Sziasztok!
Köszi az orrszívós tanácsokat!!!
Hááát szerintem a születésünk utáni hetet sosem lesz időm visszaolvasni
, inkább mindig az aktuális dolgokat kukkolom meg, ha van egy kis időm!
A kis másfél éves Manókat isten éltesse utólag is!
Dorka!
Azzzta, nagyon gratulálok neked és boldogságos, szép 9 hónapot (igaz már kevesebb) kívánok neked! (remélem minél hamarabb elmúlik a rosszullétes időszakod! )
Megnéztem hol jársz időben és visszaemlékeztem, hogy én ilyenkor pont a kórházban töltöttem a napjaimat
, de szerencsére minden jól alakult...
Én is úgy érzem, hogy kislyány növekszik a pocidban, de ez csak egy "gondolat". (nem a rosszullét miatt)
Érdekes egyébként tényleg, hogy a fogantatás idején sokan betegek. Nekem is, ahogy Jaimee írta egy felfázással kezdődött a dolog...
Betty!
Gratulálok a tesódnak, remlélem sikerül neki elintézni a táppénzt. Veled mi van? Voltál azóta dokinál? Kiderült már vmi?
Szilbee!
Naon cukik a képek, és megint csak ismételni tudom, hogy olyan "nagynak" néz ki Dávid!!
Katlina!
Jobbulást nektek! Biztos rendben lesz minden, tényleg jó dokihoz mentetek szerintem. (az én háziorvosomnak ő a férje)
Kata!
A kórházi uh-ra visszatérve, nekem dettó ugyanez volt, csak Dinyával. Meg sem szólalt végig, bediktálta a számokat. A végén megkérdeztem, hogy rendben van-e minden és még csak egy igent sem kaptam: helyette egy bólintást...
A papíron egyébként mindig ua a szöveg, csak a számokat írják át a növekedést jelezvén.
Jaimee!
A kórházi zárójelentésen én is ki voltam akadva. Megnéztem, hogy engem hogy engedtek haza: Tökéletes 120/80-as vérnyomással (a kutya sem mérte), 36,7-es testhőmérséklettel (a kutya nem kérdezte, én méregettem magamnak az előzmények után...)... és akkor tovább nem is írom....
Nagyon cuki és szép a kiscsajszi a képen!
Évi!
Csongi nem semmi, ahogy így magát fényképezgeti. Jól áll neki a fogatlanság, kombinálva a kedvenc fotós pózával.
Szami!
jobbulást neked!
Nagyon jó lesz nektek, biztosan sok gyönyörű dolgot fogtok látni, és jó lesz kikapcsolódni.
Édes lehet Jázmin, ahogy énekelget és csacsog.
Anikó!
Nagyon szép Dorka!!! Ti mikor lövettétek ki a fülét?
Húúúúú! Mennyit írtam!
Milyen rendes kis Babucim van, hogy így enged egy kicsit kikapcsolni!
Most éppen kisangyalka módjára alszik.
GYors egy pár szó rólunk:
Gyorsan telnek a napjaink. A hasfájás néha erősebb, néha jele sincs. A délelőtt általában "nyugisan" telik, aztán du. egy kis nyűgösség, de nem vészes, az éjszaka meg változó, de van, hogy több órahosszát engem is aludni és ő is pihizik szépen.
Tegnap óta viszont elég sok tejcsi visszajön neki (bukik, talán ez a "szakszó" rá), ami eddig nem volt. Remélem nem vészes és szép lassan elmúlik. Mennyire normális dolog ez? Én olyan soknak látom néha azt, ami visszajön neki.
A büfizéssel is "szenvedünk"olykor,mert nem igazán tud. Vagy elalszik evés után és hiába próbálkozom nem megy, vagy alapból, ha ébren van utána akkor sem jön neki semmi.
Lehet,, hogy emiatt hasfájós?
Na, jó most befejeztem, mert ez már betölt egy egész oldalt...