Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee, Levente jobban van?

Évi, ilyesmikkel fölösleges foglalkozni. Tudod, a fórumozásban bármi megtörténhet :wink:

Nyah, most épp nem olvastam még át a másikba...Robika beteg? :( Katlina, ide is számolj majd be lécci az orvos után!

Magántőkés kórház: minden flottul működne, csak győzze az ember fizetni... Bár előbb-utóbb (ha minden kórház magán lenne) beindulna a verseny, és azzal együtt a tarifák esése is. Nem is tudom, van e földön rendesen működő eü rendszer...

Judit
Kép

Kép
balwin

BalwinJudit: most is fizetsz, Tb-t is, meg "hála" pénzt is... ha összeadod... meg amit kitaláltak Mo-ra, ott ugyanúgy vonnának TB-t és az OEP ugyanúgy finanszírozná az eü-t, csak a magántőke és a biztosítók érdeke miatt a hozzáállást változtatná meg... Meg a kórház nem tudna lehívni az OEP-től például sima szülésre ráírt császáros finanszírozást, mert a biztosító ellenőrizne.... meg ilyenek... nem lenne már baj, ha történne valami.

Kép

Kép
szolkata

Hát Szilvi,már most annyira töröm a fejem hogy vettem-e valami furát észre mostanában ami nem szokványos de nem,esetleg az éjjeli felsírások,de ár ez a láz kicsinál,mert attól félek hogy egyszer majd úgy felugrik hogy nem tudom levinni,amúgy is nehéz neki és most épp ez a meglepő hogy egy kúp is leviszi,amúgy kp hűtűfürdő talán vagyis torogyuszinál így kellett csinálnunk,remélem este okosabb leszek

Kutyafülén én is meglepődtem egy kicsit,tényleg arra gondoltam hogy valami baj van és azért nem ír,erre fel él virul csak már nem kíváncsi semmire és jó a másik topik
Azért kivi leszek melyik orvsot választja

Kép

Kép
katlina

Nóri (elin) sms-ezett, hogy megszületett Munya Bencéje!!! Gratulálunk, gyors felépülést, jó egészséget Nektek!

Kép

Kép
szolkata

Köszi az érdeklődést! :)
Igen! Javul Levente, legalábbis úgy tünik.

Angol..? Hát én is most kezdtem el, hogy befejeztem az Elantris olvasását. Szégyen nem szégyen, én azokat az 2-3-as nehézségű szó és kifejezés kártyáimat vettem elő, amit még anno az ifjúság okításánál használtam... :oops: :roll: Két kölök mellett töbre most még nem fusssssa.
szilbee

Katám, jól vagyunk, igen, Zsófi ebéd után aludik. Most már csak 1x alszik, ritka, ha déleőtt is kidől. Múlt héten kijött a 4. foga! Na haladunk a 20 felé lassacsakán :lol: Éjszaka mondjuk elég rosszul alszik, és az utóbbi pár napban már annyira nem bírtam, hogy magunk közé vettük...na ne féljetek, 2 perc múlva aludt is reggelig :? Állítom, hogy simán végig aludná az éjszakát, ha mellettünk lenne. :? Na de hát mit csináljak? Ordítani nem hagyhatom, mert azt meg nem bírjuk hallgatni. Már jó ideje szépen jár, és olyan fura, már el se tudom képzelni, milyen volt, amikor csak mászott...vagy forgottt..vagy csak úgy feküdt :shock:
Hát ennyit dióhéjban rólunk. Kérdezz bátran :wink:

Niki, tegnap elfelejtettem, éhgyomorra cukros kamilla tea is segíthet kaki-gondokon! Vagy próbáltátok már? És a sógornődék tudják már a babák nemét?

Kép

Kép
ditke2007

Munya! :D

Kép
szilbee

Munya, gratulálunk!!!

(Nóri honnan ismeri Munyát?)

Kép

Kép
ditke2007

Ditke: hát kicsinyke világban élünk ... valaki mindig ismer valakit... :wink:

Épp polcot tervelek, aztán megyek Pálszabónéhoz... hihetetlen sok energym van... ma még meg sem álltam, csak míg ide lehuppanok :lol:

Kép

Kép
szolkata

Üdv!

Megint szarakszik a gépünk, muszáj lesz venni usb-kártyát vagy mit... Most is tesóméról írok... :(

Munya!!! Gratula! Több infó esetleg a kis Bencéről?

Katlina! Mi is Antalhoz hordjuk, nagyon alaposnak tartom, Dorkát tetőtől-talpig át szokta vizsgálni, szó szerint. Igaz, jó pénzért, de hát sajna így működik. Az itteni dr.nőnek ha fizetnék se lenne másmilyen. :evil: Ti voltatok már Antalnál amúgy? Azt tudod, hogy Mezőtúron ő az oszt.vezető főorvos?

Kata! Ezt lehet? Mármint hogy szolnoki háziorvost választok? Mert akkor lehet, elgondolkodom rajta... Tényleg, ki jó gyermek-háziorvos Szolnokon?

Kutyafüle: no comment...

Ditke! Friss kép Zsófiról?
:wink:

Lányok, akiknél a csemete tápszert evett/eszik!! Ti mikortól váltottatok 2-esre? Mert na ez is: a dr.nő itt csigázott, hogy óóó, 6 hónapos kora után fincsi banánosat ehet már, amire ugyanúgy van tám. Na igaz, hogy csak 900 ft, de 1-es humana baby fit, ami újszülöttkortól adható! Hát ennyire nézik meg, mit írnak fel! Agybajt kaptam. Egye ezt 1 éves koráig... Dorkának nem ízlik túlzottan... Adtam neki Hipp 2-est, volt minta, azt jóízűen megette. Carom én már le a támogatást, gondolom,a 2-es jobban megfelelne már a korának is. Ki milyet használt?

