Sziasztok Lányok!
Micsoda termés! Látszik, hogy rossz idő van, mindenki otthon kuksol. Hol is kezdjem?
Kriszta! De igenis Te is hiányoztál, de tudtam, hogy lent vagy a Balcsin, azért nem írtam a neved. Egyébként meg Te sem jelentkeztél 2 napon belül, úgyhogy magadra vehetted volna.
Gondoltam is rád irigyen, mint Évi, hogy sütteted a hasad, mi meg a városban... Nem tudsz később lemenni a Balcsira? A nyaraló nem szalad el... Egyébként hol is van? Mi aug.ban Balatonkenesén és Balatonfűzfő és Almádi között leszünk. Ha közel vagy talizhatnánk. Nálunk akkor nyüszizett Lili, mikor megunta, hogy kézről kézre járt, mert nem tudtuk mi a baja. És ez a mai napig így van. Többször is előfordul, hogy kézben utál, ha lerakjuk meg rögtön csicsereg és vidám. Próbáld ki. Mi elég gyakran járunk étterembe és eddig csak jó tapasztalataim voltak Lilivel kapcsolatban. Amikor nyüszizett (ami ritkán fordult elő) akkor felemeltem, játszottam vele vagy azok akikkel voltunk. Ha éhes volt irány a wc, de mostmár nem ott fogom etetni.
Kati! Remélem minden rendben ment és szombaton megismerhetjük a nagy hőst. Jó olvasni, hogy te is mindenhol szopiztatsz. Mi ez a Szűz Mária dolog? Nálatok is napszámban mennek a hancúrok, mi?
Én sem tudom mit vigyek, anyukám mondta, hogy süssünk fasírozottat. Süti, pogi okes, de azon kívül... Már írni akartam, hogy nekünk is van keljfeljancsink és szupi jó. Lili imádja. Verus! Jancsinak van?
Évi! A bíztatásom a következő: nekünk is van ekcémánk, de a doki azt mondta (homeopátiás), hogy ne nagyítóval nézzem a pici testét és mellőzzem a hús ill. tejtermékeket az étrendemből. Kaptunk vmi. cseppet rá, néha adok belőle. Különben nem foglalkozom vele. Inkébb érzem, mint látom a kiütéseket. Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy később is megmarad és, ha igen, akkor helyes étrenddel és odafigyeléssel tünetmentes lehet a bébi. Fagyi a mandulaműtéteknél van, nem? Lehet, hogy előző életünkben már találkoztunk? Én annyira hiszek az ilyenben. Egyszer a Buddhizmusról írtam dolgozatot és rájöttem, hogy nem az én vallásom, Mert szerintem van értelme, hogy az ember mindig újjászületik. Én is alig várom már a személyes talit. Én is felpattanok néha a chatre, megnézem ki van ott, de sosem találok ismerőst. Dia és Sysy általában ott van, de ti sosem. A többieket meg nem ismerem. Te mikor szoktál menni? Mert akkor én is mennék.
Adri! Levi baba már ugrálni is tud?
Nálunk nincs sírás, hanem panaszkodás van, ami általában kiabálásba torkollik. lehet, hogy csak rossz napjai vannak. Ami az alvást illeti, múltkor írtam, hogy nálunk is ez volt és én nem keltem fel, mert a dokink azt mondta, hogy feltételes reflex nála. Felkel és te kiveszed. Nem kell. Menj oda, nyugtasd meg a hangoddal, aztán menj vissza. Sírni fog, de nem sokáig. Hidd el érdemes kipróbálni. Még most, mert azt mondják 6 hónapos kor után sokkal nehezebb. nem válaszoltál, hogy meddig vagy itthon.
Veru! Szerintem is üsd ki a férjed a gép elől és mond meg neki, hogy itt az ideje, hogy a gyerekekkel foglalkozzon. Egyébként olyan keveset írsz jancsikáról... Miket csinál? Igaz szombaton biztos beszélünk, de olyan sokan leszünk, hogy nem lesz idő mindent részletesen kitárgyalni.
Dia! Jól cserbenhagytál minket
Ne tégy ilyet többet!! Bori édes lehetett. Mit jelent az a délelőtt? Remélem dél körül még ott lesztek mert én akkor érek oda.
Snoopy! Felajánlom, hogy összeszedlek, már, ha nem Zuglóban laksz. Írd meg, hogy merre. Egyébként a naptejben nincs faktor, de kiszűri az UV C sugarakat, amik a leégésért felelőssek (ha jól tudom) úgy barnít. Viszek szombaton kipróbálni, okes?
Jázminmama! Szomcsi vagyok, hogy nem jössz. Vagy annyira mobil, hogy máskor elgyere? Felpattansz egy Intercityre én pedig lekaplak az állomáson Pesten. Akkor jössz a legközelebbi talira? Melyik vasárnap volt az a hancúr?
Evey! örülök, hogy megoldódott ez a szopi dolog úgy ahogy, en 25 perc után cserélek cicit. Nem irigyellek emiatt a bicikli dolog miatt, azért remélem el tudsz jönni.
Ancsa! Én is megkaptam a fotókat, Tomika milyen pici baba volt... Nagylányod is szép nagyon. Ő is jön?
Képzeljétek Lili ma egy dormota. Aludt 1,5 órát egyhuzamban és most is alszik. Meg vagyok lepődve. Már nagyon jó lesz, ha újry sütni fog a nap, mert az én mosolygós babám napok óta tiszta komolyság. Nekem konkrétan nincs mivel dicsekednem, mert Lili egyfolytában édes.
És én is állandóan széééétpuszilom.
Most megyek, puszi mindenkinek:
Anikó