Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi,örülök,hogy mindent rendben talált a doki :) Lehet tényleg felfáztál...:(

Linda,várunk benneteket délután :)

Ivett,a Brendonban tényleg vannak jó cuccok,csak elég húzós árakért szerintem,ennek ellenére én is várom,hogy megnyíljon,mert az akciós cuccosokat jól kilehet fogni :) Mad írd meg mi volt tanácsadáson,lehet azért nem hízott Máté sokat,mert,inkább nőt mint hízott,de majd bepótolja!!!

Többiek mit csinálnak ebben az időben?Mondjuk ma még istenes szerintem...

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Azt hiszem, én sem leszek törzsvásárló a Brendonban :? inkább a C&A-t várom... anno sok jó cuccot, meg kabátot vettem Pesten.

Ivett, ha nagyon izgő-mozgó Máté, akkor ne csodálkozz, hogy nem sokat hízott :wink:

rakott padlizsánt csinálok ma (még nem ettem padlizsánt korábban, kíváncsi vagyok, milyen lesz...)

most nagyon aktív vagyok valamitől, tegnap egy csomót takarítottam, vasaltam, sütit sütöttem... 8) hónapok óta nem csináltam ennyi mindent 1 nap :P

Kép
pimelinda

Olvasó üzemmódban vagyok,Robinak 38fokos láza van :(

Kép

Kép
katlina

Katlina,jobbulást Robikának!!!!!

Linda,akkor teng benned az erdzsiiiiii :) Mikor jöttök kb?

Mi meg aludtunk egy nagyot,ha már éjszaka nemigazán sikerült :roll:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Haza érkeztünk a tanácsadásról!
Nagyon el volt ájulva a doktornő Mátétól,azt modta ,hogy ugy néz ki mint egy egy éves gyerek!
Rengetegett nyúlt 2 hónap alatt 5 cm-ert így most 75 cm!
A súlyával is megvolt elégedve mert 2 hónap alatt egy kilót kellett híznia azt mondta a védőnő és Máté 930 grammot hízott így 8700 gramm lett a súlya!
Teljesen megnyugtatott a doktornő,hogy Mátéval minden rendben van!

Katlina!

Robikának jobbulást!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali!

Ivett, hát látszik Mátén, hogy szépen fejlődik, nagyon klassz kis fickó!
Aztán majd eszik, ha éhes :wink:
Ha holnap nem is, de csütörtökön ebéd után még megnézlek benneteket! Lehet, hogy nálad is ebédelek, mit főzöl apának :wink:

Óh, Katlina, jobbulást! A láz mellett van még valami tünet?

Nóri, találtatok valami érdekes munkáltatót a börzén?

Ja, tényleg, katonafeleségekhez egy kérdés. Szerintetek egy gépkocsi vezető mennyit keres a katonaságnál? A párom kezdi unni a kamionozást, jó lenne valamit itthon találni. Ott voltak a katonák a börzén, de sajna, azt mondták, kötelező 5-6 hónap külföldi kiküldetés...hát az még rosszabb, mint a kamionozás. De nem árulták el, mennyi pénz járna érte...

Linda, mennyi energia....hm, hozzám nem akarsz jönni?

Tündi, én is tudnék aludni :? Főleg reggel, amikor kelni kell.

Olyan hülye vagyok, annyi felé jár az agyam, elfelejtettem beírni a suliba, hogy változik az edzés, és nem kedden és csütörtökön 4 órás Csongi, hanem szerdán és pénteken. A gyerek mondta odabenn, de papírt nem írtam. Most odamegyek érte 4-re, (holott így fél 5-ös lenne) de majd néznek rám csúnyán a tanítónénik, meg a gyerek, az tuti.

Évi és
Kép
csongianya

Ivett,szépen fejlődik Máté,nincs ott semmi gond :) Látod doki néni is megnyugtatott :wink:

Évi,majd megkérdezem apát,hogy ő mit tud..de itthon nem sokat keresnek..A keresztfiam nevelőapja sofőr,majd megkérdezem őt is!Ő lehet jobban tudja,mint apánk :wink: De az tudom,hogy mindig panaszkodik a fizuja miatt.Itt csak a missziók alatt lehet pénzt keresni :?
Meg azt tudom,hogy kell vmi 3 hónapos alapkiképzés.Na,de tényleg utána járok,vagy még ha felhívod a toborzó irodát ott biztos mondanak infónkat.
Ilyen nagy ügyet csinálnak a tanító nénik,ha előbb mész Csongiért? :? Inkább örülniük kellene neki,hogy előbb elviszed.

