Sziasztok!
Úgy szégyenlem magam annyira régen voltam itt..
Elsőként Gratulálok a szülinaposoknak!!!
Nagyon szépek a gyerekek egytől egyig..!! Nagyon jók a képek a nyaralósok és a szülisek, no meg a simák.. Mindegyik!
Dávidka nagyon édes és a husikái..
Már 3 hós azta..
Oli is nagyon édes biztos csomó mindent csinál már..
Agmano fiúk hogyvannak?
Gyöngyi nem semmi a discó öltözék..
Andi mi is úgy vagyunk ezen a héten,hogy délben ott eszik,itthon meg próbadélutáni alvás..Egyszerűen nem akar délután aludni..
Egy másfél hónapja ezt csinálja kínlódunk de,hogy lesz oviban alvás így?
Rólunk:
Domi kb. 1 hónapja megy.. Apa hazahozott 2 hete egy kis orrfolyást és torokfájást..Mondanom sem kell vihetem a gyerekeket dokihoz.. Amoxicilin kúra.
Domi még lázas is volt egy napot..Ez két hete volt.. Elmúlt legalábbis azt hittem,na most vasárnap Domi megint lázas lett,nagyon magas 38.7-39.1 között alig bírtam lejebb tornázni neki.Na irány doki,ja elfelejtettem írni,hogy múlt 7en védőztünk,mert annyira csúnya a bal rágófoghelye lilás meg duzzadt megmutattam a védőben,mivel dokit már nem értem ott.Gyöngyi neked mi a véleményed? Nekem azt mondták,hogy semmi kenegessem majd elmúlik.. Na vasárnap láz egész nap.Hétfőn doki kicsit piros torok,a fogat is megnézettem,újra amoxi kúra csütörtökön megyek vele vissza.De tegnap egész nap magas volt a láza estére 39.2 hűtőfürdő se nagyon használt,nagy nehezen tudtam levinni neki 2 lázcsillapító borogatás,de lement.Ma nem volt de. semmi,de úgy nézem lehet estére megint felmegy neki.. Szét izgulom magam miatta,alig aludtam valamit napok óta.. Nekem a derekam nem jó már kb. 3 hónapja fáj,van ,hogy alig tudok kiegyenesedni..Nekem a fogamzógátló a tippem,mert előtte semmi bajom nem volt,elkezdtem szedni ,és mielőtt meg kellett,hogy jöjjön előtte egy héttel nem tudtam kiszálni az ágyból.Azóta van ez a derék mizéria
A doki szerint nem lehet tőle,vde 1 hónap szünet majd kiderül,a gyógyszer mellékhatásoknál fel van tüntetve a hátfájás,mert ez valami speckó bőrszépítős adalékos cuccosal spékelt gyógyszer,csak ez okozhatja.ha ez a gond,akkor mást ír fel..Csajok előre félek,ha nem az akkor mehetek kivizsgálásokra,hogy mi lehet a gond.Szombaton voltunk igalban fürödni melegvizesben,na majd meg zakkantam vasárnap a derékfájástól..
Amúgy Beni imád oviba menni,alig várja a reggeleket.. Remélem így is marad..
Viszont ma már büntetést is kapott,mert rosszalkodott.. Kóstolgatja az óvónéniket.. Remélem visszavesz majd..
Azt hiszem most megyek,próba délutáni alvásra,remélem ma összejön
No meg közben figyelem Domi hőjét is,remélem nem megy fel...
Bocsi a hibákért.
Sziasztok puszi