donkoaniko

Kata, Kirájjány kiskeze már jól van :) Látszani még látszik, de fájdalomnak nyoma sincs.
Igen, mindkettőt fizetjük, de az eü járulék "elcsöpög" havi szinten, a hálapénz meg nem akkora összeg, mint pl. egy mr/ct/akármilyen vizsgálat ...az úgy egyösszegben qrva sok. Ezért lenne jó, ha megindulna a magántőkés-kórház verseny :) Oep nélkül. De ugye a nem egyenlő szociális, társadalmi körülmények/feltételek miatt az sem műxene. Namindegy, nem vagyok hozzáértő :oops: , csak pofázgatok :oops:

Munya, gratulálunk a kiscsaládnak! Sok boldogságot! :D

Szilbee, de azért nagyon nem lesz nehéz visszarázódnod az angolba, nem? Elég sokáig tanultad, aztán meg tanítottad is :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó, Mo-n szabad házi(gyermek is)orvos választás van :)
Hát én Huncinak 13 hónapos koráig azt a tápszert adtam, amit a kezdetekkor írtak fel (BEBA H.A. Start aktív). Kérdeztem a védőnőnket, hogy mikor kell nagyobb fokozatba kapcsolnunk, de azt mondta, hogy ezt egy éves korig nyugodtan lehet adni. Kb. 13-14 hónapos korától adom neki a 2-est (az ízesítés nélkülit). 3-at sztem nem fogunk inni :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most írok, de teljesen el voltam havazva.
Először is a betegeknek jobbulást kívánok!!!!! Az Ünnepelteknek pedig Boldogságot kívánok!!!

Velem röviden annyi, hogy nem vagyok kismami, de sebaj, majd próbálkozunk apával tovább. Cisztám nincs. Az IR-re most kapom a gyógyszert, amitől a dnő szerint spontán is lehetek kismami.

Bocsi a gyors jelentkezésért, majd megpróbálok visszaolvasni és reagálni, de most rohanok.

Mindenkinek további szép napot!!!!

U.I. Betegeknek küldök még egy kis baci üzőt
:twisted: :twisted: :twisted:

gyoreneildi

Sziasztok,

köszönjük a gratukat, igyekszem vigyázni magunkra. Bár eddig a mai nap a mélypont, még sétálni sem vittem Szabit, émelygés, totál erőtlenség... Fekünni lenne kedvem egész nap... Emléxem, KAta, te írtad, hogy túlélés a délután, hát kb én is így érzem. Számolom a perceket, mikor jön haza apa... De befejezem a pnaszkodást, nnnna!! :)

Katlina, mesélj már, mi újság veletek? Vagy nincs időd két topikba írni? Megértem én....

Judit, Zuraddal beszéélgettünk tegnap egy kevest, mindig megállapítom, hogy amilyen morc külseje van, annyira jófej egy emberke! És gondolom versenyben vagytok "Hunci legnagyobb rajongója" címért :wink: Ahogy mesél Annalucusról! Büszke naon!!!

Kata, Eü... Valami nagy változás kéne a mentalitásban, finanszírozásban, zusammen....
Oviban alvás??? Jól ment???
Mi fél 6-ra megyünk, akkor esetleg még össze is futhatunk!!!

Ditke, örömhírt nehéz magamban tartani :) Meg már úgyis páran tudtátok!

Judit, öröm olvasni, hogy miylen szorgos vagy!!! Ide nem szeretnél csak egy kicsit jönni?????? Annyi, de annyi tennivaló lenne! :)

Anikó, de lehettem én, mér nem szóóóóltál????
Sztem is jó ötlet, hogy Dorkát szolnoki gyerekdokihoz hordjátok, ha télleg nem bízhatsz meg a tiétekben. Én Rotyis dokibácsiról hallottam jókat (elég idős, a belvárosban van a rendelője), a miénk is jó, de úgy tudom, ő nem vállal már több kicsit, sokan vannak nála. A Széchenyin pedig Matolay dokinénit tudnám ajánlani, anno ő volt az én gyerekorvosom is, lelkiismeretes ő is!

Szilbee, ma már nem volt láz? Dév úgy tűnik, megúszta?
Majd jövő héten, ha viszed a családot, egy délelőtt felugorhatnátok Dévvel, hmmm??????

Munya, sok boldogságot nektek!!! (Ha olvasol minket...)

Évi, ezt jól megaszontad :wink: Nah, csak ki kell mondani néha dolgokat! :) Igazad van!!

Ildi, kitartást!! +++

Rami, ti jól vagytok?????? Rég írtál!!! Meggyógyultatok???
ajaj, vissza kell olvasnom

Kép
Kép
dorkáék

Anikó, Jázmin Milumil HA 1-et evett 1 éves koráig, azóta a 2-est kapja, de doki bácsi szerint ez már maradhat 3 éves koráig.

Munya, gratulálok a kis Bence születéséhez, jó egészséget, sok boldogságot Nektek!

A Kismama újságban szoktátok olvasni az ikres apuka poénos írásait? Nekem nagyon bejönnek. :lol: Pont arról írt, milyen is az, amikor 20 hónaposan a dackorszakot kezdik az ikrek... :shock: Na, nálunk Jázminnál már elkezdődött, megfűszerezve az "egyedül" akarok mindent csinálni korszakkal. :wink: gyedül eszik, iszik, fürdik, nem akarja engedni, hogy az utcán fogjam a kezét, egyedül akar öltözni, és úgy egyébként is, mindent AKAR... :roll: És hihetetlen, hogy mennyit beszél! (á, Anna mellett annyira nem is :oops: :lol: ) Szinte minden szót megismétel, amit mondunk, naponta legalább egy újat tanul is. Felismerhetően énekli a Csipkefa bimbóját, a Süss fel napot és a Cirmos cica haj dalokat. A saját és Máté fa hangja után felüdülés hallgatni! :lol:

Annával elkezdtük a logopédushoz való járást, bár azt mondta a hölgy, hogy ha a királylány erőt vesz magán és nem nyávog, mindent hibátlanul ki tud mondani... Talán ma kapjuk meg az oviban a fejlesztő pedagógus általi felmérés eredményét. Nagyon kiváncsi leszek rá. Október 7-én a Gekkóban is lesz felmérés, mert már egy éve jár és most kiderül(het) mennyit is jelent ez... Amúgy a csoportjukból 11 gyerek mehetne a kora szerint iskolába, de csak 6-ot engednének a szülők :shock:

Katlina, feltétlen számolj majd be, mi a helyzet Robival! És a pályázatíró tanfolyam? Végeztél?

