Új privát üzeneted érkezett!

Szia Csicser!

Nagyon szépen köszönöm az infót Nyulas doktorról!!!
kikki

Sziasztok!

Kriszta:
Kérlek írd le nekem is a tapasztalataidat Fantha Zsuzsáról,én is szeretnék szülésznőt válastani,és jó lenne ha részleteket is tudnék.Én 2004.júli.5-re vagyok kiírva.
nanda77@freemail.hu

Névtelen és akik szülésznőt keresnek!
Január 22-és 17 órától kismama klub van a Szt.Imrében,beszélgetés a szülésznőkkel!

Üdv mindenkinek Nanda
nanda

Fanta Zsuzsa is a Szent Imrében van? Köszi az időpontot. Apukával menejk vagy egyedül? Szerintetek? Nem akarom elrángatni ha csak ő lesz egyedül apuka. :-)))
Kriszta2 :-)
Névtelen

Kedves Névtelen ! ( 14.00)
Azt szeretném kérdezni, hogy a terhesgondozás alatt milyen volt a kapcsolatod a dokival? (Bardóczy)
Már akkor is észrevetted hogy nem alapos, hogy viszonyult ő hozzád? ( kedves, barátságos, türelmes, vagy éppen felületes volt veled?)
Engem is érinthet a dolog, mert nálunk is vasnnak problémák a babával, és mintha nem annyira szeretné a doki a komplikáltabb eseteket...kedves, meg minden, de félek hogy mi is így járunk Kép(
Légyszi írj!
Manó1.
Névtelen

Kriszta2:
Szerintem inkább az előadásokra érdemes az apukát elrángatni,ez inkább csak olyan beszélgetés a szülésznőkkel(KISMAMAKLUB).De minden hónapban vannak előadások a várandóságról ,a szülésről,a szoptatásról a gyermekágyról stb...Ezek fix időpontok,és itt orvosok is tartanak előadásokat!
Ez a kismamaklub,minden hónap 2.csütörtökén van 17 órától.

Jó éjt!
nanda
nanda

Kedves Kriszta!

A címem erifiok@freemail. hu

Köszönöm az infókat. Kérdésem lenne még Fanta Zsuzsával kapcsolatban, hogy ő milyen szülésnek a híve, gondolok itt arra, hogy támogatja-e az alternatív szülést. Milyen idős kb?

köszi
babuci

Sziasztok!

Amikor én szültem akkor a nőgyógyászom Dr. Futaki Bátor körülrepülte a szülőszobát, majd egy csettintésre a kezében termett a babám. Ezek után még ő adott 50e Ft.-ot, hogy jobb kedvem legyen.

Ha ezt nem hiszitek el egy névtelennek, akkor miért hisztek el mást? Aki valóságot ír, miért taganá le a nevét? Csak attól fogadjatok el véleményt, akit személyesen ismertek! Sajnos a névtelen mocskolódás egyszerű és hatékony módszer. Felő, hogy ha bedőltök ennek, akkor kevésbé jó nőgyógyászok fognak itt mocskolni irigységból jobb nőgyógyászokat és akkor ti fogtok a rosszul választani.

Névtelen
Névtelen

ildiko77!

küldj az itteni mail cimemre egy elérhetőséget.
orsolya11

Sziasztok.

Szeretnék kérni egy kis segítséget Tőletek.
Tervbe vettük az első kisbabánkat a párommal. Az internetes keresgélésem és az itteni írásotok alapján ez a kórház tűnt a legszínpatikusabbnak nekem.
A kérés: melyik nőgyógyászhoz lenne érdemes mennem szerintetek, ha vízben szertnék szülni?
Ha van valakinek tapasztalata azt is szívesen fogadom.

Előre is köszönöm: Hajni.
Hajni

Kedves Anna!
Nem tudom, hogy te mit értesz alternatív szülés alatt, a Szent Imrében én az IKEA szobát érteném. Sajnos nekem nem volt lehetőségem kipróbálni - így nem tudom, hogy F.ZS. hogy áll hozzá, mert az első baba indított szülés volt végig oxitocinra kötve ( ez kizáró ok ), a másodiknál foglalt volt.
Fiatalos, de én nem vagyok túl jó a kor meghatározásában ( én 30 leszek, nálam idősebb ).

Kedves Hajnai!

