Új privát üzeneted érkezett!

Vera: na nálunk csak egy oldalról van ez. Anyósék rám sem tojnak, de valahogy jobb is. Csak hát már anyukám viszi egy kicsit túlzásba, hiába első unoka. Pedig ismerhet, hogy eléggé talpraesett csajszi vagyok, és tényleg pár utcával laknak arrébb. Ha gáz van úgyis szólok.
Vendég

aida: látom témánál vagytok..:D :wink: :oops: kézimunka :wink: ihh-ihh

Kép

Kép
nikianya21

Pizsi/hálóing... én speciel póló+bugyi :lol: Pizsi és hálóing csak ha látogató jön, amit nem szeretnék :wink: Ja, meg kórházi klepetyus...ha lesz XXXXXXL-es, ami körbeér.

Berni! Szerintem ne aggódj a szívhang-nemnézés miatt. Abból sokat megállípítani nem tudnak ám, max a pillanatnyi jóllétét a babának. Szerintem csak lustaságból nem csinálják, pedig olyan élmény!
Anyósnak mondd, hogy anyud jön, anyudnak meg hogy az anyósod ... és szépen gyere el velem kocsmázni! :wink:

Nekem anyósom múlkor a lelkemre kötötte, hogy 6 hétig senkit ne engedjek a bébi közelébe! Huh! Remélem, komolyan is gondolja :lol:

Kivasaltam 28 m2 anyagot, meg pár újabb szerzeményt.

Kép
zölddisznó

Ejnye lányok, beszéltek itt a szexről, vénlánynak érzem magam. Mi 23 éve vagyunk együtt, ennyi idő után már amúgy sem mindennaposak ezek a dolgok. Vagy csak nálunk nem? Az én méhszájam is mindig kinyílik, ezért egy idő után le is vagyunk tiltva, de elárulom, hogy amióta kiderült, hogy terhes vagyok, nálunk no szex. És nem megerőltető, néha viccelődünk, de majd behozzuk, február-március hónaptól. Az előzőnél is így volt, sőt, ugyebár a szülés utáni 6. héttől lehet, de mi csak a 16. héten voltunk együtt. Ebben az állapotban, pláne szülés után, szerintem nem ez az első. Annyi mindenre kell figyelned, és olyan rohadt fáradt vagy a sok éjszakázástól, hogyha végre alszik a gyerek, akkor inkább mi is azt tettük. Szeretjük egymást és kész. Mondjuk ennyi gyerek mellett nem is tudom hol és mikor fogunk szexelni. Lehet, hogy ha megnősültek?! :roll:

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Bocika:
Sütikép?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Zölddi: a császár mellett döntenék én is a helyedben.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

BB: milyen sütikép????
Vendég

Vera!
Miattad már persze, hogy nem aggódnak! 5. babát kihordani már neked rutinból megy! :-D Na jó, az sem jó, ha az emberre se néznek!!!

Boci!
Nálunk szerencsére anyumék már elég korán tudomásul vették, hogy felnőttem és én is eléggé odamondógatós vagyok: ha a szüleim, ha a barátnőm szól bele olyan dolgokba, amikbe nem szeretném, akkor rájuk szólok. De azért az anyósomat mégsem állíthatom le úgy, mint anyut!

Enikő!
Nem miattam aggódik anyós sem, hanem az unokája miatt. :-D

Na meg a másik örök téma! Közvéleményt kutatok: Közületek kinek fog bárki segíteni otthon, ha hazamegy a kórházból a babával? Itt főleg az első babások véleménye érdekel!!! Én eddig kitartottam azon véleményem mellett, hogy nekem aztán nem kell segítség, de apósom váltig állította, hogy segítség nélkül nem fog menni. Védőnéni is azt ajánlotta, hogy legalább 1 hétig legyen ott valaki (a legjobb, ha az anyai nagymama) és pátyolgasson. Na, de ha már elhívom anyukámat (és ha valakit, akkor csakis őt), akkor anyósomat sem lehet megsérteni azzal, hogy őt meg nem. Apa múltkor azt mondta, hogy akkor elhívjuk őt is. Mondtam neki, hogy egyszerre mindkettőt, na az ki van zárva!!! Nem akarok megbolondulni!!! Biz isten ezek a hülyeségek zavarnak a legjobban!!! Már most attól félek, hogy Zsófi megszületése után átjáróház lesz nálunk! :-( Na most jól kipanaszkodtam magam!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Bocika: lehet, hogy nem emlékszem jól, de Te szoktál sütisképekkel csábítgatni mindenkit. Nemde?