Szilbee, jó angolozást. Három diplomám van, de a nyelvekhez annyira béna vagyok...még szerencse, hogy egyikhez sem kellett nyelvvizsga, mert akkor az érettséginél leragadtam volna...

Kata, irigylem az enerdzsid... igaz, már javulok és a napi két gőzös szaunázás is segít, de küldhetnél egy kis erőt... :oops: :lol:

Ditke, a múltkor én is valahogy hasonlóan voltam, ill. voltunk a párommal: csak néztük, hogy mekkora fiunk van már, akivel kiállításokra és étterembe járhatunk... :oops: :lol: Pedig még nemrég (lassan 10 éve :shock: ) született. :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Anikó, mi 1 évesen adtuk a 2-es tápszert (addig Beba H.A. Start aktív ment), aztán 1-2 hó múlva már 3-asat kapott. Azért húztuk ki egy éves korig, mert allergia"veszély" miatt H.A.-t kapott.
Most Mildibét iszunk, mert az oldódik a legjobban.

Olga, bobot kérdezted, hát semmi flikk-flakk, sima falvédő, bobos anyagból, fakeretre rögzítve. Telóval csináltam képet róla, azt meg nem tom feltölteni. Balázs is csípi Bobot?

Szami, a finn út biztosan nagyon szép lesz, nemsokára itt is lesz!!
Majd fotózz ezerrel, igazi Mikulást talán úgysem sokan láttunk... :wink:
Jázmin énekel????? Az igen!!!!!

Mi holnap apával fél 12-kor lelécelünk, Pestre megyünk majd, vacsizunk a régi csop.társakkal, előtte ügyintézés, vásárlás.... Huh, még sosem bíztuk fél napra rá Törpét a nagyszülőkre, remélem jól bírja majd mindenki! Mikor mondtam Apának, hogy mit csinálunk fél 2-től este 7-ig Pesten, azt mondta, hogy "nehogymár ne tudd a Plázákban eltölteni az időt"... :? Vásárlásra mindig kapható voltam (na jó, nézelődésre), de mot egy nagy szunyára inkább szavaznék... Nah, de lényeg, megpróbálunk kikapcsolódni!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Nincs láz. A talit majdmeglátjuk még, mert Dávid 9-től 11-ig alszik, miután hazajöttünk. Du-án meg 1-től 2-ig... kb... aztán meg megyek Leventéért. Akkor van csak változás, ha reggel az ivtól hazafelé jövet behuny Dávid a kocsiban... Akkor van egy szabad órám tízóraiig.

Szami! Levente is nyávog... elég gyakran. Olyankor a falat kaparom... :roll: :twisted:
Kihez jártok?

Balwin! Négy év kihagyás után nehéz. :( Ha a "nyelv" nincs használatban nagyon gyorsan kopik... :twisted:

Na megyünk le a kölkökkel...
szilbee

Na akkor lehet, hogy mi is maradhattunk volna a Milumil 1-nél. :roll: Csak azt tudnám, miért szajkózták itt akkor ezt a banános trutyit? Ha ez is 1-es... aláírom, ez támogatott, és a dr.nő szerint "szokták" szeretni a gyerekek, de miért kellett ennyire reklámozni? :roll: Bár ez hülye kérdés volt magamtól, miért, miért, hát mert Humana. És itt a Humana a favorit " bizonyos " okok miatt... Na mind1. Körbenézek, aztán lehet, mégis megpróbáljuk a 2-es Hippet, árban akörül van, mint a Milumil. Dorka furcsa mód Hipp-fan. :roll: Tejpépből is ez a márka a favoritja. :D Igaz, már a terhesvitaminunk is Hipp ( Natal Aktiv) volt anno... :wink:

Katlina! Hányra mentek? Majd írj már, mi volt!

Szilbee! Levente?

Ildi! Babára fel! :wink:

Szami! Szauna... Irigy vagyok. :oops:

Na elküldöm, mielőtt kikapcsol a gép...

donkoaniko

Kép A kis náthás

Kép Világbéke:)

donkoaniko

A másodikon látszik kicsit az új fülbevaló. Közelibbet nem sikerült, visszaveri a fényt. Vagy én vok nagyon rossz fotós. :oops: Azért vmennyire látszik. Kicsi kövek vannak benne végig.

donkoaniko

Szilbee! Nem voltam elég figyelmes. :oops: Örülök, hogy javul Levente. :D

donkoaniko

Húúú mennyit írtatok, el is felejtettem az elejét!

angol... jó, hoyg jár Gréti legalább frissül a tudásom! a német már kevésbé jut eszembe, csak osztrákéknál gyötröm az agyam ezerrel!
tényleg, ha nem használod, úgy kopik, hoyg hihetetlen!

Dorka!
irígy vagyok a holnapra! mármint a vásárlás részére, kikapcsolódás, tali a barátokkal... de mit sír a szám, ha minden igaz, vasárnap mi si megyünk Pöstre a barátnőmhöz vendégeskedni, istenien főz, és mindig van süti is!

Katlina!
van egy olyan betegség hoyg 3 vagy 5? nem tudják a okát, csak a fő tünete a számmal jelölt napok lázas eltöltése... lehet ezt kapta el Robi? bár nem olvastam át, hogy mióta tart ez nálatok, de gyógycuppok, és számolj be!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na nem volt egy nagy séta... Veszettül fú a szél. :?

Anikó! Egyre szebb a lánykád! :) Azokkal a szemekkel én még mindig nem tudok betelni... :lol:

Én is teszek pár képet... ;)

Kép Kép
Kép Kép
Kép
szilbee

Megjöttünk,én letudtam a fogdokit nem sok sikerrel Robit elvittük orvosoz!

