Új privát üzeneted érkezett!

jipppíííí! Ilonám!!

Indulhat a projekt! Én is örülök az első napodnak..

Jó lesz... a szőnyeg!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, ők a férjem unokatestvérének hármasikrei. Szenzációsak, bár nemrég ismertem meg őket, de szerelem volt első látásra.
Csak örülj, érzem a sok rámgondoló energiát:-) :D !
bbilona
 
 


Dita!

Édi vagy,hogy hiányoltál!Hogy vagy?

Zajlik nállunk az élet,betegség....stb.
Aztán egy darabig nem volt gépünk,mert eladtam,A drága kislányunk egy kúszás alkalmával majdnem neki esett az üveg íróasztalnak.
Így hát Laptop van helyette.


Zel!

Az tévesztett meg,hogy Pandácska blogjában Dóra mellett egy terhességi teszt van.Persze nem olvastam végig! Nagyon szeretnék
Lukácshoz gratulálni
:lol: Reméllem a lakás is alakul!

Bbilona!
Olyan jó,hogy érted is izgulhatunk :lol: Hogy viseled?Párod?
A sógornőd,hogy babavárást?

katata
De jó!Pihenj sokat,és mindjárt itt az okt-2. :lol:
m. reni
 
 

 
 

ILONA
3-as ikrek juhéjj! :lol: :lol: :lol:

A régvárt első cn.! ÉS EGYBEN AZ UTOLSÓ!!!! :wink: :D

dita75
 
 


bbilona!

Igen a viseli szó kimaradt :roll: Szóval hanyadik hétben van?

Dita,heyett Trinkyt akartam írni :lol:


trinky !

Te ,hogy vagy?Rosszul lét?

Dita!
NAgyon szép a lakásotok,a konyhabútor,és a csempe,az nállunk is ugyan ilyen :lol: :lol: Nagyon jó,anyukája vagy a párod fiának.
a kúpis szóba pedig mintha a tesómé lenne :lol:
m. reni
 
 


Kicsiboris!

Borka kobakjára egy nagy puszi :lol:
hogy vagytok?Anyós?Lakás alakul?
m. reni
 
 


Reni!
A lakás alakul. Kapunk egy szép cserépkályhát. Sötétbarna, virágos a csempe. Gyönyörűséges. Alig várom, hogy azt is összerakják, jövő hónap elején, aztán festhetünk. Hurrá. Majd kereshetünk valami jó kis ülőgarnitúrát a nappaliba, mert a kályhától majd nem fér el a mostani sarok.... Azt hiszem, most már majd kicsit felnőttebb festést fogunk csinálni, nem rózsaszín-mályva csíkosat, amilyen volt.
Köszönjük Lukáccsal a gratulációt!

Ilonám! Azt hiszem én is besoroltam a srácokat első látásra szerelem alá. Szép gyerekek. Mondd, hogy popsikrémmel játszanak!!!! A mosolygós arcukra van írva a csibészség!

Ditám! Szia! Jól vagy?

Bekajáltam egy nagy adag kefírt. A Nagydobozosnak több, mint a felét. Rosszul vagyok... Azt hiszem, a végét nem kellett volna.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


reni, köszönöm az izgulást!
Sógornőm állítólag jól van, nem sokat találkozunk. Márc. 8-ra van kiírva. Te aztán nem vacakolsz, de láttam a kicsik imádják a kábelekat, jobb abból minél kevesebbet tartani!

zel, egészségedre!
Ugye tündérek? Nem olyan csibészek ám, de amikor én láttam őket mindig mosolyogtak. Igen talán popsikrém lehet :wink:
Hú cserépkályha, irigykedek ha szabad, mert az nagyon jó dolog. Bátyus szoba, hugiszoba, hálószoba, cserépkályha...villában laktok, hogy ennyi minden belefér? :D
Szerintem tök jó volt a csíkos.

dita, köszönöm :D
bbilona
 
 


Ilonka,
hurrráááááá!!! Akkor holnap mész a BMC-be? Uh lesz??
Szédülés elmúlt, minden rendben volt. Csak kicsit bemajréztam, elég vacak volt úgy szédülni.

Reni,
az a fránya üvegasztal... Még jó, hogy nem lett semmi baj.