Ibernuska: szerintem nem kell senki mellétek, csak esetleg kaját küldjön. Engem anyósom akart mindig pátyolgatni, de csak annyit mondanék, hogy jó, hogy nem apadt el tőle a tejem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Zöldi!
Az előbb pont az jutott eszembe, ha lent leszünk anyósnál a Balcsin és már elegem lesz mindenből, átruccanok hozzád Lellére borozgatni! :-D

BB!
Hát 3 gyerek mellett már tényleg kihívás lehet a sex! :-D Max éjjel, amikor mindegyik alszik. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Enikő itt próbáld akkor:
http://www.click-to-download.com/irfanv ... 6658392512
Download Now gombra klitty.

Nekem nincs senki aki "pátyolgatna" a szülés után 1 hétig. Kénytelen leszek egyedül megbírkozni vele. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nekem lesz saját védőnőm :wink: minimum online, de van még szabija is félretéve, ha bénáznék. Apa dolgozója 77 lépésre van és főz ránk anyósom. ...aztán lehet, hogy mindenkit elküldök a .......ra/ba/hez. A családi Karácsony is nálunk lesz - ha nem lesz éppen takonykóros senki. Úgy el leszek kényeztetve, hogy csak na!

Szex? Az mi? :lol:

Kép
zölddisznó

Nákunk anyósom mindig magából indul ki. Azt sem értette meg, hogy miért nem akarom azonnal elvetetni magam a fiával, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. :-D Ő szülés után odaköltözött az anyukájához és állítólag 1-2 hétig meg sem merte fürdetni a saját fiát. Hát ilyen nálunk nem lesz, az tuti! Tanácsokat meg úgy sem tőle vagy anyutól fogok kérni, hanem kisbabás barátosnéktól. A mi szüleink korosztálya még a textilpelus, pólya, batiszt ing bűvkörében él, teljesen más nevelési elveket vall, hogy is tudna segíteni? A Gastroyal ebédjét meg eddig is szerettem, rám nem kell főzni.

Na eldugulok mára, vége a nyavalygásomnak... megyeg a nagy Budapestre barátosnézni!

Kép
Kép
lbernuska

Ibernuska!
Főleg császár után jól jön a segítség, de ami a legtöbbet ér szerintem, ha rendszeresen főz valaki és elviszi, hogy te tudjál pihenni, amikor a kicsi alszik (az a jobb a folyamatosan nincsen ott rajtatok kívül más)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Most keltem! Alig 2 órát aludtam, de azt látom, hogy termeltetek javából...

A szex témát mindenki kivesézte még az a jó, hogy a mai világban, annyi minden lehetőség adott...

Aida nekem sem lesz senki, aki babusgasson a szülés után, csak a párom. Még az a szerencse, hogy ő is tud főzni, így talán amíg magamhoz térek, addig ezt a terhet leveszi róla. Ilyen szempontból anyósomékra nem tudunk számítani, az és szüleimről meg inkább ne is beszéljünk...
Valamelyik hétvégére valami grillezős partit szerveztek, és "szeretettel" meghívtak engem... na ja de, hogy oldom meg, hogy a gyerekemet itthagyom, hiszen oda csak egyedül mehetek... :? :? :?

Kép

Kép
dcili81

BB: mostanában nem sütöttem! Az utolsó meg a 2008. decemberi kismamik receptjei topikban van.

Szülés után: nekem anyum itt lesz az első egy-két héten, de nem 24 órában. Főz, mos, takarít és ennyi. A babával én szeretnék foglalkozni, ja és a férjem is kiveszi az 5 nap apaszabit. Meg hát anyu is úgy van, hogy nem ismeri az új dolgokat (eldobhatós pelus és társai) én meg a keresztlányomon tanulgattam. Hát anyóssal nem tudom mi lesz, maximum egy-két nap eljöhet, de ne nagyon csináljon semmit. Olyan sűrűn (áldom érte) jár hozzánk, hogy tovább tartana elmagyaráznom, mi merre van, hogy működik mint hogy én megcsinálnám. Mindezt csakis a férjem kedvéért fogom engedélyezni, az lesz életem legrosszabb egy-két napja. Itt nem aludhat az még tuti!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Sarmon, az almás pite sül a sütőben! :D Kíváncsi leszek milyen lesz. :) A Te recepted alapján készült. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Újabb portékák érkeztek a cocaturiba! :lol:

Matchbox játszószőnyeg 2100.- Felhajtható textilfülek, tükör (karcos :() rágóka, különböző felületű anyagok...)
Kép
50-es vadi új rugi, 600.-
Kép Kép
56-os polár overál, 600.-
Kép
62-es sárga body, 100.-
Kép
74-es rózsaszín pamut póló, 300.-
Kép
74-es plüss rugi (fehér) 300.-
Kép
Kép
68-as pulcsika (bolyhos) 200.-
Kép
80-as blúz, 300.-
Kép

Kép
zölddisznó

Húúúú!
Megint jó sokat irtatok!

