szval visszamenőleg csak pár dolgot reagálnék:
-voltak itt szüli névnaposok, utólag is Isten éltesse őket, remélem mosolygósan telt
- betegeknek jobbulást!!!
- hm, ne haragudjatok, de vmi kikivánkozik belőlem. még július végén bennem maradt, de akkor nem akartam a friss sebet feltépni. Most viszont nem bírom ki. Jim, megértem, hogy júliusban megbántódtál. azonban, szerintem 0Bea0 nem rossz szándék által vezérelve jött vissza, hogy itt téged idegesítsen meg ilyenek. oks, te nem fogsz vele hszeket váltani, te átugrod az irásaid, de a többiek, miért haragudnánk rá? nem tudom, nekem is biztos volt nem egy olyan megjegyzésem, amivel valakit, esetleg többeteket megbántottam, mégsem arra emlékeztek, ha jól értem. Bea is próbálta jóvá tenni és írt hasznosakat, érdeklődött sőt,ha jól emlékszem ,ég segítséget is ajánlott vlkinek. szval nem hiszem, hogy itt mindenki utálná. de szóljatok, ha rosszul értelmezem. (lehet, hogy csak én lennék a kivétel,aki erősít titeket?
)
és még egy a régi hszekhez:
-Panny, sajnálom, hogy anno nem vetted észre, én írtam a házassági évfordulótokon, hogy Isten éltessen benneteket sokáig!
- ha bárki bármit tud Eszterxxről ne habozzon megosztani velem, mert bizti le van némitva a telója, azért nem tudom elérni. aggódom.
na és ennyit a múltról, jöjjön a jelen:
Linocs! Fruzskababáért oda van Máté, az előzőszopi alatt néztem meg a papucsosat, hanggal, Máté elfordult a cicitől és őt nézte
utána együtt végignéztük a banánevést is
Zsu, amindenit, micsoda hasonlóság. nem tagadhatják le egymást
a Martinos kép is szuper. nagyokról illetve anyukákról nem készült kép?
irigy vagyok mindenféle taliért. Kvaszévi mikoris jártok erre?
annyira örülök, hogy Apud jobban van! és a kép Botiról! csudapok!!!
Petramama, jobbulást A lányoknak!!!! és vidm felediket
Monácska, te szegény.... amúgy azon én is meglepődtem, hogy ami 18alatt voltam, simán eladtak nekem cigit, csak 20 felett kértek mindig szig-et.... szval szerintem nem a te hibád, (jöhetnek a kövek) én nemhiszem, hogy a szüleim hibája, de én is cigiztem....brrrr
de irto büdös...
annyira aranyosak a képek!!! rólad is kérek!!
(nagyon tetszik az idézeted A vonalzo alatt ahogy Linocsé is)
Márti jól néz ki a sütőtök, vagy inkább főzőtök?
ja igen, tőled meg persze a többi töbgyermekes, érdekelne a hozzátáplálással kapcsolatban, mit csináltok másképp a második (harmadik, ötödik
) gyermeknél??
mi még nem kezdtük el.... majd két hét múlva kb. talán.
még mindig nem döntöttem el, mivel kezdjünk
Judit18, a macsakás képen jót mosolyogtam
jó lett az avatarod!!!
nem lehet, hogy a foga ébreszti éjjel a kiscsajt?
én bevallom vettem neki (2ndhand
) járókát. natürlich, hogy nem 4oldalú
naná hgy 6. amikor nem vagyok a szobában, abban játszik, csak akkor garázdálkodhat a habtapin, ha ottt vagxok... nekünk is hideg a föld...
kecskeméti talisok, sajnálom, hogy nem jött össze
Pumperka, örülök, hogy jobban vagy, csak igy tovább... ++++
JuditKecskemét, csakl olvasom a viszontagságaid a sulival. komolyan felnézek rád!!! +++ orvosnál mi volt??
Mni, kösz a kedvesszavad
végül elmentél boltba?
mindig nézem a képeitek, hogy frissülnek
most ezt elküldöm, azt ha marad még idő, irok magunkról