Zel,
cserépkályha. Hmmmmmm. Isteni meleget tud adni. Kár, hogy nekem csak hétvégi házban, vagy síhelyeken tetszik. :oops:
katata
 
 


katata, ez igazán jó kérdés. Biztosan lesz uh, tudod jóból sosem elég :roll: :D !
Na szerencse, ezt most tuti jól megjegyezted és nem lesz véletlen utro!
Építkezésről nem írsz sosem semmit, van valami fejlemény?
bbilona
 
 


Ilona!
Háát nem villa, de van kb 100-120 nm..
Két részből áll a ház. Az alsó a régi, ahhoz lett anno a felső rész hozzáépítve. Amikor belépsz, rögtön egy egybenyitott konyha-előszoba-étkező helységbe lépsz. Szerintem nagyon jó így, meg szép lett amikor két és fél éve a konyhát átépítettük. Ebből nyílik egy szoba, ami most a párom szerint a szivaros lesz, ide beköltözik a sarokba a számítógép, meg egy nagy könyvespolc. Az ablaka a teraszra nyílik, a ház végén van, csendes, ez volt a hálószobánk. Ja meg a konyhából nyílik még egy spájz is. Aztán van itt még a bejárati ajtóval szemben egy lépcső. Négy fok, kb 80 cm, de ekkora a két rész közötti szinteltérés. A lépcső mellett van még egy nagy üvegfal is. A lépcsőről a nappaliba érsz, ami szintén nem kicsi. Annyi a problémája, hogy minden falon van valami, nehéz berendezni. Az ablaka viszont nagyon tetszik, mert viszonylag alacsonyan van, nagy, három szárnyas. Innét nyílik még kettő szoba. A kisebbik lesz Lukácsunk birodalma, a nagyobbikban, ami pont mellette van mi alszunk. Nehéz volt megszoknom, mert ezek a szobára az utcára néznek. Nem olyan csendes, mint az alsó háló volt. A nappalibból nyílik még a fürdő és a wc is. Egy ajtóval, de külön helységek. Szóval ebbe a nappaliba az utolsó nagyobb falfelületre kerül majd a cserépkályha. Ha pedig hugiszobán kell már gondolkodnunk, valószínűleg a nagy háló lesz a gyerekszoba, amíg lakhatnak együtt, aztán közben talán jöhet egy tetőtér beépítés is.

A csíkos szobát én is sajnálom... De a színe nem lesz jó a cserépkályhával. Bár csíkok lehetnek valami meleg barna színnel a tojáshéjon is... Meglátjuk. Majd a kályha irányítja ezt.

megyek főzök fincsi vacsit. Vége a sulinak, Drágám jön haza egy óra múlva. Csinálok egy kis pipimáj pörit, nokedlivel. A lényeg a tésztán van. Nálam..

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


RENI
Akkor a konyhámban otthon éreznéd magad! Gyühecc főzni! :lol: :lol: :lol:

ZEL
Jól vagyok, minden úgy alakul mint ezelőtt.
Bár most még annyit sem érzek mint amennyit szoktam. Abszolút "tünetmentes" vagyok! :roll:

Cserépkályha! Sirály!
Apunak volt, úgy be tudott durrantani benne, hogy napokig ontotta a hőséget.
A szomszédéknak ugyanolyan házuk van mint nekünk hisz sorház és ők az egész lakást cserépkályhával fűtik, nincs is bevezetve a gáz hozzájuk! Jó idő van! :wink:

Jó étvágyat a vacsihoz!

ILONA
Képzeld ma hallottam egy csúcs sztorit, hogy két baba közül csak az egyik tapadt meg, de az az egy meg kettéosztódott. A dokik sem értik hogy történhetett, de most akárhogyis nézzük két baba lesz, ráadásul teljesen egyformák! :lol: :lol: :lol:

Én is szeretnék egypetéjű ikreket! :roll:

dita75
 
 


Ilonka,

szorítok mára, hogy mindent rendben találjon a doki és indulhasson a lombik végre!!! Várjuk majd a beszámolót!
Telekegyesítéssel szívat bennünket a földhivatal, amíg az nincs meg,nincs eng.terv sem... :?

Dita,
mikor is tesztelsz???? Kezd izgi lenni, de nagyon!!! :D

Megyek de. fodrászhoz, remélem jól fogja levágni és nem mérgesen jövök ide, mint te Dita!
Keresem a munkát, de nem találok. Illetve találok, de még egy interjúig sem jutottam el. :roll: Vagy válaszolnak mélen, hogy nem, vagy még ezt sem teszik meg... :? Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz...
katata
 
 


katata, ne keseredj, válaszolni sajnos valamiért nem divat Mo-on. Rohadt egy dolog sajnos. Egyébként azt gondoltam Szeged tele van lehetőséggel :?
Az baj, ha már a telekegyesítésbe belekötnek, felköthetitek a gatyát mert a csemegék ez után jönnek. Csak lazán!

zel, te és a nappaliből lelátni az étkezőbe, ott van az üvegfal? Vagy egyszerűen csak magasabban van, és nincs semmilyen fal? Az alacsony ablak szerintem is jól mutat, főleg földszinti szobáknál. Nekem kicsit olyan tanyafílingje van, és én azt nagyon szeretem. Véletlenek sora, de nekünk is olyan van. Akkor hamarosan meglesz a számítógépasztal is, jó nagy munkában vagytok!

