Új privát üzeneted érkezett!

Szia Moni nagyon édes Mirkó baba. Szép nagy legény. Mi újság veletek? Építkezés hogy áll?
Vendég

Móni mekkorát nőtt Mirkó :shock:
Nagyon édes nagylegény :D

Én ma még sz..rabbul vagyok,mint tegnap :?
Gyerekek elég jól vannak,legalábbis nincs nyugtuk. Ha én továbbra is így maradok,kihagyom a szüretit idén is :cry:
Vendég

Szegény Cseriani :( tudom milyen rossz most neked,én már kicsikével jobban vagyok,bár éjszaka még mindíg sokat köhögök. Úgy néz ki,hoyg a Férjem is beteg :? fáj a torka.....
Noéminek szombaton fellépése lesz Szekszárdon,úgy volt,hogy Ő viszi,mert Én nem akartam Csillával a rossz időbe elmenni,de most nem tudom mi lesz?!
Móni,Mirkó nagyon sokat gömbölyödött :lol:.jól áll neki!
Emma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

Kép
Kép
josi

Moni, nagyon édes a kisfiad :-)

Josi, milyen fellépés? Jobbulást Nektek, és Cseriani Neked is!!!

yuyu79

Helló, csajok, bocs, h így eltűntem... :oops:
Olvastam ám közben, csakhát írni meg nem sikerült.
Timesz, mi van veled, hol vagy?
Rékababa, álomszép a fürdőszobátok!!! Nagyon-nagyon tetszik! Cseriani, a tiétek is! :lol: Majd kérünk tőled is fotót. neked meg a gyerekeid álomszépek, az alvós kép meg olyan megható! Elibaba egyre szebb lesz, ha lehet ezt még fokozni... :wink: Yuyu, Enikő is olyan szép, formás kisbaba, utólag is boldog névnapot neki, meg Banoed Zsófijának is!
Remélem, a betegeskedők gyógyulófélben vannak, Josi, tüdőgyula, nemsemmi... :shock: Noéminek hogy tetszik a suli?
Dadomi, tök jó, h radiátoraitok lesznek! Végeztetek már ebben a jó időben? Domi nagyon édes lehet, ahogy beszélget! Dani előtt meg le a kalappal, a fogorvosnál, hogy ilyen hős volt! :D
Dius, üdv újra itt, és gratula!
Igyekszem többet jönni, detélleg... :oops:

been

És Mirkó baba is nagyon édes kishapsi! Azok a szemek... :D

been

Egy kis porfelhő közepette én is jelentkezem :lol: Hű csajok, nagyon szupik lesznek ezek a radiátorok, de amivel ez a munka jár.... :evil: Tegnap szétbombázták a konyhámat, felrakták a kazánt, meg "elindultak" a fürdőszoba felé, ami nem is egyszerű mutatvány, ugyanis útközben volt egy olyan fal, ami mögött szennyvíz, víz, meg kéménycső van, és ugye senkinek nem volt falonátlátó szeme, és már a fél falat kibontották, hogy mi van mögötte (aki már látott lakótelepi lakásban kémény - falat, az tudja, hogy milyen). Az előszobán keresztül kell vinni a csöveket, ehhez a padlóban felvéstek egy jókora gödröt végig keresztben az előszobában, meg a fürdőben is lett egy jó nagy gödör. Nem akarta a szerelő fent vinni a csöveket, hogy ne lehessen levegős a rendszer, azt mondta, hogy ez így sokkal jobb lesz, igaz, most szörnyűbben néz ki.... Elvileg hétfőn kész lesznek. De hogy mikorra lesz rend meg tisztaság... A konyhából az összes edényt, az asztalt be kellett hozni a nappaliba, mert ki kellett szedni a konyhaszekrényt a helyéről. A törékeny dolgok a járókába kerültek a többi ide a számítógépes sarok köré, tegnap ide se fértem a géphez, ma már utat törtem magamnak, még mielőtt elvonási tüneteim lennének :lol: :lol: :lol:
Moni! Hihetetlen , hogy mekkorát nőtt Mirkó baba!!!! Nagyon szép kislegényke, és milyen huncut szemei vannak!!!
Cseriani Elizája is csodaszép!!!!
Most lépek, mert fiaim nem bírják elviselni, ha leülök a gép elé :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziaszok!Szeretném ha valaki segítene mert egy kicsit döntésképtelen vagyok!Teljessen véletlenül kötöttem ki a szekszárdi kórházban miután egyik interneten talált orvos magánrendelésre sem sikerült a közeljövőbe időpontot kapnom (pl.:Bakó Béla szept 30 ezt még nem mondtam vissza),pedig sürgős lett volna.Az ambulancián dr Varga József foglakozott velem és adott névjegykártyát,aranyosnak találtam,viszont számomra ugyanolyan idegen mint a többiek nem tudok róla semmit.
Egy ismim jár az Imre dokihoz vele elégedett.
És most itt a dilemma Bakó doki 30.-án vagy jó nekem a Varga főorvos is????!!
Szóval szeretnék információt,tapasztalatot vagy valami bíztatást valamelyik iránybába.
köszike
geszti1

