Manó1! Ha más vélemény is érdekel a doktorról, akkor itt a bal oldali fa nézetben a Segédletek - Keresésbe írd be a vezetéknevét. Aztán győzd elolvasni az eddigi hozzászólásokat. Nem lesz könnyebb dolgod, de picit jobb lesz a rálátásod.
Én októberben szültem vele a 2. babámat (is), aki ráadásul popsival készülődött kibújni
. Csodálatos élmény volt mindkét szülés. A másodikat nélküle (más orvossal) nem biztos, hogy vállaltam volna (inkább műtét). Gondosan figyelembe vett minden körülményt, ami szükséges egy faros szüléshez, engem nagyon szépen felkészített lelkileg, részletesen elmagyarázta, hogy fog történni a dolog, és mint egy pontosan megírt forgatókönyv úgy zajlott le az egész. Feledhetetlen élmény marad.
Igen, a terhesgondozáson pedig kedves, barátságos és végtelenül türelmes volt. A 36. heti hüvelyváladék vizsgálat úgy tudom 2003tól kötelező, így most nekem is vettek mintát vizsgálatra. 2002-ben az első babámnál még nem csinálták, de se a nővéremnek se a barátnőmnek 2001 őszén sem.
Névtelen hozzászólásának tartalmát én nem akarom megkérdőjelezni, bár másik Névtelen (Január 10 szombat - 10h 05)bejegyzésével egyetértek
Nagyon sajnálom, azt ami a babájával történt és innentől kezdve őszintén a legjobbakat kívánom nekik!
Viszont pl. a következő megjegyzés "Sajnos kisbabámmal még mindig vannak gondok. Ez valószínűleg Dr. Bardóczynak is köszönhető" engem nem győz meg arról, hogy Bardóczy doktor BIZTOSAN és EGYEDÜL a felelős. Akkor pedig tulajdonképpen mi is volt a célja a hozzászólásnak??
Ja, és mégegy kérdés. Utólag meg sem próbáltatok Bardóczy doktorral beszélni erről?
Évica