Új privát üzeneted érkezett!

Bárány, nagyon szépek a "csemeték"! Szilveszter arcán látszik a nem túl nagy lelkesedés... és Szindi hogy hasonlít rád!

Gyöngyi, az ujjszopi elhagyás nem teljesen véletlenül esett egybe az ovi kezdéssel. Ő is akarta, mert az új oviba már nagyok járnak és ott nincs már ujjszopás. (Dehogy nincs, még cumi is, akinek kell.) De nálunk már nincs és ez a lényeg!!!! :lol: :lol: :lol:

Fiaim szórják egymás fejére a port egész délelőtt, hiába szólnak rájuk, ugyhogy tegnaptól itthon nincs mese nézés, ha ma is ezt csinálják, akkor lemondom a cirkuszt, ha hétfőn is, akkor megyünk tovább a megvonásokban. De sztem ma már észnél lesznek - remélem.
na jöttek értem megyek dolgozni.

éva

KépKépKép
agmano

Bárány!

Mai napig van,h.a szokásos 180-200ml helyett 100ml-t kér,és
most már nem is lehet vele mit kezdeni.Még kicsi volt és kiköpte 100ml.-nél ,és elaludt én bizony felemeltem az ágyban és olyan szépen bekummogta álmában.
Most éppen tegnaptól magas láza van a kicsinek,csak h.ne unatkozzunk,legyen min aggódni,meg a holnapra tervezett horgászat elmaradjon!

Kép

Kép
kory

kori jobbulást olinak!remélem semmi komoly!
most,hogy ingyenes lett a pneumo nem adatod be??
én sajnos az e havit még fizetem,de az utolsót októberben már ingyen adják...
Vendég

Mi újság?
mindenki strandol, pancsol?

Éva

KépKépKép
agmano

áááá nincs strand szilveszternek a keze miatt :?
Vendég

Azt a mindenit!!!!!

KépKépKép
agmano

ugye milyen ügyi..és lehet,hogy hihetetlen de tényleg 0 hónapos korától csinálja :shock:
Vendég

Sziasztok!

Úgy szégyenlem magam annyira régen voltam itt.. :( :oops:

Elsőként Gratulálok a szülinaposoknak!!!

Nagyon szépek a gyerekek egytől egyig..!! Nagyon jók a képek a nyaralósok és a szülisek, no meg a simák.. Mindegyik! :)

Dávidka nagyon édes és a husikái.. :lol: Már 3 hós azta.. :shock:

Oli is nagyon édes biztos csomó mindent csinál már.. :)

Agmano fiúk hogyvannak?

Gyöngyi nem semmi a discó öltözék.. :)

Andi mi is úgy vagyunk ezen a héten,hogy délben ott eszik,itthon meg próbadélutáni alvás..Egyszerűen nem akar délután aludni.. :( Egy másfél hónapja ezt csinálja kínlódunk de,hogy lesz oviban alvás így? :(

Rólunk:

Domi kb. 1 hónapja megy.. Apa hazahozott 2 hete egy kis orrfolyást és torokfájást..Mondanom sem kell vihetem a gyerekeket dokihoz.. Amoxicilin kúra. :( Domi még lázas is volt egy napot..Ez két hete volt.. Elmúlt legalábbis azt hittem,na most vasárnap Domi megint lázas lett,nagyon magas 38.7-39.1 között alig bírtam lejebb tornázni neki.Na irány doki,ja elfelejtettem írni,hogy múlt 7en védőztünk,mert annyira csúnya a bal rágófoghelye lilás meg duzzadt megmutattam a védőben,mivel dokit már nem értem ott.Gyöngyi neked mi a véleményed? Nekem azt mondták,hogy semmi kenegessem majd elmúlik.. Na vasárnap láz egész nap.Hétfőn doki kicsit piros torok,a fogat is megnézettem,újra amoxi kúra csütörtökön megyek vele vissza.De tegnap egész nap magas volt a láza estére 39.2 hűtőfürdő se nagyon használt,nagy nehezen tudtam levinni neki 2 lázcsillapító borogatás,de lement.Ma nem volt de. semmi,de úgy nézem lehet estére megint felmegy neki.. Szét izgulom magam miatta,alig aludtam valamit napok óta.. Nekem a derekam nem jó már kb. 3 hónapja fáj,van ,hogy alig tudok kiegyenesedni..Nekem a fogamzógátló a tippem,mert előtte semmi bajom nem volt,elkezdtem szedni ,és mielőtt meg kellett,hogy jöjjön előtte egy héttel nem tudtam kiszálni az ágyból.Azóta van ez a derék mizéria :( A doki szerint nem lehet tőle,vde 1 hónap szünet majd kiderül,a gyógyszer mellékhatásoknál fel van tüntetve a hátfájás,mert ez valami speckó bőrszépítős adalékos cuccosal spékelt gyógyszer,csak ez okozhatja.ha ez a gond,akkor mást ír fel..Csajok előre félek,ha nem az akkor mehetek kivizsgálásokra,hogy mi lehet a gond.Szombaton voltunk igalban fürödni melegvizesben,na majd meg zakkantam vasárnap a derékfájástól..