Szia, Geszti, jó neked a Varga főorvos is... :wink: Ne várj 30.-ig, jó, h összeakadtál vele. Többet később, bocs....
Timesz, hoool vagy?

been

Szia Geszti!

Szerintem mindegy, hogy melyik orvost választod a kettő közül. Mind a kettő nagyon jó orvos. Nekm a Bakó doki az orvosom. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Mindig tudja, hogy ki vagyok, ha beszélek vele telefonon. Neki köszönhetem, hogy minden rendben van a második kislányommal. Viszont ezt a Varga dokiról ugyan így elmondja itt más aki hozzá jár.

Cseriani várjuk még mindig ám a képeket. A betegséggel hogy álltok? Josi ti? Sikerült végre meggyógyulni? A héten engem is elkapott, szerencsére ezidáig a gyerekeknek nincs semmi baja, remélem így is marad.
Rékámnál egyre nehezebb a beszoktatás. Pénteken nem hagyhattam ott, nem engedett el. Úgy tudta, hogy mi következne. A bölcsi vezető azt mondta, hogy hétfőtől szigorítunk, csak beadom és mennem is kell. Hát biztos nehéz lesz.

Timesz mi újság? Hiányzol, sokat gondolok rád. Remélem minden rendben. Gyógypuszik folyamatosan mennek.

Többiek merre?
Vendég

rékababa köszi kérdésed,szarul...
Elizám már nem annyira taknyi,viszont rettenetesen csúnyán köhög,nagyon szakad fel neki.
Kristóf reggel megint lázas volt,ő is köhög,főleg éjjel. És egyáltalán nincs étvágya,még ropira meg chipsre sem.
És akkor jövök én:a torkom tropa,hihetetlen taknyos vagyok,köhögésnél,mint egy régi bagós. Ráadásul eléggé bepánikoltam,mert elkezdett a felső ajkam rángatózni,de csak jobb oldalon. Tegnap este elkezdett zsibbadni,bizseregni a jobb arcom is,reggelre megfájdult a jobb fülem is. Most ez vagy a megfázástól van,vagy lehet van egy rossz fogam-eléggé érzékeny jobb oldalon az egyik,vagy nem tudom.
Ahogy visszemlékszem,a szarul(bocsi)létemmel egyszerre kezdődtek ezek a tünetek,de amilyen vagyok tegnap este már láttam magam kórházban,félig lebénulva :oops: :cry:
Próbálok most mindent a fogamra kenni...
Szerintetek???
Teszek majd képeket,de egyenlőre pihenek,holnapra jobban kellene lennem,hiszen egész nap egyedül leszek a gyerekekkel.