Szülés utáni segítség: Én azt hiszem a páromra és magamra leszünk utalva.
Anyukám már nem él.
Az anyósom pedig nagyon nehezen mozog, de egyébként sem nagyon kedveljük egymást, mert elszerettem a fiát az elöző asszonytól. És vmiért az a favorit neki. Igaz a sákány jelző jobban illet arra a nőre de én elfogult vagyok :oops: :oops: :oops:
Tehát vszinű a párom apaszabija meg egy kis tartalékolt szabi fogja megoldani az első napokat.
Vendég

Kicsikristóf akar még híres lenni? :D Lehet kéne még egy 3D-s kép! Küldd át légyszi, amint tudod, köszi!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmi, az almás sütinél neked az almák alatt szépen átsül a süti? Nekem olyan nyers maradt, máshol meg jól átsült. Mi erre a megoldás?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Olyan nyomott hangulatom volt egész délután. Pedig itt kivételesen az idő is szép volt.
Segítség: első babámnál otthon laktunk anyukáméknál, anyukám rengeteget segített nekünk, sajnos akkor már apa kinnt volt Belgiumban, így csak hat hét után egyesült a család idenkinn. Most is anyukám lesz velünk a szülés után, de szerencsére apa két hét babaszabit kap itt, amit azonnal ki kell vennie a szülés után. Amíg kórházban leszünk Nagyi segít a háztartásban meg utána is. Karácsonyt itt ünnepeljük, férjem szülei pedig januárban jönnek babázni majd két hétre. Nekünk szerencsénk van, mert minden nagyszülő aktív, és nagyon sokat segítenek. Az igaz, hogy anyukámmal mindent jobban meg tudok beszélni, és előtte nem probléma, ha gondom van, de ez így természetes. Férjem anyukája is nagyon segíteni akar, hagy segítsen...

Most már Aida nagyon kíváncsivá tett a híres babákkal!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Megyek gondot fordítok kis családomra, elkényeztetem egy kicsit apát, mert neki sem volt ma jó napja, és ha minden úgy megy ahogy gonolom, akkor ma végre korán ágyba kerülünk... legalább is remélem Erik herceg úrfi is így fogja gondolni.

Előzetes jó éjszakát!

Kati

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Berni nekem kizárólag apuka fog segiteni...mint mindig.Mástól nem is viselném el!!!

Sinaszi de igen nagyon féltem Jázit hogy elcsábitják,de annyira szeretem szépen öltöztetni a gyerekeimet,nekik mindent megveszek,inkább magamon spórolom ki.Mózest is nagyon vagányan öltöztetem.

Aida még egy picit akkor tovább kellett volna sütni,vagy vékonyabbra vágni az almát.

Na aztán megvolt ma a randim az új dokimmal!Le a kalappal,rettentő kedves,alapos orvos.Jól kifaggatott mindenről az előző terhességekkel,szülésekkel kapcsolatban,megnézte kezem lábam,hüvelyem,mindent!Megtapogatta a vesém,gyomrom,hasam,méhem.Nézte a vizesedést a visszereket.Hallgatott szivhangot!Meg irt fel NEO-ferro-folgammát,mert szerinte nagyon határeset a vérképem,és ezt eddig senki nem mondta!Szóval nagyon meg vagyok vele elégedve,megtárgyaltuk a petevezető elkötést is,és Táppénzre is irt javaslatot!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Köszi a tippet! :) A tovább sütésnél már túlpirítottam volna, de a vastagság lehet sok volt. :) Azért így is fincsiség lett. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Biztos fincsi lett,tejföl helyet lehet csinálni kefirrel vagy bármilyen gyümölcsjoghurttal is!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Segítség téma:
Nekem sajna már nem élnek a szüleim. Mamámék (akik segíteni tudnának meg messze laknak).
Dani születésénél nagyon sokat segítettek. Imádták, hogy mindent csinálhatnak. 1 unokájuk Dani. Nekem szinte csak szoptatnom és fejnem kellett. Mindent megcsináltak.
Aztán ez szépen abbamaradt. Mostmár ott tartunk, hogy hetente egyszer látják. Ha mi nem visszük és hozzáteszem szembelevő tömbben laknak, akkor van hogy tényleg 1 hétig nem látják.
Ők nem igazán jönnek hozzánk mindig mi megyünk.
Nem igazán értem, hogy miért nem jönnek gyakrabban, és nem velünk van a baj, mert a barátaink sem nagyon értik a helyzetet.
Na mindegy! Nagyon elkanyarodtam a témától!
Szerintem jó a segítség, de mértékkel. Én is olyan típus vagyok, tán a helyzetemből adódóan, hogy szeretek mindent megoldani magam. Úgyhogy speciel nekem bőven elég volt az 1 hét hogy teljes mértékben segítettek. Utána még jól esett, hogy jó 1 hétig főztek ránk. De aztán a 3. héten a saját lábunkra álltunk.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na, most értünk haza, kezdem unni ezt az állandó jövés menést...

