Új privát üzeneted érkezett!

Töltögetem lefele a Baby zenés albumokat. Van egy aranyos zene amiben kisgyerekek énekelnek és Nolinak nagyon tetszik. :D Meg az anyukájának is! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

babazene: én is szívesen letöltöttem volna, de computerguru apa mondta, hogy nekünk a net hiába gyors, egyetemi vonalra vagyunk rákötve, és le vannak tiltva az ilyen oldalak! :(

Már a babanettel is úgy kellett neki trükközni, de azt mondta, hogy ezért meg is büntizhetnek....

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Kati: sajnálom :( Nem tudom, hogy tudnánk megoldani...

Hétvégétől nálunk is zenehallgatás lesz esténként, meg amikor időnkből fussa. Tényleg, azt akartam kérdezni, hogy ki hogy csinálja vagy hogy érdemes? Nekem van kis füldugóm is meg nagy fülesem is meg hangfalam is. Melyik a jobb? És én (is) hallgassam, és a baba rajtam keresztül hallja (ez lehet, hogy hülyeség :roll: ) vagy tegyem a fülest vagy a dugót a pocimra? Ha igen, mekkora hangerővel? Amekkorával én is hallgatnám (na jó, annál lehet, hogy kicsit halkabban kéne)? Vagy már megint túlkomplikálom az egészet? :oops: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gaby! Zenehallgatáshoz nem kell plussz idő, szólhat az éjjel-nappal! :lol:
[quote]V írta:agy már megint túlkomplikálom az egészet?
Igen :lol: A babád ugyanazt hallja, amit te, csak tompábban. Ha te normál hanerővel hallgatod, az neki pont jólesik...szerintem.

Kép
zölddisznó

gabi rajtad keresztül a füldugóval???? :shock: Ugye ezt te sem gondoltad komolyan??? :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Helló Csajok!
Megjöttem Aquanatalról! Ismét remekül éreztem magam. De most már Zsófi is élvezte, asszem. :-D Az órát egy olyan csajszi tartja, aki dúla is egyben és felvilágosított, hogy van ezer féle praktika, amivel be lehet a babát fordítani a helyes irányba. Bár szerintem nekünk nem lesz szükségünk rá, úgy érzem Zsoff irányba állt. Talán az, hogy már napok óta a gyomorszájamat püföli, jelenthet valamit. :-D

Vera!
Köszönjük az asztalfoglalást! Ha nem lett volna asztal, felmentünk volna hozzád és rendeltünk volna pizzát. :-D

Bella!
Babák súlyát csak a méretekből saccolják. Tudnak nagyon mellé is lőni! Ne aggódj, nem lesz óriásbébid! Köldökzsinórvért mi szeretnénk levetetni. Hogy honnét lesz rá annyi pénzünk 2 hónap múlva, azt még nem tudom.

Zöldi!
Én mióta terhes vagyok, alig bírom elviselni a melltartót! Szóval én követem tesód tanácsát, itthon nem hordok. Nem úgy van, ha bedurran a tej szülés után, akkor még tök sokat nő a mell? Én valahol azt hallottam, hogy érdemes megvárni ezt az időszakot, és akkor venni szoptatós melltartót. Na de egy pár napos kölyök mellől ki bír elszabadulni melltartót venni??? Előtte meg honnét tudod, hogy mekkora méretre duzzad fel a melled??? Ördögi kör... :-D

Gabilány!
Szerintem simán hallgasd hangfalból. Én a kocsiban szoktam sok zenét hallgatni. Néha apa Tankcsapda, meg Metallica cd-je is sorra került, de azt nem kellett Zsófinak sokáig tűrnie, mert azt én sem bírom hosszú távon. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Cicifixből - általában - egy kosármérettel nagyobb kell, de gondolom nagyon egyéni. nekem pl egyáltalán nem nőtt még a cicim és nem is érzékeny, de előtej meg néha már szivárog. én vettem 2 db D kosarast, és ha nem elég, apát ugrasztom. (Már megmutattam neki, melyik polcon van, a méreteket meg kívülről fújja!) :lol:

...megettem fél kiló excetes tormás céklát magában. Mi lesz ebből? :lol: :wink: :oops:

Kép
zölddisznó

megjottem.voltam festek boltban. ezekhez a szinekhez mit szoltok?

http://www.crownpaint.co.uk/colour/736/custard.htm?r=4

KépKép
KépKép
mush589

KépKép
KépKép
mush589

KépKép
KépKép
mush589

meg nincs otletem, hogy hogyan lehetne ezeket ossze kombinalni. ez olyan festek, amit majd le lehet mosni, ha rarajzol a gyerek vagy hasonlo. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

kati. igen van ott, de M&S olcsobb...

agynemut kell cserelnem a babaszobaban, mert itt alszik egy kollegenom a buli utan. nincsen kedvem. ehes is vagyok, de mar nem kene sokat ennem, mert akkor majd nem leszek ehes mire vacsi lesz 8-kor (a buli keretein belul). sminkelni is kene, es meg fogalmam sincs, hogy mit vegyek fel. ah, miert vagyok en no?! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Aida!

Nincs mit (kép)! Én köszönöm, hogy gondoltál rám!
Nekem is hasonló melltartóm van, csak egyszínű fehér!
Ez:
http://www.quelle.hu/hu/q4r/meinbabyund ... 9bGlzdGVy/
Elég sok fehér felsőm van, bár nem látszanak át annyira, de nem akartam még a legkisebb esélyt sem megadni rá, hogy átlátszódjék a melltartó mintája.

Nagyon megijedtem délután! Kisfiamat megcsípte egy darázs! Szegénykém nagyon sírt és még pici ahhoz, hogy megmutassa hol csípte meg. Így nem győztem keresni. Nagyon feldagadt a keze! De hál istennek egy kálcium és ezüstkolloid segített rajta.
Féltem, hogy nehogy komolyabb baj legyen. Hát ezen is túlesett. Csak még 14 hónapos. Kicsit korai.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mush:
Lemaradtam egy körrel! Milyen buli lesz??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

gabrielldaniell, ez a melltartó volt a másik amit kinéztem.;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én ebből 2-t rendeltem tavaly. Talán mert akkor is csomagban árulták. És még idén is melltartó, így tudom használni most is.
Ezzel azt akartam mondani, hogy strapabíró!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Te nagyobb kosarút hordtál szülés után mint előtte??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Igen! B-ről, C-re kellett váltanom. Nőtt rendesen a cicim!
Most viszont nem igazán van méretileg változás. De mikor szülés után beindult a tejem, akkor aztán volt változás még hirtelen.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mush! Bingó! Telitalálat az össze szín!

Kép
zölddisznó

Na hát én mikor először terhes lettem annyira érzékenyek lettek a cicijeim az első trimeszterben nem tudtam melltartót hordani,amit azóta is átkozok,mert ahogy nőttek a melleim nem volt ami alátámassza,és szépen megereszkedtek,és csikosak lettek(stiriák).Akkor megfogadtam ilyen hülye nem leszek többet hogy nem hordok melltartót,mert ennek pont az a lényege:TARTÓ!

90 d-és melltartót hordok,de amiket hordok engedni fognak annyit amennyire szügséges lesz mikor beindul a tejem.Mert hátul is állitható a csat.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja mush ma még nem jött a csomag,bizti majd a jövő héten.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

gabrielldaniell.
80-as evek buli a szallodaban, ahol dolgozom. 11 -en megyunk. igy unnepeljuk a szulinapomat. diszkoba mar nem merek menni, de azert kell egy kis tanci tanci. :lol: 8)

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. nagyon remelem, hogy odaer, mert kuldtem masfel hete a baratnomnek babapopsi (soducreme) kremet es meg mindig nem kapta meg. :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi! Vitatkozom! A mellizmoknak is az a szerepe, hogy TART. Ha mesterségesen van alátámasztva, akkor a mellizom nem dolgozik, és csak romlik a helyzet.
A striák szerintem a méretnövekedéstől lettek, nem attól, hogy megereszkedett.

Kép
zölddisznó

Aida: hol van az a babazenés oldal? Elkezdtem visszafelé nézni a hozzászólásokat, de nem találtam. Nagyon béna vagyok. Nemrég riadtam fel, mert megint elaludtam a TV előtt! :twisted:
Vendég

Depresszió a köbön... A párom reggel fél 6 óta rám se figyelt...
Dani meg őrjöng...