Nagyon rendes alapos doki(magánban nem is vártam kevesebbet),picit piros a torka,de nem ettől van a láz,továbbra is antibogyesz ha hétvégén még mindíg lázas akkor hívjam fel mert akkor csinál nála vérkép,uh,de azt Mezőtúron,ja meg írt cataflam cseppet 4ezret kért,sem sokallottam

Szilbee!
Nagyon aranyos Dávid,igazi kispasi!

Szami!
Nem tudom befejezni,már lassan ét hete fáj a fogam,elősször azt mondták kihúzzák,rájött a dokinő hogy nem bírja így gyökérkezelte ugyanúgy fájt,másnap mentem a saját dokimhoz,ő is gyökérkezelte,még most is fáj,ma voltam megin,megpiszkált benne valamit amitől majd kiugrottam a székből annyira fájt,ő nem lát benne semmit ha továbbra is fáj akkor menjek hétfőn kihúzza amitől ezek után rettegek
Robika se nappal se éjjel nem alszik vagyis nagyon keveset
így képtelen vagyok leülni és csinálni. Szégyelem magam mert elkeztem de nem fejeztem be,csak kidobtam a pénzt,de annyi minden közbejött az elmúlt ídőszakban hogy másnak ez egy évre jut

Dorka!
Akkor most nem eggyüt töltjük az ídőt,az újszülött osztályon :wink:
Próbálj minél többet pihizni

Munya!
Gratulálok

Kép

Kép
katlina

Anikó!
Dorci lemaradt!
Nagyon enni való,majd pár év múlva beajánlom a kisfiamnak :wink: :wink: :wink:

Szilvi!
Láttalak benneteket amikor lenn sétáltatok,akor mentünk a dokihoz

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Szilvi! Szerintem én is a párodat láttam 5 körül itt a piros iskola előtt. De egyedül volt. vagyis egész pontosan számomra ismeretlenekkel beszélgetett. :D

Munyaaa!!!! Híreket! Képeket! Jó egészséget és sok-sok tejcsit nektek!

Na úgy vagyok vele, mint Judit... sokat írtatok, elfelejtettem a végét.

Ildi! Örülök, hogy jelentkeztél! A baba meg majdcsak... szorítok nektek!

Csajok! Mik ezek a Munyás hozzászólások??? Nem vagytok ti ilyenek! Szilvi engem is megijjesztett a lefelé görbülő szájjal, (nem olvastam még el), de örülök, hogy náluk is okés minden.

Katlina! Robinak jobbulást! A suli miatt meg ne szégyenkezz! Aki nincs benne, az el sem tudja képzelni milyen nehéz... hát te otthon vagy egész nap, nem kell melóznód! Ha tudnád én is hányszor hallottam! Csak abba nem gondol bele, hogy ő 8 óra elteltével hazamegy, legfeljebb főz valamit és kész a napja. De a kisgyerkőcök 24 órásak. Ezt sokan elfelejtik, vagy nem is tudják. Na mindegy.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerkőcök. Hihetelen, hogy Dorka és Dávid is csak most született és már mekkorák.

Munyának sok szeretettel gratulálok én is.

Betti: Tesódnak is gratula!

Jázminnak, Niminek boldog másfelediket!

Dorka: Holnapra jó szórakozást Pesten és egy kis feltöltődést! Teljesen átérzem, hogy fáradt vagy. Ha bármit tudok segíteni, szólj! Gyertek el valamikor, ha van kedvetek, Te pihensz egy kicsit, a gyerekek meg elljátszanak együtt.

Katlina: Örülük, hogy elégedett voltál a dokival. Én is csak jókat hallottam Róla. Remélem elmúlik Robika láza.

Kata: Bencének milyen volt az első ottalvása?

Ditke: Köszi az ötletet, de Kata még a finom itókákat sem nagyon issza meg. De azért megpróbálom, hátha. A sógoréknál a lányok neve Anna és Luca lesz. :D

Anikó: A mi háziorvosunk nagyon jó, de Ő nem fogad már nem körzetest, úgy tudom.

Ildi: Majd legközelebb sikerül a baba. Mi szurkolunk Nektek!

Szami: Hú, de ügyes Jázmin. Kata még beszélni sem nagyon akar, nemhogy énekelni. Bár Dorka is 17 hós volt, amikor már énekelte a Boci, boci-t.

Rólunk: Ma volt az Őszköszöntő az oviban. Apa tartott táncházat egy másik táncos haverjával. Dorka nem akart táncolni, nem tetszett Neki, hogy apa nemcsak Vele táncol. Elég hisztikés volt Kata nagyon élvezte, rázta magát zenére, nézte a bábozást, itta a mustot.
Dorka mostanában nem akar oviba menni, minden reggel sírva megy be és már itthon kezdi, hogy nem akar menni, sőt tegnap éjjel is sírt emiatt, meg ma angolon is. Nem tudom mit csináljak, bízom benne, hogy majd megszokja.
Kata meg nem nagyon tud nagydolgot produkálni. Szombaton nem volt semmi, azóta csak kissebb darabok és elég kemény. Kapott Levolac-ot. Attól kicsit javult a dolog. Nyomatom Neki a szilvalekvért, rostos joghurtot. Amúgy jól van, nem fáj a hsa, jókedvű. Kicsit még taknyos, de a füle rendben van.

Na megyek, Dorcsit fektetni meg beszélgetni Vele.

Niki

Kép
Kép
csni

Olga: Nem Kutyafülére gondoltál?

Szilbee: Én meg tegnap láttam Leventét meg Ádámot a Corában.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki, kössszke, naon jól esett, hogy segítenél!!! szívesen elnézünk hozzátok, majd egyeztetünk!
Dorkán tényleg látszott, hogy bántja valami... Az óvónénik sem vettek észre semmi különöset??