Aida, már töltöm is (remélem, nem késő - ha meg igen, akkor csak úgy emlékeztetőül :)
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Így elalvás előtti sztorinak a babakocsi szappanopera 2. szériája. Ahogy hazaértünk, még kabátban hirtelen felindulásból elkezdtem leszedni a sportvázról a textilt (tegnap fél órát álltunk fölötte, és nem jöttünk rá, hogy a biztonsági övről, mai a vázhoz van csavarozva, hogy szedjük le). Hát úgy, hogy az övcsat szétcsúsztatható :twisted: A huzat nélkül persze már a mózes is stabilan rögzíthető.

És akkor a fotók:

sport
Kép
sport biztiöv nélkül
Kép
hordozó
Kép
hordozó napvédővel
Kép
mózes
Kép
mózes téliesítve
Kép
sport napvédővel
Kép
sport hordozóval
Kép
csupasz váz
Kép

Ja, és a lényeg, a testvérfellépő:
Kép

Na, megyek vacsizni, egy pirítóst legalább muszáj ennem, hogy kibírjam az éjszakát...

Kép

Kép
gabilany79

Nagyon szupi a kocsi! Én is pirítóst ettem!

Jócakát mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok... fú... iszonyú sokat írtatok :) Csak 1-2 dologra emlékszem... bocsi többiek...

isarenikő: Kiságy. Mi vettünk egy olyan kiságyat is aminek kiszedhető néhány rácsa (egy mozdulattal). Na este kiszedsz 2-3 rácsot, gyereket meg beszuszakolod... (jövő héten hozzuk át a szüleimtől... a mostaninak leengedhető az oldala, az is praktikus, újszülöttnél életmentő:) Egyébként én is olyan ágyat néztem ki Lillának mint amit bepakoltál:) (de amíg lehet maradjon a rácsosban... onnan nem tud kijönni:))))

Szülés utáni segítség: Nekem az volt a legnagyobb segítség, hogy mindenki békénhagyott... a férjem kivette az 5 napját, ő főzött addig, utána már nem emlékszem de nem volt gond. Én élveztem, hogy van időm és energiám ráhangolódni a babára.

A szüleim most elkezdték nyomatni, hogy majd szülés után náluk kéne laknom de leráztam őket (lenne egy üres lakrész külön bejárattal de én szeretnék otthon dekkolni most is).
Vendég

azt a midenit. ennyit termelni tegnap este ota. :shock:

eniko. nem minden nap eszek gyumit delig, de megprobalom tartani magam hozza. mindig sok gyumolcs van itthon. anelkul elhalaloznek.
a fenykep lekicsinyiteshez, szerintem a legegyszerubb a paint nevu program, ami amugy is rajta van a gepen.
aida jol mondja kb 4500ft lesz neki az overal, de pontosat majd csak akkor tudunk, ha feladtam neki.

latod aida. a font nagyon valtozik, ezert kerem fontban vissza a penzt (anyukam uzeni, hogy ajanlva add fel legyszi, es tedd be kemeny papir koze!), mert kulonben en teszek neked szivesseget, es meg en fizetek ra.
igazan elarulhatnad mar, hogy miert kellett az a kep neked!

cili. szep a pocid.