Én meg nem is írtam,leadtam ma a bölcsibe a jelentkezési lapot,majd június végén értesítenek,hogy felvették-e vagy sem...

Kép
Kép
tundi24

Hali! Na, meg van a gyerek :lol: A tanítónéni csak mosolygott, amikor mondtam, hogy én vagyok a bűnös :wink: Mondta, hogy nem tudta eldönteni, hogy akkor mi legyen, hisz Csongi mondta, de én nem írtam le. Így 4 órakor nem hozta le, de aztán leküldte őket.
A lényeg az, hogy alapból 16:30-ig vannak. Ha azt szeretnénk, hogy 4 órakor engedjék el, akkor írásban kell jelezni. Én mondjuk nem bánom, mert így tudom, hogy a gyereket nem engedik el csak úgy, hogy ő azt mondja. Ezért nem is értem pl. minek nekik mobil... reggel a suli ajtóban engedjük el őket, délután meg odáig hozzák le és csak akkor mehetnek, ha szólnak, látják, hogy ott a szülő!

Köszi, ha megkérdezed, Tündi, de tartok tőle, hogy az itthoni fizu nem sok, ha meg kimegy....hát annál már a kamionozás is jobb...

Évi és
Kép
csongianya

Na így utólag Máténak Boldog Névnapot!!
Szépen fejlődik a lényeg ez!!

Évi!
Azért megnyugtató hogy figyelnek a gyerekre,és nem engedik haza minden papír nélkül!

Tündi!
Már most be kell adni????

Robikának tünete nincs,kapott Nurofen sirupot lement a láz,valószínű a foga mert nagyon fehéredik a két szemfog,éjjel sem aludtunk,valami bizti lesz!

Hát felvagyok háborodva morogtam itt magamban egész nap!
Volt ma nálunk az anyatejes világnap alkalmából egy előadás,és mi tavaly sem és most sem mehettünk mert hogy Robi nagyon rövid ideig volt anyatejes baba,már itt kezdődik a megkülömböztetés akkor mi lesz később???

Kép

Kép
katlina

Katlina :shock: Mi az, hogy NEM MEHETETTEK EL? Az anyatejes világnapnak éppen az a lényege, hogy átadják az anyák egymásnak a tapasztalataikat, illetve tanuljanak esetleg másoktól, az előadóktól...Ki rendezte ezt, a védőnők?????

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Ja-ja a védőnő közölte hogy mi nem mehetünk mert ügy Robi nem anyatejes,ez volt tavaly,most meg csak épp előttem mondta az eggyik anyukának rám nézett és közölte hogy ez benneteket nem érint :twisted:
Nem az úgysem mentünk volna mert hogy beteg vagyok,csak rosszul esett

Elkiabáltam magam megint felment a láza 38,8 kapott lázkúpot most alszik,ha nem megy le vagy emelkedne ügyelet :(

Kép

Kép
katlina

Katlina! Jobbulást szegény Robinak :cry: ! A kúp jobb (sztem :roll: ), az 'tán majd lent is tartja a hőjét hosszabb ideig. Meg törölgessed vizes ruhával a homlokát, csuklóját.

Évi! Hát tényleg nem volt semmi nekünk való :cry: . Zepterhez odaültem, de hát azok ügynököket kerestek, hiába volt más is kiírva :evil: Ráadásul feketén. Vagy, ha az nem fekete, akkor az sem az, ahogy most csinálom :wink:

Tündi! Beszéltem a nővel, de nem mentem el. Még vacillálok :oops:

Erika-főnix! Veletek minden oké? Nagyon hallgatag vagy :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Háj!

Visszaolvasva...

Katlina: Én azér' hosszabb taliban bíztam, csakhát betegek voltunk, most meg már ti is...... Olvasom, betegek vagytok. :( :( Jobbulást!!!!!!

Nóri: Réka eléggé lefoglal mostanában. Hozzámnőtt a dáthája óta. :shock: Hm....elkövetném?? Van egy pár, amit bizti nem. Hogy vagytok amúgy?

Tündi: Visszamégy dolgozni? Lemaradtam vlahol? :shock: :shock:

Linda: Dejóneked, ennyi energiával. :shock: :lol: :lol: Én sütit utoljára a talira sütöttem és legközelebb is arra fogok. Ha lesz. :? :? C&A-t nagggyon várom. Imádom.

Puszka, asszem én is kicsit olvasóra kapcsolok.
jaimee1

Jó reggelt!