Anikó, egyre szebbbbb a lánykátok, csudaszép szemei vannak, és a fülbevalója is nagyon szép!! Asszem Ditkéék Zsófijának van hasonló, nem?

Katlina, remélem Robika kilábal belőle!!! Biztos nehéz most, és nagyon aggódsz is, de most már bizti minden okés lesz!
A fogaddal de megszenvedsz, édes istenem!!!! :(

Szilbee, azért egyszer hátha ébren lesznek egyszerre a fiúk!!!
a 2. kép nagyon tuti, azt mutatja Dév, hogy 10 hónapos vagyok! :)

Judit, akkor nektek is jó lesz a hétévége, sütisütős barátnőnél!!!

Törpe nem igazán akar alunni....
:cry:

Kép
Kép
dorkáék

Munyának mi is nagyon sok boldogságot, egészséget kívánunk!

Elin!
kivi vagyok, honnan ismered! please egy mail!

Anikó!
nagyon szép Dorci baba! a füli is csoda!

Letinek is ki kellene lövetni, Grétinek meg még az van benne, amit belelőttek. :roll:

Olga! sztem is félreírtad, de én is kicsit sértve éreztem a dolgot, ránk nézve...

Ildi!
:cry: mikor lesz a legközelebb? és mit jelent az a két betű?
:oops:

Szami! Gratu az énekhez, Leti csak dúdolászik, meg lalázik, de sem a dallamot, sem a szavakat felismerni nem lehet. szavakat sem sokat mond, tipikus második!:evil: :evil: állítólag nem strapálják magukat beszéd téren... mindent megért, elmutogatja a testrészeit, állatokat megmutatja, keresi a párját, és sikeresen meg is találja a memoryba, köröket! rajzol, kiszínezi, de hoyg megszólaljon! na de ne várjam, akkor aztán ha a két lány kezd egyszerre csacsogni...

Ma volt a szülői, apa volt Letivel. felemelték a csopipénzt valamilyen kísérleti programban vesz részt a csoportunk, apa persze nem emlékszik, mi a neve, hetente egyszer népi tánc, és mozgáskoordinációs foglalkozás reggel 1/2 8-tól ! Normálisak????hittan....

Kata!
mi volt az oviban alvással? tart még a csoda?

Niki!
kitartás!

Szilbee!
hihetetlen milyen férfias Dávid, én mindig azon csodálkozok, hyog oylan karakteres arca van!

Katlina!
ne szabódj már! nem oylan egyszerű ez! próbálja ki aki nem hiszi, mindnenki előtt ott a lehetőség, csak könynebb beszólogatni! én is kaptam már hideget, meleget! rázd meg magad, fel a fejjel! aki célok nélkül él, az amúgy is szegény ember, és IRÍGY!

fogdokihoz szorítunk! jól megszenvedtetnek!

Mezőtúrra? hát az sem a legközelebb van hozzátok!

Dorka!
Na nehoyg azt hidd már, hyog ilyen penge vagyok,a fürdőszobát nem érte vegyszer már másfél hete! gondolhatod..... :oops: hányás...

Fanna!
Ti hoyg vagytok? meggyógyult már Nimi! Bölcsit mikor kezdi megint? Hétfőn?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, Neked nem írtam még, hogy azért megyünk ilyen relatíve hosszú időre, mert a repjegy így is, úgy is annyi, a szállásért nem fizetünk,s így lesz idő egy kis nézelődésre, mert a 12 napból 2 nap az utazás, 2 nap Lappföld +a Mikulás, remélhetőleg 2 nap Tallin, 2 nap Helsinki, 2 nap Helsinki környéke, a megmaradt 2 nap meg a tesómmal akarok lógni, csak úgy: kávéház, vásárolgatás, piac, meg ilyesmi...

Nálunk 8-tól vannak az oviban foglalkozások, de most külön kérték a szülőket, hogy addigra legalább érjenek be a gyerekek... :roll: Lehet, hogy ez valamiféle reggeli átmozgatás, ami erőt, kedvet ad a naphoz? :lol:

Jó szórakozást Nektek a hétvégére! :lol:

Remélem Katlina, nem bántottalak meg a tanfolyammal, én nem nagyon(mostanában meg egyáltalán nem) olvasok át a másik topicba, szóval nem számonkérés volt, csak érdeklődtem... :oops: A fogdokiért nem irigyellek, nagyon megszenvedsz vele... :roll: Robinak meg jobbulást kívánunk!

Anikó, nagyon szép Doroti szeme! És milyen édesen alszik... valahogy akkor még a nagyobbak is olyan kis védtelenek... :oops:

Nagyon stramp "kis" legény Dávid, Szilbee! :lol: Ceglédre járunk logopédushoz, Ignácz Tündének hívják. Anno Máté is nála járt végig egy kurzust. A nyávogást ne is mondd, napjában kb 50-szer próbálom benne tudatosítani, hogy ettől se nem lesz szebb , se nem lesz kislányosabb, max. nem értjük, amit mond és néha már, főleg estefelé, nagyon tud idegesíteni... :oops: :roll:

Ildi, szorítunk, hogy mielőbb Téged is kimamaként köszönthessünk!

Niki, ki viszi Dorkát oviba? Nálunk, amíg én vittem Annát, minden reggel műsor volt. Aztán egyszer orvoshoz kellett mennem, s az apjával ment - semmi sírás, hiszti... :shock: Aztán másnap is az apja vitte - és megint semmi. Harmadnap pici nyüszi apával (1/100 része, mint velem...), majd innentől kezdve apa hordta kb 1 hónapot, s utána már mindegy volt, ki vitte... :lol: Ma meg már egyedül megy be a kapuból! Köszönjük a köszöntést is.

Dorka, jó szórakozást, pihenést, kikapcsolódást Nektek holnapra! Nagyon kellenek az ilyen programok... aztán majd mesélj, mit vettél! :lol:

Anna, 18 hós oltás megvolt? Nimi rendben van?

Lassan meg ágyba kéne nekem is bújni, most nézem, mennyi az idő :shock:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hali!

