dita, a ménkű csapjon bele! Én azért még holnapig reménykedem, ha szabad!
Jaj, dehogy sajnálunk, hogy képzeled! A francokat nem, de így van mi is végigcsináljuk, neked is menni fog, klasz csaj vagy!
Nem akarlak elkeseríteni, de a 6 inszemet muszály végigcsinálni, ha egészségesek vagytok. Ha már van egy kis bibi, egy petevezető, apácskánál valami, akkor elindulhat korábban is a lombik. Azt mondta az előadáson a doktor bácsi, hogy a tb nagyon szigorúan ellenőrzi őket.
trinky, húúúú de szép képek!
Azt hittem már értem az utrahangos képeket, de őszintén szólva megtréfáltál kicsit. Sebaj, örülök, hogy jól vagytok, hogy szépen növekedtek. Élvezd csak!
Tudnak csuda dolgokat az emberek az már biztos, a pasik meg...elég korlátozottak úgy látom.
Mi is lesz ma az istenhegyin?
zel, AFP? Minden rendben lesz, gyere mesélj!
katata, sokan mondják, hogy nem éreznek semmit nem baj az, csak a babák növekedjenek!
T-mobile, hogy eltaláltam, de oda talán megéri pedálozni. Ami a juttatásokat illeti, nagyon jókat lehet hallani ezekről a telefonos cégekről. Persze biztosan meg is kell érte rendesen dolgozni.
Sok sikert keddre!
Képzeljétek tegnap egy bevásárlóközpontban találtunk egy 10 éves forma síró kisfiút , aki az anyukáját kereste. Megtaláltuk gyorsan, minden rendben volt, de még most is a szívem szakad meg érte, úgy sírt az a gyerek.