkotos body?
tegyetek mar fel egy kepet legyszi.koszi

KépKép
KépKép
mush589

Én se tudom milyen az az átkötős body...? :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vera nagyon csini cuccokat vettél Izának!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Most jöttem haza kismami taliról és annyira jó volt kimozdulni kicsit. :D Olyan régen voltam már a páromon kívül más társaságban. Vera nagy fia nagy huncut :D ő is ott volt. Zölditől kapott rugik nagyon édesek, oda vagyok értük. Mondjuk most amúgy is oda vagyok meg vissza. :)

Teszek fel képet átkötős bodyról hamarosan!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ezek is átkötős body-k:
http://www.vatera.hu/h_m_hosszu_ujju_bo ... 02692.html

Sokkal egyszerűbb ráhúzni a picike babára.. Így apának is könnyen menne az öltöztetés. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Fú skacok... szó szerint nem tudok járni, minden lépés úgy fáj, hogy csak vonszolom magam ... mintha a szeméremcsomtom menne szét de nem a csípőm ahogy a nagykönyvben meg van írva... (ilyen még soha nem volt)... vazz.... még jó hogy holnap még itthon van a férjem különben nem tudom mi lenne... most vacsoráztatja Lillát...

Remélem csak túlerültettem magam mostanában és max. 1-2 napon belül elmúlik...
Vendég

je. en ilyen bodykat meg nem is lattam :shock:

KépKép
KépKép
mush589

mush: pedig a legelején ezek a legjobbak... csak az első néhány hétben kellenek de akkor életmentők tudnak lenni... (egyszerűen azért mert a babák rühellik amikor az ügyetlen szüleik bodykat húznak át a fejükön:))))) (nappal nálunk pl. soha nem is volt gond, de fürdés után csak ilyet tudtunk ráadni, addigra annyira fáradt volt)
Vendég

Sziasztok.

Aida tényleg iszonyatosan sajnáloma dolgot. Lécci a szlaszámodat küld el nekem privibe és csütörtökön utalom a lovettát.

Nagyon jó volt a tali. Jó sokat röhögtünk és a nagyfiam meg zöldi tartotta a frontot:)))
mindenki nagyon jófej. Már alig várom a következőt. :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

itt ilyet szerinte nem lehet kapni.

egyedul maradtam. apa element koncertre.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Csakegy! Remélem nincs semmi komoly veled! Nem lehet, hogy a baba nyom valami ideget és amiatt van? Ha nem múlik el holnapig feltétlen hívd fel a dokidat.

Szerintem is ezek a legjobb bodyk az első hónapban. A rugikban is azt a legkönnyebb ráadni, amelyikek elől végig gombolódnak.

Én is voltam kint a börzén, de sajnos a felét sem tudtam megvenni annak, amit szerettem volna. Cipő (új) kisfiuknak szinte egyáltalán nem volt , overál volt, de nagyon csúnyák 3-4 ezer Ft-ért, annyiért meg újat veszek a boltba. Azért jó sok pénzt hagytam ott, kaptam végül Berni pelenkát (liberó minőségű vagy még jobb) 34,35Ft/db-ért. Jól fel is tankoltam belőle és elcsábultam néhány pici rucira is. Majd teszek fel képeket. Ja és a nagyfiamnak vettem egy tökjó kabátot.

Sajnálom, hogy a talira én nem tudtam elmenni, de talán a következőre sikerül.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: biztos vagyok benne, hogy nyom valamit, kb. egy hete érzem már, hogy valami nem 100-as... Megpróbálok majd lefekvés előtt jógázni hátha arrébb tudom terelni (most inkább meg se moccanok csak itt ülök körbepárnázva laptoppal az ölemben:)))))

Az overálokon én is ki voltam akadva... röhej... 1000-ért a neten már simán lehet jó minőségű használtat venni, itt meg még a 80-as évekből visszamaradtak is 2000 körül voltak... (plusz szerintem iszonyú sok nepper is volt... ) (Lillának vettünk anno egy talán 68-ast, legrosszabb esetben majd abban lakik a kistesó... max. nem kell rá kesztyűt adni:)))))

Mush: anyukáddal nem tudsz vetetni ilyeneket? Az Auchanban elvileg 500 körül vannak... (megjegyzem a vaterán pofátlanul drágán adják a használtakat... hiába Hennes, ha egyszer használt... meg erre ugye posta is jön...)