berni/boci. en nem veszekedtem a parommal, hanem raszoltam, hogy ugyan ne hagyja mar egve a villanyt a haz minden egyes helyisegeben. de csak a falnak beszelek, mert tegnap is meg ma is ugyanazt csinalja. mit a fenet csinaljak vele? szedjem ki a villanykorteket? o meg nagyon megbantott azzal, amit a futesrol mondott. tegnap mar be se kapcsoltam. de o igen, mert fazott...
asszem csak regaltam tul a dolgot, es kiborultam, de neki ez fel sem tunt(az se, hogy sirok, az se hogy bajom lenne). masnap ugyanugy vislekedett, aztan en is megbekultem, szoval semmi gond nincs.
kerdes: masnal mennyit isznak(alkohol) a kispapak? milyen gyakran?

megvagyok fazva. egesznap tusszogok es dol belolem a cucc. nagyon kellett ez. tegnap megint a babaszobaban aludtam, de most a trombitalas miatt, nem akartam felebreszteni apat. :?

boci. cuki a tronorokos. milyen a stahl fele makos guba??? :lol:

szeles. a hugodnak kitartast! meg neked is a furdoszoba miatt. remelem hamar sikerul majd rendbehozni!
ugyan en meg csak a 29. hetet taposom, de nalunk is faros a baba, egyenlore. viszont olvastam a kismama konyvemben a 36. hetnel, hogy "felajanlani a megforditast", ha faros. utana olvastam, es itt majd megprobaljak megforditani a babat, amig bent van. erdekes lesz! :shock:

bella. nalunk van hazaselet, de nalunk sem olyan gyakran, ahogy a parom szeretne. en egyre nehezebbnek talalom az aktiv mozgolodast.

berni/kati. itt hallgatnak szivhangot 3 hetente a vedononel, viszont nincs uh a 20. het utan.

vera. azoknak a cipoknek az arat fontban kell erteni, es a postakoltseg is meg van adva-picit lejjebb (az arra vonatkozik, hogy nekem elkuldjek), aztan arra meg rajon az a postakoltseg, amikor en elkuldom neked. az meg sulytol fugg, meg attol, hogy siman vagy ajanlva szeretned. ezek mar lejartak, legkozelbb olyasmit nez, ami tobb, mint 1 nap mulva jar le, mert nem ulok a gep elott allandoan. :D

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. cukik a rucik.
szerintem otthon nem tudnak vert venni. nekem meg ennel is rondabb volt a karom, amikor otthon levettek a vert. a vedono vett tegnap itt, es meg csak a szuras helye sem latszik!

berni. segiteseg szules utan :roll: ez attol fugg, hogy mikor jon a baba. a ferjem szabin lesz dec23-jan5. az anyosom is. ha idore jon a baba, akkor nem lesz segitsegem az elejen, ha kesik, akkor lesz. de anyosom nem fogja rank tukmalni magat, de ha kerem, akkor segit. fozni ne segitsen, mert az inkabb mereg, mint kaja. szegenykem nagyon pocsek szakacs. elore rettegek a karacsonyi ebedtol. anyukam meg nem kivancsi az unokajara marcius vegeig. fel a jeges kifuto palyaktol. de van itt 2 magyar baratnom, akinek szinten van gyereke. ok majd biztosan segitenek a furdetes, pelenkazas stb kerdeseben. sot az egyikuknek itt el az anyukaja, es en arra palyazom, hogy o majd fog fozni nekem. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok! Nálunk egy család asszonyostól berugott és üvöltöznek, csapkodnak. Fél 12-kor szóltam nekik, hogy tekerjék le a hangerőt, de azóta még hangosabban nyomják. Annyira tehetetlen vagyok. Lehet ki kellene hívnoma rendörséget. A pasi lejött, bezörgött hozzánk és elkezdett velem veszekedni. Ez most marhára hiányzik nekem. Csak fel ne ébresszék a fiamat.
Hogy milyen bunkó emberekvannak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

anyum kuldott egy papir centit, hogy tudjam visszaszamolni a napokat vele, de apa mindig levagja mire eszbe kapok. meg mondta, hogy kuldhetet volna kettot is. egyet a babanak, egyet meg az epitkezeshez. :lol:

nalunk ma spagetti volt, husgomboccal, meg paradicsomos, chillis szoszal.

ma este jott volna a baratnom dublinbol, de sajnos le kellett mondania, mert ugy tunik, hogy tobb izluleti gyulladasa van szegnynek, alig bir menni,nincs jol. ettol elszomorodtam. remelem hamarosan jobban lesz.

holnap este meg megyunk a 80's Night buliba. a szalloda szervezi, ahol dolgozom. 11-en leszunk a mi csapatunkban (amugy meg vagy 250-en). adnak majd vacsit, meg lesz majd tanci-tanci. mar nagyon varom. igy unnepeljuk a szulinapom.
reggel megyek kozmetikushoz, hogy szep legyek estere.
aquanatalra meg nem tudom, hogy megyek-e majd a nathamtol fugg.

na mentem baileys fagyit enni, meg aludni, mert latom mar senki sincs talpon!