Szia geszti
Szerintem is jó doki mindkettő,nekem csak egy bajom van velük,hihetetlenül sok a kismamájuk,és már nem egytől hallottam,hogy nem vállaltak újat. Egy ismerősöm ezért kötött ki végül Pécsen,mert sem a Varga sem a Bakó nem vállalta,a szülést,mást meg nem ismert,inkább lement Pécsre.
Sztem ha elmész valamelyikhez,és elvállalja a terhesgondozást,akkor mindjárt kérdezz rá a szülésre is.
Hú,most visszaolvastalak,lehet félreértettelek:babát vársz,vagy más miatt keresel dokit???
Na,lépek,visszadöglök az ágyba,míg lehet.
Vendég

jajj csajok,Timit elfelejtettem: szegénykém még mindig lázas,ráadásul a "beteg " lábát nyomják a csomók, a másikban meg csonthártya-gyulladása lett,úgyhogy alig bír felkelni.
És most ég a pofám az előző hozzászólásban a panaszkodásomért :oops: :?
Vendég

Geszti! Én is a Varga dokihoz járok :wink: Neki köszönhetem, hogy a két lurkóm "beköltözött" a pocimba :lol: Ő nagyon jó doki. Kismama vagy, vagy valami gond van? Csak ha publikus, bocsi, hogy így rádtörök :oops: Engem ő kezelt ki az endometriózisból, meg utána a hormonproblémákból. Viszont az igaz, hogy sok a kismamája, betege. De még sosem kellett magyarázkodnom a telefonban, hogy ki vagyok, ha felhívtam valamiért :wink:
Emma! Fehér holló lettél? :P Gyere többet!!! Lécciiiii
Cseriani! Ezek nem jó hírek Timiről. :( Gyógypuszik mennek neki ezerrel. Nektek is!
Hozzánk meg jöhetne majd egy takarító-pakoló brigád... Elvileg holnap kész a fűtés, aztán lehet az utolsó sarokig pucolni a lakást.

dadomi

Jövök még télleg, csak most gyorsan.
Cseriani, tessék mostmár meggyógyulni! Timesznek is! Mi jöhet még... Energiák mennek!
Rékababa, persze, én se úgy gondoltam, h Vargadoki az első és egyetlen, csak Gesztinek írtam, ha nem akarja, ne várja meg a 30-át, mert Varga is jó doki. (Ha a Juant írta volna, mint kínálkozó alternatívát, akkor nem lettem volna ilyen jó véleménnyel...) :wink:
Nekem is a Varga a dokim egyébként, a lányom nem lenne, ha nem kezelt volna. Úgyhogy van abban nem kis elfogultság is, h ennyire dicsérem, de tényleg, az eltelt 5 év alatt soha, semmilyen panaszom nem volt rá, pedig aztán nem kevésszer voltam a "vendége", hol a rendelőjében, hol a kházban... :? És szültem nála 2 gyereket, nem mellékesen. És majd szeretnék egy 3.-kat is. :D
Ettől természetesen a többiek is lehetnek ugyanolyan jók. :D
Na, most abbafejezem, mer kétszer sikerült leírnom ugyanazt... :lol: Jövök még, Ármin zizi.

been

Cseriani, ne pánikolj, tuti a megfázástól van, nem fogsz lebénulni, ne félj... nem emlékszem rá: kaptál antibiotikumot, vagy valamit a megfázásodra? Szegény gyerkőcök is... gyógyuljatok meg hamar!

been

Most már alakulok,de tegnap felfedeztem egy elég nagy csomót jobb oldalon a nyakamba. Nem fáj,de ha hozzányúlok kellemetlen. Lehet,hoyg ezért vagyok félig süket?
Cseriani,nektek jobbulást! Timesz drága,nagyon nagyon sok-sok puszit küldök neked én is!!! Dadomi,majd kérünk képeket! :wink:

Kép
Kép
josi

Sziasztok! Mindenkinek köszi a gyors választ!
Az első bébim Kalocsán szültem 3 éve szuper modern körülmények között egy szuper dokinál.De sajnos azóta múlt az idő és a doki egyre jobban nem a szuperebbik oldalát mutatja.Nem tudta beállítani a szülés után a hormon dolgaimat, úgyhogy választást sem ajálnva beadta a hírhedt depo fogamzásgátló szurit,az sem hozott rendbe sőt sikerült túladagolnia így esett meg hogy 1 héten belül kénytelen volt 2 küretet is csinálni vérzésmegállítás céljából.Azóta pedig csak várunk és várunk semmi sem csinálunk,se uh se vérvétel se gyógyszer se semmi Viszont kistesót szeretnénk,csakhát azt peteérés nélkül ugye nehéz összehozni.És az sincs legalább is az itthoni mikroszkóp nem mutatott eddig. Így végső dühömben ültünk kocsiba a férjemmel és indultunk szekszárdra a kórházba 2 hete mert akkor is baj volt.A dokim meg azt mondta várjuk meg a végét!Hát én többet nem várok!Egy éve mást sem csinálunk. Ezért lenne fontos hogy olyan dokit találjak aki tud foglakozni velem,mert egyenlőre nem vagyok egyszerű eset.Egyenlőre a Varga doki féle bogyó sem segített csak csillapított (monjuk ez már fél siker).Úgyhogy muszály lessz holnap valahogy bekönyörögnöm magam a keddi magánrendelésre.Remélem sikerül!Ő egyébként kiakadta műtéteim hallatán azt mondta szekszárdon 30 alatt (26 voltam) nem végeznek küretet pláne nem kettőt egymás után!!!Teljessen bíztam a kalocsai dokimban ,de ez betette a kikaput, úgyhogy valószínűleg olyan dokit keresek akinél majd ha eljön az idő szülni is lehet.
geszti1

Emma nem haragszom, én is azért írtam, hogy ti a Vargára esküsztök, mivel nektek Ő segített.
Geszti azt tudom, hogy Bakó doki a meddőségi centrum vezetője, ilyen téren biztos, hogy tudna segíteni.
Vendég

Rékababa, nem haragszol, akkor jó! :D Olyan hülyén jött ki, úgy írtam azt a rövid hszt, mintha a Vargán kívül nem is létezne más normális doki, pedig de... :D
Geszti, jól megszivattak benneteket ott Kalocsán... MIt kaptál most Vargától? Igaza van Rékababának, Bakó tényleg a meddőségi dolgok szakértője!
Nekem se volt peteérésem - az első kisfiam meghalt, és utána valszínű pszichés okok is közrejátszottak, hogy leálltak a petefészkeim, de PCO-s is vagyok alapból -, és Varga "csinált" nekem pét, Clostylbegittel (vagy hogy kell írni), de előtte más gyógyszereket is szedtem, Duphastont pl... Az első kezelés után megfogant Hanna. Úgyhogy ne keseredj el, akármelyik (Bakó vagy Varga) dokihoz is mész, tuti segít majd nektek!
Sógornőm most bent fekszik a patológián, Pakson azt mondta neki a Wallner, kicsi a baba, kevés a magzatvíz, aztán ezért. Nincs fogadott orvosa, nem is akart. Mesélte, h ma beszélt a Vargával (nem ismerte előtte, csak akkor látta, mikor engem látogatott meg anno), nagyon rendes volt vele, azt mondta, nem ígéri, h elvállalja a szülését, mert a jövő héten nem lehet bent egyrészt az ügyelete miatt, másrészt meg mer konferenciára megy majd, de utána esetleg. És rábízta a Bruncvikra... Illetve, azt mondta sógornőmnek, h a Bruncvikot szokta maga helyett javasolni, mert nagyon megbízik benne. :shock: :)
Most ez meg ahhoz képest érdekes, h mi alapján mérlegelhet a Vargadoki, van, akinek már az elején azt mondja, nem vállalja, és van, akit a 37. héten látott először, és azt mondja, esetleg bemegy a szülésére? :roll:
Nyamindegy, csak érdekességképpen írtam. Megh, mer nem voltam 1 hete és régen untattalak már benneteket... :lol: :P
Hanna holnap marad ott először az oviban nélkülem. Drukkoljatok... :?