Én konkrétan a Bálint Sándorról hallottam, hogy volt vízben szülése, ő egyébként szerintem a "legalternatívabb" orvos a Szent Imrében.

Kriszta
Kriszta

Kedves Kriszta!

Ha nem nagy gond nekem is elküldenéd a mailt a Fantha Zsuzsáról. Én elég húzós eset vagyok mert sajna pánik betegségem van és nem tudom, hogy fogok viselkedni a szülőszobában. 1 még nem szültem 2 marhára félek, hogy valami gond lesz. Szóval én valami nagyon türelmes szülésznőt keresek. :-)
A címem:
babcit@freemail.hu
Köszi szépen
Kriszta2
Névtelen

Áprilisban fogok szülni. Egy ismerősöm Tasi doktort ajánlotta. Tudtok róla valamit?
Névtelen

Kedves Névtelen!
Meg kell hogy védjem az általad beperelt Dr Bardóczy Zsoltot!Szerintem nagyon jó orvos. Merem ezt állítani azért, mert már jártam másnál is, de össze sem hasonlítható azzal az orvossal, valamint munkámból adódóan elég sok szülész terhesgondozási módszerét ismerem, mivel eü vonalon dolgozom.Terhességem elején probléma adódot és Ő is 20 percen belül bejött a kórházba, pedig azt sem tudta ki vagyok.Már a terhesgondozás során is nagyon alapos volt, végig pontosan és precízen elvégezte az ÖSSZES vizsgálatot (beleértve a hüvelyváladékot is!). Én is túlhordtam a kisfiamat és a végén 2 naponta kellett kórházba mennem, de végig a természetes szülés híve volt és nem bolygatta a babát, más már rég befektetett volna 2 héttel előbb vagy megindította volna a szülést.A vizsgálatoknál mindig bebizonyosodott, hogy a baba jól van, ezért volt türeleme várni és a szülésnél is szuperul velem voltak a szülésznővel együtt.Biztos mindenkinek vannak hibái, de sajnos van ami nem az orvoson múlik. Egyszóval én Dr. Bardóczyt megvédem a nyilvános vádaskodástól és mindenkinek csak ajánlani tudom!(Egyébként aki az ismerőseim közül Nála szült csak jót mondott Róla eddig ez az első negatív tapasztalat amit hallottam) A Szent Imre kórház egyébként szerintem nagyon jó!Hajrá csak így tovább!
bcickany

Kedves Manó1!

A kérdésedre válaszolva: a terhesgondozásom alatt semmi problémám nem volt dr. Bardóczyval, kedves volt, megnyugtató, minden kérdésemre mindig türelmesen válaszolt és alaposnak tűnt. Hozzátartozik a dologhoz, hogy már évek óta jártam hozzá és nagyon meg voltam vele elégedve. Amikor a babám problémái miatt dr. Ádám György ügyvédi irodájához fordultunk (aki érintett bármilyen orvosi műhibaperben, tudja, hogy ők a legjobbak ezen a téren), mi csak gyerekgyógyász orvosi szakértői véleményt szerettünk volna kérni. Az ügyvéd javasolta a nőgyógyász szakértői vélemény bekérését is és amikor megkaptuk, akkor igencsak meglepődtünk a felsorolt mulasztásokon. Tudom, hogy a Dr. Bardóczyhoz járó betegek 99%-a isteníti őt (én is azt tettem éveken át) de sajnos igaz, hogy mindenki hibázik. Pechemre ez nálam történt és nem vígasztal, hogy a többi kismama mennyire elégedett. Az a tanácsom - persze nem kell megfogadni, ha nem akarod -, hogy azért próbálj más forrásokból is utánaérdeklődni a Téged érdeklő kérdéseknek és ha egybehangzóak az információk, akkor megnyugodhatsz. Szerintem Dr. Bardóczy abban az időben túlvállalta magát és nem birkózott meg a hozzájáró kismamák által rá rótt feladatokkal, ez a véleményem.
Kedves bcickany! Szívből örülök, hogy Nálatok minden rendben volt és van egy nőgyógyászod, akiben teljesen megbízol. Egyébként dr. Bardóczyt nem pereltem be, ha figyelmesen elolvasod az általam írtakat, abból ez kristálytisztán kiderül. Amiket írtam, az nem nyilvános vádaskodás, hanem tények és mindenkire rábízom, hogy elhiszi vagy sem azokat.
Névtelen

Kedves Nevtelen!