:D :D Örül a fejem, meeeeeeeeert megkaptam az első szurikat (Gonal F, Merional), és hétfőn kell újra menjek vérvételre uh-ra. Most uh volt. Olyanokat mondott, hogy jobb 8, bal 10, vagy fordítva, de ha csak a fele beindul boldogok lehetünk. Möglássuk :D Meglepi volt, hogy a 6. naptól apácskának is bogyót kell szednie, remélem a tutira hajtanak.

dita, jó kis sztori. Ha szeretnéd, hát kívánom neked!

kicsiboris, most akkor Székesfehérváron nincs internet?

Megnéztem az iwiw-en tizát, ha más nem jut, nagyon szép kismama, és Marci meg hm, egész komoly fiatalember már. Tudjátok, nő mint a gomba.
bbilona
 
 


KATA
Remélem te szép maradsz! Én még mindig utálom a fejem, főleg reggel olyan mint egy köteg rőzse! :shock:
Pénteken fogok tesztelni, ha addig ez a szemét Piroska nem jelentkezik! :roll:

Telekegyesítés, tervek, engedélyek.......... ez az egész úgy undorító ahogy van, rühellem az ilyen ügyinézéseket, mert általában az egész úgy van kitalálva, hogy mindenképp egy ördögi körbe kerüljön az ember amiből nagyon nehéz kimászni! :twisted:

ILONA
Ez szupi! A Gonal nyerő lesz, eddig nagyon jókat hallottam róla, annyi petikéd lesz majd mint égen a csillag, csak győzzék lefagyasztani őket! :lol: :lol: :lol:

Én is megnézném Tízát.

dita75
 
 


Sziasztok!

Ilonám! jajjj, de jó! A Gonal tényleg jó! Apának gyogyi? Hú de érdekes.
Igen, a nappali és az étkező között van az üvegfal. Olyan kis kazettásnak hívom. Kb 30x40-es abalakocskák. Olyan, mint az ajtó, csak ugye ezt a felét nem lehet nyitni. Na, majd ha kész lesz, rakok fel képeket.

Dita! Piri nem jelentkezik! Punktum! Mingyááá péntek. Drukkolok!

Katám! Na, beszéltél a dokiddal? Neked is közeledik lassan a teszt napja ugye?

Voltam védőnéninél. Megint nagyon aranyos volt. Pénteken megyek AFP-re. Megint vééremet veszik. Kíváncsi vagyok, mit fognak a helyi kórházban szólni, mert az előző, a 12. heti az Istenhegyin készült. De ott azt mondták, hogy ezért ne menjünkmár fel, csak ha valami rossz eredményt kapunk. Ami megint csak nem meglepő.

Megnéztem keresztlányomat is. Annyit játszott velünk. Megfogta a pocimat is, amikor mutattam anyjának, meg a köldökömet is megnyomkodta.. Ééédesbogyó. Komasszonyom jövő héten megy uh-ra. Kb két két és fél hónap lesz a gyerekeink között.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


dita, szemét Piroskát jelentem megette a farkas. Hát nem olvastad?
A ravasz róka meg jól elbújt, de figyelj mert lehet hogy meglep.
Olyan sok tüszőt nem kérek, elég lesz 8-10, asszem.
:shock: Ja, hogy nem lehet válogatni! :shock: Na bakker! :D
Köszönöm, jól esett, te is olyan gyors reagálású hadtest vagy, szeretem :D

zel, kazettás? Na most aztán végképp nemtudom elképzelni :wink: Kép jöhet, szeretettel várjuk!
Kis korkülönbség, sok közös program, jó lesz :D
Apácska, tudod mit kap, na mit is, megkeresem a papírost - Ciprofloxacin - gyógyszeres neve van.
bbilona
 
 


Ilonka,
hurrrráá! :lol: Nagyon klaszz,hogy már szurit is kapátl. Én is Gonal F-et kaptam, nekem bejött. :wink:
Mi az amit Apa kap? Nem ismerem. Mire kapja?

Na kellett itt nyafognom, erre két helyről is visszahívtak munka ügyben. Holnap és jövő kedden is megyek interjúra!!! :D Izgi!!

Zel,
nekem majd csak 1 hét múlva kell menni vérteszre. Az még odébb van. Addig gyorsan munkám is lesz!!! 8) Na ez csak álom, de hátha sikerül valamelyik. Bár az eredményt gondolom nem tudom meg azonnal, az inerjú után, hanem majd csak később.