Katlina,jobbulást Robikának,reméljük csak a foga piszkálja!!Nálunk egy évvel előbb le kell adni a jelentkezési lapot a bölcsibe,és még így sincs garancia,hogy felveszik-e :?
A védőnőtök kicsit el van tájolódva sztem.... :evil:

Nóri,sztem ennyiért nem drága...gondold meg :wink:

Erika,jövő szeptemberben szeretnék visszamenni,mert sajnos 25ezer ft-ból nem fogunk megélni :cry:
Tali meg lesz,és kész..aki eljön eljön..aki meg nem nem..Eléggé kitoltuk az időpontot,aki szeretne eljönni úgyis úhy fogja intéznia dolgait,hogy itt legyen.Persze betegség mindig közbe jöhet,de ne jöjjön!!!!!!!

Évi,ez azért megnyugtató,hogy nem engedik csak úgy el a gyerekeket...Jobban vagy már??

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Katlina, hogy telt az éjszaka? 38,8 láz, az már tuti nem a fogtól van! Lehet, hogy Robika is benyelt valami vírust :(
Ja, és ebben a korban (főleg míg engedi) jobb a kúp! Majd írd le, hogy vagytok!
"Imádom" az ilyen védőnőket :twisted: Ne vedd a lelkedre, majd a másodiknál sikerül! :wink:

Hú, Nóri, bocsi, hogy nem tudtunk többet beszélni, de ott volt a kollégám, illetve már rohadtul át voltam fagyva, nem volt fűtés. A Zepternél rengetegen voltak egész nap, épp néztük, hogy mivel etetik az embereket...
Ja, olvastam, hogy a UPC-nél ügyfélszolgálatost keresnek!!!!

Tündi, tegnap tettem még rá egy lapáttal, mivel hogy nagyon fáztam, ettől függetlenül már csak ritkán szúr a hasamba, szóval valszeg tényleg egy jó kis felfázás lehet!

Egyelőre úgy tűnik, jó lesz nekünk is a 11-e! De valaki hozzon Csonginak havert, mert különben egy fél óra és mehetünk haza! Ez most célzás volt Andinak és Hajninak :wink:

Erika, nektek is jobbulást! Ezek szerint nem múlt el még a nátha? Láza is volt?

Évi és
Kép
csongianya

Kép

Katlina! Hogy van Robi??? És te? Holnap már mehetsz....

Hudeszar éjszakánk volt! Kép
Tegnapelőtt véletlenül nem adtam Lilire pelust este, és nem volt semmi baj. Ezen felbuzdulva tegnap megbeszéltük, hogy este, ha pisilnie kell szól és bilizünk, és akkor nem teszek rá pelust. Hát persze, hogy bepisilt. De úgy, hogy még a hátam közepe is meg a paplanom is pisis volt, neki meg a zoknija. Ágyneműcsere, átöltözés, stb. Na, eddig nem is olyan nagy gond. De ezután még 2 óra hosszáig ott zizegett mellettem. Én tudtam volna nagyon aludni, csak valahogy ő hitte azt, hogy akkor most nézünk Elmot Kép
4 óra elmúlt, mikor visszaaludtunk.
Most megy a mosógép, nekem meg tüdőszűrésre kéne mennem.

Erika! Köszi, mi jól vagyunk, már Lilinek is éppen csak csorog az orra, nem vészes.
Tegnap arról tájékoztattak, hogy Lili jól evett, jót aludt, igaz, hogy ő bent, mert ugye nincsen annyi ágy, hogy mindenkinek legyen kint helye. Hát őszintén, én jobban is örülök annak, hogy bent altatták. Annyira sztem nem volt jó idő....
Igen, ismerős ez, hogy betegségek után csak anya van Kép

Tündi!! Igen, olcsó, de nem ad papírt, és azt mondta a nő, hogy ezt úgy kalkulálta, hogy rengeteg otthoni gyakorlással számoljak. Programot meg én is tudnék szerezni, de pont ez a bajom, hogyha valaki nem noszogat, akkor nem csinálom :oops: Meg még a benzin is jön hozzá...szal nem tudom Kép

No, meg fényképet kell vinnem Liliről, mert kiteszik mindenki képét a falra. Hogy nézegethessék magukat, meg a másikat, meg hogy felismerik-e a társukat.
Hát vinni viszek, de Lili már a társai anyját is felismeri az utcán, nemhogy a gyereket, hamarabb, mint én. Mondja, hogy Titti anyukája, Bajan anyukája, stb....