Nagyon sajnallak a babad miatt es tiszta szivembol kivanom, hogy minden helyre jojjon es teljesen egeszseges legyen a gyermeked.
Azert tunik vadaskodasnak, amit irsz, mert csak nehany tenyt emlitesz meg, amik kozott mi nem latjuk az osszefuggest es igy az igazadat sem.
Engem oszinten erdekel, hogy mi tortent Veletek, ha van kedved ird le, engem nem zavar, ha nevtelenul...
Azt szertnem meg megkerdezni, hogy utana beszeltel errol B.-vel? Hogy o hibasnak erzi magat? Vagy tudott valamilyen valaszokat adni Neked...

Katka2

Katka
katka2

Sziasztok
Én is nagyon sajnálom ami veled történt kedvest névtelen, de úgy gondolom hogy ilyen esetben mindig könnyebb ha valakit hibázatathat az emeber. nyilván ha velem történik ez én is ugyanígy gondolnám, mert kit érdekel hogy mindenkinél minden rendben ment ha éppen nálam ütöttek ki balul a dolgok. Gondolom azért mentél el ügyvédhez mert perelni szerettél volna, de ez valamilyen okból mégsem sikerült. Miért nem sikerült? Én a hallottak ellenére is kitartok Bardóczy doktor mellett, mert eddig minden esetben teljesen elégedett voltam vele és ezalatt nemcsak a szülést értem. Bármikor problémám volt figyelt rám és segített és mindig oly módon, hogy a lehető legkevésbé éreztesse a kiszolgáltatott helyzetet. Nyugodt szívvel merem őt bárkinek ajánlani, mert nemcsak kítűnő orvos de ember is.
Gini

Kedves Manó1!

En is lelkes Bardoczy hivo vagyok. Es mar szuletett nala egy egeszseges gyermekem. De ha Te ugy erzed, hogy nem bizol benne, akkor azt javaslom, hogy vagy probald vele oszinten megbeszelni az erzeseidet vagy ha mar nagyon nem bizol, akkor keressel masik nogyogyaszt. Ezt azert irom, mert a szoluagyon az orvos-szulono viszony egy bizalmi kerdes. Ha esetleg komplikaciod lesz az osszes orvos es az osszes szuleszno mas velemenyen lesz (szemelyes tapasztalat), ezert szerintem nagyon fontos, hogy bizzal az orvosodban. Mert Te nem fogsz tudni donteni abban a helyzetben.

Jo babavarast!

Katka2

Katka
katka2

Manó1! Ha más vélemény is érdekel a doktorról, akkor itt a bal oldali fa nézetben a Segédletek - Keresésbe írd be a vezetéknevét. Aztán győzd elolvasni az eddigi hozzászólásokat. Nem lesz könnyebb dolgod, de picit jobb lesz a rálátásod.
Én októberben szültem vele a 2. babámat (is), aki ráadásul popsival készülődött kibújniKép. Csodálatos élmény volt mindkét szülés. A másodikat nélküle (más orvossal) nem biztos, hogy vállaltam volna (inkább műtét). Gondosan figyelembe vett minden körülményt, ami szükséges egy faros szüléshez, engem nagyon szépen felkészített lelkileg, részletesen elmagyarázta, hogy fog történni a dolog, és mint egy pontosan megírt forgatókönyv úgy zajlott le az egész. Feledhetetlen élmény marad.
Igen, a terhesgondozáson pedig kedves, barátságos és végtelenül türelmes volt. A 36. heti hüvelyváladék vizsgálat úgy tudom 2003tól kötelező, így most nekem is vettek mintát vizsgálatra. 2002-ben az első babámnál még nem csinálták, de se a nővéremnek se a barátnőmnek 2001 őszén sem.
Névtelen hozzászólásának tartalmát én nem akarom megkérdőjelezni, bár másik Névtelen (Január 10 szombat - 10h 05)bejegyzésével egyetértekKép
Nagyon sajnálom, azt ami a babájával történt és innentől kezdve őszintén a legjobbakat kívánom nekik!
Viszont pl. a következő megjegyzés "Sajnos kisbabámmal még mindig vannak gondok. Ez valószínűleg Dr. Bardóczynak is köszönhető" engem nem győz meg arról, hogy Bardóczy doktor BIZTOSAN és EGYEDÜL a felelős. Akkor pedig tulajdonképpen mi is volt a célja a hozzászólásnak??
Ja, és mégegy kérdés. Utólag meg sem próbáltatok Bardóczy doktorral beszélni erről?
Évica
Évica

