azt a midenit. ennyit termelni tegnap este ota.
eniko. nem minden nap eszek gyumit delig, de megprobalom tartani magam hozza. mindig sok gyumolcs van itthon. anelkul elhalaloznek.
a fenykep lekicsinyiteshez, szerintem a legegyszerubb a paint nevu program, ami amugy is rajta van a gepen.
aida jol mondja kb 4500ft lesz neki az overal, de pontosat majd csak akkor tudunk, ha feladtam neki.
latod aida. a font nagyon valtozik, ezert kerem fontban vissza a penzt (anyukam uzeni, hogy ajanlva add fel legyszi, es tedd be kemeny papir koze!), mert kulonben en teszek neked szivesseget, es meg en fizetek ra.
igazan elarulhatnad mar, hogy miert kellett az a kep neked!
cili. szep a pocid.
berni/boci. en nem veszekedtem a parommal, hanem raszoltam, hogy ugyan ne hagyja mar egve a villanyt a haz minden egyes helyisegeben. de csak a falnak beszelek, mert tegnap is meg ma is ugyanazt csinalja. mit a fenet csinaljak vele? szedjem ki a villanykorteket? o meg nagyon megbantott azzal, amit a futesrol mondott. tegnap mar be se kapcsoltam. de o igen, mert fazott...
asszem csak regaltam tul a dolgot, es kiborultam, de neki ez fel sem tunt(az se, hogy sirok, az se hogy bajom lenne). masnap ugyanugy vislekedett, aztan en is megbekultem, szoval semmi gond nincs.
kerdes: masnal mennyit isznak(alkohol) a kispapak? milyen gyakran?
megvagyok fazva. egesznap tusszogok es dol belolem a cucc. nagyon kellett ez. tegnap megint a babaszobaban aludtam, de most a trombitalas miatt, nem akartam felebreszteni apat.
boci. cuki a tronorokos. milyen a stahl fele makos guba???
szeles. a hugodnak kitartast! meg neked is a furdoszoba miatt. remelem hamar sikerul majd rendbehozni!
ugyan en meg csak a 29. hetet taposom, de nalunk is faros a baba, egyenlore. viszont olvastam a kismama konyvemben a 36. hetnel, hogy "felajanlani a megforditast", ha faros. utana olvastam, es itt majd megprobaljak megforditani a babat, amig bent van. erdekes lesz!
bella. nalunk van hazaselet, de nalunk sem olyan gyakran, ahogy a parom szeretne. en egyre nehezebbnek talalom az aktiv mozgolodast.
berni/kati. itt hallgatnak szivhangot 3 hetente a vedononel, viszont nincs uh a 20. het utan.
vera. azoknak a cipoknek az arat fontban kell erteni, es a postakoltseg is meg van adva-picit lejjebb (az arra vonatkozik, hogy nekem elkuldjek), aztan arra meg rajon az a postakoltseg, amikor en elkuldom neked. az meg sulytol fugg, meg attol, hogy siman vagy ajanlva szeretned. ezek mar lejartak, legkozelbb olyasmit nez, ami tobb, mint 1 nap mulva jar le, mert nem ulok a gep elott allandoan.