Kukucs! Bocsika, hogy nem jelentkeztem hét eleje óta, hát, lányok, ritka szar hetem volt...Hétfőn ez a foghúzás, kedden egész nap feküdtem, szerdán vissza a dokihoz, még megkínzott picit, nődokihoz meg potyára mentem, elfelejtette közölni velem, h. szerdán szabadnapos...
Csütörtökön bevásárlás a vendégvárásra, közben foghelymelletti fájdogálás....nem erősen, csak éppen éjjel-nappal, és már idegileg kezdtem kikészülni...pénteken meg fél 6tól úton voltam, először fogdoki (hálistennek (koppkoppkopp) úgy néz ki, javuló tendenciát mutatunk
), aztán nődoki, aki még elugrasztott egy vérvételre valami virológiai intézetbe (TORCH szűréshez), ahol persze azt se tudták először, mit kezdjenek velem....áhhh, kipurcantam teljesen!
Jó börzézést, börzézzetek helyettem is, úgy néz ki, nekünk ez ma kimarad sajna...
11 körül jönnek rokonék, rohanni nem akarunk, igazából a tömegbe sem nagyon vágyom, inkább elnézünk vmelyik bababoltba szépen nyugiban. (ha lesz erőnk elindulni
)
Délutánra pedig jó talizást, szerintem jó idő lesz, majd integessetek át ide Soroksárra nekünk is!
Elvileg itt vmi kertiparti lesz nálunk bográccsal meg körömpörivel, majd küldök füstjeleket!
Pusszantás!