No, lejárt az első adag....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi! Semmi baj! Láttam, hogy nagyon beszélgetsz, még gondolkodtam is, hogy beleköszönjek-e egyáltalán? :oops: :roll: De mondom csak-már, hát még nem is taliztunk :lol:
Amúgy Geromilo Zsúval voltam :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina: Hogy vagytok???

Évi: Nem, egy napos náthánk volt, már minden oké, csak azóta csüng rajtam és ordít, ha lelépek a játszószőnyegéről. :lol: :roll:
Akartam írni, jobban vagy már? Szurkálsz még? Urológus?

Nóri: Mi is rosszul aludtunk...

Tündi: Jahh...és egy évvel korábban köll jelentkezni? :shock: Mi tuti megyünk a talira, ha nem leszünk betegek, azon töröm a fejem, hogy mit süssek. Bár a tiramisu is befigyelhet, most már nincs kánikula.

na megyek, szirénát bekapcsolta a lyány.
jaimee1

Nóri, istenem, hány ilyen éjszakánk volt!!! Mikor arra ébredtem, hogy valami meleg a hátamnál :wink: :?
Ugyanis miután levettük a pelust, és hol sikerült megúszni szárazon hol nem, hát vissza már nem volt hajlandó venni. Szóval, kitartás!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Hát mindenki betegeskedik :( :( :(
remélem mi kimaradunk ebből a körből...

mindenkinek jobbulást!

Katlina, anno én is furcsáltam, hogy Éva csak a szoptatós kismamáknak szólt. Az eszébe sem jut, hogy még más is lehet az, és akkor jól jönnének a látottak-hallottak :?
láz: ha a kúp nem viszi le fél óra után, vagy eleve nagyon magas, 39 feletti, akkor hűtőfürdőztetni kell a kisgyereket!!! ha ez sem segít, ügyelet! és igyon sok folyadékot, hogy ne száradjon ki!
de ha eddig még nem voltatok, gondolom ma úgyis mindenképp elviszed a dokihoz.

Nóri, Lilcsinek az ő korában még teljesen belefér az éjszakai bepisilés. Na de Elmót nézni hajnali 2-kor :lol: :lol: :lol:

Tündi, végülis nem próbáltuk még ki a kádat, majd ma este :wink: de nem sírt tegnap Rékus fürdetéskor :D

az energiámnak annyi.........

Kép
pimelinda

ja, este mázsáltunk: 7860 g Rékus.

Kép
pimelinda

Nóri,ha nem ad papírt az más..."jó" kis ésjzakátok volt,de az ilyenek előfordulnak.

Évi,csak jönnek Andiék+Hajniék is :) Hátha akkor nem fog unatkozni Csongi :)
Jóé bugyoláld be a derekad..én amikor mentün olaszba 3éve decemberben,úgy felfáztam a buszon,hogy 10napig még ott voltunk totál kész voltam..vérs volt a pisim is..Éjjel úgy aludtamn,hogy pizsama,megelegítő,felforrosítottunk a radiátorokon törölközőket és azokat is a derekamra csavartam..szerencsére azóta sem voltam annyira felfázva,de nem is szeretnék..

Erika,bizony nálunk egy évvel előbb le kell adni a jelentkezést :( Jó lesz a tiramisu :) Én is töröm a buksim,hogy mit alkossak :)

Linda,kirpóbáltátok este a kádat ?:) Örülök,hogy eljöttetek egy kicsit,gyertek máskor is.A gázszerelő negyed8ra ért ide :? de mindent rendben talált.

Kép
Kép
tundi24

Áááámost olvasom Linda,hogy nem próbáltátok ki,na majd akkor ma :) Szép kis súlyban van a csajszi :)

Kép
Kép
tundi24

Megjöttünk az orvostól,nem mondott semmit :twisted: ,írt föl kúpot,amoxicilint meg köptetőt(nem köhög,gondolom ettől fog)
Éjjel felment neki megint a láza kúp hatott,reggel megint 38felett volt :( ,enni nem nagyon akar,de a közérzete nem változott,a kúptól egy kicsit bágyattabb

Fogdokihoz nem hiszem hogy megyek,takonykórom felső fokát rugdosom,alig kapok levegőt,az orromon

Szilvi??????????????????

Kép

Kép
katlina

Hall! Vok, csak Levente lebetegedett. Takonykór, de a makacsabból... Nem tudok mostanában 2 helyre írni... de majd ha rendbejöttünk (én is fájalalom a torkom... stb.) majd jövök.

