Új privát üzeneted érkezett!

Monácska!
Adsz nekem is valami jó kis homeós tippet. Már mindenem tele van ezzel a betegeskedéssel. :cry: :cry: :cry: Olyan nyűgös ma a babó!!!! Petra szerencsére tök jól van. :lol:

Tegyél már fel képet légyszi a kész gardróbról! Milyen ajtót tettetek rá? Én is szeretnék egyet a hálóba, de tetőtér és még semmi jó ötletem nem volt, hogyan lehetne jól kihasználni a teret. Nálunk is pont így megy a tető.

Az első képen először azt hittem Judit18 Esztere van. :shock: Még egyszer meg kellett néznem kinek a hsz-ét olvasom! :shock: A dédi pedig rettenetesen hasinlít anyukám legidősebb nővérére. :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Zsu! Vikónak is nagyon boldog felediket!!!!!! Nekünk elég vacakra sikeredett a mai üneplésünk. :cry:

Kép
Kép
Kép
petramama

Szia Niki!
Anyag leszabva, és vár az összevarrásra, de az idő most nem volt alkalmas a precíz munkára, nagyon idegbeteg volt T-m.....

No, és még egy-két fotó az esküvőről, ennyi használhatót sikerült csinálniuk. Az ifjú férj Nóri keresztapuja, Tom unokatesója és nagyonnagyon jó barátja!

Kép a környezet, itt még nem esett

Kép az ifjú pár

Kép a torta

Kép sógornőm és a vőlegénye (Nóri klón..... :shock: :lol: )

Kép férj és feleség! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.25 12:50-kor.
Vendég

Petramama!

Na....
A gardrób nekünk egy ki helyiség, ami a hálónkból nyílik. Keskeny, íg a polcot nem tudtam egyben fotózni.
A polccal szemben, a szoba másik felén egy akasztós rész lesz, az még nem készült el, a helyét fotóztam, hogy legyen kis elképzelésed.
Nekünk nem lesz rajta ajtó....... A hálónkon van ajtó, azt becsukom, ha jön valaki és kész.
A gyerekeknek van saját szekrényük, itt csak a mi dolgaink plusz ágynemű, konyharuha, törölköző stb lesz.

Kép A polc egyrésze! A fűrésznél összeilleszthető képzeletben...... :oops:

Kép A polc másik része

Kép Az akasztós rész helye
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.25 13:04-kor.
Vendég

Bakker Monácska!
Sógornőd mennyire hasonlít Nórira tényleg. :D

Niki!
Neked is jobbulást! Lillára vigyázzatok. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

MOna, Szuperek a képek, lányod egyszerűen cuki! A fiad pedig....állati helyes!
Szép az ifjú pár is!

Anna, én nem tagadom először kicsit mérges voltam, mert emiatt mondtam le egy programot, de természetesen megbékéltem, és egy másik programot is csináltam magunknak. Bentit, mert esett az eső, szerintem Kecskeméten is.
Szerintem nyugodtan meg lehet próbálni ilyenkor óvatosan felöltöztetni, vagy ami még jobb, először a gyereket kell elkészíteni, betenni a hordozóba, és neked csak EZTÁN felöltözni!!!!
Én így szoktam csinálni, és ha még be is alszik, nincs gáz, mert a kocsiban alhat.
Na mindegy, remélem legközelebb azért összejön most már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.25 13:01-kor.
Vendég

A homeóval kacsolatban írj egy sömit Pattinak vagy Potykának.

Én nem merem leírni amit nekem ajánlott Potyka, félek, nehogy ártsak vele! Nem féltékenység vagy ilyesmi, ugye megérted????? Nálatok erősen elhúzódik ez a nátha....... Ez lehet, hogy több annál, amit pl. én is kikezeltem Nórinál. Ártalmas lehet erősen a homeó, ha nem értünk hozzá, és én biza autodidaktának sem merem nevezni magam, használom, hiszek benne, de ennyi.....