been

Na, meg még egy infó ehhez az ügyeletutánnemmegyünkbe rendszerhez: azt mondta a Varga a sógornőmnek, h ügyelet után a tiltott időben egy doki mehet be: a főorvos. :roll: Neki szabad. :lol:

been

Halihó Mindenkinek!
Hát nem is bíztam ennyi válaszban ilyen gyorsan :D
Rékababa: most exacilt kaptam,ergam cseppet,rutascorbint
Az első babánál nekem is a colsilbegyt segített,úgy kb 2 hónapja szedtem megint 5 szemet, de mivel utánna folyamatos volt a vérzésem nagyon sokáig, nem tudom hogy volt e akkor peteérésem(a házi mikroszkóp vérrel együtt nem mutat semmit úgyhogy nem is teszteltem)
Az orvos hogy nézi meg hogy működik e a dolog?Úgy hogy az esedékes időben ultrahangoz vagy másképp??
A mult héten egyébként akartam a Varga dokival beszélni a magánrendeléses idő alatt( gondoltam nem otthon zavarom) de az aszisztense nem akarta átadni a telefont. :? Pedig a doki azt mondta bármikor kereshetem,sőt az sms-re is válaszol.Várok még egy kicsit aztán megpróbálom felcsörgetni,hátha...
geszti1

Hali!
Igen, a maszekja alatt kint szokta hagyni a telefonját... Talán nagyobb szerencséd lesz, ha épp nem akkor keresed.
Huhh, ez a Clostyizé akkor jól bekavart neked... Majd csak helyrehoznak... Nekem úgy volt ez, h szedtem a Clostylbegitet, másnaponta jártam UH-ra, így követte, hogyan fejlődnek a tüszők. És akkor a doki mindig megmondta, mikor legyek együtt a férjemmel ugyi... :oops: Aztán lett 3 szép tüszőm, de nem akartak megrepedni maguktól, ezért kaptam Choragon injekciót, h megrepedjenek. És így lett végül Hanna. :lol:

been

Hát még mindíg semmi.Jóformán reggel óta próbálom elérni Varga dokit,de nem veszi fel a telefont,most próbáltam neki sms-t írni,hátha kapok választ mikor hívhatom.
Been: Hát ez érdekes, velem a "régi" dokim csak beszedette a costy-t és kész,ott nem volt egy uh sem.Na most már mindeggy...,nem is dühítem magam,hogy mit kellett volna neki,vagy nekem másképp csinálni.Majdcsak lessz valahogy
geszti1

Geszti! Hát jól megjártad a régi dokidnál te szegény. A clostit meg UH nélkül beszedetni nagyon nagy felelőtlenség, túl is stimulálhat vele, erre nem gondolt a dokid? Ha nem sikerül elérned a Varga dokit, megsúgom, hogy nekem egyszer azt mondta, hogy olyan 6 óra körül hívjam, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy el tudom érni. Délelőtt műtőben lehet, vizsgálatai lehetnek stb :wink:
Én is szedtem a fiúkért rengeteg gyogyit. Danoval, Bromocriptin, Duphaston, Clostilbegyt, Utrogestan kúp. És úgy vettem észre, hogy eléggé a szívén viseli Emmávalközöskedvencdokibácsink az ilyen "nehezenteherbeesős" ügyeket :wink: , úgyhogy nála jó helyen jársz! Ugye Emma? No akkor ingyenreklámot megcsináltuk neki :P :lol: :lol:

dadomi

Köszi!Köszi!Köszi!
Nagyon aranyosak vagytok!!!! :D
Viszont a dokit nem sikerült utolérnem és még nem válaszolt az üzimre sem :(
Amúgy elővettem újra a mikroszkópom használati utasítását ott találtam hogy nyállal is elvégezhető a teszt(most épp a 13napon vagyok és hát erőssen barnázgatok) és lássanak csodát a peteérésem kellős közepén vagyok!!!!Ilyet még a pár hónap alatt mióta használom nem láttam,olyan mint ahogy a képen lerajzolták.Úgyhogy az eggyik szemem sír a másik meg nevet ezek szerint mégis csak "működök" egy kicsit.
Hallottatok már olyat hogy valakinek a peteéréskor fáj a hasa és vérzéssel jár ahogy a pete elszabadul és megsérülnek a hajszálerek amik addig tartották? Az rémlik mintha ezt olvastam volna régen valahol.Bár az is lehet hogy már csak magamnak beszélem be a hülyeségeket :roll:
geszti1