Betegeknek gyors gyógyulást!!!! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Pusz!
szilbee

Ó, Katlina, ez szomorú! :cry: Szegény ti....
A fogdokit ne odázgassad! Nasivin van otthon? Én is szoktam csóringelni a gyerekéből. Addig, míg a szádban matatnak, kidugítja az orrod :wink:

Köszi-köszi! Én is tudom valahol, hogy ez előfordulhat, meg még fog is, valahol fel is vagyok készülve rá, csak hát a 2 órás virrasztás után perpill. azt gondolom, hogy még 10 évesen is pelenkázom a csajszit :oops: :lol: Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina,Szilbee jobbulást a fiúknak!!!!!

Nagyon nagy a csend.... :cry:

Kép
Kép
tundi24

hali.

Bekukk :)

Robikának és Levinek gyógypuszi.gyors jobbulást fiúk.

Na...én meg elfelejtettem a tegnapi állásbörzét :x -zizi vagyok,pedig mostanában én is ráálltam az aktív munkakeresésre-igaz főleg részmunkaidősre,de az...mint fehér holló :?

Melinda.köszi kopp-kopp vagyunk :lol: :lol:
Ma az oviban valami buli volt...légvár,arcfestés,úgyhogy jól telt a napjuk.holnap meg szülői értekezlet 8) Délután még kinn csavarogtunk a Tisza-parton,játszóztunk +gyűjtöttünk gesztenyét (bár még nincs sok)
Aazztaaa,jó súlyban van Réka baba :) :) Szépen fejlődik nagyon :)

Mellesleg lassan a csoportunkban is titta nátha mindenki,óvónő+ dadus is.

Katlina.hát jó kis védőnő az ilyen:evil: no komment....

Nóri.szegénykém.de...a mai éjszakátok sokkal jobb lesz :) .Hát nálunk is mesélhetne az ágy,,,,hogy hányszor ázott el :lol: :lol: :lol:

ERika.pici Popi képet azért csepegtethetnél nekünk :D

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Én agyonra behavazva.

Tündi, kérdezz! Hogy bírjátok az apanélküliséget?

A BÖRZÉRŐL:

Okt. 12. vasárnap
9-12 óráig
Széchenyi Gimnázium tornatermében

Asztaljegy 1000,- Ft

Belépő 100,-Ft/fő (10 éves kor alatt ingyenes)

+ Vöröskeresztes gyűjtéssel

Aszataljegy rendelés: 70/565-4929

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jó reggelt!

Már megint esik :?

Nóri,hogy aludtatok?Ágy száraz maradt? :wink:

JJudit,köszike az infókat a börzéről,továbbítom annak aki érdeklődött utána.Apa nélkül természetesen nagyon rossz,és szerintem ez nem is fog változni,maximum annyiban,hogy próbáljuk magunkat lefoglalni,és akkor jobban megy az idő egy kicsivel :) Talán november végén hazajön egy kis szabira :P

Andi,amikor adtam le a bölcsiben a papirokat,akkor ott is bulej volt,légvár,arcfestés :) Meg az ovi részen is.Lehet körútön vannak :wink:
Jajj,de jó gesztenyeszedés..Jövőre majd mi is szedünk,most még nem lehet Lucával,mert meg is enné amit felszed :o

Katlina,Szilbee,fiúk,hogy vannak?

Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Nem tudjátok hol lehet kapni ilyeneket? Kép Kép

Nem baj,ha nem ugyanígy néznek ki,csak vmi hasonlóra gondolok.Mert Luca szobájába lett hely,és a szülinapjára még beszereznék neki valamelyikből :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Végre van fűtésünk, hála apukámnak :D tegnap este már jó meleg volt fürdetésre :D

Judit, mit jelent a vöröskeresztes gyűjtés? Régi ruháimat bevihetem leadni? Nem rongyok, csak már nem hordom őket...

Tündi, kád kipróbálva, és tetszik a csajszinak! :D úgy láttuk, talán még egy mosolyt is eleresztett :D sírás egyáltalán nem volt 8)
én valamelyik nagyáruházban láttam ilyen alagutas sátort, talán az Intersparban?

én is kérdezném: hol lehet ilyen babának való ülőkét vagy mit kapni a kádba?

Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Katlina, hogy van Robika?

És Szilbee, nálatok Levi? Dávid nem kapta el?

Andi, háááát, ez a légváras buli.... utána mindig kaptam a képeket, kb. 300 Ft-os áron... mert állítólag azért jönnek "ingyen", hogy lefényképezhetik a gyerkőcöket....aztán az orrom alá nyomják, persze, hogy megveszem és kifizetem :?