Ha ők rábólintanak, akkor bátran használhatod. Nekünk nagyon bevált, de nem is reméltem mást, én homeós támogatással szültem, nagyon hiszek bennük!!!
Vendég

Monácska!
Nálam dilemma volt, mit akarok, mosókonyhát, vagy gardrobot, mindkettőnek nem volt hely, mosokonyha lett, de félig gardrobként üzemel. Sokszor a ruhák nem jutnak el a szekrényig, a vasalódeszkáról öltözünk sokszor. Mindig hegyekben az összehajtogatott ruha... :oops: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Panny?
Mikor is jönnek haza Alsópáhokról? Ma?
Vendég

Hümmm....

Pumperka!
Hát, lehet, hogy így járok én is, de itt lesz a vasalódeszka is, szóval remény van, esetleg hátha mégis bevándorolnak a szekrénybe azok a ruhák maguktól. :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán ha majd nekem is három gyerkőcöm lesz, majd akkro beszéljük ezt át újra, hogy vajon jó ötlet volt-e a gardrób!

Örülök, hogy jobban vagy!!!!!!!
Vendég

Fanetta totál eltűnt, meg Mimi is....meg tényleg jóóóó sokan. :cry:
Vendég

JuditK, mit csináltatok végül?
Vendég

Monácska! Köszi a képeket. Bár nem sokat segített, mert nekünk gardrób szekrénynek van csak hely, és arra meg muszáj ajtót tenni. :( Épp az ajtó miatt vagyok meglőve. Tolós nem fér el, a nyílós meg hogyan nyílik rá a ferde falra. ha meg nem arra nyílik hogyna férek majd hozzá. ÁÁÁÁÁÁÁ. Nem egyszerű. De hátha valami ügyes asztalos majd kitalálja nekem. :D
A homeós miatt nem haragszom rád. Teljesen igazad van. Majd beszélek Potykával. :lol:
A Nóri tényleg teljesen a sógornőd... legalábbis kinézetre.

Pumperka! Jobban vagy? Nekem sem mosókonyhám, sem gardróbom nincs. Sajnos... Mosás a fürdőben, vasalás a kupis szobában ( :shock: - nekünk ilyen is van - eredetileg vendég szoba lenne :lol: ), ruhák szekrényekben....

Kép
Kép
Kép
petramama

Kacika!

Köszönöm a dícséretet!
Ákosomnak nem fogom megmutizni, mert nagyon elszállt magától a kisbetyár................

Bevallom nektek csajok, a fiam dohányzik. Sajnos semmit nem tudok tenni ellene, a beszélgetés, szigor, stb megvolt már, de nem ért semmit!
Így megveszem neki legalább a gyenge bagót, mert amit ő vesz, annak a nikotin és kátrány mennyiségáéől összesen lehetne kettőnek is dohányozni............. Az persze már más kérdés, hogy vajon aki kiadja neki, az miért adja ki, hisz messze nem 18 éves.....

Amit még kikötöttem, hogy Nórihoz bagós kézzle ne merjen hozzányúlni!!

Ez van.
Csődöt mondtam..................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.25 13:15-kor.
Vendég

Fanetta szerintem zugolvas!!!!!!!!!!!!! Láttam bejelentkezve!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Mona, nagyon édi a dédi és Nóri kép! :) Aranyos Ákos és Nóri is. :)
Nagyon szép volt az esküvői helyszín, sajnálom, hogy nem volt túl jó az idő és nem is tudtatok sokáig maradni. :( Hol volt az esküvő, Monoron?
Kacika, Juditkecskemét volt a talin? Teljesen igazad van! :wink:

KépKép
KépKép
mni

Niki!
Igen én elindultam (orvoshoz), aztán mikor megkaptam Kacika sms--ét, nagy tanácstalanul ültem a kocsiban, hogy akkor most menjünk haza??!!!Szakadó esőben idnultam, nem volt kedvem rögtön haza is menni...
Szóval én nem akartam hazamenni, ha már nekikészülődtem (2 gyerekkel nem kis meló) ezért felhívtam egy barátnőmet és elmentünk hozzájuk. Hatalmas kertjük van, mikor a nap már kisütött ki is mentünk...

Anna!
Sajnálom...Bárhogy elalszik nálunk Nimó vagy Levi, fel szoktam kelteni őket, ha nagyon álmosak majd vissza alszanak...Vagy tényleg elsőnek (ha látom hogy álmos) Nimit teszem a kocsiba és utána öltözök én. Ne aggódj, a másodiknál már nem fogja ilyesmi borítani a tervet...