Geszti! Vérzésem sosem volt peteéréskor, a hasam viszont néha egész durván fájt egy-két napig. Volt, hogy szinte éreztem, hogy mikor szabadult el a petesejt :shock: Próbáld meg holnap még a magánrendelése előtt hívni. Olyan fél2 - 2 körül van a délutáni vizit, meg megbeszélésük általában, 3 után meg már a magánrendelésére szokott menni. Szóval valahogy a kettő között próbáld meg elcsípni, hátha :wink:

dadomi

hahó!
csak gyorsan, mer hulla vagyok; Geszti, simán fájhat a hasad! Nekem is szokott, vérzéssel nem találkoztam, de, ha így olvastad, még az is lehet... Hallod, apára fel! :wink: Jó lehet ez a teszt. Mi a neve? Majd, ha Ármin már nem szopizik, és valamelyest lesz ciklusom - ha helyre nem is áll - vennék én is, már csak kíváncsiságból is.
Varga ma bent volt délelőtt, az UH-n, meg sok műtét is volt - sógornőm az infóforrás... :lol: Holnap sztem nem lesz bent, mer most volt ügyeletes és így utána nem mehetnek be, szerintem is fogadd meg Dadomi tanácsát és a maszekja előtt próbáld valahogy hívni!
Hogy álltok a lakásrobbantással, kész már a fűtés, Dadomi?
Cseriani, hogy vagytok?
Josi, tüdőgyula? Köhögsz még éjjel? Fú, az nagyon rossz...
Timesz?
Többiek?

been

Emma köszi érdeklődésedet,egészen pontosan fogalmazok:szarul.
Kristóf csak hétfőtől mehet,még csúnyán köhög,meg taknyi. Mehetne csütörtökön már,de a doktornéni nem szereti így 2 napra elengedni a gyerekeket,mert könnyen visszabetegedhetnek.
Eliza egész jól van,picit taknyi,csúnyán köhög,de már tizedannyit,mint tegnap elött.
Én még tegnap is lázas voltam,de már nem zsibbad a jobbik felem. Viszont még mindig nagyon taknyi vagyok,és ne tudjátok meg,hogy köhögök.
Úgyhogy röviden ennyi.
Most értünk épp haza a doktornénitől. Szép idő van,gyalog mentünk,de mire odaértünk-kb.10 perc séta) úgy leizzadtam,hogy nem mertem levenni a felsőm. Most meg gyorsan átöltözök,mert a pólóm szerintem csavarni lehet.
Mára anyu is beteg lett. De hétvégére mindenkinek meg kellene gyógyulnia,mert akkor lesz a nagy szüretünk.
Vendég

Vendég

Eliza megtalálta a Kristóf maradék kajáját:Eliza már ebéd után volt: Kép Kép Kép
Vendég

Cseriani,akárcsak Csillát látnám :lol: ő is igazi kis konyhamalac!
Én már ma talán visszaköltözök a hálónkba,ma éjszaka már nem köhögtem......viszont reggel,majd meg fulladtam :? Nagyon szépen süt a nap,ha Csilla felkelt,mi is el megyünk sétálni.
Timesz? Jobban vagy?

Kép
Kép
josi

Évi(berni) hova lettél?????
Vendég

Sziasztok! Van egy kis gondom... Most voltam a 6 hetes kontrollon, és a Wallner egy Ergam nevű méhösszhúzó cseppet írt fel, mert még mindig vérezgetek. Erre most olvasom a papírját, és azt írja hogy szoptatás alatt nem ajánlott, mert csökkentheti a tejelválasztást. Igaz csak 3 napig kellene szednem, de akkor is... Pedig tudja a doki hogy szoptatok... Most akkor bevegyem, vagy ne??

yuyu79

Szia Julcsi!
Ha tudja a Wallner,hogy szoptatsz és annak ellenére mégis felírta ezt a cseppet,szerintem vedd be nyugodtan. Egy csomó gyógyszerre ráírnak mindenfélét(ezzel magukat védik),ellenjavallat gyanánt.