KépKép
KépKép
mush589

szerintem nyugodtan hivd ki a rendoroket, de nem hiszem, hogy tul sok mindent csinalnanak. :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Jobbulást neked!
Miért téma az ivás? Az én párom nagyon ritkán iszik, csak a házi szilvapálinkát és a sört szereti. De magába csak sörözni szokott magszimum, ha nagyon meleg van. :)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

jo reggelt!:D

szülés után:Hajnikámnál még szüleimnél laktunk és nagyon sokat segitett anyum azzal hogy megfőzött és kimosott..többet nem is kellett mert mindent megcsináltam a baba körül.Most anyum mondta hogy ha megszülök ki vesz 1 hét szabit és jön minden nap.segit amibe kell..elviszi Hajnikát az oviba(majd apa megy érte)...De Vivi körül szeretnék mindent én csinálni...
Anyosom imádom sőt elfogadnám a segitségét ha tudna jönni de elég bonyolult lenne neki hajnalban tolokocsistol közlekedni a városban:Sugyhogy meg nézzük Vivikém mikor akar kibujni és ha minden jol megy akkor az ünnepeket beosztottuk.:D
szüleim jönnek hozzánk karácsonyra.,és szilveszterre ami anyoséknál max halk beszélgetés lesz megyünk mi kocsival..vett neki bölcsőt hogy ha viszem oda le tudja fektetni..

utolag:én majd arra leszek kiváncsi hogy apácska mit fog csinálni amig korházban leszek..Hajnika,sütés,főzés..:Dannyi mindent mondd hogy meg fogja csinálni...lehet beszerelek egy webkaot és majd kukkolom ahogy elrontja az ebédet :lol: :wink:

sex:este tapasztaltam hogy a hasam naprol napra csak nő...és szegény apa:Dnem fért hozzám :wink: de mokás volt.:D

mush:jo szorakozást ma estére..:D

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt Csajok!

Mush!
Apa téma: Ne izgulj, az én Apám is ilyen. Ő nem a villanyt hagyja égve, hanem a szennyes ruhákkal nem jut el a szennyestartóig (pedig kettő is van a házban), meg a szennyes tányérokkal a mosogatóig. De sokat gyakorolunk. :lol: Így 37 évesen már elég nehéz egy pasi szokásait megváltoztatni. Nekem apukám az etalon: ő rend és tisztaságmániás. Eddig még csak hozzá hasonló pasival sem találkoztam.

Apa+alkohol: Biz isten, én jobban szeretem az alkoholt, mint ő! Bár én nagyon megválogatom, hogy mit iszok, kb. a jó minőségű boroknál meg is áll a fogyasztásom. Apát én szoktattam rá a borozgatásra, ő inkább sörös, nyáron ment is nála, de töményt szökőévben egyszer iszik max. Miért kérdés ez???

Jobbulást a takonykórhoz!

Ez a babamegfordítás érdekesen hangzik! Hogy csinálják??? :shock:

Enikő!
Hogy végződött az éjszakai balhé? Hívtad a rendőröket?

Segítség téma: Szüleim 100 km-re laknak, anyósom 230 km-re. Szóval ha jön is valamelyik segíteni, akkor itt is alszik… :? A karácsony nálunk össznépi banzáj lesz, az már tuti. (Nem én döntöttem így, voltak önként jelentkezők a programra. :-D ) Ha végül mégis császárra kerül a sor, akkor persze jobban kell a segítség, de magamat ismerve csak idegesítene, ha valaki itt pörög körülöttünk…

Na megyek kutyát etetni, meg diót szedni. Az éjszakai szélviharban rengeteg lepotyogott, a kutyánk meg imádja. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Ibernuska! Az éjszakai balhé nekem szűk 3 óra alvással végződött. A kerületi küzrendvédelmin senki nem vette fel a telefont, a 107-et beütöttem, hogy ha gond lesz azonnal tudjam hívni, aztán 1 óra előtt felébredt a fiam és 3 óra körül aludt vissza. Addigra ezek is elcsendesedtek. Ja és a fiam reggel felhívta a rendörséget :twisted:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nekem a párom egész évben a szülés utáni időszakra gyüjtögeti a szabijait,úgyhogy reményeim szerint 2-3 hétig is itthon marad velem.Nekem abszolut nincs más segitségem rajta kivül,lenne,csak messze lakik mindenkink,és azért itt a két nagyobb gyerek,kell hogy itthon legyen velem,pláne ha császároznak...