Jaaa... a börzén egy dolog volt amitől Lilla bezsongott csak most nem fussa rá... egy babahinta, aminek az elején van két lyuk amin ki tudja dugni a baba a lábát ha már nagyobb és akkor már magát tudja hintáztatni... csak nekem kicsit sok volt erre a 12e. (Lilla visított amikor el akartam vonszolni... mondtam is, hogy kölcsönadom fél napra és fellendül az üzlet, annyian megálltak, hogy megnézzék mit művel :)))) (egyébként újszülött kortól használható mint a sima szövet lengőbölcső)
Vendég

majd megkerdem tole.
csaki. jobbulast. remelem hamar elmulik majd a fajdalom.
megyek fozok egy kis tesztat, aztan tvzek.asszem ma koran lefekszem, meg nem hevertem ki a tegnap esti keson fekvest.

holnap megyunk matracot venni a kisagyhoz. tapasztaltak estetleg van valami tanacs? milyet vegyunk? milyet NE vegyunk? mire kell figyelni?
koszike

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Nekünk kókusz matrac van, a gyerek még nem panaszkodott. :D A bölcsőbe is azt vettünk. Állítólag egészségesebb, mint a sima szivacs, de tudományos kutatást nem végeztme ez ügyben.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sajna olyat sem lattam meg itt. csak rugosat vagy szivacsot.milyen vastag legyen? 10-15cm korul lattam itt oket.

ez a valasztek, ott ahova megyunk:
http://www.mothercare.com/gp/node/n/428 ... 8&mcb=core

KépKép
KépKép
mush589

Sotske! Neked is szia! ...

Becsekkolok én is!
Minden elismerésem annak, aki ma még börzén is volt! Huh.

Vera! Ezek szerint Bandi Pisti hazatalált. :lol: Jó fej csávó...de Hannához már öreg. Muti a többi fiadat is legközelebb! :wink:

Aida! Örülök, hogy tetszik a két kis cucc!

Szerintem is tök jó volt talizni...már megszerveztük a következőt:

okt. 25. ÖRS - IKEA (kaja+pia+shopping)
Már lehet is becsekkolni! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Jujj, de szerettem volna en is menni a talira :?
Fincsit hamiztatok? Pizza?
Jo lett vona talizni azokkal akik a multkorin nem voltak....
Mikor lesz a kovetkezo?
Aida, hogy birtad? Nem fajt a poci?
Kepet, kepet!!!!

Csaki: nekem is ez volt mult heten, jarni alig tudtam. Hat elegge megijedtem, irtam dokinak SMS-t, masnap megnezett.
Azt mondta csak annyi van, hogy a ket szemerem csont kozott van egy folyadekos kozeg, es az tagul, mert mar keszul a szulesre.
Huuu, megertelek... aztan erzem meg azota is a csontot fajni, de nem olyan veszes.
Szoval azert ha nem mulik 2-3 nap a nagyon fajas, akkor azert erdemes rapillantatni..

Mi is megjottunk Becsbol, venni nem vettunk semmit babusnak, de legalabb koncepcio szuletett babakocsi ugyben..
Megnezem itthon mennyi, es akkor el lehet donteni hol jobb megvenni, bar azert eleg faraszto az utazas..
Valasztek az van, meg arak is.. es meg csak nem is volt semmi kuli sima mozes volt rajta.

Kép
zsiraf8

...na hát a kókuszmatracok zömén is van egy réteg szivacs alul felül, úgyhogy nem hinném, hogy egészségesebb. És hát mosni sem lehet, ha összetrutyizza.

Kép
zölddisznó

ez lenne a kokuszmatrac?:
http://www.mothercare.com/gp/product/B0 ... 1&mcb=core

mi a rugoson gondolkoztunk.
ebben a boltban a tobbseg 14-15cm. nem tul vastag az?
be lehet meg az ala tenni a legzesfigyelot?

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi, Örs? Ejnye, hát nem hozzánk jöttök "bordélutánra"? :D Az nekem messze van, majd még meglátjuk...

Zsiraf, direkt nem maradtam túl sokáig, így 3-4 keményedést leszámítva nem volt gond a talival. :)

Vera, nincs gond, mondtam akkor is. :D Holnap majd átküldöm a számlaszámot.

Készül a meglepi, ahol "híresek" lesznek majd a babák! :D Haladok..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush: Tutira van kókusz is, max. lehet, hogy majd Londonig kell érte menni :(

Zöldi: a következőre én is bejelentkeznék akkor:)

Zsiraf: én is a tágulásra gondoltam (Lillánál volt olyan) de ez másabb... olyan mintha valami ér lenne amit a baba elnyom... ez van, terhes vagyok, lesz ez még így se :))))
Vendég

csaki.odaig tuti nem megyunk. mi holnap, ebben a boltban tuti veszunk valamilyet! :lol: :lol:
neztem ikeat is, de nem jo a meret. nekunk 140x70cm kell.

KépKép
KépKép
mush589

Zoldi, akkor en is bejelentkeznek a talira :O)

nem tul messzirol szivesen ossze is szedek barkit aki keri (Mexikoi ut, Hosok Tere stb)

Kép
zsiraf8

Mush, BOLDOG SZULINAPOT HOLNAPRA!!!! :D

Mi ebcsizni megyunk apaval a jeles nap alkalmabol, mar nagyon varom am!
Nalatok mi van tervben?

Kép
zsiraf8

Én szeretnék menni és az Örs jó is, de egy picit korábban nem lehetne, mondjuk 3 óra körül, hogy nekelljen rohannom haza.

Kokuszmatrac: nekünk nincs rajta szivacs, több réteges, összesen kb 10 cm vastagságú és IKEA-ban kapható matracvédőt tettem rá, amelyiknek egyik oldala polipropilén a másik meg szintetikus gumi.
Mush! Én a sima szivacsnál a rugósat jobbnak tartom. Megvan már a légzésfigyelőtök? Nézd meg, hogy milyen matrac alá helyezhetpő.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Dél körül lenne a következő tali.