Képzeljétek, tegnap volt egy papír az üzenőben, hogy Csongi vegyen részt hétvégén a Tiszaligeti napokon az iskola focicsapatában :shock:
Ma megkerestem már reggel a tesi tanárt aki szervezi, mert semmi több nem volt róla. Mint kiderült, a másodikos régi csapattársai ajánlották neki, úgy hogy van egy elsős Csongi (még a vezetéknevét sem tudták), aki jól focizik :lol:
Úgyhogy jól elbeszélgettünk, felsoroltam neki a többieket is, hisz a fél focicsapat a suliba jár :wink:

Úgyhogy ha jöttök véletlen a Ligetbe szombat délután 14-18-ig ott leszünk a füves pályán!

Évi és
Kép
csongianya

Linda, ez a kép.... :lol: Egyszerűen szupi! Olyan, mintha trónolna, és azok a hurkák!

Évi és
Kép
csongianya

Linda,örülök,hogy tetszett Rékának a kád :) Nagyon édes husis csajszika :) :) Olyan beülőt lehet kapni bababoltokban,cora,interspár,tesco...szóval elég sok helyen.Mondjuk nem tudom,hogy azok mennyire erősek,strapabíróak.Ilyen kádat,meg a brendonban lehet venni,3000-4000ft között van valahogy,ha jól tudom.Lehet,jobban megéri ez,de ha van valakinek beülője,kérd ki a véleményüket,mert arról én nem tudok nyilatkozni :)
Rendi apukád,hogy megcsinálta a fűtéseteket :)
Köszike az ötletet a sátorhoz,ma megyünk is be,utánanézek :)

Évi,gratula Csonginak :wink: Tényleg nagy focista lesz belőlle :)

Kép
Kép
tundi24

Megvagyunk,nappal nem volt láza de este és éjjel igen ma reggel szintén,orra még most sem folyik,köhögni se köhög,ha nem lázas virgonc
A szemfoga viszont nagyon fehérlik,godolom ennek is köszönhető az éjjeli nem alvás na meg a láz is megteszi a hatást
Azon viszont csodálkozom hogy felül jön a foga és nem alul felül 4van alul 2 :shock:

Linda!
Nagyon szép kis hurkás Réka!!!

Tündi!
Úgy emlékszem ilyen sátort láttam már valahol de hogy hol halvány lilám sincs

Szilvi!
Leventének jobbulást!!

Nóri!
Csak nem tanulni fogsz??

Erika!
Hát igen én hosszabb talira gondoltam,de majd máskor :wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok

Látom mindenki küzd valami kórsággal.. Én is túl vagyok egy megfázáson, elég rossz volt úgy hogy dolgoztam is, közben meg egész nap fájt a fejem stb Nyomtam magamba a Neocitránt, meg korán lefeküdtem, úgyhogy végülis csak kilábaltam belőle.
Ma már csak kialvatlan vagyok, mert éjjel fönt voltam vagy másfél órát, és nem bírtam visszaaludni, mert mindenféle járt a fejemben.
Marci szerencsére jól van, igazi rosszcsont néha :) Cipőt még mindig nem sikerült venni neki, mert a múltkor is mikor bementünk, ketten nem bírtunk vele, hogy nyugton leüljön, míg 1-2-t felpróbálunk rá. De most már muszáj lesz egy új váltócipőt venni, mert a régi leszakadt a lábáról, most meg a nyári szandálja van rajta, de az is kezd szétmenni...
Ja és magamnak se találok cipőt... Mondtam is Apának, hogy ideje lenne már elmennünk Békéscsabára egy hétvégére, hogy shoppingolhassak egy jót :) C&A-nak én is örülni fogok, Brendonba nem hiszem hogy sűrűn fogunk járni...
Ma reggel Marci tünemény aranyos volt a bölcsiben :) Miután tőlem elköszönt és puszit adott, meg akarta puszilni az egyik kislányt is (a kislány meg kis szégyenlős volt, nem akarta) Olyan cuki volt!!
Talira mi is megyünk!! hacsak nem lesz beteg valaki, amit nagyon remélek, mert elég volt a betegségekből.
Évi! Marci is szeret ám játszani az idősebb gyerekekkel is :wink:
Ez még nálunk is úgy volt, anno hogy akit négykor el akartak vinni, annak külön írás kellett. Szerintem is nagyon helyes, ha ez most is így van.