Alkohol téma,az uram htköznap abszolut nem ihat egy kortyot se,mert gépeken dolgozik,meg szúráspróbaszerű szondáztatás van náluk.DE hétvégén azért szokott iszogatni,főleg ha dolgozik a házon,ház körül.Van hogy sörözik ,van hogy borozik,mikor hogy van kedve,de nem rúg be,mert a fizikai munka ki is veszi belőle az alkohol hatását.

Mush van egy módszer majd következő levelemre utána nézek mi a pontos neve,aminek a hatására állitólag még a legutolsó héten is meg lehet forditani a babákat!
Gabilány a kocsi szuper a mienk is narancs,úgylátszik ez a szin nem megy ki a divatból.

többire is később reagálok,de mennem kell oviba.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt!
Tegnap este nem jutottam gép elé, mert vendégeink voltak. Tök jól éreztük magunkat, régen nevettünk ennyit.

Mush: felrakom a receptes topikba a Stahl féle mákos gubát. Nekünk nagyon bejött, már anyum is így csinálja, nem "hagyományos" módon. Ja írtad, hogy ott nincs kifli és ezért sem tudsz csinálni. Régen itt sem kifliből csinálták, hanem az aranygaluskához hasonló tésztát sütöttek, azt használták. Én ettem olyant is, hát isteni!!
Vendég

na a rendőröket én aztán hívhatom ilyenkor. Nemrég volt az hogy egy pasi éjfélkor kezdte el szerelni a szerinte beragadt üveg vas ajtót de kiderült hogy részeg meg bolond volt a pasi és az ajtó meg kulcsra volt zárva. Ez egy 4 emeletes házban történt és senki ki nem jött volna onnan hogy héé hagyd már abba. Mikor más nap rákérdeztem egy ottani lakótól a válasz annyi volt hogy ők már nem csinálnak azzal a pasival semmit. Na és amikor végre abbahagyta 1-kor akkor meg a szemben levő házban a földszinten kezdett rá disco erősségü techno zenét bömböltetni. És ez akkor volt mikor dög meleg volt. Na ez tartott 3-ig de közben vagy 20-an kihívtuk rá a zsarukat akik mondták hogy mivel egész csepelen egy járőrkocsi van nem tudnak ilyen miatt jönni és halkan ajánl egy dolgot. Ha kint van a villanyórája kapcsoljuk le.
Na lekapcsoltuk és vártuk hogy tajtékozva kijön majd de semmi. A pali elaludt arra a bömbölő zenére :shock: :shock: :shock: :shock: Na de most már tudjuk mit kell csinálni ilyenkor :lol: :lol:

musch
mennyi lett volna átszámítva mondjuk a lila next cipőcske??

gabilany.
azt a testvérfellépőt csak egy esetben fogod tudni használni. Mikor már akkora a baba hogy totáll ülni fog. azaz felhajtod a támlát. Máskülönben nem fér oda a másik gyerek ha le van hajtva. bababoltban dolgoztam plusz tapasztalat

harivera
Budapest XXI. kerület

vera: szerintem még lehet, hogy akkor se :lol: , amúgy magamtól rá se jöttem volna, hogy az ott az, csak az eladó mondta, mikor megmutogatta a kocsit a boltban. Csak itt valaki rákérdezett, és ezért csináltam róla külön fotót, hogy hogy is néz ki...

Kép

Kép
gabilany79

[quote="mush589"]a írta:mush589zt a midenit. ennyit termelni tegnap este ota. :shock:
anyukam uzeni, hogy ajanlva add fel legyszi, es tedd be kemeny papir koze!

???? :shock: :shock: :roll: :roll: :?

Micsoda? Ez meg így nekem lenne még plusz ráfizetés... Én azt hittem, hogy elvisszük neki személyesen. Minek feladogatni? Itt lakik Pesten, nem? Felvilágosítást kérek, azt hiszem ezt nem beszéltük át pontosan. Párom meg rám lesz mérges. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
pizsi kontra hálóing:
Annak ellenére, hogy utálom a hálóinget, a kórházban hálóingeztem (baris hálóing.. :) ), vagy póló bugyiztam. A pizsivel kórházban az a gond, hogy hagátsebed van, vagy hímzőszakköröznek rajtad, mint rajtam tették (háromnegyed órás varrás..), akkor a hátad közepére kívánsz mindenféle hajolgatást. Márpedig ilyenkor egy pizsigatyót is nehézkes , és kínszenvedés felvenni...:)
Viszont én pólóban szültem, legalább nem kellett azzal foglalkozni, hogy felgyűrjem. Persze ide is kacsásat választottam, hogy Anna első élménye rajtunk kívül valami kellemes legyen :) (mintha érdekelné...)

