Rékababa, nem haragszol, akkor jó!
Olyan hülyén jött ki, úgy írtam azt a rövid hszt, mintha a Vargán kívül nem is létezne más normális doki, pedig de...
Geszti, jól megszivattak benneteket ott Kalocsán... MIt kaptál most Vargától? Igaza van Rékababának, Bakó tényleg a meddőségi dolgok szakértője!
Nekem se volt peteérésem - az első kisfiam meghalt, és utána valszínű pszichés okok is közrejátszottak, hogy leálltak a petefészkeim, de PCO-s is vagyok alapból -, és Varga "csinált" nekem pét, Clostylbegittel (vagy hogy kell írni), de előtte más gyógyszereket is szedtem, Duphastont pl... Az első kezelés után megfogant Hanna. Úgyhogy ne keseredj el, akármelyik (Bakó vagy Varga) dokihoz is mész, tuti segít majd nektek!
Sógornőm most bent fekszik a patológián, Pakson azt mondta neki a Wallner, kicsi a baba, kevés a magzatvíz, aztán ezért. Nincs fogadott orvosa, nem is akart. Mesélte, h ma beszélt a Vargával (nem ismerte előtte, csak akkor látta, mikor engem látogatott meg anno), nagyon rendes volt vele, azt mondta, nem ígéri, h elvállalja a szülését, mert a jövő héten nem lehet bent egyrészt az ügyelete miatt, másrészt meg mer konferenciára megy majd, de utána esetleg. És rábízta a Bruncvikra... Illetve, azt mondta sógornőmnek, h a Bruncvikot szokta maga helyett javasolni, mert nagyon megbízik benne.
Most ez meg ahhoz képest érdekes, h mi alapján mérlegelhet a Vargadoki, van, akinek már az elején azt mondja, nem vállalja, és van, akit a 37. héten látott először, és azt mondja, esetleg bemegy a szülésére?
Nyamindegy, csak érdekességképpen írtam. Megh, mer nem voltam 1 hete és régen untattalak már benneteket...
Hanna holnap marad ott először az oviban nélkülem. Drukkoljatok...