Kép

Kép
dcili81

Zölddi igazából mindegy mert ez sajna már visszafordithatatlan,vagyis ha kés alá feküdnék...de ezt nem teszem,nem is lenne rá pénzem.Apa szereti igy is... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon az a lényeg, hogy a párodnak így vagy jó, ahogy vagy.... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Közben megtaláltam az oldalt. Hiába na, felébredtem4 :P
Vendég

Jajjjjjjjj, de telerttem magunkat mákosgubával!
Apa beugrott vacsorázni - láttam ma is vagy 2 órán át - és már ment is szegény vissza a messzibe pénzt keresni. Olyan jó férj, hogy teljesen odáig vagyok érte! :oops:

Kép
zölddisznó

Na, megint mostan értünk haza, muszáj bevennem némi magnéziumot. Mindegy, apa megígérte, hogy vasárnap mindent ő csinál, nekem csak tespedni kell a kanapén...

Az egyik barátunknál vacsiztunk, 2 hónapos a kisfiuk. Babázni akarok! Moooooost! :D

Zöldi, Sarmi: köszi a felvilágolást zeneügyben (Sarmi, sejtettem én hogy hülyeség, de a mai világban minden megtörténhet :lol: )

Na ,elrakom magam holnapra, mert korán kelünk (legalábbis megpróbáljuk), hogy odaérjünk a börzére.

Kép

Kép
gabilany79

sziasztok...

hát nálunk kérdéses lett a börze... Lilla jól betaknyosodott (ami még nem is lenne olyan nagy gond mert úgy tűnik egy napos dátha volt) de az én torkom is elkezdett fájni... szívás... (megyek is és iszok egy propoliszos teát aztán 20 perc múlva beveszek egy adag oscillót). Holnap reggel meglátjuk milyen lesz Lilla közérzete na meg az én torkom... (Lilla ma este pl. a hátmasszázsa közben úgy kidőlt, hogy rongybabaként kellett a végén felöltöztetni... a férjem ott röhögött, mert ilyet Lillánál még ő se látott max. kisbabaként:))))

Melltartó: Én itthon nem hordok, egyszerűen kényelmetlen. Szoptatásnál az első hetekben semmit nem viseltem el, akkor azért nem hordtam... utána is csak sportmelltartót... Vettem szoptatóst is de kifejezetten rühelltem, ezerszer praktikusabb volt a sportmelltartó, azt ki se kellett gombolni stb. csak lejjebb húzta az ember mert marha flexibilis. Szóval nekem sokkal jobban bejött... Nekem egyébként nem nőtt meg a mellem, egyszerűen teltebb lett (mintha plasztikáztattam volna:). Bevallom, kicsit sajnáltam, hogy nem maradt olyan de ez van ... (egyébként meg akinek nem tetszik a mellem az ne nézegesse :))))
Vendég

Nálam is a csíkos a hirtelen növéstől lettek és sajna nálam is lefele vándorol. Mármint hogy lóg. Sokáig tartott ezt elfogadni. A férjemnek így is megfelel(ek).
Engem ezzel kapcs-ban a sognőm megnyilvánulása akasztott ki. Én már javában szoptattam Danit, sőt akkortájt választotta el magát és próbáltam megbarátkozni a gondolattal, hogy a melleim mostmár ebben a formában maradnak. Neki akkor született meg a kislánya, tehát akkor kezdett el szoptatni és még javában szép mellei voltak és pont mondtam neki, hogy engem zavar, de barátkozok vele, hisz nem fekszek kés alá.
Erre Ő:
Annak nem kell gyerek, aki ezzel nem számol.
1. Nem törvényszerű, hogy szoptatástól lógó mellei legyenek az embernek. (hisz vannak kivételek)
2. Ő még nem ebben a stádiumban tartott. Kíváncsi leszek, hogy akkor amikor neki is megereszkedik ugyanezt a mondatot mondja-e.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Azt az érzést én is szerettem, illetve inkább a látványt, mikor beindult a tejem. A férjemmel a folyosón meg is fogattam őket, mert gondoltam többet ilyet nem fog érezni. Tényleg mintha szilikon lett volna. Kőkemény! Csak ne fájt volna!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok! Gondoltam beköszönök! És akik holnap ott lesznek a talin, nagyon kellemes délutánt kívánok! Pizzát egyetek helyettünk is és ne igyatok túl sok alkoholt!!!!