Segítség:
Annával az első 3 nap Anyuék voltak, nekem sokat ért akkor, mert nem tudtam állni, ülni sokáig. Aztán elmentek, én pedig kétségbe estem, és sírtam. Utána nem volt egítségem, Apa estig dolgozott, de igazából nem is a segítség hiányzott. Nem volt kihez szólnom, be voltam zárva a négy fal közé, és szépen depressziós lettem.
Nem engedtem Anna közelébe senkit az első 6 hétben, ugyanakkor vártam, hogy mikor néz már elénk bárki is... Nem volt egyszerű....
Most másképp csinálom, az első hónapra már meg van szervezve a folyamatos segítség. 2 gyerekkel nehezebb, pláne, hogy Annával nem tdok akkor foglalkozni ,amikor szeretné,szeretném. Így kell ez az egy hónap, hogy összerázódjunk, és megszokjuk, hogy négyen vagyunk...

alkohol:
Én nem iszom, még csak egy kortyot sem, annak idején a főiskolás időszakban bőven volt benne részem. :) Nem is szeretem az ivászatot, Apa esténként megiszik fél üveg sört, de amióta babát várok, nem mer, mert sosem tudni mikor kell elindulni vele.. Annánál éppen megitta a sörét egyik alkalomal, amikor vihetett be a klinika ügyeletére... Azóta nem meri.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép jó reggelt mindenkinek!

Olyan szép napsütéses kellemes idő van itten északon :) Olyan jó!

eniko:
itt a környéken is szinte mindennaposak a randalirozások. Jó sürűn beépitett és lakott lakótelep. Ami a szemben lévő házban zajlik szinte azt is mindig tisztán halljuk, látjuk. Ott is szokott "műsor" lenni. És hiába hivják ki rájuk a rendőröket semmi nem változik.

Alkoholizálás: Háááát nálunk apukába még egy pohárka alkoholt is nehezen lehet le köynörögni. Állitom még mikor nem vártam a babaát egy-egy bulin én szinte többet ittam mint Ő. :oops: :oops: :oops:
A bárszkerény tele is van mindenféle itókával és csak gyülnek. Azért mindig kap vkitől ezt azt, aztán vagy elfelejtjük vagy tovább ajándékozzuk.
Vendég

aida. azt anyum arra az esetre mondta, hogy ha postan adnad fel, nem pedig ha atviszed, es csak azert, hogy ne vesszen el a postan. mert nem akarok senkit megbantani, aki postas vagy postas a rokona, de azert szeretnek lenyulni ezt-azt.

sarmi. remelem a te csomid odaer ma vagy het elejen(ez a valoszinubb)

alkohol. azert kerdeztem, mert ha eppen van itthon, akkor a parom bizony siman megiszik 4x440ml sort egy este, plussz ha elmegy a haverjaival a hetvegen, akkor eleg szepen ki szokta utni magat. es nem tudom eldonteni, hogy ez sok vagy nem?
hat az eddigi hozzaszolasok alapjan sok. :cry: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.09.26 09:03-kor.

KépKép
KépKép
mush589

vera. a cipo vegso licitalasi ara kb 620-650ft lett. a postakoltseg Anglian belul kb 530 plussz innen oda siman kb 1000-1500(ahogy mar aida is irta ez a sulytol fugg), ajanlva plussz 1100. szoval osszesen 2600-3700ft kozott lett volna a cipo. de ha en siman adok fel valamit, akkor vallalni kell a kockazatot, hogy lenyuljak a postan.
a masik megoldas, hogy irni kell az eladonak, hogy elkuldene-e kulfoldre is, es hogy ugy mennyi lenne a postakoltseg.

KépKép
KépKép
mush589

Mush,olvastam,hogy az ENKIN-féle gyakorlatokkal meg lehet forditani a fros babákat,keress rá neten.Hú én már nagyon várom a csomagom!!!

Niki:"majd kukkolom ahogy elrontja az ebédet "-hogy te milyen gonoszka vagy! :twisted:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?