Dita,
mennek a drukkok péntekre!!! Húúúú, hisz az mindjárt itt van!! :lol:
Ja, a hajam jó lett!! :D Jó rövid, de tetszik, ilyet akartam, hogy végre könnyebben tudjak vele bánni. 8)
katata
 
 


ZEL
Szerencsés vagy, hogy aranyos védőnénit kaptál.
A nővérem nagyon nem bírta akit a Viviennél kapott, mert eleve nem is volt gyereke a csajnak. A nővéremnek Vivien a harmadik gyereke volt, jól tudta mi a dörgés, nem kellettek a hülye tanácsai neki. Pl, azt javasolta a nővéremnek, hgoy akárhogy is bömböl a gyerek hagyja az ágyába, majd elhallgat! Nooooooormális??? :twisted:

ILONA
Hadtest! Ez nagyon találó rám! Kicsid Donna Tonna vagyok! :oops: ( :lol: )

KATA
Ja most hamar elment, mert nem minden gondolatom a teszt körül forgott......... dolgoztam, intéztem az ügyeimet, elvoltam foglalva.
Kívánom, hogy egyszerre teljesüljön minden kívánságod, egy tuti munkahely, és egy-két bébi a pocakba! :wink: :lol:
Legalább a te rőzséd jó lett! :P

dita75
 
 


Ilona, de jó :lol: A Gonal nekem is bejött :lol:
nálunk is szedett a párom gyógyszert, arra kell, hogy a nagy napra szép, egészséges, bacimentes legyen :lol:
nagyon szurkolok :lol:

Dita, Kata: nektek is nagyon szurkolok, csak alig tudok jönni, megint sokat dolgozok (vagy még mindig)

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Na ismét bekukkantok, hogy mizújs!
Jelenleg Debrecenbe vagyok igaz, nem sokáig, reggel utazok vissza. Voltam a dokimnál, lejárt a 3 hónap ismét. Hogy szalad az idő, nem? Szóval a a foltom még mindig megvan, de vándorol. A múltkor még a nyakcsatorna felé tartott, de úgy látszik meggondolta magát. Most teljesen elől látszik és kicsi. Péntekre lesz kész az eredményem így ismét ettől függ minden.
Ágotának az ovi nagyon tetszik, szeret járni. Jók az óvónénik és a gyerekek is. Okt. 1-én már mennek is egy fél napos kirándulásra a Csanyik völgybe, és benéznek az állatkertbe is!
1 hét múlva én is kezdem a munkát, addig is, hogy ne unatkozzak járhatok a felvételi papírjaim után. Most már a nőgyógyásztól is kell papírt kérni, hogy járok e rendszeresen szűrésre. ( a 3 havonta járás minek minősül?) Jó mi?

Most ennyire futotta, amint tudok jövök!
Mindenkit puszilok, és ügyesek, jók legyetek ám!
Szorítok nektek!

UI: Bevallom hiányzik, hogy nem tudok rendszeresen jönni! De remélem hamarosan ismét naponta itt lehetek!

Kép
sapé
 
 


Ilona! Csak én hívom kazettásnak az üvegfalat. Nem az. Olyan, mint a rendes üveges ajtók, amiken alul van egy fa rész, meg fölötte három-négy kis ablak. Csak az egyik részét nem lehet nyitni, az a fal. Meg mellett van egy ugyanolyan kétszárnyas ajtó. Kazettásnak tisztításkor csúfolom. Olyan, mintha rengeteg pici ablakot kéne mosni. ( A gonal nálunk is jó volt!)

Kata! Tök jó! Örülök a melólehetőségnek. Azért nagyon ne éld bele magad. Az ikrek sokáig nem fogják a melót engedni!
Mennyire lett rövid a hajad? Nekem is el kéne mennem megint. Már nem akar felállni a hátulja.. Hosszú, van kb 4 cm.

Dita! Tényleg jó a védőnéni. Kár, hogy csak januárig helyettes. Aztán ki tudja, milyet kapunk. De az már nekünk nem lesz befolyásoló! Azt a rövid isőt márciusig simán kihúzzuk. Max. nem megyek annyiszor , mint ehhez. Mert vele jó megbeszélni mindent. Szerintem három hetente simán ott vagyok, jól esik.