Az éjszakai baglyoknak pedig további kellemes estét!
Mindenki vigyázzon magára és magzatára!

Csók!
sinaszi

Jó reggelt Csajok!
Jöttem ébreszteni a társaságot!!! :-D Főleg azok csipkedjék magukat, akik mennek a Börzére, nyitásra már tessék ott lenni!!! :-D

Azt hiszem én már így maradok: egyre rosszabbul alszom. :-(

Tegnap este meg jól megijedtem!!! Nekem, akinek eddig egyetlen méhgörcse nem volt (epe-, meg bélgörcse viszont annál több), egyik pillanatról a másikra iszonyatosan elkezdett szúrni a hasam a köldököm tájékán. Tudtam, hogy ez nem görcs, de pont ezért volt ijesztő, mert fogalmam sem volt, hogy mitől lehet. Azért biztos ami tuti bekapkodtam néhány magnéziumot, aztán kb. 10 perc múlva úgy elmúlt, mintha soha nem is fájt volna. Volt már valakinek ilyen???

Mush!
Remélem jól sikerült a szülinapi bulid!

Gabriell!
Jobbulást fiadnak a csípéshez!!!

Sarmi!
Én is csatlakozom Zöldihez: ha alátámasztod a melleid, nem dolgoznak a saját izmaid. A szülésfelkészítőn ugyanezt mondták a szülés utáni haskötő használatára is: tök felesleges, mert nem hagyja, hogy a saját hasizmaid dolgozzanak és álljanak vissza a helyükre.

Csakegy!
Jobbulást neked is és Lillának is!

Mellméret: Nekem hatalmasat nőttek, mióta terhes vagyok! A terhességem előtti melltartóim most nagyon vicces méretűnek tűnnek, bár azok sem voltak kicsik. A fürdőruhámba alig tudom a melleimet betuszkolni. Nálunk Apa az eredeti mérettel is meg volt elégedve, de most… nagyon élvezi a helyzetet. Szerintem az már rég rossz, ha egy pasi a mellkülalak változása miatt ábrándul ki a párjából.

Kép
Kép
lbernuska

Zöldi, én majd szólok az uh-n, hogy átengeded az időpontod.

Kép
trombibébi

Mellkérdés,mikor férjhez mentem olyanok voltak mint két őszibarack,most meg mint két görögdinnye...Gondolhatjátok apuka hogy örül ennek(melyik ffi nem örül a nagy dudáknak)!Az hogy kisé megereszkedett az csak a gravitáció hibája... :lol:

Egyébként jó reggelt!Irigylem akik ma taliznak.Én ma nagytakaritok,főzök.És sütök végre palacsintát,amit már hétfő óta ígérgetek a kislánykámnak.Mosok,vasalok.Holnap meló lesz,betonozzuk a két szoba alját.Villany kész,majd még szerelvényezni jönnek ,ha kész a gipszkartonozás.Haladunk.Tegnap mondtam apának,már csak 79 nap van hogy kész legyen a két szoba,és el legyen rendezve a babaágy.Az arcán láttam a rémület halvány jeleit,a szája széle lebiggyent,és csak annyit mondott:Húha. :lol: Most fogta fel szerintem ő is igazán hogy nem sokára itt lesz velünk még egy csöppenet.Érdekes módon este felszólitás nélkül a hasamra tette a kezét(igaz annyira figyelte,hogy közben be is aludt... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kukucs! Bocsika, hogy nem jelentkeztem hét eleje óta, hát, lányok, ritka szar hetem volt...Hétfőn ez a foghúzás, kedden egész nap feküdtem, szerdán vissza a dokihoz, még megkínzott picit, nődokihoz meg potyára mentem, elfelejtette közölni velem, h. szerdán szabadnapos... :? Csütörtökön bevásárlás a vendégvárásra, közben foghelymelletti fájdogálás....nem erősen, csak éppen éjjel-nappal, és már idegileg kezdtem kikészülni...pénteken meg fél 6tól úton voltam, először fogdoki (hálistennek (koppkoppkopp) úgy néz ki, javuló tendenciát mutatunk :) ), aztán nődoki, aki még elugrasztott egy vérvételre valami virológiai intézetbe (TORCH szűréshez), ahol persze azt se tudták először, mit kezdjenek velem....áhhh, kipurcantam teljesen! :(