Hű, már másnap van. Megint baglyot játszom.

Munya, ha olvasol egyszer majd: sok boldogságot nektek! Gratulálunk!! :P

Judit: Mennyi idő alatt értél Bcsabára? Másfél óra?

IR-ra gondoltál? Inzulin rezisztencia. Sunyi egy dolog. :twisted: :twisted: Nem lehet tőle teherbe esni. Jól kezelhető szerencsére.

Totál jellemző rám, a csopipénzt csokipénznek olvastam. :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

Anikó: holnap írok privit...ja...ma.

Szami: Énekhez gratula!

Szilvi: Imádnivalók a harisnyás fotók. Jó színban van Dévid bébi. :D De jó ez a.....min is ül? Mi az a járgány? Úthenger? Privimre nem válaszoltál, :( de már nem is aktuális. :wink:

Kata: Tök jó, hogy ennyi energiád van, én már ilyenkor régen vonszoltam csak magam. :? TG-s dokker rákérdezett az UHra? :shock: Látszik, hogy nem egy dokihoz jártunk. :D

Egészségügyhöz: Én nem értek a témához, de a privát tőkét belevonni...hát nem bizti hogy jó ötlet...az eü nem minden ága nyereséges. A magán tőkét pedig más sem mozgatja. Úgyhogy jujjj...inkább ne...

Még valamit akartam, de már egy óra, úgyhogy inkább befogom.
jaimee1

Erika! Pedig ment pü... :shock: :( No majd legközelebb inkább gmail-re küldöm. De azért küldöm mail-ben Ed benti (közvetlen) elérhetőségét, hátha még jól jön. Pont Ő foglalkozik azzal amit te is írtál.

Judit! Aktuális még a "vitaminbomba" rendelés? Apjukat mostanra sikerült meggyőznöm. Ja és lassan megen rendelnénk mézet... már csak fél üveggel van. (Levente most már kanállal is eszi...)

Olga! Tegnap akkor anyukámat, nővéremet (akit Évi is szokott emlegetni... nem mintha lenne másik névérem... ), meg unokaöcsémet is láthattad. :) Egy kis családi összeröff volt. Mi a betegség miatt nem lehettünk ott. :(

Dorka! Nem. Ugy értettem, hogy Levente már jöv 7en ovizik... Egyszerre a két kölökkel nem akarok menni, mert szétkapják a lakást. :lol: Levente egyébként nagyon belevetette magát a kosárlabdázásba... Majd teszek róla videjót az albumba! Majd keresztapját megkérem tavasszal, hogy tanítsa már meg kosárra dobni! ;) Addigra már komolyodni fog egy picit ... talán.
szilbee

Majd még reagálok, de a kölkök rajtam csüngenek... :lol:

Szép Napot!!! 8)
szilbee

Erika! Az upc-s mailt használod már mostanában?
szilbee

Na van egy szussz időm még...

A szomorú szmájli annak szólt, hogy mint ment keresztül Kutyafüle (nem Munya!). Ha "tragégia" lett volna, tuti sírósat teszek! :wink:

Erika! Nem úthenger, hanem vízliló. Őt nevezzük "Lajosnak" ... Vízi Lalinak.

Szami! Na Levente mostanában (mióta rákapott a mondókázára és énekelgetésre) folyton énekelve beszél... Bezeg mikor dalolnia kéne, egy énekhang nem hagyja el a torkát.
:roll:

Ma nálunk is őszköszöntő... Nyársalás, szőlőpréselés... De állítólag eső is lesz. :? Leventét elviszi apja, én meg nem tudom még Dáviddal hogy megyünk... e.

Meséltem apjuknak, hogy milyen sokan láttátok innen a fórumról az elmúlt két napban. Az első kérdése az volt, hogy csak őt szoktátok látni, vagy más férjeit (urait) is? :lol:

No lépek takarítani... tegnap elküldte tesóm az amway-es cuccot, így kivakarom a fürdőt a trutymákból. :roll: :x

Befogtam! :mrgreen:
szilbee

jó reggelt,

bakker, ez a rókakoma.... Egyelőre nem érzem azt, hogy én elindulok Pestre, olyan 3 óra múlva.... De az tartja bennem a lelket, hogy állítólag a sok rosszulllét naon stramm kistörpire utal.... :)
Úgy legyen!!! a kicsi így is a legnagyobb betegségesség közepette fogant meg, valamit tudhat :lol:

Jaimee, én is csokipénzt olvastam!! :D Ejejejej.... MIn jár az agyunk???
Amúgy éjjel egykor mit csináltatok, nem aludt Réka? Jönnek a fogacskák?

Szilbee, Peti bizti örül, ha valakit megfertőzhet a kosárlabda szeretetével! :) És már Szabit is levitte a pályára!! :)

Szami, gyönyörű lesz Finnországban, Máté ült már repülőn? tetszeni fog neki a repülés is szerinted?

Kép
Kép
dorkáék

csokipénz! :lol: :lol: :lol: én már attól is híztam, hogy leírtam :cry:

Jaimee!
mi a bánatot csináltál Te egy órakkor? csak nem apa keltett? :wink: hoyg halad a Volánnal?

ott körüli időt futottam. még tankolnom kellett, meg megtalálni a sportcsarnokot, gps-t nem vittem, itthon meglestem az utat, féltem nehogy kilopják a táskámból.

Dorka!
nem számít mit mondasz! én valahogy kislányt képzelek Neked másodjára! :roll: Mikor van hányingered? vagy egész nap? Azért kellemes napot!

Szilbee!
rendeltem még egyet már korábban, október második hetében van itt, ha jó neked.

mézet tudok vinni jövő hét csüt-ön. jó még az is?

Szemmel van tartva apjuk!