Kép
Kép
josi

yuyu én is szedtem,mikor Kristóf született,de én 2 hétig. Nyugodtan szedd. Nálam semmi gondot nem okozott.
Vendég

Köszi, akkor elkezdem szedni, aztán meglátjuk, mi lesz... Ha nagyon lecsökkene a tejem, akkor legfeljebb abbahagyom. De csak 3 nap, addig próbálok többett enni-inni, hátha akkor nem lesz gond...

Egyébként 1-2 hete már alig véreztem, most meg megint mindig van egy kicsi szoptatások után... Volt ilyen nektek is, még 6 hetesen is?

yuyu79

yuyu nekem Kristófnál hat hét után már havi rendszerességgel jött meg. Elizánál ez kicsit késöbb következett be. Sokaknál meg sem jön,míg szpotatnak...érdekes a természet.
Wallner doktorurat üdvözlöm. Hú,én nagyon-nagyon szerettem :wink:
Vendég

Cseriani, nekem ez még nem az, annyira nem nagy mennyiség... Na meg remélem nem is jön meg mostanában, annyira nem hiányzott az elmúlt hónapokban ;-) De akkor Neked nem volt szerencséd... ennyit arról a tévhitről, hogy a szoptatás egy fogamzásgátlási módszer is :lol:

yuyu79

Ja, átadtam volna az üdvözletedet, de remélem minden rendben lesz, és így nem látom mostanában újra ;-)

yuyu79

Sziasztok csajok!Utolértem!!!!
Egy óra múlva mehetek hozzá. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Majd jelenkezek persze csak ha nem untatlak titeket.
A mikroszkópot a neten rendeltem, örökké használható és nem csak egyszer kétszer. Pontossan mutatja azt az 1-2 napot amikor peteérés van így fogamzásgátlóként is sokan használják.
www.ovulaciosmikroszkop.hu
Én itt szereztem be mert a gyógyászti segédeszközboltban kicsit drágább lett volna,ja és persze a kényelem(!)2 nap múlva itt volt diszkrét csomagolásban.
Yuyu!: Más topikokban olvastam hogy sok kismama szedi a cseppeket,nekem is ezt írta fel 2 hete a doki és rákerestem kik szedik még és ott akadtam rá sok kismamára.(írd a fenti keresőbe a gyógyszer nevét és olvasgathatsz magad is a tapasztalatokról)
Nekem egyébként a rostos őszibaracktól(napi 1,5l) volt tejem 6 hónapig, ha azt nem ittam egész egyszerűen nem volt.
Na megyek készülődni :D
geszti1

Geszti, örülök, h sikerült, majd mesélj, mit sütöttetek ki! :lol: Köszi a linket, hallottam már erről a PG 53-ról, elmentettem magamnak! :wink:
Cseriani, basszus, nemá, hát mikor gyógyultok már meg? Főleg te, ha jól értem... Huhh, jól összeszedted. Gyógyenergiák neked is!
Josi, meg neked is, hülye tüdőgyulladás... hogy derült ki végülis, röntgent csináltak?
Yuyu, én is vérezgettem Árminnal, több is, mint 6 hétig, a Vargához a 7. hét után mentem vissza, arra emlékszem, akkor már nem volt olyan gáz... Szedd csak az ergamot, nem lesz semmi gond.

been

Yuyu nekem Evelin után volt sokáig vérzésem 7-8 hét. De szépen lassan elmúlt. Nála én bent a kórházban nem kaptam méh összehúzót, de 6 hetes kontrolon sem kaptam ilyen gyógyszert. Rékánál kaptam a méhösszehúzót nála csak 4 hétig tartott a vérzés. Nekem Evelinnél először 5 hó-s korában jött meg, Rékánál 6 hó-s korában. Addig jó volt, hogy nem kellett ilyenekkel foglalkozni.

