Jó reggelt Csajok!
Már megint ez a hajnali kelés...
Így jár az, aki a Helyszínelők felénél már elalszik.
Csoda, hogy a tali után hazafelé nem aludtam el a kormány mögött! Bár egész úton azon stresszeltem, hogy nehogy mégegy olyan barommal sikerüljön találkoznom, ezúttal testközelből, mint amelyik a szemünk láttára felcsavarodott az oszlopra!
Tali: Tényleg jó volt! A társaság is, a hely is, a kaja is! És én, akinek fogalma sincs, hogy milyen egy keményedés, megcsodálhattam egy ilyet Aida hasán! Vera fia, mint egyedüli pasi a társaságban, jól elszórakoztatott bennünket.
Csakegy!
Jobbulást neked! Jógázd meg a babát, hogy helyezze át a székhelyét máshova!!!
Isarenikő!
Van Berni márkájú pelus??? Én is ilyet fogok venni!
Gaby!
Köszönöm még egyszer a zenét! Belehallgattam, szuper!
Zsiráf!
Hiányoltalak is a taliról! És semmit nem vettetek a nagy Ausztriában??? Jöttél volna inkább pizzázni!
Zöldi!
Én látatlanba már be is jelentkezem a következő talira! Utánfutót kötök a kocsi után és akkor a bútorokat is el tudjuk hozni.
A kókuszmatracra nekünk a boltban azt mondták, hogy be lehet tenni víz alá (persze mosógépbe gondolom nem) és ki lehet mosni. Basszus, mi megvettük már hetekkel ezelőtt, de bontatlanul betettük a kiságyba, meg se néztem a rétegeit. Annak, amelyiken polipropilén meg gumi van, tényleg nincs sok értelme! Az aztán nem szellőzik, az tuti! Na majd valami emberi időben ma ránézek a miénkre.
Ma lehet, hogy nem jövök, mert vezetési órákat veszek.
Jövő hét kedden le kell adnom a céges autót és onnéttól a saját féltenivaló autónkat fogom vezetni. Persze Apa ezt nagyon komolyan veszi, úgy vigyáz arra a kocsira, mint a gyerekére (legalább a szülésig is edz!). Szóval ma lesz vezetés autópályán, sötétben, parkolás gyakorlás... és a végén kérek tőle egy új jogsit!
Szép vasárnapot mindenkinek!