Szoktátok nézni a vacsifőzős műsorokat? Én olyan jókat röhögök rajtuk!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


dita, jaj én azt a hadtestet nem úgy gondoltam! :D Szorítok!

katata, ezek szerint sikerült elsőre jó fodrászt találni!
Kicsit fura, hogy kismamaként munkát keresel, de hajrá, sok sikert.
domo jól írta, én is utánanéztem ez az apácskának adandó szer egy baciellenes antibiotikum, bikaerős, majdnem minden baci ellen jó.

zel, kicsit jobban el tudom képzelni azt a kazetta dolgot, de úgy érzem a kép sokat fog segíteni :D
Az én párom nézi ezeket, így néha én is belekukkantok. A Koltai szenzációs volt sztem, bár csak az elejét láttam.
bbilona
 
 


Szép napot!
Nálunkmegint esik!

Ilonám! Mai szuri megtörtént?
Megbeszéltük párommal a csíkos falat a nappaliban. Ő se szeretne tőle megválni. Így erre a csíkos alapra tök könnyen megfestjük majd a barnás csíkokat. Neki is tetszett az ötlet! Alig várom, hogy jöjjön a kályha, mert utána rendbe vághatjuk a lakást! Akkor meg teszek képeket.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, este lesz a szuri, így kérte a doki. De ez a hájba adósdi már megy minta karikacsapás. Annyi mindent, de ezt érdekes nem felejtettem el! :D
Csíkok maradnak? De jó! Már én is nagyon várom a képeket! Jöjjön már az a kályhás! :D
Amúgy amikor a hálónkat kifestettem én is szerettem volna csíkokat, de ez a Tesa papír ragasztószalag úgy ragad, hogy leszedi az alatta levő festéket. Nálatok nem?

Itt is esik, de én megköszönöm Szent Péternek, mert a temetőben most ültettem árvácskákat. Majd a hétvégn már sütni fog ezerrel, meglásd!
bbilona
 
 


Ilonám!

Mi nem papíroztunk a csíkozásnál. Felül egy gombostűvel, alul a parkettáhhoz pedig celluxszal rögzítettünk cérnát. Sima varrócérnát. Amellett ment a festés. A végén pedig egy lapos kis deszka csíkot használtunk vonalzónak, hogy tényeg tök egyenesek legyenek. Ebben a csíkozásban nincs egy ceruzavonás sem. A falraragasztós papírcsík meg nagyon drága lett volna, mivel 25 cm-ként váltják egymést a színek.

Hasiszuri. Már csukott szemmel.... Számát nem tudom, mennyit döftem magamba. Nem is akarom tudni. közel 200.... A hideg kiráz a gondolatától .

Többiek? Merre jártok? Dolgoztok?

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Vagyok-vagyok, csak épp a másikban rontottam a levegőt, mert ott pörögnek nagyon! 8)

Épp azt ecseteltem, hgoy azt sem tudom hányadik dpo-n vagyok, és hogy milyen hamar eltelt most ez a majdnem két hét. Ha nem emlékeztetnének fotyton arra, hogy holnap tesztelnem kell lehet el is felejtettem volna. Most nem vagyok annyira besózva, sőt, elegem van a nega tesztek látványából... de mivel holnap két másik topictársam is tesztel hát betársulok! :roll:

Nekem holnap hozzák az előszobabútoromat, majd teszek fel képet, de még össze kell szerelni, szombaton meg a franciágy jön.

Tegnap pedig vettem Bébi Bogyónak narancssárga anyagból készült zsebes tárolót, amíg ő nincs meg én használom, az ágyam mellett van, beletettem zsepit, lázmérőt, utrot, telefonomat, mert arra ébredek. Szeretem, lehet le is nyúlom tőle! Szegény Bogyókám! :oops: Anya az ilyen??? :lol: :lol: :lol:

Ja ha már humor, akkor a mai kedvencem:

Egy egyetemen, bölcsész szakon pályázatot hirdettek.
A feladat az volt, hogy írjanak egy rövid (esszét) értekezést, ami az alábbi elemeket tartalmazza: Téma:
1.Vallás 2.Királyság 3.Szex 4.Rejtély.
A díjnyertes esszé ez volt:
"Úristen! - kiáltott fel a királynő. - Terhes vagyok! De vajon kitől?"

dita75
 
 


Dita!
Örülök, hogy hamar eltelt a két hét.
Én hisztiztem a teszt előtt, annyira nem akartam megcsinálni. Féltem.
Majd veszel Bogyókádnak másikat. A narit tartsd meg magadnak. Lehet, hogy kukacos a Bébibogyó, hogy lehetne az övé narancssárga!

Velem is rohan az idő!