Cseriani remélem, most már hamar meggyógyulsz és gyerkőceid is. Nálunk Evelin kapta most el, tegnap vittem orvoshoz, kaptunk gyógyszert. Még bizakodom, hogy talán Réka nem esik bele. Most a kisasszony dacol a bölcsibe az evéssel. Mikor megyek érte akkor tőlem elfogadja, különben egy falatot sem eszik. Hát még jó, hogy van még egy kis időm munkakezdésig.
Cseriani Elizát ezeken a képeken inkább olyan kisgyerekesnek látom már, nem babásnak. Szépségéhez már nem tudok mit mondani, már nem tudom tovább fokozni.

Timesz mi újság?

Emma Hanna jól viselte az ovit egyedül?

Dadomi takarítás?

Kép Mikor Rékával voltam Szekszárdon bealudt a kezemben míg a buszra vártam vele.
Kép
Vendég

Bakker, el is felejtettem megdicsérni Elizát, annyira gyönyörködtem benne, hogy a szavam is elállt... :lol: Réka baba is mekkora nagylány már, szép nagyon! Egyre jobban hasonlít a tesójára, nem?

been

Hahóóó!Hazaértem!
Most már tudom,hogy jól döntöttem!Ezzel most nem akarok megbántani senkit,de nekem tényleg jó lessz ez a doki :D
Nagyon aranyos volt!Pár mondat után már tudta ki vagyok.Pedig ha nincs kiírva a neve én simán elmentem volna mellette :oops: Ő viszont emlékezett rám..
Szóval kaptam újra ergamot meg vérzéscsillapítótÉs ami a lényeg! Ő is látta az ultrahanggal amit én tegnap a mikroszkóppal.Azt mondta ha el tudjuk "felejeni" a barnázgatásomat 1 óra erejéig akkor most hajrá!!(A férjem azt mondja nem gond, végül is a tegnapit is én fújtam le)Ha nem lessz eredmény 10 nap múlva találkozunk.
Nagyjából ennyi!
geszti1

geszti,ez jó hír :lol: örülök,hogy ilyen jól sikerült a dokival a találka. Na akkor hajráááááááááááá :wink:
várjuk a fejleményeket!!

Kép
Kép
josi

Huhh, Geszti, ez tök jóóóó! Drukk a kétcsíkosért, aztán el ne tűnj ám nekem! Várjuk a fejleményeket, igen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Betegek, hogy vagytok?
Dadomi, szétrobbantottátok a gépet is a lakással együtt? :wink: :lol:

been

Na, én előkerültem, ti meg eltűntetek... :lol: :lol: :lol:
Akkor szóval tartom magamat...
Köszi kérdést, Hanna okés az oviban, reggel még sír, dehát 3. napja vittem még ma, nem csoda, ovinénik szt is tök normális, mármint a sírás. Ez is nekem szól csak, mert miután otthagyom, abbahagyja... :roll: Eljátszik, itthon meg ovisat játszik, már sokat tanult ez idő alatt is, és sokat változott, pozitív irányba szerencsére, úgyhogy bejött egyelőre az ovi. Pénteken meg szüreti felvonulás lesz nekik, majd hozok képeket! Addig is itt van pár... :mrgreen: :
Kép
Frufrunövesztés ... :lol:

Kép

Egy kis nyár. Ármin Kiskunmajsán... Ezen meg hintázunk a kempingben:

Kép

been

Huhh, végre megtaláltam a gépet a nagy rumliban :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Emma drága bagolytársam, a gépre azé vigyázok ám!!! :P
Nagyon szépek ezek a gyerkőcök, lányod neeeem tiszta anyja ám! :D
Na mingyá jövök, fiaim nem bírják, ha leülök a gép elé. Altatok, aztán még írok (legalábbis remélem :shock: )

dadomi

Nekem is ez az örök problémám, nem bírják elviselni, ha itt ülök... :lol:

been

Mi van, bagolyka, elaludtál a gyerkőkkel együtt? :lol:

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?