Jó börzézést, börzézzetek helyettem is, úgy néz ki, nekünk ez ma kimarad sajna... :( 11 körül jönnek rokonék, rohanni nem akarunk, igazából a tömegbe sem nagyon vágyom, inkább elnézünk vmelyik bababoltba szépen nyugiban. (ha lesz erőnk elindulni :P )

Délutánra pedig jó talizást, szerintem jó idő lesz, majd integessetek át ide Soroksárra nekünk is! :D
Elvileg itt vmi kertiparti lesz nálunk bográccsal meg körömpörivel, majd küldök füstjeleket!
:) Pusszantás!
bébic

Sarmi, akkor látom nem tétlenkedtek! :D Jó munkát!

Ja, Kistücsök továbbra is fejtetőn van és most már azt is tudja, hol a májam, bordáim...és most már én is... :) :wink:
bébic

Hát a karom nagyon nem javul,sőt mintha rosszabb lenne,mostmár véraláfutásos is,valamint a szivárvány szineiben játszik:
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szép jó reggelt mindenkinek!

Mush:
Remélem jól sikerült a bulid!

Csakegy:
Jobbulást nektek.

Sarmi:
Nagyon randa a karod! Brrrr! :cry:

Bébic:
Nem semmi heted lehetet. De már itt a hétvége!!!! :D

Hazaérkezett tegnap késő este apa. A hétvégém az övé. Nem tervezünk nagy dolgokat csak a szokásos bevásárlás, takaritás, főzés stb.
De most különösen jól esik vmiért hogy itten van velem. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Szép napot mindenkinek. Akik börzéznek azoknak jó börzézést akik meg találkoznak azoknak jó talizást.
Nekünk a mai utolsó napunk együtt egy ideig apával. :( Nehéz lesz nélküle ilyen sokáig.
Mit főztök? Én marhahúslevest, oldalast sütök és desszertnek túrógombócot csinálok. Ez volt apa kívánsága.

Sarmi: jó munkát. Nem semmi a kezed. Így elcseszni!!! Nem tudom nekem mindig olyan szépen leveszik a vért, pedig alig látszanak a vénáim!!!

mush milyen volt a buli??

Bébic: most pihizz ezen zűrős hét után.

Csakegy: jobbulást!

Ja és a kép a felújított hintaszékemről. Majd még csinálok bele párnát.
Kép hintaszék
Vendég

bocika. elvezd ki az utso napot apaval.

cili. jobb kedved van mar?

csaki. jobbulast neked meg lillusnak!

gabriell. a te kisfiadnak is gyogypuszi a csipesre!

bebic. kellemes hetveget nektek es egy kevesbe pocsek hetet jovo hetre!

a buli jol sikerult. a zenekar jo volt, nagyon. csak kicsit tancikaltunk. egy par szam utan mar feszitett a hasam. a kaja nagyon finom volt. a kislany szerette a dirty dancing zenejet. arra beindult. :lol: hajnali f2-re ertunk haza. es en fel 8-kor keltem, hogy megreggelzitessem a kolleganomet. a sajat gepemmel csak egy kep keszult rolam.azt felteszem meg ha megszereztem a tobbit masoktol akkor azt is. kaptam jo par ajandekot, de majd csak holnap nyitom ki oket. :)

tony meg egy masik srac ma dolgozik a hazon.

en megyek boltba, mert megsavanyodott a tejunk, meg sendvicseket szeretnenek a fiuk.

szep napot mindenkinek. jo borzezest es talizast!

KépKép
KépKép
mush589

Boci jajj de szép az a szék,hogy szeret majd benne a baba az öledben ringatózni...