Szami!
Gréti is néha kényesen beszél, de azt vettem észre, hogy egy másik kislányt utánoz, aki alapból így beszél, és én sem tűröm, mondom mondja normálisan, meg k. ára idegesítő!

jaj de jó lesz nektek! Nekünk is nagy álmunk egy sakndináv körút, vagy a szigetek. majd ha lefogyok, talán mehetnékem lesz délre is srandolni....

körkérdés.
soha nem volt övem, viszont a gatyáimat, amiket augusztusban vettem, muszáj lesz valamivel megfogatnom mert csúsznak lefele, és állandóan húzogatom. milyet kell venni? abban is vannak méretek, de hogy? meg van különbség női, meg férfi között (gondolok én megkötés más oldalról, mint a kabik, pl.) meg mit kell nézni, hyog fajin legyen? :oops: :roll:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka: Betegségben könnyebb a fogantatás, gyengébb az immunrendszer. Réka is egy felfázásfélében fogant.

A róka koma tényleg stramm babát jelent. Én már csak tudom. :roll: 20 hét rókatanya volt nálam. Réka meg ugyebár tökéletes. :oops: :lol: :lol:

Egykor micsináltam? Apáztam. De nem úúúúúgy. :oops: Keveset vagyunk együtt, kitoljuk néha egy kicsit a napot. Csak aztán ne lenne olyan keserves a reggel.

Szilvi: :shock: :shock: változott a cím, upcmail.hu a vége....de nem nagyon használom, csak a gmailt. Akkor kérdezhetek? Hátha tud újat mondani.

Nyársalás, szőlőpréselés....dejónektek.

Dobok képet, nem emlékszem mikor volt az utolsó, de talán keresztelő táján???
Kép

Szép hétvégét mindenkinek!
jaimee1

cuki az a felső Jaimee! én már csak tudom! :wink: :oops: :lol:
és a benne lévő is tényleg tökéletes!

ja persze nem úúúúúgy! hiszi a piszi! :twisted:

Szilbee!
hátha nem esik, oylan jó idő van! én úgy imádom a mustot! igyatok helyettem is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Erika! Csak az upcosra küldtem a mailt! A másik címed eltünt... vagy átírtam?... a fene tudja. :oops:

Judit! Köszi már szépen! :D Akkor vevő lennék rá! Méz jó akkor!!! Azt is köszi! 2 ü. selyemfű kéne.
szilbee

Jaimee, Jázmin is üzeni, hogy csini Réka :lol: Itt dumál a képnek ezerrel :lol:

De mintha rövidebb lenne a haja?

Én ma a Deichmannba szeretnék átmenni Kecskemétre, a katalgusukban olyan jó cipőket láttam, nagyon pénztárcabarát áron. Valaki szokott ott vásárolni? Vélemény?

Judit, nem hordok övet, a pocakom megtartja a nadrágot :roll: :?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

megint apa hordta el a gépet dolgozni,így nem nagyon tudtam jönni,de azért esténként olvastalak benneteket.Ja és mivel sokat nyávogtam a gép miatt szerzett nekem itthonra egy ütött-kopott gépet,de a net megy rajta és az a lényeg.

Micsoda hírekre jövök!Dorka hatalmas gratuláció Nektek!!!!!És nagyon vigyázzatok magatokra.Egy kicsit irígykedem,mert kedvet kaptam a kismamisághoz,de apával megbeszéltük,hogy váruk még egy évet,hogy kicsit helyrejöjjünk.Pedig Gabó is jobban ellenne,ha lenne kistesója.Na mindegy,majd jövőre.

Anikó:Én Gabónak 1 éves koráig adtam HA-s tápszert,mert vannak allergiásak a családban és a dokinő azt látta jobbnak,de 6hós korától abból is a kettest adtam.

Most csak ennyire tudtam benézni,mert vendégek jönnek ebédre,mindenkinek szép napot!

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Köszi az orrszívós tanácsokat!!!

Hááát szerintem a születésünk utáni hetet sosem lesz időm visszaolvasni :oops: , inkább mindig az aktuális dolgokat kukkolom meg, ha van egy kis időm!

A kis másfél éves Manókat isten éltesse utólag is!

Dorka!
Azzzta, nagyon gratulálok neked és boldogságos, szép 9 hónapot (igaz már kevesebb) kívánok neked! (remélem minél hamarabb elmúlik a rosszullétes időszakod! )
Megnéztem hol jársz időben és visszaemlékeztem, hogy én ilyenkor pont a kórházban töltöttem a napjaimat :cry: , de szerencsére minden jól alakult...
Én is úgy érzem, hogy kislyány növekszik a pocidban, de ez csak egy "gondolat". (nem a rosszullét miatt)
Érdekes egyébként tényleg, hogy a fogantatás idején sokan betegek. Nekem is, ahogy Jaimee írta egy felfázással kezdődött a dolog...

Betty!
Gratulálok a tesódnak, remlélem sikerül neki elintézni a táppénzt. Veled mi van? Voltál azóta dokinál? Kiderült már vmi?

Szilbee!
Naon cukik a képek, és megint csak ismételni tudom, hogy olyan "nagynak" néz ki Dávid!! :D

Katlina!
Jobbulást nektek! Biztos rendben lesz minden, tényleg jó dokihoz mentetek szerintem. (az én háziorvosomnak ő a férje)

Kata!
A kórházi uh-ra visszatérve, nekem dettó ugyanez volt, csak Dinyával. Meg sem szólalt végig, bediktálta a számokat. A végén megkérdeztem, hogy rendben van-e minden és még csak egy igent sem kaptam: helyette egy bólintást... :evil:
A papíron egyébként mindig ua a szöveg, csak a számokat írják át a növekedést jelezvén.

Jaimee!
A kórházi zárójelentésen én is ki voltam akadva. Megnéztem, hogy engem hogy engedtek haza: Tökéletes 120/80-as vérnyomással (a kutya sem mérte), 36,7-es testhőmérséklettel (a kutya nem kérdezte, én méregettem magamnak az előzmények után...)... és akkor tovább nem is írom....
Nagyon cuki és szép a kiscsajszi a képen! :D

Évi!
Csongi nem semmi, ahogy így magát fényképezgeti. Jól áll neki a fogatlanság, kombinálva a kedvenc fotós pózával. :D

Szami!
jobbulást neked!
Nagyon jó lesz nektek, biztosan sok gyönyörű dolgot fogtok látni, és jó lesz kikapcsolódni.
Édes lehet Jázmin, ahogy énekelget és csacsog.