Amúgy Beni imád oviba menni,alig várja a reggeleket.. Remélem így is marad.. :) Viszont ma már büntetést is kapott,mert rosszalkodott.. Kóstolgatja az óvónéniket.. Remélem visszavesz majd..

Azt hiszem most megyek,próba délutáni alvásra,remélem ma összejön :shock: No meg közben figyelem Domi hőjét is,remélem nem megy fel...

Bocsi a hibákért. :oops:

Sziasztok puszi
varga tünde

Jobbulást mindenkinek Tünde! De nagy már Domi is!

Próbáld meg reggel korán felkelteni Bencét, úgy talán jobbban elfárad. Én azt hittem ez lehetetlen feladat, de csak így működik a du-i alvás. Nálunk is Norbi rossz az oviban, de csak az udvaron, ma öklömnyi követ dobált. És nem ültetik büntetésbe, pedig mondtam, hogy azt kell tenniük.
Remélem a derekad megjavul, bár valszeg a gyerekcipekedés az oka, nem? Kiságyból mászasd ki, ne emeld.

megyek, üvöltenek

éva

KépKépKép
agmano

Éva: Beni így is korán kel 6körül vagy max. 6.15.. Bezzeg velem nagy nehezen de elalszik..Oviban nem lehetek ott alvásnál.. Remélem igazad van a derekammal kapcsolatban.. Már gondoltam rá,hogy leveszem a rácsot Dominál,de akkor állandóan átmászkálhat,ezt a részt még neeee.... :D Bár előbb utóbb eljön ez az időszak is.. :roll:
Hu 2 hét és műtét :?: Pordobálás :?: Miket művelnek még :?: Csak,hogy előre szokjam én is a dolgokat.. 8) Ahogy nálunk nézem a pici lesz agre, pl. tegnap előtt kedden este apa rakta le őket én szülőink voltam,éjjel 23h kor a pici ráébredt,hogy éhes.. ( Ehhez hozzá tartozik,hogy állandóan én etetem Domit,így ha más szeretné nem fogadja el úgy a kaját,mint tőlem :shock: inkább nem eszik) Na ez történt kedden is,én meg nyugodtan lefeküdtem,mondván apa azért csak megtudta normálisan etetni,hát nem vele sem sokat evett,mire éjjel rájöttem,hogy mi a gond :shock: a hü... anyja meg szenvedtette majd 1 órán keresztül.Simiztem a hasát meg minden amit eltudtok képzelni,pelus csere hátha az abaj minden,na az utolsó a kaja jutott eszembe..Beraktam az ágyába ott meg mire elkészültem kb. 2-3 perc addig felhergelte magát mikor kivettem szabályosan megvert és dühös volt rám :shock: a kaja megnyugtatta igaz hüppögve ette,de utána elaludt,úgy leszidtam magam utána :x

Ja igen, nálatok átlagban havonta mennyire jön ki az ovi? Most fizettem:
fél évente rajz cucra 1500ft, havi színház 3800ft,
kaja kb 5500ft (ezt még nem fizettem) koncert kb. 1000ft,havi 1400ft néptánc heti 1 alk., van egy olyan lehetőség,hogy labdajátékok az havi 1600ft.Hát havi 11000ft kb. meg ha esetleg még mennének valahova plusz...

No megyek meózni alszik-e már.........
varga tünde

Hali.

Bejelentkezek én is :)

Tündi.örülök,hogy jól alakul az ovikezdés :) :) Neked meg jobbulást.vigyázz magadra.
Domi hogy van? nem lett újra lázas?

