Sziasztok
Látom mindenki küzd valami kórsággal.. Én is túl vagyok egy megfázáson, elég rossz volt úgy hogy dolgoztam is, közben meg egész nap fájt a fejem stb Nyomtam magamba a Neocitránt, meg korán lefeküdtem, úgyhogy végülis csak kilábaltam belőle.
Ma már csak kialvatlan vagyok, mert éjjel fönt voltam vagy másfél órát, és nem bírtam visszaaludni, mert mindenféle járt a fejemben.
Marci szerencsére jól van, igazi rosszcsont néha
Cipőt még mindig nem sikerült venni neki, mert a múltkor is mikor bementünk, ketten nem bírtunk vele, hogy nyugton leüljön, míg 1-2-t felpróbálunk rá. De most már muszáj lesz egy új váltócipőt venni, mert a régi leszakadt a lábáról, most meg a nyári szandálja van rajta, de az is kezd szétmenni...
Ja és magamnak se találok cipőt... Mondtam is Apának, hogy ideje lenne már elmennünk Békéscsabára egy hétvégére, hogy shoppingolhassak egy jót
C&A-nak én is örülni fogok, Brendonba nem hiszem hogy sűrűn fogunk járni...
Ma reggel Marci tünemény aranyos volt a bölcsiben
Miután tőlem elköszönt és puszit adott, meg akarta puszilni az egyik kislányt is (a kislány meg kis szégyenlős volt, nem akarta) Olyan cuki volt!!
Talira mi is megyünk!! hacsak nem lesz beteg valaki, amit nagyon remélek, mert elég volt a betegségekből.
Évi! Marci is szeret ám játszani az idősebb gyerekekkel is
Ez még nálunk is úgy volt, anno hogy akit négykor el akartak vinni, annak külön írás kellett. Szerintem is nagyon helyes, ha ez most is így van.
Jobbulást minden Katlináéknak és Szilviéknek!! Az nagyon rossz mikor gyerkőc + anyukája is beteg
Na most már dolgozom is egy kicsit, de majd még jövök...