Mush pihenj is azért egyet!Én most még mindig a villanyszerelők után szedegettem össze a sittet a szobákban,mert holnap ott lesz betonozás.

Most pedig nekiállok palacsintát sütni.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Hát lehetne valamivel rózsásabb a kedvem, de már nem annyira rosszz, mint tegnap.

Bébic nem semmi egy hét áll mögötted....
Kezdek kilábalni a takonykórból, aki még benne van, annak jobbulást (kicsinek és nagynak is!!!!)

Dani reggel 4 óta nem hagy aludni... kivagyok, majd leregadnak a szemeim. 9-re készen voltam a gulyáslevessel. Most meg lassan megfőnek a szilvás gombócok is. Enni sajna nem tudok, mert iszonyat savam van, a párom most hozza az újabb adag savlekötőt.

Ha megjön eszik, aztán lefekszem aludni, mert már alig élek...

Találtam egy tök jó szőlős sütit, ha sikerül megcsinálom, felteszem a képét, nagyon guszti, ha nem majd holnap megcsinálom. A citromos pite csak két napot élt... :lol:

Sarmon gyönyörű a karod... valami sarlatán vette a vért a laborban?????? :roll:

Boci tök jól néz ki a hintaszék, én is szeretnék egy ilyet, majd meglátom sikerül-e megpuhítanom a párom, hogy csináljon egyet nekem. :roll: :roll:

Kép

Kép
dcili81

Ezt a cikket most találtam az egyik oldalon:

Őrület: anyatejes fagyi a tehenek védelmében?

A PETA állatvédő szervezet szerint javaslatuk nem abszurdabb a tehéntejivásnál.

A szervezet egyelőre csak egy fagylaltgyártól kéri az újítást, hogy kevesebbet szenvedjenek a tehenek, tőgyeik meg borjaik, a fagyizók pedig egészségesebb terméket nyalhassanak.

"Egyáltalán nem furcsább embertejes termékeket fogyasztani, mint más emlősét. Lehet, hogy javaslatunk abszurdnak tűnik, de nem abszurdabb a tehéntejivásnál" - mondta a sajtónak a PETA kampányfőnöke.

A Vermont állambeli fagylaltgyár nem harapott rá az ötletre. Közölte, hogy nagyra értékeli a PETA legújabb figyelemfelkeltő akcióját, ám az anyatej a legjobb helyen nem a fagylaltban van, hanem a csecsemőkben, ráadásul minden anyáé a saját gyerekében. Ezen túlmenően felmerül a kellő mennyiség beszerzésének nehézsége, továbbá, hogy a kebelfejés sem fenékig tejfel.

Hát tudja a fene... inkább a saját babámnak adom... még fagyi állapotában is

Kép

Kép
dcili81

Berni! Hasszúrás? Naná, hogy volt. Tegnap a piacon. És szintén hamar elmúlt. Az egyre gyorsuló méhnövekedés a ludas szerintem.

Köszi Trombi!

Bébic! Körömpöríííííííííí! Áuóóóóóóónyammmm! (Ez felért egy orgazmussal, köszi!

Sarmi! De jó nekem, hogy én csak telefonon követem az építkezésnek becézett romhalmaz egyre kilátástalanabbodását. Minden tiszteletem a tiéd!
Karod lesz még szebb is, nemsokára zöldes sárga árnyalatba csap át.

Orsi! Kellemes apázást!

Boci! Uggggyanilyen székem volt! Szép lett!

Helló "vén banya"! Várjuk a képeket öregedésed éjszakájáról...jó, csak fél kettőig :wink:

Jajj, körmöt kéne vágni a lábamon! Jaaaaaaaajjjjjjjjjj

Kép
zölddisznó

boci nagyon ugyi vagy!!!
mi ezt a hintaszeket neztuk ki. apa nalunk nem hajlando ilyesmit megcsinlani.
http://direct.tesco.com/q/R.203-5967.aspx

zoldi. kiprobaltam szineket a falon (lehet venni egy pici tubusnyi mintat). nagyon allat, de apa letiltott a pirosrol, igy marad a masik harom. majd meg jovok tanacsert, ha nem banod, hogy hogyan is hasznaljam fel oket.
te meg elered a labkormeidet?! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?