Évi.látom nálatok is zajlik az élet :) de így a "jó" -bármit inkább,csak betegek ne legyenek.na persze..nem árt ha vigyáznak egymásra.
Műtét előtt lesz még valami vízsgálat stb?

Ja,Tündi.jó sokat fizettek ovira.nekünk csoportpénz van.tavaly asszem 2500 Ft/félév volt e mellett havi 300-400 Ft-ha mennek valahová.na meg a kaja.Namost gondolj bele ezt 2ovisra :)

Rólunk.ovizunk :) :) :) 2.hete.Kedden voltunk Zsoltival kardiológiai kivízsgáláson.szerencsére minden okés,semmi baja :D :D -szóval nagyon boldog vagyok,hogy túl vagyunk rajta...már nyomasztott egy ideje.

Bari.megkukk a videot.nagyon nagyon ügyi :) :) szép nagyfiú már.
Szilvinek a keze hogy van?

Kory.mizu veletek?Kinga ovizik?

Vasárnap mennénk Fényszarura búcsúba...remélem nem lesz car idő :roll: :?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nálunk az első ebédbefizetésnél több, mint 12000 Ft-ot otthagytam. Itt nincs havi fizetés, csak egy éves alapítványi hozzájárulás. 5000 az alap: fogkrém, zsepi, bábovi, bábszínház stb, 5000: "önkéntes" udvari játékokra és még aki teheti... így évi 15000 volt az átlag befizetés, most 30 rugó röpül a 2 gyerekre...
Az előző oviban havi 500 volt, de semmi kultúrális program vagy kirándulás nem volt. Az összesen 5000 + minden hónapban , zsepi, szalvéta, WC papír!!! és még ki mit tud. Így ott is felment 10 ezerre egy év.
A jó híreink: Martin -eddig amiket vizsgáltak- semmire nem allergiás. Holnap du még megnézik, mert mondtam, hogy átszellőzik a nózia, és ha hatásos az orrspray, a műtét is akár elmaradhat. De ez csak nagyon "HA" és sajnos még mindig eléggé szuszog, orrhangon beszél úgyhogy 90% a műtét.
Holnap már okosabbak leszünk. Másik jó hír: oviban volt
folyt köv

KépKépKép
agmano

...logopédiai szűrés és tök rendben van Martin, de sürgőssen vigyem el fül-orr-gégére :lol:
A logopédus nem tudta, hogy folyamatban a dolog csak az orrhangon beszélést vette észre.

Tündi, akkor Beni alig alszik 10 órát egy nap? Nálunk 11-et azért ledurmolják. Nem akarom elkiabálni, de még minig alszanak éjjel, pedig már szeptember van kopp-kopp.
Azért én még kiságyban tartanám Domit. Nincs kivehető rácsa az ágynak? Nem egy hülye találmány. Kiesni nem tud ha játszani bemegy, mert csak 2 rács vehető ki, alvás előtt bemászik, és visszateszed a rácsot. Így nyugi is van, és nem is kell emelegtni.
Amúgy most már kezdenek lenyugodni a fiúk az oviban. Hétfőtől már csak Norbi megy, aztán jön a rossz idő és külön lesznek a csoportszobákban. Ezért is jö, a külön korcsoportos ovi, mert különben nem is játszanának mással. Csak egymást lesik, mikor jön ki a másik az udvarra.
Majd meg is kérdezem, hogy más testvérpárok is ezt csinálják-e.

Most megyek, majd holnap mondom mi volt a f.o.g-n.
Dávidnak gratula a negyed évéhez!

Éva

KépKépKép
agmano

Még valami Andi, valszeg kabátban "búcsúztok", olvastad, hogy 10-15 fok lesz max?
Brrrr. kezdődik a fűtés.

Éva

KépKépKép
agmano

Voltunk dokinál. Még nem tudja eldöntenei, kell-e műteni, majd hétfő du kell felhívnom, addig megbeszéli a proffal és az allergológussal. Endoszkóppal megnézte Martint és jelentősen visszahúzódott a polip.
Mi mondtuk, hogy akkor ne műtsék, elég az orrspray, de ő bele akar nézni. Mondtuk, hogy várjunk, hátha teljesen visszahúzódik, de nincsenek erre tapasztalatok, ezért a prof fog dönteni.
Hétfőn már nem viszem oviba és kérek egy műthető papírt a háziorvostól, de sztem hétfőn futunk be a profhoz is egy vizsgálatra, mert kedd reggel betegfelvétel.
Elég kacifántos az ügy.
Ha nem műtik és elkap egy fertőzést, akkor megint dugó lesz és nuku szellőzés, újra feltelik a melléküreg stb. Most eddig nyár volt, de jön a lehülés és az ovis bacik, tuti beteg lesz Martin.
Szóval várunk a bizonytalanságban.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva: szorítok nektek! remélem minden jól alakul és nem kell műtét.. :)

az ágyra visszatérve nem kivehető rácsú.. :( sajnos. :(
varga tünde

Éva!