Katka2!
Nem láttam az írásodat, amíg pötyögtem a soraimat (plusz még a felébredt kisfiamat is vissza kellett altatni...), de úgy tűnik hasonlóan jár az agyunk, ha kedvenc szülészorvosunk a vita tárgyaKép
Évica

Kriszta:
Köszi az infot Fantha Zsuzsáról!

Hajni:
A Bálint dokik már vezettek le vízben szülést,és is az egyikhez járok.Úgy tudom,hogy Dr Bálint Sándor már nem vállal új kismamit,én is a testvéréhez járok Dr.Bálint Mihályhoz.Dr.B.S-nek van egy fia,aki szintén ott szülész-nőgyógy.(Bálint Balázs),de mivel még nincs meg a szakvizsgája,csak az ügyeleti idejében tud szülést levezetni.

Nanda
nanda

Lányok!
Valamit nem értek. Többször olvastam, hogy Bálint Balázs - mivel nincs még szakvizsgája - csak ügyeleti időben vezethet szülést. Kérdem én, ügyeletben megfelel a tudása, egyébként nem? Én 2,5 éve voltam utoljára a szülészet vendége, akkor nagyon szimpatikus orvosnak tűnt. Akkor most hogy is van ez? Most tud megfelelően szülést vezetni vagy nem? És ilyen szabályok mellett miért csodálkozik bárki is azon, hogy a kismamák nem akarnak az ügyeletes orvosnál szülni? Nem bántani akarom ezzel - hiszen mint írtam nekem szimpi volt - csak nem értem ezt a szabályt. Ha tudtok vmi kézzelfogható választ, akkor szívesen venném.
Névtelen

A dr. Bardóczyról szóló vita lezárásaként néhány dolgot kiemelek a szakértői véleményből.
1. Az újszülött minimum 8, de több számolási módszer és UH leletek alapján 14 napos terminus túllépéssel született meg!
2. A klinikának kötelessége lett volna a terhest terminus túllépés miatt fölvenni és ellenőrizni, ezt nem csak a terminus túllépés ténye írta elő, hanem a magzatvíz mennyiségének vizsgálati lelete is.
3. 7 vizsgálat (NST, amnioszkópia, OTT, magzatvíz mennyiség UH vizsgálata, UH áramlásmérés, magzatmozgás számolás, lepényi hormonok meghatározása) nem történt meg a szülést megelőző 14 napban!
4. A klinika a felvételt követően késlekedett a császármetszés elvégzésével, ami káros és teljesen értelmetlen időpazarlás volt!
5. A klinika mulasztott akkor is, amikor a méhlepényt és a köldökzsinórt nem küldték el kórbonctani-kórszövettani vizsgálatra, amely bebizonyíthatta volna a lepény elöregedésének illetve a túlhordásnak a tényét.
6. Állítható, hogy a nem fölismert terminus túllépés és az újszülött károsodása között ok- okozati összefüggés van.
Fentiekben a klinika természetesen Dr. Bardóczyt jelenti - akkor még ott dolgozott-.

Mindenkire rábízom fentiek értelmezését.
Az, hogy miért nem jutottunk el a perig, a magyar jognak köszönhető (ügyvédünk szerint sajnos nem Amerikában vagyunk). Sajnos jogilag nem lehet érvényt szerezni a hónapokig tartó kórházi tartózkodás miatt minket ért lelki megrázkódtatásoknak, a felesleges beavatkozásoknak kitett gyermekemet ért traumának, az invazív beavatkozások szövődményeinek (ahol szintén hiányosak a zárók és nem készültek olyan orvosi vizsgálatok, melyek bizonyíthatnák az orvosi mulasztásokat).
A történtek után bizalmam maximálisan megrendült Dr. Bardóczyban és úgy gondolom, nincs miről beszélnünk.
Ezen hozzászólásomat lezárónak szántam, mindenki azt gondol, amit akar - tudtam, hogy kisebbségben leszek a véleményemmel, de hát szólásszabadság van -. Végezetül kívánok mindenkinek nagyon egészséges kisbabát, illetve hosszú ideig tartó, bizalmon alapuló kapcsolatot a nőgyógyászával, legyen az Dr. Bardóczy vagy valaki más.
Névtelen