Artúúúúr, úgy nassolnék valamit!
Ráadásul egész nap a főzős adó megy a tv-ben. Tök jó reciket nyúlok le. És most saláta meg túró ilyenek készülnek. Folyamatosan bírnék rágni-nyelni..... Túrós tészta. áááá kész vagyok.
Megyek keresek egy almát... Orvosi utasítás.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, micsoda? Artúúúúúr? Hát nem Lukács? Ne zavarj össze, én nem bírom ezt a tempót. Ki az az Artúr? Az alma meg nagyon egészséges, na de a túrós pite se rossz!
Kösz az ötletet csík ügyben, sokszor a józan paraszti ész hiányzik. Én csak pár csíkot szeretnék, de már eszembe jutott a kavicsragasztós faldíszítés is.

dita, várjuk a fotókat, holnap a zebrát, holnapután az összeszerelt bútort! A viccet is köszi!
bbilona
 
 


Volt egy reklám.
Csini, középkorú hölgy a limuzin hátsó ülésén. Sofőnek előreszól: Artúr, úgy nassolnék valamit. Erre egy kis tálcán előcsúszik egy nagy adag ferrero bogyó.

Azóta, ha valakinek nálunk édesség hiánya van, ezt mondja.
Alma már lecsúszott. Zöldalma, savanykás, fincsi.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, okés, már értem. :D
bbilona
 
 


Helló Lányok,

most csak bekukkantottam, mert nemsokára megyek a dokihoz. Nagyon izgulok, közben meg tele vagyok energiával, iszonyat jó érzem magam.
Este majd jövök a hírekkel, amik remélem csak jók lesznek. Jaaaaaaajjjjjj........

KépKép
trinky
 
 


trinky, szorítunk!
bbilona
 
 


Csajok,

megvolt az állásinterjú, 9-től 2-ig, több kör, helyzetgyakorlatok. Végül felvettek, de nemet mondtam... :?
A jövő keddi is ennél a cégnél (multi) van, egy másik állás, ami jobb egy kicsit ennél. Itt rákényszerítettek volna, hogy ha ma most itt igent mondok, akkor nem mehetek el a másikra. Hú,nagyon bepipultam. Szerintem ez nem korrekt, főleg, hogy cégen beül is van. Kértem, hogy várják meg, hisz pár nap. De hajthatatlan volt, erre én, hogy, akkor nem-et mondok, még ha tudom, hogy a másik bizonytalan. Nagyon meghökkent, nem erre számított. Tudjátok, a magabiztos manager úr...
Úgyhogy rövid ideig volt állásom. :roll:
katata
 
 


Trinky,
biztos minden rendben lesz.Mennek a drukkok!!!
katata
 
 


katata, ez szép. De jól csinálod, nem kell már rögtön az elején kompromisszumokat kötni. Mil lesz később, ha már most fenyegetőzik?
Ugye jól kicsinálják az embert egy ilyen sokáig tartó interjún?
Biztos valami jó nagy cég, ott csinálnak ilyeneket.
bbilona
 
 


Hű Kata! Ez nagyon jó! Mármint, hogy a magabiztos, betanított, ihaj menőmanó managert zavarba hoztad. Amúgy tényleg nem korrekt, főleg, ha cégen belüli melóról van szó.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ilonka,
Magyar Telekom Nyrt. - T-Mobil
katata
 
 


KATA
Ez igen rövid pályafutás volt! :shock:
De hát te már fél lábbal amúgy is tp-en vagy! :wink: :lol:
Már csak 4 nap!

Én nem akajok holnap tesztelnyi!!!! :cry:

Ja itt a kép az izéről amit Bogyókámnak vettem és elcsakliztam tőle! :oops:
Kép

dita75
 
 


Itt vagyok végre.

Minden rendben van a bébivel 6,5 cm-es a kis drágám. Össze volt kuporodva, azután az egyik lábát felemelte a magasba. Édes kis bogár volt. A tarkóredője is rendben van, úgyhogy már nem is akarok izgulni semmin. Persze azért megyek holnap az Istenhegyi Klinikára.

Teszek egy pocis képet, de ez inkább gigapoci:-))))))) Szerintem ez nálunk örökletes, mert tesómnak is ekkora volt, pedig ő nagyon cingár. Na mindegy, azért büszkén megyünk az utcán: a pocim meg én :lol: :lol: Kép

KépKép
trinky
 
 


Teszek bébis képet is mindjárt.

Dita, miért is nem akarsz pozitív tesztet látni????? Teszteljél csak kedveském, nem ezen múlik. Na jó, félretéve a "viccet" tudom, hogy most izgulsz, de ne félj, minden rendben lesz. Milyen teszted van? Csak azért mert a Gabriel vicces egy kicsit.