Kacika!
Fogyókúra ide, fogyókúra oda - én azért benyomtam volna vmi jó kis sütit :oops: :lol: :oops: :lol:

Legközelebb sem eső, sem alvás mentséget nem fogadok el... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monácska!
Jók a képek..

Nimó már mindent eszik szinte: húst, rizst, zabkekszet, hipp babakekszet, kiflit és sok sok gyümit, és zöldséget. Mellette 6x szopik.

Kölyök!
Tessék visszatalálni hozzánk...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mona, sajnálom, hogy cigizik Ákos... hogy jöttél rá?
Juditkecskemét, legalább ketten találkozhattatok volna Kacikával, de így is szuper, hogy ilyen gyorsan találtatok magatoknak programot. :)
El kellene mennem a boltba, de most kezd dörögni... menjek vagy ne menjek? Még szivárvány is van az égen. :)

KépKép
KépKép
mni

Régi fényképeket nézegettünk...

Kép Apa Kép Fia
Vendég

Kiszazsu, mint két tojás! :)

KépKép
KépKép
mni

Zsu, te jó ég, mintha ugyanaz a baba lenne :D

Mni, sajna mi sem találkoztunk Judittal.
Azt hittem, hogy Juditék is mennek haza, amikor ő is megkapta az sms.t Annától. Aztán hívott JuditK, és abban maradtunk, hogy akkor legyen jövő hét.
A lényeg, hogy legközelebb nincs kifogás!!!

JuditK, örülök, hogy végül jól alakult a nap!!!
Vendég

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdés erejéig jövök.

Juditkecskeméti,
azt hiszem anno Te adtál nekem tanácsot a kifőzéssel kapcsolatban, hogy Neked a citromsav vált be. Milyen arányban kell használni? Mennyi vízhez mennyi citromsav?

Köszi előre is a választ!

Most se vagyunk otthon, anyukáméknál vagyunk.

Lassan már áttérek olvasóból író üzemmódba is! :)

Melinda

Kép
melinda80

linocs

Melinda!
Egy fazékba én egy fél kávéskanálnyit tettem kb. Nem sok kell. kb. 3 liter vízhez fél kávéskanálnyi. Mindig szépek voltak a cumik meg minden de ha sokat raksz, akkor sincs semmi baj, csak kicsit savanykás íz érződik. Inkább kevesebbet, és én el is szoktam sima hideg vízzel használat előtt öbliteni a cuccokat.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

ezt én is szeretem, érdekes, ez rajta van az ominózus Halász Judit CD-n amit ígértem, hogy lemásolok nektek Linocs, csak más versszakok vannak kicsit benne

Zsu, komoly :) mint Nikiéknél. kíváncsi vagyok, hogy felnőttnek is ennyire hasonlítanak-e majd

KépKép
judit18

és igen! sikerült végre avatart felraknom. és most nézem, hogy hasonlít a beállítás Juditéhoz :)

KépKép
judit18

sziasztok ;)
balkézzel irok, jobbal szoptatok ;)
na, csatlakozik vlki? ;)
hanem, elkezdek egy maratonibb hszt ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, várjuk a maratoni hozzászólást! :)
Judit18, tök jó lett az avatarod! Hurrááá! :)

KépKép
KépKép
mni

szval visszamenőleg csak pár dolgot reagálnék:

-voltak itt szüli névnaposok, utólag is Isten éltesse őket, remélem mosolygósan telt

- betegeknek jobbulást!!!

- hm, ne haragudjatok, de vmi kikivánkozik belőlem. még július végén bennem maradt, de akkor nem akartam a friss sebet feltépni. Most viszont nem bírom ki. Jim, megértem, hogy júliusban megbántódtál. azonban, szerintem 0Bea0 nem rossz szándék által vezérelve jött vissza, hogy itt téged idegesítsen meg ilyenek. oks, te nem fogsz vele hszeket váltani, te átugrod az irásaid, de a többiek, miért haragudnánk rá? nem tudom, nekem is biztos volt nem egy olyan megjegyzésem, amivel valakit, esetleg többeteket megbántottam, mégsem arra emlékeztek, ha jól értem. Bea is próbálta jóvá tenni és írt hasznosakat, érdeklődött sőt,ha jól emlékszem ,ég segítséget is ajánlott vlkinek. szval nem hiszem, hogy itt mindenki utálná. de szóljatok, ha rosszul értelmezem. (lehet, hogy csak én lennék a kivétel,aki erősít titeket? :? )

és még egy a régi hszekhez:
-Panny, sajnálom, hogy anno nem vetted észre, én írtam a házassági évfordulótokon, hogy Isten éltessen benneteket sokáig!