Ezt most nem értem, ha az egyik oldal polipropilén, a másik gumi, akkor mi értelme van a kókuszságának?

Kép
zölddisznó

sziasztok.

remélem jol sikerült a tali.:D
mi tegnap lerendeztük a takaritást párom munka helyén.hát annyi ablakot pucoltunk hogy a milyénk már tuti koszos marad idén.
Kis Vivikémnek ideje sem volt mozogni,de amikor haza jöttünk és lepihentem behozta a lemaradást.

Nektek is változott a mozgása?mert én 1-2 hete nem érzek semmi fájdalmas rugást.inkább finom nyujtozást,vagy bökést..kezd kicsi lenni neki a hely?

és mi a véleményetek a hordozo kendőről?csak mert kaptam egyet és gőzöm sincs hogy használjam e vagy sem..

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt Csajok!
Már megint ez a hajnali kelés... :-D Így jár az, aki a Helyszínelők felénél már elalszik. :-D Csoda, hogy a tali után hazafelé nem aludtam el a kormány mögött! Bár egész úton azon stresszeltem, hogy nehogy mégegy olyan barommal sikerüljön találkoznom, ezúttal testközelből, mint amelyik a szemünk láttára felcsavarodott az oszlopra! :-D

Tali: Tényleg jó volt! A társaság is, a hely is, a kaja is! És én, akinek fogalma sincs, hogy milyen egy keményedés, megcsodálhattam egy ilyet Aida hasán! Vera fia, mint egyedüli pasi a társaságban, jól elszórakoztatott bennünket. :-D

Csakegy!
Jobbulást neked! Jógázd meg a babát, hogy helyezze át a székhelyét máshova!!!

Isarenikő!
Van Berni márkájú pelus??? Én is ilyet fogok venni! :-D

Gaby!
Köszönöm még egyszer a zenét! Belehallgattam, szuper!

Zsiráf!
Hiányoltalak is a taliról! És semmit nem vettetek a nagy Ausztriában??? Jöttél volna inkább pizzázni! :-D

Zöldi!
Én látatlanba már be is jelentkezem a következő talira! Utánfutót kötök a kocsi után és akkor a bútorokat is el tudjuk hozni. :-D

A kókuszmatracra nekünk a boltban azt mondták, hogy be lehet tenni víz alá (persze mosógépbe gondolom nem) és ki lehet mosni. Basszus, mi megvettük már hetekkel ezelőtt, de bontatlanul betettük a kiságyba, meg se néztem a rétegeit. Annak, amelyiken polipropilén meg gumi van, tényleg nincs sok értelme! Az aztán nem szellőzik, az tuti! Na majd valami emberi időben ma ránézek a miénkre.

Ma lehet, hogy nem jövök, mert vezetési órákat veszek. :-D Jövő hét kedden le kell adnom a céges autót és onnéttól a saját féltenivaló autónkat fogom vezetni. Persze Apa ezt nagyon komolyan veszi, úgy vigyáz arra a kocsira, mint a gyerekére (legalább a szülésig is edz!). Szóval ma lesz vezetés autópályán, sötétben, parkolás gyakorlás... és a végén kérek tőle egy új jogsit! :-D

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Zöldi, Ibernuska! A polipropilén meg gumi az a matracvédő, nem a matrac. Ez egy újfajta, nem olyan, mnt a régi gumilepedő. Szerintem mindenképp kell valami védő az ágyra addig, amig a gyerek szobatiszta lesz. Én már tudom, hogy néha mit képes produkálni. Pld esti alvás előtt mikor a vacsora fele a lepedőjén landolt csak a lepedőt és a matracvédőt kellett kicserélnem. :D Nem is tudom mire fektetem, ha nincs rajta a védő. A kókuszmatrac meg nemcsak a szellőzésért jó, állítólag a gerincnek is egészségesebb.

Lassan sikerül a végére jutnom az öt hét alatt termelt anyagnak. Mindenkinek nagyon szép pocija van.
Mush! Hason altatással kapcsolatban - nekünk a hasfájása miatt egész nap kézbe volt a gyerek és mikor végre elaludt örültünk, hogy letehetjük, így hason nem aludt és később (mivel nem szokta meg) nem szeretett. Kb 3-4 hónaposan el volt laposodva egyik oldaon a feje (amelyik oldalra a fejét mindig fordította) és sajnos azóta sem jött helyre rendesen. A védőnő nálunk azt javasolta, hogy nappal többször tegyük hasra, alhat is hason, éjszaka meg a hátán altassuk.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Süt a nap!

A tali szerintem is szuper volt, Vera, tényleg nagy vagány a nagyfiad :D

A kövi találkozóra is benevezek én is már most.

Berni: örülök, hogy tetszik a zene, tegnap este még mi is hallgattuk kicsit, kicsikristóf jókat pörgettyűzött rá :lol:

Mush:
Kép

Megyek főzni, Boci, meglepem apát a "te-féle" pipivel :)

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?