Én is szorítok!
Megyek is,mert dolog van,festünk apával :lol:

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Holnap reggel nézi majd Martint a prof, de közben taknyos lett ebben a ro... hidegben. Ha műtét, akkor mindjárt maradunk betegfelvételre, ha nem, akkor megy oviba.

Éva

KépKépKép
agmano

Évi drága!!

Boldog születésnapot kívánok!! Remélem azért jutott ma idő az ünneplésre is!! Holnap várjuk a híreket, drukkolok én is!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Évi.

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK

Kép

Holnapra mennek a drukkok +++++++++

KépKép
KépKép
cleo27

Évi, Évi!!

Mi volt??????

ágyöngyi

Én is jöttem Martin-hírekért :roll: .Remélem a legjobban alakul minden :)

Gyöngyi.oviztok? mesélj ám.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Boldog Születésnapot Éva!

Én is hírekért jöttem... Remélem minden jól alakult.. :)

Ma volt az első néptánc az oviban Beninél nagy sikert aratott.. :) Mi nem nézhettük meg mit csinálnak :( ,de a lényeg,hogy a fiam legyen oda érte,meg ha még tanul pár dolgot is a táncról és a fegyelmezettségről az már csak jó :)

Így legalább kicsit tanul fegyelmezettséget is,ha már nekem nem sok sikerrel megy :oops: :oops: 8)

No megyek öltöztetni..

Szép estét.. :)
varga tünde

Bocsi a szóismétlésért,nem vettem észre.. :oops: :oops: :oops: :oops:
varga tünde

Andi!

Ovizunk rendületlenül :lol: :lol: Na, jó mégsem, mert csütörtökön lázasan hoztuk haza a Sárát (mandulagyulladás járvány van :cry: ), este 2X hányt, de az éjszakát végigaludta és azóta sincs semmi baja :lol: :lol: Hétfőn elvitte apa az orvoshoz igazolásért és ma már mentek oviba. Úgy tűnik tetszik a Sárának. Barátnőm, aki délben megy a fiaiért azt mondja, hogy a Sára úgy viselkedik, mintha évek óta ezt csinálná :lol: Marietta kicsit elveszettebb, de ő mindig is érzékenyebb volt/lesz. Nála attól féltem, nem fog tetszeni neki az ottalvás. Nem alszik, pihen, de nem csinál belőle gondot :lol: Büszke vagyok rá!! Azért nagyon bújós, ha hazajövünk.
Nálatok? Minden oké??

Tünde!
Néptánc, az tök jó. Én is szeretném, ha járnának a lányok!! :lol:

Évi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ágyöngyi

sziasztok!
bocsi,hogy csak ritkán és,hogy mindíg csak onnan tudom a szülinapokat,hogy tőletek látom :oops:

isten éltessen évi

tegnap dávid megkapta a második oltásokat megint 3-at.kötelező,rota,pneumó..hát mit ne mondjak megviselte.nyügi volt és tegnap estére lázas.ma hőemelkedés(36,9 37),most elaludt de még figyelem(ha el nem alszok)
szindi taknyos ami önmagában nem lenne baj mert ő nem lázas nem köhög csak minden szökőévben,vas immunrandszere van.de mi van ha elkapja a kicsi??és a hab a tortán,hogy a férjem is beteg,és ő szarabbul van..ááááááááá utálom a telet!!

még jövő,hnapban is oltás..és valszeg addigra sem lesz még ingyenes a pneumó :twisted: nem baj legalább rota nem kell már,az csak 2.-ből állt!
majd jövök!!én is várom a híreket

képzeljétek járok tornázni
Vendég

hali

semmi hír :( :(

Bari.hajrá torna :) ---én itthon tornázgatok 8) Szegény Dávid.de legalább túlvagytok a szurikon.áá ne izgulj azon,hogy elkapja-e.De...én is úúútááálommm ezt a nyálkás hideg időt.bezzeg a virik+bacik szeretik.