- ha bárki bármit tud Eszterxxről ne habozzon megosztani velem, mert bizti le van némitva a telója, azért nem tudom elérni. aggódom.

na és ennyit a múltról, jöjjön a jelen:

Linocs! Fruzskababáért oda van Máté, az előzőszopi alatt néztem meg a papucsosat, hanggal, Máté elfordult a cicitől és őt nézte ;) utána együtt végignéztük a banánevést is ;)

Zsu, amindenit, micsoda hasonlóság. nem tagadhatják le egymást ;)
a Martinos kép is szuper. nagyokról illetve anyukákról nem készült kép? ;)

irigy vagyok mindenféle taliért. Kvaszévi mikoris jártok erre? ;)
annyira örülök, hogy Apud jobban van! és a kép Botiról! csudapok!!!

Petramama, jobbulást A lányoknak!!!! és vidm felediket ;)

Monácska, te szegény.... amúgy azon én is meglepődtem, hogy ami 18alatt voltam, simán eladtak nekem cigit, csak 20 felett kértek mindig szig-et.... szval szerintem nem a te hibád, (jöhetnek a kövek) én nemhiszem, hogy a szüleim hibája, de én is cigiztem....brrrr
de irto büdös...
annyira aranyosak a képek!!! rólad is kérek!! ;) (nagyon tetszik az idézeted A vonalzo alatt ahogy Linocsé is)

Márti jól néz ki a sütőtök, vagy inkább főzőtök? ;)
ja igen, tőled meg persze a többi töbgyermekes, érdekelne a hozzátáplálással kapcsolatban, mit csináltok másképp a második (harmadik, ötödik ;) ) gyermeknél??

mi még nem kezdtük el.... majd két hét múlva kb. talán.
még mindig nem döntöttem el, mivel kezdjünk ;)

Judit18, a macsakás képen jót mosolyogtam ;)
jó lett az avatarod!!! ;)
nem lehet, hogy a foga ébreszti éjjel a kiscsajt?

én bevallom vettem neki (2ndhand ;) ) járókát. natürlich, hogy nem 4oldalú ;) naná hgy 6. amikor nem vagyok a szobában, abban játszik, csak akkor garázdálkodhat a habtapin, ha ottt vagxok... nekünk is hideg a föld...

kecskeméti talisok, sajnálom, hogy nem jött össze :(

Pumperka, örülök, hogy jobban vagy, csak igy tovább... ++++

JuditKecskemét, csakl olvasom a viszontagságaid a sulival. komolyan felnézek rád!!! +++ orvosnál mi volt??

Mni, kösz a kedvesszavad ;) végül elmentél boltba?
mindig nézem a képeitek, hogy frissülnek ;)

most ezt elküldöm, azt ha marad még idő, irok magunkról ;)

Kép

Kép
kolyok28

már ha a hszem ellenére kiváncsi lesz rám vlki ;)

Kép

Kép
kolyok28

szval ma voltunk babaúszáson ;) egész élvezte a kincsem ;

nagyon mosolygós, kiegyensúyozott, minta baba továbbra is Máté. most nemrég nőttük ki a 68as ruhákat. szerencsére még otthon vettem tescoban jókat, meg itt van két tuti 2ndhand bababolt. annyira király szerkókat vettem. (gap alulisgombolos slicces farmer, vagy kapucnismellényesbéléses farmerkabát ;) ) de mostmár a 80as ruhatár is kezd meglenni. volt a héten bababörze, ott is elköltöttem 7500ft körül de cserébe rengeteg ruhát vettem ;)

a súlyát Máténak nem tudom... mert már egy hónapja nem mértük, majd 6dikán megyünk oltásért ;)

jelentem, kúszunk. még nem hipersebességgel, de már kúszunk ;)