Zel, én a főzős műsorokat nem tudom most nézni, bár a paprika tv a világ legjobb ötlete. Nem ölnek meg senkit, max: egy-két csirkét :D
Viszont most nem szeretem nézni a főzést, pláne ha kukorica van benne. Pedig nagyon szerettem a kukoricát. Én mustárt ennék mindig. Mustár spenóttal, mustár krumplival, mustár magában...... :lol:

Katám, hiszem, hogy az a munka ami tényleg a tied, az tényleg a tied is lesz. Azt meg fogod kapni, és nem lesz semmi rossz érzésed vele kapcsolatban. Azért pihenjél is. A férjed még a távolban van? Hogy érzed magad????

Ilonkám, nagyon ügyi vagy a virágültetéssel, nagyon szeretem az árvácskát. Lehet, hogy én is ültetek egy párat a ládába. Kicsit marasztalom a "nyarat".

KépKép
trinky
 
 


Bocs, hogy ilyen sokat írok, de még le kell írnom, hogy láthatatlan lettem. :shock: :shock:

Reggel a buszon állok az ajtóban, elengedve már 3 buszt, mert mindenki felnyomakodott előttem. Szóval állok a csöppet sem 3 hónaposnak kinéző pocimmal. Látom az embereket, félve néznek rám, majd amikor visszanézek, elkapják a tekintetüket. Senki nem mondaná azt, hogy jöjjön maga szerencsétlen, üljön már le és ne lengjen ki minden kanyarnál. Azután rájöttem, hogy a férfiak a melleimet bámulják, ami elég tekintélyes lett, a kiscsajok és kiscsávók úgy gondolják, ha hamár így jártam, akkor viseljem. A középkorú nők meg azt gondolják: ők is álltak hajdanán, akkor én is álljak. Igen, csak a fülledt büdöstől, és a megálló előtt fél órával nyomakodóktól kicsit elszállt az agyam, és magamban olyanokat gondoltam róluk, hogy holnap már csak én utaznék a buszon. Ennek tetőzéseként rámültek a metrón. Most már biztos, hogy láthatatlan vagyok.

KépKép
trinky
 
 


Íme őhatalmassága :lol:

Kép

KépKép
trinky
 
 


TRINKY
Ez csodálatos! A pocakod csudiszép, a babád még jobban! Fütyköst vagy punist szeretnétek egyébként, nem tudom írtad - e már esetleg?
A pesti bunkók meg monnyanak le. Nagyon nem bánom, hogy már nem lakom a nagyfaluban! Utálom a forgalmat, a büdöset, az egymást eltaposó embereket...... :twisted:

Érdekes, mert a másik topicban egy kismami pont az ellenkezőjéről számolt be, hogy mindig átadják a helyet a metron neki, pedig közel sincs akkora pocija mint neked!

Jó hogy írtad, hogy nagynak látod a cicidet, mert pont meg akartam kérdezni, hogy mindig ekkora volt? Én kicsit aggódom, mert nekem MÁR MOST AKKORA mint a tiéd, és ha ez még növekszik, nem tudom mi leszek TEJCSÁRDA??? :shock:

Nem izgulok, nem is félek, csak már nagyon elegem van a sok csalódásból, de már megígértem hogy tesztelek, meg holnap össznépi teszt lesz, ha nekem nem is valaki másnak csak sikerül és akkor legalább nem egész nap engem sajnálnak! :roll:

dita75
 
 


Trinky,
hogy neked máris mekorra a pocid!!! :lol: Tényleg érdekes, hogy mekkora különbségek vannak, valakinél nem is létszik 3 hónaposan, neked meg már tök nagy!! :D
Ez a buszos közlekedés... Nagyon durva, hogy milyen közömbösek az emberek.... Én ritkán tömegközlekedem, de azonnal átadom a helyem, ha olyan valaki száll fel, akinek át kell. (öreg néni,bácsi, terhes kismama, kisgyereks anyukák) De sajnos nem mindenki gondolkodik így... :roll:
Örülök, hogy minden rendben a Picurival!! Olyan megnyugtató lehet, ugye?
Hát nekem nincsenek túl jó érzéseim. :roll: Múlt hónapban ilyenkor akkorák voltak a cicjeim, hogy 1-2 számmal nagyobb melltartó kellett volna, most meg zéró növekedés. :? Hát nem tudom. Lehet azért, hogy a múltkor a stimulálás is besegített, hogy olyan hamar megnőttek. Na majd kiderül.
katata
 
 


Trinky!
Nadddon cépek vagytok! Te is a pocakkal, meg a kis pocaklakó is!
Akkor megnyugodtál kicsit? Hihi, majd a köv. uh előtt újra izgulsz. Túúúdom! én is.
Sajnálom a buszos, metrós sztorit. De hát ilyenek a nagyobb városokban az emberek. Drágám mondta, amikor Bp-n autóztunk és hányingerem volt, hogy csak nyugodtan. Félreáll, tegyemmeg az út szélén. Kértem, ha ez történik kiabáljon, hogy nem részeg vagyok, hanem babás. Jót derült, hogy úgysem figyelne rá senki, meg úgyse hinnék el...
Engem itthon nem engednek a boltban sorban állni. Kinyitották a másik pénztárt addig!
Mustáár? Hmm. Nekem tészta, tészta meg egy kis tészta is jöhet.