tényleg hallottátok a híreket...folyton az új influenza-járványt szajkózzák.bizti van alapja,de ennyire ....ááá...így is fosik az ember lánya...vagy már megint a gyógyszeripar ügyeskedik,hogy fogyjanak a szurik..hát a fene tudja :roll: :roll: :roll: :roll: :evil:

Gyöngyi.akkor hamar túllett Sára a betegségen.kis erős :). nálunk is Zsolti az érzékenyebb ..mindenben.viszont ő meg hébe-hóba elalszik oviban...például ma is...és még kukorékolnak :? :? :?

Tündi.ez tök jó, .szerintem ha szereti,akkor nagyon tuti.és tuti jót tesz fegyelem...és figyelem szempontból is neki.ovival amúgy ki van békülve? Domival mi újság?

kory??? mesélj te is,gyere

KépKép
KépKép
cleo27

cleo.tavaly is azt mondták,hogy valami irdatlan nagy influenza járvány lesz,akkor azért fostam mert terhes voltam,most meg itt a kicsi áááááááá elég már ebből a sok negatív hírből
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon hideg van,és ma már Domival együtt viszem Benit oviba..

Cleo: Beni szeret oviba menni,eddig még nem tiltakozott,lehet eljön majd az - az időszak is..

Járvány: nekem az jutott eszembe mikor mutatták,hogy a madárinfluenzával is riogattak már bennünket,tavaly az influenzával..ez valami új vakcina nem?lehet kell,hogy valakin kipróbálják,nyomatják ezért..kitudja mi van a háttér mögött,de az is lehet,hogy tényleg veszélyes.. Szerintem lia ne paráz,legalábbis próbáld meg :) én is ezt teszem,nyomasd a cebiont a picinek,ha el kell kapnunk akkor úgyis elkapjuk..

No megyek készülődni.. :)
varga tünde

DOMINAK

NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Dominak Boldog Első Szülinapot!

Kép

Kép
kory

Dominik sok boldog szülinapot :lol: :lol:

hát taknyos lett szegény dávid.szívom neki porszívóval,nem tudom mi lesz elmúlik vagy roszabb lesz?
cebiont szabad ilyen piciknek?
Vendég

olivér is nemsokára ünnepel!!de jó nektek
Vendég

Dominak mi is kívánunk sok boldogságot születésnapja alkalmából!!
Kép

Bari!

Nyugi, csak pánikkeltés!! Nem kell mindentől félni!! Ha el is kapjátok, majd kigyógyultok belőle. Egészséges immunrendszerrel el lehet (el kell tudni) viselni.
Bocsi, hogy ezt mondom, de a rota oltás is egy nagy baromság: marha drága és nem ad teljes védettséget. :oops:

Éviiii!!!

Hol vagy?????

ágyöngyi

Sziasztok!

Köszönjük.. :)

Cebiont lehet adni Dávidkának.. :) Nekem mondták a sósorrsprayt is, egy kis csepektetóvel tudod neki adagolni.Ki kell szívni,hogy ne menjen le,mert utána jön a köhögés,mikor már folyik le a trutyi és irritálja a garatot.. :? Meg az egyik doki szokott adni neki calciumot,amit egy napra kellett elosztanom,gyulladáscsökkentő. Most erre ez helyett van egy új rózsaszínű dobozban, van ízesített kalcium kitalálmány szirupos izé csecsemőkortól adható.. Nézd meg kérdez rá,most vettem Dominak is. De ezt is 6 hétig lehet felhasználni így néha adok Beninek is,mert ugye most ő taknyos :? ..

Évi??? Remélem jól vagytok és minden rendben van!

Megyek készülődni..Tegnap a 15perces utat kölykökkel 1 óra alatt jártam meg.. :shock: :lol:
varga tünde

Sziasztok!

Nem volt netünk hétfő óta... jellemző. Most jött vissza, szigorúan betarttták a 48 órás haladékukat ezek a mocsok szerelők.

Először is Dominak és családjának sok boldogságot 1. szülinapon és én is köszönöm a köszöntést, nagyon kedvesek vagytok.