a pelenkázás külün kihivás ;) egy érdekesebb dolog van a feje fölött lévő falnál: a hajam, ha már máshogy nem megy ráhajolok, puszilgatom a hasát miközben bezárom a pelenkát ő kapadzkodik a hajamba... nem mondom, mindent a gyermekért ;)

hátul is kipróbáltuk a kendőt. egész könnyű megkötni. mondjuk nekem úgy még kevésbé kényelmes, meg kicsit zavarhogy nem látom, meg még gyakorlat kell benne, de nagyon jó. továbbra is kendőzünk. a csipőkütés is megy már ;)

mi még csak anyatejezünk, najó ma az usziban egy kis vizet is ivott, a csaj szerint, aki tartotta, izlett neki ;) :lol: :lol:
mint láthatjátok a szopik nem rövidültek jelentősen ;)

a koszmó kezd lekopni ;)

nem is tudom mit akartam még irni, majd remélem eszembejut.

van egy rossz (vagyjo? ;) ) jövő héten nyaralunk, Londonba megyünk ;)
nem leszek netközelben :(

Kép

Kép
kolyok28

ja, még azt akartam irni, Beuska.... nem semmi, amit megteszel a gyerkőcökért, minden elismerésem a tied.
sajnálom az autot.... és ++++ nektek, hogy kicsit jobb legyen +++

Kép

Kép
kolyok28

én ezen mosolyogtam jót mostanában:
http://www.youtube.com/watch?v=HrLKGfMH_MM

Kép

Kép
kolyok28

Kép

Kép
kolyok28

ja, képeket most nem tudok félkézzel kicsinyiteni, de itt elég sokat találtok ;)

vége a szopinak kidőlve fexik a karomban ;)
olyan édes, úúúúúgy szeretem!!!

Kép

Kép
kolyok28

írjak még egy kicsit, hogy velem legyen tele az oldal és megbánjátok a hiányolást? ;) ;)

azt hagytam k, hogy Micimackó-Daninak boldog kéthót!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!!! A sok betegnek és Pumperka cicijének gyors gyógyulást kívánok!!! Köszönjük szépen a köszöntéseket és viszont kívánjuk az ünneplőknek!!!

Kép
Kép Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kölyök!

Ez most annyira klassz volt. Tisztára szülés előtti napok feelingem (lehet, hogy nem így kellene írni)lett. :D
Most már muszáj nekem is összeszednem magam a hátrakötéshez, kendőben is.... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kölyök, köszi, hogy felhoztad a 0Bea0 témát. Én is egyet értek Veled és nagyon szomorú vagyok, hogy szegény Beával így viselkednek itt a topikban. :(

Múltkor kerestem a képes weboldalad, de nem találtam... köszi, hogy belinkelted! :wink:
Elmentem a boltba és nem is áztam el nagyon... voltam pékségben, zöldségesnél, virágosnál (hozzájuk mindig be kell menni megmutatni Lillát) és végül boltban is. :)

De jó Nektek! Én is mennék Londonba! Pont jövő héten lesz az új Nokia telefonok bemutatója Londonban, de megint nem a szakmát viszik, hanem a hülye Cosmopolitanos nőt. :( (szegény Feri nagyon bánatos miatta)

A hozzátáplálást ráérsz még elkezdeni, hiszen Máté nincs még 6 hónapos. :)

Eszterxx-ről sajnos én sem tudok semmit, pedig én is írtam Neki üzit, de gondolom Patti-val tartja a kapcsolatot... de Ő meg nem ír nekünk. :(

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

De jó, hogy jöttél Kölyök! Írsz egy "pár" :lol: sort és felvidul a topik... Nem semmi egy Csajszi vagy!

Zsu: Boldog félévet az Ügyeskének! Nem semmi Apával a hasonlóság!!!

Absz. osztom Obeával kapcsolatos véleményeteket, frissiben inkább nem írtam semmit, nem akartam hangulatrontó lenni! Bár az meglepett, hogy szinte mindenki úgy tett, mintha aki "nem lát, nem hall, nem beszél". Remélem csak azért, hogy az újabb balhét elkerüljük.