Anikó!
Nagyon szép Dorka!!! Ti mikor lövettétek ki a fülét?

Húúúúú! Mennyit írtam!
Milyen rendes kis Babucim van, hogy így enged egy kicsit kikapcsolni! :D Most éppen kisangyalka módjára alszik.
GYors egy pár szó rólunk:
Gyorsan telnek a napjaink. A hasfájás néha erősebb, néha jele sincs. A délelőtt általában "nyugisan" telik, aztán du. egy kis nyűgösség, de nem vészes, az éjszaka meg változó, de van, hogy több órahosszát engem is aludni és ő is pihizik szépen.
Tegnap óta viszont elég sok tejcsi visszajön neki (bukik, talán ez a "szakszó" rá), ami eddig nem volt. Remélem nem vészes és szép lassan elmúlik. Mennyire normális dolog ez? Én olyan soknak látom néha azt, ami visszajön neki.
A büfizéssel is "szenvedünk"olykor,mert nem igazán tud. Vagy elalszik evés után és hiába próbálkozom nem megy, vagy alapból, ha ébren van utána akkor sem jön neki semmi.
Lehet,, hogy emiatt hasfájós?

Na, jó most befejeztem, mert ez már betölt egy egész oldalt... :oops:

KépKép
kitten13

Ja!
BBJ!
Sajna övben én sem tudok segíteni, sosem szoktam használni.
Majd írok neked pü-t, de nem ígérem, hogy még ma. :oops:

És egy-két kép:

"Mérlegelés"
Kép

Nem sírok! Ásítok! :)
Kép

Utána pedig alszom
Kép

KépKép
kitten13

Kitten, micsoda nagy haja van Larának!

Jázmin mondja a képeket nézve, hogy: baba, aik. (=baba alszik...). Szép kis súlya van! Jól szopizik?

Rami, jó készülődést és szép hétvégét Nektek!

Itt olyan szépen süt a nap, csak borzalmasan fúj a szél. Ez olyan dühítő :twisted:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
Azért írtam le amit írtam mert csak úgy kibukott belőlem,nem vettem számonkérésnek :wink:

Robi ismét lázzal kelt reggel azót nem ment fel neki,remélem nem is fog

Kitten!
Lara nagyon szép kislány!

Judit!
Én hordok övet,mióta fogyizok azóta szükségem van rá,de csak úgy veszek öve hogy ránézek tetszik,ha körbeér akkor jó

Kép

Kép
katlina

Most csak ennyi:

B. óvodabeli tartózkodásával kapcs. még tart a csoda... semmi probléma nem volt az alvással sem. És náluk is ma szüreti mulatság (szüretek, gyümölcsök, sportvetélkedők, táncház..) van egész nap, a végén 16.30-tól nyársalás.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

BBJ, én meg gyerekkorom óta övet hordok :wink: Mostanában már olyat veszek, amit oda dugok, ahová akarok. Szal több ilyen fonott szerű övem van. Egyébként a kínaikban is lehet rengeteget kapni, és hát szerintem célszerű magad köré próbálnod. Ennyi :wink:

Szami, Skandinávia...hm megértem Annát, én sem szeretek "hidegbe" menni. Biztos nagyon szép, és tök jól kitaláltad! Azért én maradok a vízpartnál :lol: Köszönöm a privis felajánlásod, egyelőre elvagyok, majd szólok, ha nagyon kétségbeesnék!

Kitten, jehhh, mennyit írtál :lol: Hát igen, a hasfájás lehet a nem büfizéstől. Én anno szopi közben is büfiztettem, szóval szopi-büfi-szopi-büfi...
És írtam neked, hogy Csongi is sokat bukott. Anno még uh-n is voltam vele, de teljesen természetes folyamat volt nála... iggggen sokáig tartott. Egyetlen hátránya, hogy tiszta savanyú tej szag volt állandóan nálunk!
Egyébként meg nem ér..... még ilyen kis hajasbabát! Teljesen beleszerettem, akkora haja van! Lassan csatozhatod :lol:

Kata, nincs ebben az ovi dologban semmi csoda! Bence ilyen és kész! Biztos tetszik neki, jól el van! Csongi is ilyen volt világ életében! Örülj neki :wink:

Ja, Niki, neked akartam írni...nem lehet, hogy Dorka féltékeny, hogy neki menni KELL, Kata meg otthon lehet veled??? Talán tényleg megoldás, ha apa viszi, illetve azt is szokták ilyenkor csinálni, hogy programokat csináltok csak KETTESBEN, a kisebb csajszi nélkül! Hogy érezze, ő attól ugyanolyan fontos neked, ha oviba megy, mint Kata, aki otthon marad! Bocsi, a könyv még mindig nálam :oops: Nem tudom mikor jutok el vele.... megpróbálok a jövő héten, jóóóóó?

Rami, lényeg, hogy jól vagytok, és van géped :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Kata! Szerintem Bence is úgy lesz vele, mint Levente... és a "csoda" naggyon sokáig fog tartani. :D Remélem! ;)

Kitten! Szépen ki van kerekedve Lara!! :) Én még mindig ott vok leakadva, hogy mekkora haja van! :shock: :lol: Tündéri!
Nekem Dávidom volt nagyon bukós, annak ellenére hogy büfizett is. Hát igazi kis zabagép volt... mohó, gyorsan evő. Én mondjuk pont ezért kezdtem hason altatni, mert a kis butus nem fordította reflex szerűen oldalra a fejét bukáskor (ahogy az más babánál szokás). És hát nagyon sokáig meg is tartotta ezt a rossz szokását, mármint, hgy visszajött a tej... néha ijesztő mennyiségben. De szerencsére második gyerek lévén már tudtam, hogy csak soknak tűnik...
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?