"3. 7 vizsgálat (NST, amnioszkópia, OTT, magzatvíz mennyiség UH vizsgálata, UH áramlásmérés, magzatmozgás számolás, lepényi hormonok meghatározása) nem történt meg a szülést megelőző 14 napban!"
Ebböl kiemelném az NST-t és az UH-ot, ha nem volt ez csak a te hibád(már bocsi de igy van), mert NST-re hetente neked kell bejelentkezned s Uh- is neked kellett volna elmenned. Ott megnézték volna a magzatvizet is, mert beletartozik a vizsgálatokba.Tehát kapásbol 3 dolgot TE mulasztottál el.

Inkább most legyen a babácskád korházban, kivizsgáláson, mint késöbb, mert erre a kellemetlen élményre nem fog emlékezni, ugy,mintha mondjuk 3-4 éves korában derülne ki valami s akkor kéne hetekig bennt lennie.
Kivánom, hogy gyogyuljon meg gyorsan és ügyesen.
Kitartás!!!!!
orsolya11

Én mind a két gyermekemet háborítatlan körülmények között szültem. Választott szülésznőm is volt és igazán jó kapcsolat alkult ki közöttünk. Bármikor elérhető volt , nemcsak akkor ha a szülés megindult, hanem ha kérdésem volt akkor is. Mindig kimerítő választ adott minden kérdésemre és igen megnyugtató volt kedvessége és bátorítása. Amikor eélérkezett az idő végig ott volt velem, minden beavatkozást megbeszéltünk/beöntés, borotválás/, egyikre sem volt szükség és mindenről tájékoztatva voltam ,hogy mi fog következni. Nagyon hálás vagyok neki mindenért és hogy olyan élménnyé tette a szülést hogy mindig szívesen gondodlok Trapp Andreára aki végig velem volt és felejthetetlenné tette nekem ezt az élményt.
Névtelen

Egyetértek Orsolyával, Nekem a terminus után 2 naponta(!) kellett NST-re mennem és 5 naponta UH-ra! Valóban rajtam múlt, hogy elmegyek -e és együttműködök-e Dr Bardóczyval,aki nagyon alapos volt és az összes NST-t megnézte!!!!!A szülésznő is végig ott volt a vizsgálatokon, a nevét is megemlíteném, mert mindenkinek csak ajánlani tudom, Kecskemétiné Nyíregyházi Vera!Osztom a véleményt, ha valaki nem jön ki jól az orvosával inkább váltson, legyen az akár az utolsó időszakban is, mert a szülési élmény egyik alapvető feltétele az orvosba vetett 100%-os bizalom és az, hogy fogadd meg a tanácsait valamint az, hogy közben is őszintén mondd el neki, ha problémád van(akár Vele kapcsolatban is)! Ha ez nincs meg Tőle sem várható el, hogy magától kitalálja (néma gyereknek stb.) max. érezni fogja, hogy itt valami nem stimmel, és ha jó orvos az illető erre tuti rájön...
bcickany

Kedves Névtelen! Nem vagy egyedül a véleményeddel, Bardóczy doktor nálam is követett el mulasztást, a varratok eltályogosodtak, ami csak a 2. szüléskor után derült ki (nem nála), a zárójelentés hiányos volt stb. Én is névtelenül írom, mert vele nem beszéltem később a dologról, szeretnék inkább csak a szépre emlékezni, és amúgy jóban maradni vele. Bcickány, ha az vagy, akire gondolok (1.ker. torna?), akkor én meséltem neked negatívumot, bár lehet, hogy nem nevesítettem. Első gyermekem a klinikán született, és elég rossz élményeim voltak.
Szóval bocs, de most névtelenül
mostnévtelenül