Akkor a hírek: Martint megnézte a prof endoszlóppal összhangban az MR felvételekkel és kijelentette, hogy ez nem polip. Újabb MR-t kér, 3D-set nagyobb felbontásban. Ez újbóli altatást jelentett, ma voltunk. Az eredmény sajnos nem kedvező, látszik egy kb 2 mm-es rész a vízszintes és a függőleges szeletelésben is, ahol nem látható csont a koponya és a melléküreg közt. Ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel az agyhártya türemkedett be a melléküregbe (én olyan 3 cm-re saccolom). Az orrüregben lévő polip szinte teljesen visszahúzódott.
További tennivaló egy részletesebb CT lenne, de mivel sugárzásnak nemrég tettük ki a gyereket, ezt jövő héten tárgyalják meg a CT-s orvossal. Lehet, hogy az MR bizonytalan részei jól látszanak az első CT-n és akkor nem kell más.
Okok: talán a tavalyi jó sűrű genny, amit a füléből kiszedtek a melléküregéből nem és kiette az amúgy is vékony koponyacsontot?
Vagy fejlődési rendellenesség, akkor miért csak fél éve szuszog?
Szóval várunk. Akármi is ez, úgy tűnik meg kell műteni.
Csak előbb ki kell deríteni mi ez. Ha nincs csont, akkor megyünk idegsebészhez is.
Csak kicsit vagyok elkeseredve, biztos leszek még jobban is, egyelőre nem akarom elhinni, én bízom benne, hogy van ott azért csont és a CT-n fog látszani, és nem kell az agyához hozzányúlni.
Eléggé felvázolták mivel járna legrosszabb esetben: agyvíz elfolyás, agyhártyagyulladás, nem lehet bacis közegben, amíg meg nem gyógyul - ez persze azt jelentené, hogy Norbi sem mehetne oviba, és én sem nagyon dolgozni.
Még mindig jobb idén az iskolakezdés előtt.
Na ez van. Bocs, hogy nem reagálok másra.

Éva

KépKépKép
agmano

Jaj, Évi!!! Annyira sajnálom ezeket az izgalmakat. De tuti nem lesz gond!!! Izgulok és szorítok nektek!!!!!!

ágyöngyi

Évi: én is izgulok veletek együtt. Drukkolok nektek! Puszi

Nálunk ma rakják fel a radiátorokat,nagyon hideg van! Mire lesz fűtésünk, addigra hozzászokunk a sok ruhához a lakásban is. 8)

Mindenkinek Jó 7végét!
varga tünde

Sziasztok!

Tök kivagyok. Olyan, mintha egy időzített bombán ülnék. Csak nem tudom mikor robban fel. Vajon van-e agyhártyagyulladás veszély, ha igen, akkor mikor csap le ránk?
Ezen agyalok. Holnap első dolgom hívni az orvost, hogy most ráérünk-e tetvészkedni vagy mi van?
Ha van közvetlen agyi kapcsolat, akkor reális a veszély.
De szeretném, ha már karácsony lenne.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano tiszta szívemből kívánom,hogy semmi baj ne legyen!!!
és nem is lesz!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Évi,

Ismerem ezt az érzést :( bármi csak valami történjen már ami előbbre visz...
Mondjuk laikusként...ha ez az állapot nem 1-2..napja...ideje áll fenn,akkor már ha akkora lenne az agyhártyagyulladás esélye,akkor már be is következett volna.De még ugye az sem biztos,hogy van-e egyáltalán közvetlen kapcsolat az aggyal,,,meg ha van is,akkor sem egyből agyhártyagulladást kap,ha valamit benyel.Persze,igazad van,mindíg a legrosszabbra gondol az ember,és tart is tőle.
Mondjuk kicsit fura ez a magyar egészségügy....kiírják műtétre,aztán elkezdik vízsgálni,hogy valójában mi is a baja.(de mondjuk még ez a jobbik eset).Én nemtudom mit csinálnék a Te helyedben:( Azt sem merem tanácsolni,hogy nézessétek meg más dokival is,mert lehet,hogy több hátránya lenne,mint előnye.a fene tudja.
És igazad van,holnap kezdj a telefonnal.bármi kérdésed van mondjad nekik.és most végülis tuti biztosat mikor tudnak mondani???

Én mondjuk még mindíg hiszem,hogy nincs nagy baj,csak "tesznek egy kört" és visszatérnek az alapproblémához.Nagyon drukkolok nektek.holnap írj,hogy mit mondott a doki!
A Prevenar már ilyenkor nem segíthet.??legalább a megelőzésben?

