Sziasztok!
Bocsika, hogy nem voltam és még csak olvasni se nagyon tudtam vissza.
Rengeteg a meló, van hogy 7-re megyek és 7-kor jövök, még jó hogy csak 6 órás vagyok.
Elvileg mostantól már sűrűbben jövök. Párom kiment dolgozni Ausztriába, ahonnan kéthetente járnak majd haza. Már most hiányzik, pedig még csak ma ment el.
Helyzetjelentés (nem valami fényes)
Szedem 1,5 hónapja rendületlenül a metet (még mindig 2x850mg, azt mondta doki, hogy ne emeljünk). Eddig nem volt spontán menszi. Norcoluttól ma vagyok 7.cn-en.
Megvolt a férjecském spermavizsgálata is. Kevés katonája van (8 M). Voltunk andrológusnál. Kiderült, hogy van egy értágulat a heréinél.
Meg kell műteni. Mondjuk annyira nem vészes. Mert ráírta a doki, hogy nem sűrgős és elvileg ettől lehet hogy helyreáll majd a katonaszám.
De ugye most apának ez új munkhely, úgyhogy műtét időpontról még nem beszéltünk, halasztjuk a dolgot, majd esetleg decemberben.
Hát röviden, tömören, szomorkásan ennyi!
Ranita
Én is ébredtem már arra az éjszaka közepén, hogy rókakoma kerülgetett. Ez akkor volt, amikor kb. 5 napja szedtem a metet, úgyhogy én betudtam annak.
Nekem se mondta a doki, hogy csak fokozatosan a metet, úgyhogy én reggel-este 850-et szedek már az elejétől és bizony volt is hányinger napközben, főleg délelőtt és étvágytalanság is egész nap. Nem volt valami jó!!
Szerintetek szedhetek többet attól, hogy a doki megint azt írta rá, hogy 2x850? Vagy megemlítsem neki, hogy lehetne-e emelni? Két hét múlva úgyis mennem kell gyógyszert iratni.
Minél nagyobb dózis, annál hatásosabb?
Nekem a 1,5 hónap alatt még semmi változás. Tudom legalább fél évig szedni kell, hogy valamit lehessen észlelni, de hát én ilyen türelmetlen természet vagyok ezen a téren.
Bocsi, hogy hosszú voltam.
Pussz mindenkinek!