Mona: Nagyon szépek a gyerkőcök. Kicsit lehidaltam a cigis dolgon, aztán elkezdtem visszaszámolni az én dohányzás-kezdésemre, Anyumnak bevallásra, hááát, nagyon hasonló cipő voltam! Végiggondolva szerintem a legjobbat tetted, én is így tennék (azért remélem nem visz rá a kényszer :evil: )

Márti: A helyedben a marhahússal én vigyáznék!!! Elvileg egy éves korig kerülendő, nehezen emészthető!
Egyébként miért adsz tejpépet? Nincs elég tejci? (bocsi, lehet, hogy már írtad :oops: ) A sütőtök bizti így is finom, de állítólag sütve több vitamin marad benne, meg a répára is ezt mondják. Elvileg alufoliába tekerve kell sütni és úgy a legjobb.

Egy hete mi is főzizünk. Ma spenótos krumpli volt. Husit még egy-két hétig mellőzöm.
Íme egy kis spenót-kedv-csináló:
Kép

Pumperka: Hogy vagy? Örülök, hogy kidurrant az a vacak! Remélem nem jön újra elő!

Eszter Andrisáról én is nagyon várom a JÓ híreket!

Betegeknek gyors gyógyulást!

Az összes babakép nagyon édi! A dédisekért nagyon irigy vagyok. De jó lenne, ha még....... :cry:

Livi
Kép
Kép
lusie

Pumperka, a hátrakötéshez tényleg csak egyszer neki kell szánnia magát az embernek. nem is olyan félelmetes,mint amilyennek gondolja az ember ;) Máté szokta élvezni ;)

Boooosek, aztamindenit, Ti már a csokinál tartotok a hozzátáplálással???? woooowww :lol: :lol:

Mni, nem semmi, ha a boltba akarsz menni ennyi mindenkit meg kell látogatnotok? ;)
mondanám, hogy elmegyek helyettetek a nokiabemutatóra, de nemhiszem, hogy beengednének, meg nem is tudok olyan jól fotozni, no meg persze engem nem hoz ez lázba ;)
Viszont végre láthatom a Bigbent, és ha jobbról jön egy autóbusz nem lépek elé ;) és majd október negyedikén énekeljük, hogy byebyeLondodondondon... :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, na végre! És nagyon jók a képek. A Nándi, meg a Marci, meg a Lóri, ...ők kik?

Bosek, annnnyyira szép szemei vannak a lányodnak!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Lusie, Petrának holnap lesz a menü ebédre spenótos krumpli :lol: :lol: Remélem neki is ízleni fog :D
Vendég

Lusie, aztaaaaa, micsoda Popeyed van :lol: :lol: ezek szerint szerette ;)

na megyek vacsizni hogy aztán fürdessünk és vacsiztassak ;)

(a második youtubeos linkre érdemes rákattintani, olyan jóóóó kedvet csinál ;) habahabasutsut :lol: :lol: )

Kép

Kép
kolyok28

Kacika: Marci a férjem ;)
Nándi és Lóri a vendég gyermekek ;)

Kép

Kép
kolyok28

Beás kérdés....engem nem zavar, de az viszont nagyon meglepett, hogy a cirkusz után mégis "visszajött".
Ha engem ért volna ilyen attrocitás, 100 hogy nem írtam volna többet. De ez meg az ő dolga...
Az is tény, hogy ezzel egyidejűleg elég sokan meg elmentek :cry:

Na tényleg megyek aludni, ha már a gyerekek alszanak...egyelőre.
Nem tudom a csajszi mit tartogat éjszakára nekem.
Vendég

jaigen, Bosek, az a biliárdasztalos kép is kúúúúúl, :lol:
na megyek, mert télleg velem lesz tele az oldal...
bár már van... na mindegy, szép estét ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, jaaaa, a férjedet oldalról nem "ismertem fel". :lol: :lol:
Vendég

:) huuu, elkerültem a laptetőt :lol:

Kacika, most látom csak, hamár lelkesen hófordulókat ünneplünk, Petikének boldog hófordulót ;)

jól számolom, hogy pont karácsonykor született??? persze lhet hogy ez már volt téma, csak most veszem észre....

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök: sajna a kisasszony már nem hajlandó úgy enni, hogy én közben írogatok, úgyhogy vége az esti szopis-klubnak :) Nagyon-nagyon-nagyon jó, hogy visszajöttél!!!

Bosek: az egész családom, és édesanyám barátnői vigyorognak, mert nálunk is elkezdődött az életre nevelés ;):
Kép
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?