Jobbulást minden Katlináéknak és Szilviéknek!! Az nagyon rossz mikor gyerkőc + anyukája is beteg :(

Na most már dolgozom is egy kicsit, de majd még jövök...
judit_79

Szétnéztem a neten fürdető ülőke ügyben, jók vannak, 4-6 ezer forintos áron, (tesz-veszen biztos lenne olcsóbb), de mind csak 8 kg-ig terhelhető :? :roll: pedig vagy 2-3 hónapig szükségünk lenne rá

Kép
pimelinda

Évi, gartula Csonginak, hogy beválasztották a csapatba :D látod, már hírneve is van a suliban :) nem kell félni, hamar megtanulják majd a nevét :wink:

Tündi, lemaradt a kádért :oops:
Kép
Kádat nem hiszem h veszünk, néztem azt is, 5-6 ezer körül vannak az ilyenek

Katlina, Szilbee, gyógyuljatok gyorsan!
Kép

Kép
pimelinda

Linda,akkor maradjon a kád addig amíg használjátok,és ha már nem kell majd visszaadjátok!Ha iylen sokba van akkor ne vegyetek másikat!!!Mi úgy sem használjuk már,majd csak egyszer ha lesz kistesó,de az meg nem mostanában lesz!

Katlina,akkor lehet mégis ez a fog gonoszkodik???Továbbra is jobbulást!

Judit,csak találtok vmi cipőt Marcinak :) Mi hétvégén megyünk anyósékhoz,onnan szoktunk átmenni csabára,de mivel apa nincs itthon,anyós meg nem hiszem,hogy eljön,így mi most kihagyjuk,mert egyedül nemigen tudok ott tájékozódni :?
Marci aranyos lehetett reggel :) A kislány meg 15év múlva nem lesz félős az tuti :wink:

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Linda, hááát, na, valljuk be, nem minden gyerkőc éri el a 8 kilót 2-3 hónaposan :wink: Csongi egy évesen volt 8 kg 10 dkg :lol:
De látod, rendi ez a Tündi, oda adja nektek kölcsöbe! :lol:

Ja, ja, neve van a gyereknek. Így ismerik: "A Csongi" :lol: Egyébként beszéltem elsőre a tanítónénivel, mondta, hogy hát igen, ügyes a fociban, de ügyes ám másban is, nagyon meg van vele elégedve! Nekem meg hízott ám reggel a májam, azért azt be kell vallani :wink:

Judit, Csongi pont az ellenkezője Marcinak. Ő aztán nem adna puszit. A múltkor mesélte, hogy szerelmes belé a padtársnője, és meg akarta csókolni. Ő meg alig tudott elhúzódni.
Békéscsabán én is szerettem anno vásárolni....jó buli volt fősuli előadás helyett :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Hali!

Egy röpke helyzetjelentés... rólunk.

Alakulunk... Levente is, én is... Dévid ma reggel már szörcsögve szopizott. :( :x :? :(

Na de ennyi, mert Dév megint megindult a power button irányába,,,
szilbee

Este megyünk Antal Ferenc doktorhoz,mert reggel ügye lázas volt most délben már megint,tünet még most sincs
Jobb ha látja egy gyerekorvos is,habár én nem ismerem Niki ajánlotta a másik topikból hogy jó szakember

Kép

Kép
katlina

Hali!

Helyes Katlina, vigyed dokihoz Robit! De reméljük, "csak" a foga. A szemfog amúgy is szokott csúnyaságokat okozni. Én is féltem nagyon, mikor Lilinek jött, de szerencsére ő azt jól tűrte.
Tényleg nem mész fogorvoshoz?
Tanulás: jó lenne megtanulni gépírni. Te melyik cégnél végzed a sulit, hogy kedvezményt is ad??

Lányok! Ti adjátok már a Vigantolt? Mikortól adjam? Jövő hótól? :roll:

Linda! Jó nagy baba Réka! És még a bnőm mondta az ő 6 kilós lányára, akivel kb egyidős Rékád, hogy kövér :lol:

Tegnap megérkezett az Elmos esernyője Lilinek. Nagyon megy már neki a kinyitása :wink:

Ja, éjszakánk annyival volt jobb, mint az előző, hogy száraz volt....pelenkát adtam rá. De hajnalban ugyanúgy elkezdett nyöszörögni, forgolódni, felébredt. Kérdeztem tőle, hogy pisilni kell-e neki, üljünk-e bilire, de azt mondta, nem.

Látod, Tündi, mondtam én is, hogy valamelyik hiper-szuperben van ilyen kégli :wink: Majd számolj be az eredményről!