Dita! Jóóó, ne akarj tesztelni! De úgyis kell.... Drukkolok! Naggggyon!
Tejcsárda. Akkor képzelj el engem a 70-esből 80-assá lett melltartómérettel. Nekem icike cicim volt.... Az elmúlt pár napban feszt azt hallottam, júj, mekkora melleid lettek! Nekem mondják?

No jó éjt!!

Holnap délelőtt kórházalok. AFP.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Dita,
nagyon megértem, hogy nincs kedved tesztelni. Nekem sincs már előre. :roll: De hát túl kell ezen esnünk, nincs mese. És ha netán egycsíkos menetelni tovább a cél felé. Eddig olyan optimista voltál, csak így tovább!!
Kavánok neked holnap reggelre egy óóóóóriási zebrát!!!
katata
 
 


KATA
Cseszhetem az optimizmusomat, nem abból lesz a baba!
Mint ahogy ezt a mellékelt ábra is mutatja, mivel egy csíkos a mai tesztem, ezek szerint ma vagyok a 11. dpo- n mert még nem jött piri, a 12. -en hajnalban mindig megjelenik.

ILONKÁM
Hát akkor nem menekülsz előlem, mert jövő héten konzi a BMC-ben, tehát ki faggatlak.

Ja és ne sajnálkozzatok! :cry: (ilyen jeleket sem kérek, köszi)
Ha lombik, hát lombik, ti sem haltatok bele! :roll:

Remélem idén még beleférek a programba!

Első kérdésem az lenne, hogy muszály a 6. inszemet végigcsinálni?

Én még egyet megpróbálok, mert azt hallottam azért 4. nek kell lennie, de még 2-nek nem látom értelmét. :roll:

dita75
 
 


dita, a ménkű csapjon bele! Én azért még holnapig reménykedem, ha szabad!
Jaj, dehogy sajnálunk, hogy képzeled! A francokat nem, de így van mi is végigcsináljuk, neked is menni fog, klasz csaj vagy!
Nem akarlak elkeseríteni, de a 6 inszemet muszály végigcsinálni, ha egészségesek vagytok. Ha már van egy kis bibi, egy petevezető, apácskánál valami, akkor elindulhat korábban is a lombik. Azt mondta az előadáson a doktor bácsi, hogy a tb nagyon szigorúan ellenőrzi őket.


trinky, húúúú de szép képek! :D Azt hittem már értem az utrahangos képeket, de őszintén szólva megtréfáltál kicsit. Sebaj, örülök, hogy jól vagytok, hogy szépen növekedtek. Élvezd csak!
Tudnak csuda dolgokat az emberek az már biztos, a pasik meg...elég korlátozottak úgy látom.
Mi is lesz ma az istenhegyin?

zel, AFP? Minden rendben lesz, gyere mesélj!

katata, sokan mondják, hogy nem éreznek semmit nem baj az, csak a babák növekedjenek!
T-mobile, hogy eltaláltam, de oda talán megéri pedálozni. Ami a juttatásokat illeti, nagyon jókat lehet hallani ezekről a telefonos cégekről. Persze biztosan meg is kell érte rendesen dolgozni.
Sok sikert keddre!

Képzeljétek tegnap egy bevásárlóközpontban találtunk egy 10 éves forma síró kisfiút , aki az anyukáját kereste. Megtaláltuk gyorsan, minden rendben volt, de még most is a szívem szakad meg érte, úgy sírt az a gyerek.
bbilona
 
 


Dita,
még akkor is lehet csökkenteni az inszemek számát, ha 35 felett vagytok. Legalábbis itt a Kaáliban. Egyébként soknál hallottam, hogy a 6-dik inszem volt sikeres, szóval sosem lehet tudni és ha nincs más megoldás, akkor legyen 6, végigcsináljátok és ki tudja!?

Ilonka,
na az ilyen szituktól én is ki tudok akadni. Vagy ha olyat látok, hogy ordibálnak a gyerekkel, vagy rángatják türelmetlenül. Húúú, de be tudok pipulni!! :evil:
Mikor kell uh-ra menned? Jövő hét elején?
katata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?