Szia Mostnévtelenül!
Úgy tűnik mindenhol van aki ismer engem, csak én em tudom soha, hogy kik azok! Amúgy talált!De most sem tudom, hogy Te ki vagy (esetleg megírhatod e-mail-ben: bcickany@freemail.hu). Egyébként nov 20-án született egy gyönyörűszép kisfiam, anyatej rengeteg, minden ok (ha érdekelne, hogy most mi van velem)Sajnos nem emlékszem, hogy mit meséltél, és arra sem, hogy Dr. B-ról (lehet, hogy már elfelejtettem) Nekem mázlim volt, majdnem megúsztam a gátmetszést, csak kicsit nagy volt a baba buksija, de csak 2 cm lett a vágás és 1 hét után már alig látszott! Ha van kedved írj, kiváncsi vagyok Rád!
bcickany

Névtelenek!
Nem értem (persze sejtem!) miért nem vállaljátok a saját neveteket a hozzászólásaitokban? Egyenes dolognak tartjátok, hogy biztonságos fedezékből rontjátok bárkinek is a hitelét? Nem az igazatokat vonom kétségbe, ne értsetek félre, ha lehet! A módot nem veszi be a gyomrom. "Mostnévtelen" ráadásul jóban is akarsz maradni vele? Szerinted, (ha mondjuk olvassa a soraidat, bár remélem nem vetődik erre!) mit gondolhat ezentúl a pácienseiről? Ki lehet az, aki, ha összetalálkoznak, jópofizik vele, a neten megKép Én azért sejtemKép Tudom, semmi nem fekete vagy fehér...
Névtelen! Egyébként nincs milyen vitát lezárni, mert egyikünk se kérdőjelezte meg a történteket, sajnálattal vettük tudomásul. Viszont, ha már vállaltál egy ilyen hozzászólást, nem várhattad el, hogy szó nélkül maradjon.
Évica
Évica

Hajni!
A decemberi Kismamában vagy Anyák lapjában(?) egy vízben szülés történetében Dr. Bálint Mihályt és Trapp Andreát említik.
Van itt valaki, aki így szült?
Évica
Évica

Bcickány, Évica, írtam mélt.
mn

Sziasztok,
segítséget kérnék orvos választásban, áprilisra vagyok kiírva (eddig a MÁV Kórházas H.Sz.-hoz jártam, mostanra pedig már a MÁV Kórháztól is elment a kedvem).Fiatalabb orvost keresnék, lehetőleg férfit. Az eddigiekből Bálint Balázs doktor(mi a magánrendelője tel.száma?) és Fülöp doktor tűnt szimpatikusnak. Milyen vélemények vannak róluk? Van-e még más, akit ajánlanátok?
Köszönöm, M.Orsi
M.Orsi

A Bálin B. doktor és a Fülöp doktor is jo választás, mindketten a természetes dolgok hivei. A Fülöp dr. a homeopátiát kedvelő kismamáknak igazi "csemege".
orsolya11

Szisztok Kismamák!
Hogy vagytok mostanság? Mist szóltatok a tegnapi szülőszobához? Kép A férjem annál a jelenetnél, mikor az apuka elvágta a köldökzsinórt és a vér sugárban spriccelt, közölte, hogy ő mégis inkább kihagyná. Ennyit a többhetes rábeszélő aknamunkámról...

Valószínűleg ma orvosi vizsgálat után (du. 4 óra) küld az orvosom AFP-re. NEm tudjátok véletlenül, ezt is a Bártfaiban fogják csinálni, vagy máshol? Létezik, hogy fél5-5 körül még csinálnak ilyet?
Előre is köszi!
babanyúl
babanyúl

Sziasztok!
Gondoltam, leírom, hogy velem is nagyon kedves volt Bálint Balázs doktor az első vizit alkalmával. Minden kérdésre kimerítően válaszolt és mindent elmondott részletesen, hogy mit és miért csinál.
Úgyhogy köszönöm Napsugárnak a doktor elérhetőségét.
(Akinek szüksége van rá: a doktor úr telefonszáma megtalálható a Matáv online tudakozójában, a Bálint Sándor doktor neve alatti első telefonszámként, rendelő a Bocskai utcában.)
Marin

babanyúl!
Az én férjem is kicsit megcsóválta a fejét annál a köldökzsinóros jelenetnél! Kép)
Marin

sziasztok

Tud valaki infót írni Nyulas Jolánról vagy Ujvári Boriról?
babuci

Köszönöm mindenkinek az info-t(BálintB. és Fülöp dokikról). A tegnapi szülőszoba adáson én akkor kaptam fel a fejem mikor a Schöpf-Mérei-s prof kijelentette, hogy a szülő nőnek a showra (értsd: felhajtásra)van szüksége !!!? Még jó, hogy a riporter szépített a helyzeten, mikor megjegyezte, hogy a szülés azért igencsak nagy teljesítmény egy nő életében.
M. Orsi

babanyúl!