Évi! Nagyon ügyes Csongi, és hát látod, megelőzte a híre :lol:

Jaj, alólunk meg elköltözik az orvosi rendelő :shock: Ki a Jubileum tér 3 alá. Fogorvosostól, háziorvosostól :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina, nekem ez nagyon mandula-gyuszinak tűnik...az okoz általában ilyen lázas állapotot...és egyéb semmit... Majd írd meg mit mondott a doki!

Évi és
Kép
csongianya

Nóri, én anno ugyan suliban tanultam gépírni, de inkább csak felügyelni volt benn a tanárnő. Könyvből szerintem simán meg lehet tanulni. Régebben láttam ilyen könyvet még a könyvtárban is!

Elköltözik a rendelő??? A Jubielum tér 3... az a 24 emeletes???

Évi és
Kép
csongianya

Katlina,majd írd meg mi volt a dokinál!

Nóri,megmutizhatnád az esernyőt :wink:

Szilbee,gyógyulgassatok!!!

Na én meg mindjárt felrobbanok...olvastam az origon egy cikket,teljesen véletlenül akadtam rá.. http://www.origo.hu/nagyvilag/20080925- ... tabor.html
Nem fontos elolvasnotok,csak hogy tudjátok miről van szó..
És ezen belül más cikkek is voltak..és a kommentek mélyen felháborítanak,hogy milyen tapló emberek vannak..Mennének ők ki,senki nem jó kedvéből megy az életét kockáztatni...
De nem panaszkodom,csak egyszerűen nagyon mérges lettem..bocsi :oops:

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Szilvi: Jobbulást nektek! Írjál már egy kicsit Dávidról, mi mindent csinál? :)

Nóri: Én magamtól tanultam meg gépelni, könyv sem igazán kell hozzá, csak némi türelem. Ha egyszer talizunk elmondom a lényegét. De ölég sokat kell írni, gépelni, mire megtanulja az ember. :roll:

Katlina: :( Nektek is jobbulást. Várjuk a beszámolót.

Andi: majd dobok fotót, de a blogon van rengeteg, tudod. :wink:

Linda: Gondoltam rád este, Réka közöttünk aludt el, minden más helyzetben ordított. Lefektettem magam mellé, Apa már aludt, csend volt és nyugalom, mire hozzám bújt és elaludt. :D Ti is így alszotok még?

Vali: Suli beindult már?? Milyen?

Tündi: No egyre gondoltunk, én is keresek ilyen sátracskát. :D Cikket elolvasom mindjárt. Az szupi lenne, ha novemberben hazajönne Apa. :P

Valamit még akartam..... :roll:
jaimee1

Hűűűű, Tündi, már nagyon itt van Luca szülinapja!!!! :P
jaimee1

Nóri!
Efeb

Tündi!
Elhiszem hogy mérges vagy!

Menek a fogorvoshoz :wink:

Kép

Kép
katlina

Na csak gyorsan, mert épp ébred a kisebbik...

Erika! Hát mászik (90%-ban)... van hogy versenyt mászunk. Ritkán ücsörög, leginkább áll és bútorok mellett önállóan és nagy biztonsággal sétálgat (még egyszer se esett el). Leguggol-feláll... leguggol-felál... Ezt marha sokáig képes csinálni. Imádja a labdát, ez csak azért érdekes, mert Levente nem szerette igazán. Folyamatosan dumál... A teára mondja, hogy TEEE meg ilyenek. Mindenre nagyon élénken figyel... szívja magába az információkat. Kezd mutatkozni az akarata. (Anyja fia! :lol: ) Igaz kis sajtkukac lett belőle. Leventével folyamatosan ökörködnek. Gyakran csak a vihogásukat hallom a nappaliból. Hálistennek nagyon szeretik egymást. :D
De hogy mit csinál még? ... ja igen! Ha vmi tilos dolgot csinál, rázza a fejét és mondja, hogy NEM. Akkor sajátította el, mikor fel kellett állítanom a nagy fregorit (ami marha veszélyes ha rácsimpaszkodik). Újabban bújós lett. Élvezi, mikor Leventével együtt énekelünk és mondókázunk. (Ez Leventére egyáltalán nem volt jellemző pici korában.) Segít öltözéskor, vetkőzéskor.

Most így hirtelen ennyi... No most már jelzi, hogy vegyem ki (felállt a kiságyban és vigyorog), mert eleget ébredezet! :lol:

Szép Napot! 8)
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?