Többiek!!! ovizás megy ???

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Egyik doki azt mondja, nem lehet agyhártyagyulladás, másik azt, hogy igen. Ma megnyugodtam, nem hívtam a fülészt, de ő sem. A másik vonalon érdeklődtem, de még semmi kézzelfogható. Nap közben eltereli gondolataimat a munka, de este....
Köszi, hogy velem aggódtok!
Oltani már nem lehet, ki tudja mikor műtik, előtte 1 hónappal nem lehet.
A prof elismert kitűnő orvos, mindenki dícséri, de reméljük most az egyszer téved.
Ha mégis gubanc van, megyünk idegsebészhez és ragaszkodunk a műtéti jelenlétéhez, kerül, amibe kerül.
Nehéz így a gyerkek szemébe nézni erőltetten rájuk mosolyogni. Bari, szerencséd, hogy még nem ismerted a picurkádat, bár kezedbe volt, igazán óriási lehetett a veszteség. Nem élném túl, ha Martinnal baj történne.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano mégegyszer én sem élném túl,akkor is kevés kelett,hogy megkattanjak.
de martinnál ilyenről szó nincs!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Éva!

Tudom nehéz,de ne gondolj ilyen szörnyű dolgokra.
Ha nagy baj lenne,az komolyabb tünetekkel járna.
Keresztanyámnak volt agyhártyagyulladása,de
neki folyamatos magas láza,eszméletvesztései voltak,hosszú időn
keresztül.
Martin egy életvidám kisfiú.
A mútéti jelenlét az az h,idegsebész jelenlétét is kéritek plusszban?
Próbáljátok meg minnél több szakember által átlátni a helyetet.
Próbáld nyugtatni magad,nem lehet semmi baj,és nem is lesz!
Várjuk mindig a híreket,és veletek vagyunk!!!

Kép

Kép
kory

Sziasztok!!

Évi!!! Szerintem sem lesz gond!! Az orvosok mindig minden lehetőséget számbavesznek, de egy ilyen életerős, vidám gyerek mindenféle tünet nélkül csak arra lehet példa, hogy nincs nagy baj.
Nagy baj - gondolom a legkisebb műtétet is kihagynád.
Nem is beszélek össze-vissza hülyeségeket, mert nem tudhatom milyen nehéz most neked. De sokat gondolok rátok és szurkolok, hogy a legenyhébb elváltozás legyen.
Sok pusszantás a fiuknak!!!

Többieknek is!!!!!!!

ágyöngyi

Sziasztok

Hogy vagytok Évi??

nagy most itt a pangás... :cry: Mindenki ovizik?

Tündi.hogy sikerült a szülinap?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

évi:én is azt mondom mint gyöngyi,hogy az orvosok vázolnak minden lehetőséget..de az nem biztos ,hogy be is fog jönni.nekem is amikor szóba került,hogy dávid refluxos(minden gyerekemnél szóba került :? )akkor vázolták,hogy akár a visszaáramló gyomorsav ,fel is marhatja a nyelőcsövet,vagy a visszabukott kaja tüdőre megy és ott gyulladást okozhat..meg még egy csomó szörnyűséget.de álltalában ezek nem következnek be(remélem)

egy fogfájást is le lehet vezetni a halálig SIMÁN és mégis ritkán hal bele valaki fogfájásba..szinte SOHA :wink:
Vendég

de azt azért hozzáteszem,hogy teljesen megértem minden aggodalmad és ez a természetes és én is ugyan ezt érezném mint te és ugyan ennyire aggódnék!!
Vendég

Sziasztok!

Ment a meló, ovi a héten, de máris itt vagyok. Újabb CT-t nem csinálnak, mert nagy lenne a sugár dózis és amúgy sem mutatna többet. Abból kell kiindulni, hogy van kapcsolat a koponyatér és a melléküreg között, így kell bármit is csinálni.
Keddre kiderült, miután 4 radiológus egybehangzóan állította, hogy fejlődési rendellenességről van szó. Lehet, hogy élettanilag ott később csontosodik be a koprny, de közbe benőtt oda valam. Az MR-t most átadják/ták az idegklinika prof-nak, hogy találja ki, mi lehet ott.
Ha van valami, jövök.
Most megyek megnézni a lego-építményt. :wink:

éva

KépKépKép
agmano

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?