az afp-t is a bártfai labor veszi le s továbbitja a bakáts térre. Ha nem akarsz sokat várni menj 10 ora után, ilyenkor már az éhgyomrosok lementek.
Ha meg tul vagy rajta, akkor csak várj nyugodtam az eredményre, ha 2-3 hét alatt nem jön meg a lelet, hivd fel a schöf-t: név, taj és megmondják az eredményt. ne járj ugy, mint én, hogy több, mint 1 honapig nem tudtuk az eredményt(elkallodott a korházban)
orsolya11

Babanyúl!

Engem a dokink AFP-re a Fehérvári úti rendelőbe küldött. Ez is vérvétel és ezt is éhgyomorra, kora reggel kell csináltatni, ha nem vagy éhgyomorra, az eredmény egész más lehet. Biztos, hogy nem a du. 4 órai vizsgálat után kell menned, mert előbb kiszámolja a korongján, hogy pontosan mikor töltöd be a 16. hetet és a vizsgálat időpontját ehhez képest napra pontosan fogja megadni a kérőlapon (nekem júni. 30. volt).
Manga
Névtelen

Nem kell éhgyomorra menni, egyiknél sem igy mentem, direkt megkérdeztem a laborosokat.!!!!!!
orsolya11

Kedves Anna!
Én is Nyulas Jolánnál szültem mindkét csemetémet, nagyon kedves profi szülésznő, aki nem a pézért csinálja. Bárkinek tudom ajánlani!!!
andrea

Hát igen, a 'show' kifejezés elég durva egy szülésre. Méghogy a terhesség és a szülés alatt a nők "igénylik a show-t"!
Mi más állhatna egy szülés középpontjáben, mint a szülő nő????
És mondja ezt egy férfi, akinek azért orvosként akármennyi tapasztalata van, egy szülés fájdalmait soha nem fogja megtapasztalni!
Marin

Hát igen.
És ráadásul utána bevágták szegény lány arcát (talán Kriszti volt a neve.) hát pont úgy nézett ki mint aki "show"-ra vágyik....

Manga és a többiek - köszi a segítséget az AFP-vel kapcsolatban. Tényleg Fehérvári út volt és nagyon király volt, mert nem kellett várni és egyből ment minden mint a karikacsapás.
Köszönöm a segítséget!!!
babanyúl

Most családis légkörben vagy reflektor fénybe kell szülni???? :-)
Állitolag minden korház törekszik a meghitt, családias (mintha otthonszülnénk) hangulat megteremtéséhez.
Most ezzel (show) pedig pont az ellenkezöjét mondták a tv-ben.
Nem tudom, én nem vágyok ilyenre, pláne nem ország-világ elött. Igaz ök válalták - ezekszerint nekik kell a show!
orsolya11

Kedves névtelen vagy Kriszta2?!
Küldtem Neked e-mailt a pánikos szülésről, remélem megkaptad,ha van még valaki aki pánikbetegségben szenved és most terhes szivesen megosztom vele tapasztalataimat.
Andrea

Kedves Andrea!

Nem kaptam meg a leveledet! Léci küld el még1szer! Nagyon érdekelne a véleményed/tapasztalataid.
babcit@freemail.hu
Köszi
Névtelen

Anna,
az utolsó archívban, jan 7-én írtam Nyulas Joliról. Menj el kismamaklubba, ott találkozhatsz vele és másokkal is!
Évica

Kedves névtelen!
Még kétszer elküldtem Neked a levelet, de visszajött, rossz cim miatt.
Andrea
Andrea

Anna!
Mire vagy Nyulas Jolival kapcsolatban kiváncsi?
Én is Nála szültem, szivesen válaszolok a kérdéseidre.
Andrea
Andrea

Kedves Anna
Én is Jolinál szültem, mire vagy kiváncsi, szivesen válaszolok a kérdéseidre. Andrea
Andrea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?